Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Ücretsiz Mailing Tasarım Programları

Güncelleme Tarihi: 01.03.2024

İçindekiler;

E-ticaret firmaları ya da farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmaların önem verdiği dijital pazarlama stratejileri arasında e-posta pazarlaması da yer alır. Son dönemlerde yapılan dijital pazarlama çalışmaları göz önünde bulundurulduğunda e-posta pazarlamasına verilen önemin arttığı görülmektedir. Çünkü e-posta pazarlaması yapan işletmeler mevcut müşterilerine ürün, hizmet ve kampanya tanıtımı yapar.

 

E-mail marketing yaparken işletmeler dönüşüm oranları fazla olduğu için bu dijital pazarlama yöntemine yönelir. E-posta pazarlamasında hedef kitleyi etkilemek ve dönüşüm oranlarını artırmak için önemli olan unsurlardan birisi de e-mail şablonlarıdır. E-ticaret firmalarının kullandığı e-posta şablonları ne kadar profesyonel olursa işletmelerin alacağı verim o kadar artış göstermektedir.

 
 

E-posta pazarlaması yapmak isteyen kişi ve işletmeler için hazırladığımız Ücretsiz Mailing Tasarım Programları adlı bu yazımızda sizlere ücretsiz mailing tasarımı yapabileceğiniz programlar ve siteler hakkında bilgiler vereceğiz. Siz de yazımızı inceleyebilir ve bu konular hakkında bilgi edinerek e-posta pazarlaması çalışmaları yapabilirsiniz.


Ücretsiz Mailing Tasarım Programları

 

E-Mail Marketing Nedir?

 

E-posta pazarlaması markaların ürün, hizmet ve kampanyalarını hedef kitlelerinde yer alan kişilere ya da mevcut müşterilerine tanıttığı dijital bir pazarlama yöntemidir.

 

E-mail marketing’de markalar profesyonel gözükmek için belirli unsurları göz önünde bulundurarak hareket etmektedir.


İlgili İçerik; En İyi E-posta Pazarlama Araçları 


E-Mail Marketing Nedir

 

E-posta Pazarlamasında Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Ücretsiz e-mailing yapacak olan e-ticaret firmalarının profesyonel ve harekete geçirici e-mailler ile beraber dikkat etmesi gereken belirli unsurlar da bulunmaktadır.

 
  • Markalar kullanabileceği ücretsiz e-mailing programlarını araştırmalı ve bu programları kullanmaya özen göstermelidir. Çünkü toplu mail gönderme programı sayesinde işletmeler dijital pazarlama çalışmalarını hızlı bir şekilde yapabilmektedir.
  • Mail şablonlarının kullanılması e-posta pazarlamasında oldukça önemlidir. Çünkü mail şablonları sayesinde markalar daha kolay bir şekilde toplu mail içeriğini hazırlayabilmektedir.
  • Ücretsiz mailing programı kullanırken e-ticaret firmalarının e-posta başlığına ve içeriğine önem vermesi gerekir. Böylece tıklanma oranı kolay bir şekilde arttırabilmektedir.
  • Mail şablonları kullanılırken standart ücretsiz e-mail şablonları ile beraber ücretli mail şablonlarını da kullanarak daha fazla verim almanız mümkündür. Bu nedenle ücretsiz e-mailing programları arasında yer alan her iki şablon türünü de kullanmaya özen gösterebilirsiniz.
  • E-mail pazarlaması yapılırken e-ticaret firmalarının kullandığı görseller ile beraber, e-mail metinlerine ve call to action cümlelerine önem vermesi gerekir.
 

E-ticarette e-mail pazarlaması ile ürün ve hizmet satışlarını artırmak isteyen her markanın bu unsurları önemsemesi ve buna göre hareket etmesi gerekir. Sizler de mevcut müşterilerinize ücretsiz e-mailing yaparken toplu mail gönderme programlarında dikkat etmeniz gereken bu noktaları önemseyebilir ve dönüşüm oranlarınızı daha hızlı bir şekilde artırabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; E-posta Pazarlama Trendleri (2023)


E-posta Pazarlamasında Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Toplu E-mail Gönderme Programı Nedir?

 

Toplu e-mail gönderme programı dijital pazarlama çalışmalarında e-posta pazarlamasına önem vermek isteyen markaların ücretsiz mailing programlarını kullanarak hedef kitlelerinde yer alan kişi ve müşterilerine ürün, hizmet ve tanıtım yapmasını sağlayan programlara verilen isimdir.

 

Genellikle markalar bu programlara elinde yer alan dataları yükler ve ardından e-posta pazarlaması yapacakları kişileri seçer örnek hazır standart e-mail tasarımları ile işletmeler bu kişilere ürün, hizmet ve kampanya tanıtımı yapar ve böylece dönüşüm oranlarını kolayca arttırma fırsatı yakalar.


Toplu E-mail Gönderme Programı Nedir

 

E-mail Marketing Programları Nelerdir?

 

E-mail marketing çalışmaları ile ürün ve hizmet satışlarını artırmak ve kampanyalarını duyurmak isteyen e-ticaret firmalarının kullandığı belli başlı toplu mail gönderme programları bulunur.

 
  • Mail Chimp
  • Sender
  • Sendin Blue
  • Ombisend
  • SendPulse
  • Mailer Lite
 

E-posta pazarlaması yapmak isteyen e-ticaret firmalarının ücretsiz e-mailing tasarımı yapabileceği ve toplu mail gönderebileceği programlardan bazılarıdır. Gelin şimdi hep beraber bu programları daha detaylı bir şekilde inceleyelim.

 

İlgili İçerik; E-posta Pazarlama Nedir? E-posta Pazarlama Nasıl Yapılır?


E-mail Marketing Programları Nelerdir

 

Mail Chimp

 

Ücretsiz toplu mail gönderme programı dendiği zaman herkesin aklına ilk gelen program mail chimptir. Çünkü bu program dünyada milyonlarca kişi ve işletme tarafından kullanılmaktadır ve kullanan kişiler bu programın sağladığı avantajlardan oldukça memnun kalmaktadır.

 

2001 yılında Ben Chestnut, Mark Armstrong ve Dan Kurzius tarafından piyasa sunulan bir e-posta pazarlama aracı olan Mail Chimp, markaların ellerinde yer alan müşteri datalarını yükleyebildiği ve ücretiz e-posta şablonlarını kullanarak toplu mail gönderebildiği bir programdır. Piyasada yer alan diğer programlara göre mail chimp belirli özellikleri ile ön plana çıkmaktadır.

 
  • 2000 Kişiye kadar ücretsiz e-mail gönderme
  • Sürükle bırak tekniği ile e-mailing tasarımı yapabilme
  • Profesyonel görseller
  • Profesyonel butonlar
 

Mail chimpin ön plana çıkan özellikleridir. Siz de bu programı kullanarak 2000 kişiye kadar ücretsiz toplu mail gönderebilir ve dönüşüm oranlarınızı arttırabilirsiniz.


Mail Chimp

 

Sender

 

Toplu mail gönderme programı olarak kullanabileceğiniz Sender dünya genelinde birçok şirket tarafından kullanılan bir e-posta pazarlama aracıdır.

 
  • Spam mail engelleme
  • Profesyonel e-posta pazarlama şablonları
  • E-posta analizi yapma
  • Kişiselleştirilmiş e-mailler oluşturma
 

Gibi önemli özellikleri ile ön plana çıkan bu program büyük marka ve şirketlerin de ihtiyaçlarını karşılayacak özellikleri bulunan bir programdır. 2500 aboneye kadar ücretsiz bir şekilde kullanabileceğiniz Sender’i daha fazla bir kitleye sahip olan şirketler ücretli olarak kullanabilmektedir.


sender

 

Sendin Blue

 

2007 yılında kurulan Sendin Blue tarafından geliştirilen e-posta pazarlama araçlarından birisi de Sendin Blue’dir. E-posta pazarlaması yapmak isteyen her markanın kullanabileceği bu araç:

 
  • Ücretsiz e-posta şablonları
  • İçerik kişiselleştirme
  • Alıcı seçimi
  • Akıllı gönderim
  • CRM
  • Pazarlama Otomasyonu
 

Gibi özellikleri ile ön plana çıkmıştır. Bu araç yalnızca e-posta pazarlamasında değil istenildiği takdirde sms pazarlamasında da kullanılabilmektedir. E-ticaret firmaları tarafından da kullanılabilen bu aracı sizler de şirketiniz için kullanabilir ve yapacağınız e-posta pazarlaması çalışmalarından verim alabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; E-posta Pazarlama Dönüşüm Oranlarınızı Nasıl Arttırabilirsiniz?


İlgili İçerik; CRM İle İlgili Bilmeniz Gereken 5 Kilit Başlık 


sendinblue

 

Ombisend

 

E-posta pazarlaması ile beraber e-mail marketing çalışmaları da yapmak isteyen kişilerin kullanabileceği araçlardan birisi olan Ombisend aslına bakıldığında sendin Blue ve Mail Chimp gibi bir e-mail marketing programıdır.

 

250 kişiye kadar ücretsiz olarak kullanılabilen bu program sayesinde kişi ve işletmeler hazır e-mail şablonları üzerinden dijital pazarlama çalışmalarını yapabilmektedir. Daha fazla bir hedef kitleye e-mail marketing çalışmaları yapmak isteyen markalar standart ve pro paketlerini satın alarak da dijital pazarlama çalışmalarına devam edebilmektedir.

 

Toplu mail gönderme programı olarak ön plana çıkan bu araç sayesinde kişiler diledikleri takdirde iş akışını tespit edebilmekte, A/B Testleri yapabilmekte, satış ve performans raporlarına ulaşabilmektedir.


İlgili İçerik; A/B Testi Nedir? E-ticaret Siteleri için A/B Test İpuçları


SendPulse

 

Toplu mail gönderme programları arasında bulunan SendPulse dört farklı paketten yararlanarak kullanabileceğiniz bir e-posta pazarlama aracıdır. 50 aboneye kadar ücretsiz olarak kullanılabilecek bu aracı profesyonel bir şekilde kullanmak istediğiniz takdirde Standart, Pro ve Enterprise paketlerini satın alarak da kullanabilirsiniz.

 
  • Çoklu kullanıcı imkânı
  • Ücretsiz e-posta şablonları
  • Otomasyon
  • Landing Pageler
  • E-posta Doğrulama
  • A/B Testi
 

Gibi ön plana çıkan özellikleri bulunan bu araç sayesinde sizler de ister kurumsal markanız isterseniz de e-ticaret firmanız için dijital pazarlama çalışmaları yapabilirsiniz.


SendPulse


İlgili İçerik; Pazarlama Otomasyonu İle İşinizi Geliştirmenin Yolları


İlgili İçerik; Landing Page Nedir, Nelere Dikkat Edilmelidir?

 

Ticimax ile Dijital Pazarlamada Ayrıcalıklı Olun

 

E-ticaret sektöründeki firmalar için 15 yılı aşkın süredir e-ticaret alt yapısı sağlayan ve e-ticaret çözümleri üreten Ticimax ile sizler de e-ticaret sitenizi kurun. E-ticaret alt yapımız içinde yer alan modül ve özellikleri kullanarak dijital pazarlama çalışmalarını profesyonelce yapın ve e-ticarette başarıyı yakalayın.

 

 

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

 

Yazar: Tolga Sefa Ağyıldız

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax