Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Sosyal Medya Pazarlama

Marka Bilinirliği Nedir? Nasıl Artırılır?

Marka bilinirliği, bir markanın hedef kitlesinde yer alan kişilerin markayı tanımasını ifade eden terimdir. Marka bilinirliği çoğu zaman markanın ne kadar tanındığını ve mevcut pazarda ne kadar farkındalık yarattığını gösterir. Marka bilinirliği yalnızca marka adı ile bağdaştırılmış bir kavram değildir. Genellikle markanın renkleri, logosu, reklam müziği ya da sloganı da hatırlanabilir olduğu için marka bilinirliği ile bağdaştırılır. Kısacası marka bilinirliği bir markayı marka yapan görsel ya da işitsel unsurları da kavramaktadır ve bu bilinirlik her marka için oldukça önemlidir. Çünkü marka bilinirliği fazla olan kurum ve kuruluşlar birçok avantajdan yararlanabilmektedir.
15 Şub, 2024

LinkedIN Bülten Kılavuzu: Nedir Nasıl Kullanılır?

İş hayatındaki kişilerin en çok kullandığı sosyal medya platformları arasında LinkedIN de yer almaktadır. Genellikle iş arayan, şirketler hakkında bilgi sahibi olmak isteyen ve iş adamlarını takip etme gibi amaçlar ile kullanılan LinkedIN’in bülten özelliği de oldukça popülerdir.
20 Oca, 2024

Telif Hakkı Nedir? Nasıl Alınır?

Telif hakkı, kişi ya da kişilerin fikirleri ile ürettiği düşünce, bilgi, ürün ya da sanat eserlerinin kullanılması ya da kopyalanmasına yönelik hukuken sağlanan haklara verilen isim
20 Oca, 2024

Anahtar Kelime Nedir? Anahtar Kelime Nasıl Bulunur?

Arama motoru optimizasyonu veya reklam çalışmaları yapacak olan kişi ve işletmeler için önemli kavramlar arasında yer alan anahtar kelime, kullanıcıların arama motorlarında herhangi bir ürün veya bilgi ararken arama kutucuğuna girdiği kelimelere verilen isimdir.
22 Ara, 2023

Dijital Dönüşüm Nedir ? Nasıl Yapılır?

Dijital dönüşüm işletmelerin tüm alanlarına ve süreçlerine dijital teknolojileri entegre etmesine verilen isimdir. Şirketler genellikle dijital dönüşüm süreçlerini müşterilerine değer katmak, işletme değerini artırmak ve iş süreçlerini hızlandırmak için yapmaktadır.
22 Ara, 2023

Tiktok İçerik Fikirleri: Hesabınızı Büyütecek Yaratıcı Tiktok İçerikleri

2016 yılında piyasaya sürülen sosyal medya platformu TikTok kısa süre içerisinde birçok kişinin ilgisini çekti ve piyasaya sürüldüğü günden bu yana 35 milyonu aşkın kişi tarafından kullanılmaya başlandı. Özellikle Z Kuşağının yoğun bir şekilde kullandığı sosyal medya platformlarından birisi haline gelen Tiktok’ta paylaşım yapacak olan kişiler işe popüler tiktok içerik fikirlerini araştırarak video çekmek istiyor.
01 Ara, 2023

QR Kod Nedir? Nasıl Oluşturulur?

Quick Response Code ya da bilinen kısaltmasıyla QR Kodlar, hızlı yanı kodudur. QR kodlar birçok bilgiyi barındıran 2D bir barkod türüdür. Genellikle siyah-beyaz matris içinde yer alan QR kodlar, afiş, ambalaj, broşür ve reklamlarda oldukça çok kullanılmaktadır.
17 Eki, 2023

YouTuber Olmak: Başarılı Bir Youtuber Olmak İçin 10 İpucu

2005 yılında PayPal’ın eski üç çalışanı tarafından kurulan Youtube son dönemlerin en popüler internetten para kazanma platformları arasında yer alırken günümüzde birçok kişi de Youtuber olarak pasif gelir elde etmeyi amaçlıyor.
12 Eki, 2023

Sosyal Medya Yönetimi Nedir? Nasıl Yapılır?

Sosyal medya yönetimi, bireylerin ya da şirketlerin sosyal medya platformlarındaki hesaplarını yönetme sürecine verilen isimdir. Genellikle bireysel kullanımlarda kişiler kendi sosyal medya yönetimlerini kendileri yaparken kurumsal sosyal medya kullanımında ise markalar çoğu zaman hedef kitlesine ulaşmak, marka bilinirliği yaratmak ve satışlarını artırmak için dijital pazarlama ajanslarından yardım almaktadır.
25 Eyl, 2023

Affiliate Marketing Nedir? Nasıl Yapılır?

Affiliate marketing markaların ürün tanıtımı, hedef kitleye ulaşma ve satış artırmak için tercih ettiği bir dijital pazarlama yöntemidir.
15 Tem, 2023

Pinterest Nedir? E-ticaret Siteleri İçin Pinterest'te Para Kazanma İpuçları

Pinterest Nedir? E-ticaret Siteleri İçin Pinterest'te Para Kazanma İpuçları adlı bu yazımızda sizlere Pinterest hakkında bilgi vereceğiz.
07 Tem, 2023

Threads Nedir, Nasıl Kullanılır?

Threads, metin içeriği paylaşmak ve herkese açık sohbetlere katılmak için kullanılan bir sosyal medya platformudur. 6 Temmuz 2023 tarihinde Instagram ve Facebook’un sahibi olan Meta tarafından kullanıma sunulmuştur.
06 Tem, 2023

Rakip Analizi Nedir? Nasıl Yapılır?

Rakip analizi, markaların aynı sektörde faaliyet gösterdiği rakiplerini belirlediği onların güçlü ve zayıf yönlerini araştırdığı, yapılan araştırmalar sonucunda da markaların kendi stratejilerini belirlediği araştırmalara verilen isimdir.
23 Haz, 2023

Influencer Marketing Nedir, Nasıl Yapılır?

Influencer Marketing, markaların ürün ve hizmet tanıtımı yapmak, satış artırmak, hedef kitlesinde yer alan kişilere ulaşmak ve hedef kitlesini genişletmek için sosyal medya influencer’ları ile iş birliği yaptığı bir dijital pazarlama yöntemidir.
12 Haz, 2023

Tartışmalı Pazarlama (Controversial Marketing) Nedir?

Tartışmalı pazarlama stratejisi, tartışmanın bir pazarlama aracı olarak kullanıldığı stratejiye verilen isimdir.
06 May, 2023

Instagram Reels Yapma Programları

Instagram, günlük 100 milyonu aşkın kullanıcı sayısıyla dünyanın en çok kullanın sosyal medya uygulamalarındandır, özellikle Instagram reels ve story özelliği sonrasında ise Instagram’da geçirilen süre artış göstermiştir. Instagram reels, kullanıcıların kısa süreli çektiği videolardır ve birçok kişi kaliteli bir şekilde paylaşım yapmak için reels video düzenleme uygulamalarını kullanmaktadır.
21 Mar, 2023

Instagram Abonelik Sistemi Nedir?

Instagram Abonelik Sistemi Nedir adlı bu yazımızda Instagram’ın en yeni özellikleri arasında yer alan ücretli abonelik sistemi hakkında sizlere detaylı bilgi vereceğiz.
09 Mar, 2023

Tiktok Para Kazanma: Tiktok'tan Para Nasıl Kazanılır?

TikTok Para Kazanma Yöntemlerini sizler de deneyimleyebilir ve gelir elde edebilirsiniz.
20 Şub, 2023

Whatsapp İşletme Hesabı Nedir, Nasıl Açılır?

Whatsapp işletme hesabı, müşterilerine özel hizmet ve destek vermek isteyen işletmelerin Whatsapp Business üzerinden oluşturdukları hesaplara verilen isimdir.
10 Şub, 2023

Chat GPT Nedir? Chat GPT Nasıl Kullanılır?

Chat GPT’nin popülerleşmesi ve kullanılmaya başlamasıyla da beraber birçok kişi bu yapay zekâ robotunun neler yapabildiğini merak etmeye başladı ve insanlar Chat GPT nedir, Chat GPT nasıl kullanılır gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Chat GPT Nedir, Nasıl Kullanılır adlı bu yazımızda Open AI’nin geliştirdiği bir sohbet robotu olan Chat GPT hakkında sizlere bilgi vereceğiz. Siz de yazımızı inceleyebilir ve böylece Chat GPT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
23 Oca, 2023

Tiktok'ta Canlı Yayın Yapma Rehberi

İnternetten gelir elde etmek isteyen kişilerin tercih edebileceği birçok yöntem bulunuyor. E-ticaret, e-ihracat, ınfluencerlık ya da sosyal medya platformlarında kanal açmak kullanıcıların en çok tercih ettiği gelir elde etme yöntemleri arasında yer alıyor. Son dönemlerde TikTok kullanımının artış göstermesi ile beraber de TikTok’ta canlı yayın yapmak isteyen kişi sayısının artış gösterdiği biliniyor.
11 Oca, 2023

TikTok'ta E-ticaret Nasıl Yapılır?

Artık internetten satış yapacak olan kişi ve işletmeler instagram gibi önemli sosyal medya platformlarının yanı sıra kullanıcı sayısı her geçen gün artış gösteren TikTok gibi sosyal medya platformlarına da yönelmektedir. Peki, TikTok’ta ürün satışı yapmak için markaların dikkat etmesi gereken şeyler nelerdir? Gelin hep beraber TikTok'ta E-ticaret Nasıl Yapılır adlı bu yazımızda gelin hep beraber bunlara bir göz atalım.
06 Oca, 2023

TikTok Etkileşimi Artırmanın 5 Kilit Noktası

TikTok Etkileşimi Artırmanın 5 Kilit Noktası adlı bu yazımızda Tik Tok’ta paylaşım yapan ve etkileşimlerini artırmak isteyen kişiler için belirli taktik ve stratejilerden bahsedeceğiz. Siz de yazımızı inceleyebilir ve böylece Tik Tok’ta nasıl etkileşim artıracağınızı öğrenebilirsiniz.
29 Ara, 2022

Sosyal Medya Video İçeriğinize Altyazı Eklemeniz İçin En Önemli 7 Neden

Video günümüzde her mecra için önemli bir araç haline gelmiştir. Popüler içerik biçimi haline gelen video içerikleri sosyal medyanın da gözdesi durumundadır. Kısa ve ilgi çekici sosyal medya videoları kısa sürede yüksek etkileşim oranları alarak bir reklam kampanyasının yapamadığını bile kısa sürede başarmaktadır. Yazımızda sosyal medya videoları ve sosyal medya altyazı gibi başarı unsurlarını detaylarıyla açıkladık.
27 Ara, 2022

Reklamcıların Mutlaka Dinlemesi Gereken 5 Podcast

Günümüzde podcast'ler son derece popüler bir sesli eğlence ve öğrenme biçimi olarak hayatımıza girmiş sonra derece tercih edilen bir yayın haline gelmiştir. Radyo programlarına benzeyen fakat pek çok yenilikçi yön ile radyolardan ayrılan podcastler günümüzde pek çok alanda dinleyiciyle buluşmaktadır. Her podcast, bir sunucu tarafından oluşturulan ve ardından bölüm bölüm online olarak yayınlanan, meraklıların ise her bölümü yayınlandığında indirip dinleyebildiği bir dizi sesli konuşmadan oluşmaktadır.
06 Ara, 2022

Ücretsiz Banner Tasarımı Nasıl Yapılır?

E-ticaret firmaları genellikle ürün ve hizmetlerini kendi e-ticaret sitelerinde ön plana çıkarmak için banner ve slider alanlarını kullanır. Çoğu zaman markalar kendi sitelerinin yanı sıra farklı sitelere de reklam vermek için banner görsellerini kullanır. Genellikle banner görsellerinde ürünlerin yanı sıra markaların satış yaptığı kategoriler de ön plana çıkarılır.Bir banner tasarımı ne kadar profesyonel bir şekilde yapılırsa e-ticaret firmalarının ürün ve hizmetlerinin o kadar ilgi çektiği bilinir.
05 Ara, 2022

Öğretmenler Günü E-ticaret Sitesi Yönetimi İpuçları

Öğretmenler günü kampanyaları düzenlemek isteyen her e-ticaret firmasının önem vermesi gereken konular arasında yer almaktadır. Bu süreçler ise iyi bir şekilde planlanmalıdır.
24 Kas, 2022

Sosyal Medya Pazarlamacıları İçin En İyi 10 Chrome Uzantısı

İnternet kullanıcılarının büyük bir bölümü günümüzde Google tarayıcısını tercih etmektedir. Çalışmalarda da chrome uzantılarını sıklıkla kullanılırken yazımızda sosyal medya profesyonellerinin en çok işine yaraya sosyal medya chrome uzantı ve sosyal medya araçları hakkında sizler için bilgiler derledik.
21 Kas, 2022
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Sonraki | Son

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax