Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Cyber Monday (Siber Pazartesi) Nedir?

Güncelleme Tarihi: 06.06.2023

İçindekiler;

Her yıl Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere dünya genelinde Şükran Günü sonrasındaki ilk Cuma günü Black Friday olarak kutlanmaktadır. Siber Pazartesi ne zaman diye merak edenler için; Şükran Günün ertesindeki ilk Pazartesi günü ise Siber Pazartesi olarak adlandırılmaktadır diyebiliriz. Black Friday’de milyonlarca ürünün indirimli fiyatlar üzerinden satışa sunulduğunu biliyorsunuz ve genellikle satışa sunulan ürünlerde herhangi bir kategori ayrımı bulunmuyor.
 

İlgili İçerik: Kapsamlı Black Friday Yol Rehberi


Siber Pazartesi’de alışveriş çılgınlığının yaşandığı farklı bir gündür. Genellikle belirli kategorilerdeki ürünler bu güne özel indirimli fiyatlar üzerinden satışa sunulmaktadır. Siber Pazartesi 2023 Rehberi adlı yazımızda size bu özel gün hakkında bilgi verecek ve satışlarınızı arttıracak tüyolardan bahsedeceğiz.

 

Siber Pazartesi Rehberi

 

Siber Pazartesi 2023 Ne Zaman?

 

Siber Pazartesinin Şükran Gününden sonraki ilk pazartesi günü kutlandığını söylemiştik. Her yıl farklı günlerde kutlanan Siber Pazartesi 2023 yılında 27 Kasım Pazartesi gününe denk gelmektedir. Sizler de mağazanızı Siber Pazartesi için hazırlayabilir ve bugüne özel indirimli fiyatlar üzerinden satışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.
 

İlgili İçerik: E-Ticaret Kargo İlişkisi
 

Siber Pazartesi’de Hangi Ürünler İndirime Giriyor?

 

Siber Pazartesi 2023 Rehberi içerisinde bulunan bu bölümde sizlere Siber Pazartesi Türkiye de indirime giren ürünler hakkında bilgi vereceğiz. Genellikle Black Friday düşünüldüğünde her kategoriden ürünün indirime girdiğini görmüşsünüzdür.
 

İlgili İçerik:Detaylı Dropshipping Kılavuzu


Siber Pazartesi’de bu durum biraz daha farklı bir şekilde ilerliyor. Siber Pazartesi’de genellikle giyim, kozmetik ve elektronik kategorilerinde satışa sunulan ürünler indirimli olarak karşımıza çıkıyor. Sizler de bu kategorilerde satış yapan bir firmaysanız eğer bu kategorilerdeki indirimli ürünlerde satışlarınızı ve stoklarınızı arttırabilir ve bugün yapacağınız satışlarınızı arttırarak kazançlarınızı arttırabilirsiniz.

İlgili İçerik: Depanyası için önceden hazırlanmanız oldukça önemli. Siber Pazartesi’ye önceden hazırlanmanız gerekiyor çünkü Black Friday sonrasında yeterli enerji ve verimi bulamayabilirsiniz. Siber Pazartesi 2023 indirimlerinee hazırlanmak için belirli başlı bir yöntem çizelgesi hazırlayabilirsiniz;

 

  • Stok Durumunuzu Kontrol Edin
  • Stoğunuzda en çok ve en az bulunan ürünleri belirleyin
  • Stok durumunu göz önünde bulundurarak indirimli sunacağınız ürünlerinize karar verin. Bunu yaparken çok satılan ürünlerinize de indirim uygulamayı unutmayın. Çünkü bu ürünlerin sürümünden kazanabilirsiniz. İndirimli ürünlerinizi belirlerken az satılan ürünlere yükse indirim oranları koyabilir ve bu ürünlerin stoğunu eritebilirsiniz.
  • İndirimli ürünlerinizi belirledikten sonra Kargo aşamasında problem yaşamamak için çalıştığınız kargo firmaları ile iletişime geçin ve destek isteyin. Çünkü bugüne özel satışlarınızda büyük bir artış olabilir.
  • Reklam Planlaması Yapın
  • Kampanyalar Düzenleyin




İlgili İçerik: E-ticarette Kargo Paketleri Nasıl Olmalıdır?



Siber Pazartesi’de Hangi Ürünler İndirime Giriyor?

 

Siber Pazartesi 2023’de Reklamlar

 

Siber Pazartesi İndirimleri 2023 Rehberinin bu bölümünde sizlere reklamlardan bahsedeceğiz. Siber Pazartesi’de ön plana çıkan firmalardan birisi olmak ve bu sayede satışlarınızı arttırmak sizler için oldukça iyi olacaktır. Siber Pazartesi 2023 kampanyanızı tanıtabileceğiniz farklı birçok reklam kampanyası düzenleyebilirsiniz.


Sosyal Medya, reklamları sayesinde sizler de ürünlerinizi, kampanya indirim oranlarınızı tanıtabilir ve Siber Pazartesi 2023 için birçok kişiyi mağazanıza çekebilirsiniz. Sosyal medya reklamlarınızı yaparken ürünlerinizin görsellerini kaliteli bir şekilde çekmeniz, reklam metnini belirlemeniz müşterilerinizin sizlere güvenmesi için oldukça önemli.


E-posta pazarlaması da kampanya tanıtımlarını yaparken oldukça çok kullanılan farklı bir pazarlama türüdür. E-posta pazarlaması yapmak için dikkat çekici bir başlık ve dikkat çekici görsel ve metinlerden yararlanabilir ve müşterilerinizi sitenizden alışveriş yapmaya yönlendirebilirsiniz.

 

İlgili İçerik: Kobilere E-Ticaret Rehberi



Siber Pazartesi 2022’de Reklamlar

 

Siber Pazartesi 2023 Kampanyaları


 

Siber Pazartesi 2023 rehberinin bu bölümünde sizlere düzenleyebileceğiniz kampanyalardan bahsedeceğiz. Genellikle indirim günlerinde en çok kullanılan kampanya türü ürün bazlı kampanyalardır. Bunun sonrasında 120 TL ve üzeri siparişlerde kargo ücretsiz, 3 al 2 öde kampanyaları da oldukça fazla kullanılmaktadır. Siz de Siber Pazartesi 2023 için bu şekilde bir kampanya düzenleyebilir ve müşterilerinizin ilgisini çekebilirsiniz.



250’den fazla kampanya modülünü içerisinde bulunduran Ticimax e-ticaret paketleri ile mağazanızı daha hızlı bir şekilde internet ortamında görünür kılabilirsiniz. Bununla beraber e-ticaret paketleri sayesinde kargolama, stoklama ve reklam gibi birçok iş yükünü de tek bir yerden kontrol edebilir ve kendinizi farklı iş alanlarına adayabilirsiniz.


İlgili İçerik: E-ticarette Kargo Süreçlerini Yönetme İpuçları

 

Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax