Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Dijital Pazarlamacıların Mutlaka Dinlemesi Gereken 10 Podcast

Güncelleme Tarihi: 22.01.2024

İçindekiler;

Dijital pazarlama sektöründe çalışan kişilerin kendilerini sürekli geliştirmesi gerekir. Çünkü dijital pazarlama sektörü oldukça popüler ve değişken bir sektördür. Bu sektörde başarıya ulaşmak için ise gelişim oldukça önemlidir. Genellikle dijital pazarlamacılar kendilerini geliştirmek için seminer, toplantı gibi etkinliklere katılır bunun yanı sıra okudukları kitaplar ve dinledikleri pazarlama podcastleri ile de sektörel konularda bir şeyler öğrenir.

 

Pazarlama podcastleri cidden kişilerin kendilerini geliştirmelerine yardımcı olur. Çünkü Podcastler yürürken veya çalışırken de dinleyebileceğiniz içeriklerdir. Dijital Pazarlamacıların Mutlaka Dinlemesi Gereken 10 Podcast adlı bu yazımızda sizlere kendinizi geliştirmenizde yardımcı olacak pazarlama podcastleri hakkında bilgi vereceğiz. Siz de yazımızı inceleyebilir ve kendinizi geliştirmenizi sağlayacak Podcastler hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Metaverse Pazarlama Dünyasını Nasıl Etkileyecek

 

Dijital Pazarlamacıların Mutlaka Dinlemesi Gereken 10 Podcast

 

Podcast Nedir?

 

Podcast, belirli bir konu hakkında bilgi edinmenizi sağlayan ses içerikleridir. Genellikle dizi halinde yayınlanır. Podcastler çoğu zaman ses halinde yayınlanan içerikler olsa da aslına bakıldığında video olarak da yayınlanan birçok podcast bulunmaktadır.

 

Podcast Nedir?

 

Podcast Nereden Dinlenir?

 

Pazarlama podcastleri dinlemek isteyen kişilerin tercih edebileceği belirli siteler ve uygulamalar bulunmaktadır. Genellikle podcast dendiği zaman herkesin aklına ilk olarak Spotify veya Apple Podcast gelmektedir. Fakat bu podcast dinleme uygulamalarının yanı sıra kullanabileceğiniz birçok farklı uygulama da bulunmaktadır.

 

Soundcloud, Google Podcast ve Castbox da podcast dinlemek isteyen kişilerin kullanabileceği siteler ve uygulamalar arasında yer almaktadır.

 

Podcast Nereden Dinlenir?

 

Türkiye’de Dijital Pazarlama – Faruk Toprak

 

Dijital pazarlama podcastleri arasında yer alan Türkiye’de Dijital Pazarlama isimli podcast serisi Faruk Toprak tarafından oluşturulmuştur. Faruk Toprak her programında Dijital Pazarlama alanında kendini geliştirmek ve yeni bir şeyler öğrenmek isteyen kişilere yönelik ipuçları paylaşmaktadır.

 

Spotify ve Souncloud başta olmak üzere birçok farklı platformdan da dinleyebileceğiniz bu podcast serisi 2019 yılından beri üretilmektedir ve farklı konuları ele almaktadır.

 
  • Dijital pazarlama giriş
  • Google ADS Reklamları
  • Youtube ve Netflix
  • Google reklam modelleri
  • Reklamcılıkta Kullanılacak Model ve Stratejiler
  • B2B Pazarlama Stratejileri
  • Big Data
  • COVID-19
  • Starlink Uydular
  • Satış artırma stratejileri
  • Mobil Uygulamalar
  • Google Alışveriş Kampanyaları
  • Sosyal medya kanunu
 

Gibi önemli konular hakkında bilgi edinmenizi sağlayacak bu podcast serisi marketing ve dijital pazarlamaya dair bilgi edinmek isteyen kişilerin dinlemesi gereken pazarlama podcastleri arasında bulunmaktadır. Birçok farklı platformda yer alan bu podcast serisini dinleyebilir ve sizler de pazarlamaya dair bilgiler edinebilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Kobiler İçin E-ticaret Rehberi

 

Türkiye’de Dijital Pazarlama

 

Taş Kâğıt Makas – Ceren Sağlam ve Erol Batislam

 

Popüler dijital pazarlama podcastleri arasında yer alan taş kâğıt makas bir markayı anlamanın yanı sıra stratejileri de kavramanıza olanak sağlayan bir podcasttir. Ceren Sağlam ve Erol Batislam tarafından hazırlanan bu podcast serisi hem youtube hem de Spotify üzerinden dinlenebilmektedir.

 
  • Kültür ve Strateji
  • Konumlandırma
  • Türkiye’yi anlama
  • İçerik ve Medya
  • Reklamda Cinsiyet Eşitliği
  • Seyyar Strateji ve Ajans Stratejisi
  • Girişimcilik
  • Veriler
  • Marka Sadakati
  • Sosyal Medyanın Doğuşu
  • COVID döneminde iletişim
  • CMO’lar
  • Medyada değişen dinamikler
  • Yeni normal
 

Gibi birçok konu hakkında bilgi veren bu podcast serisi sayesinde sizler de kendinizi daha kolay bir şekilde geliştirme fırsatı bulabilirsiniz. Dijital pazarlama podcastleri içerisinde yer alan taş, kâğıt ve makas adlı bu podcast serisini ister video isterseniz de ses şeklinde takip edebilirsiniz.

 

Taş Kâğıt Makas

 

Sıfırdan Globale – Levent Aşkan ve Çağrı Sarıgöz

 

Dijital pazarlama podcastleri denince aklınıza gelmesi gereken bir diğer podcast serisi de Levent Aşkan ve Çağrı Sarıgöz tarafından çıkarılan Sıfırdan Globale adlı podcasttir. 2019 yılında NASA’ya Ürün Satan Sixfab’ın kurucu ortağı Sait Borlak isimli podcast ile tanıdığımız sıfırdan globale isimli podcast serisi ihracat üzerine geliştirilen bir podcasttir.

 

İhracat yapan firmalar ve kişilerin ihracat süreçlerindeki deneyimlerini aktardığı bu Podcastler pazarlamadan stratejiye, girişimcilikten e-ticarete kadar birçok konu hakkında bilgi edinmenizi sağlayacaktır.

 

İlgili İçerik; İşinizi Büyütmenize Yardımcı Olacak Dijital Pazarlama Araçları

 

Sıfırdan Globale

 

Dijital Pazarlama Sohbetleri – Bora Kurum

 

Bora Kurum tarafından hazırlanan bir podcast serisi olan dijital pazarlama sohbetleri adlı seride her dijital pazarlamacının dinlemesi gereken Podcastler arasında yer almaktadır.

 

Sürekli değişen ve gelişen gündem ile şekillenen ‘’Dijital Pazarlama Sohbetleri’’ adlı podcast serisinde pazarlamaya ve dijital pazarlama sektöründeki farklı olaylar her hafta işlenmektedir.

 

Sosyal medyadan arama motoru reklamcılığına, dijital pazarlamadan seo stratejilerine kadar birçok farklı konunun bulunduğu bu dijital pazarlama podcastini dinleyebilir ve sizler de kendinizi geliştirebilirsiniz.

 

Dijital Pazarlama Sohbetleri

 

Dijipod – Metehan Yeşilyurt

 

Dijital pazarlama sektörüne ilgi duyanların kendilerini geliştirebileceği Podcastler arasında yer alan Dijipod, Metehan Yeşilyurt tarafından üretilmektedir. Marketingin her alanı ile ilgili önemli bilgilerin paylaşıldığı Dijipod’da dijital pazarlamacılara yardımcı olabilecek:

 
  • SEO
  • İçerik Pazarlaması
  • Dijital pazarlama
  • Sosyal medya pazarlaması
  • Verimlik
  • Ofis yaşantısı
 

Gibi birçok önemli konu hakkında bilgilere ulaşabilmeniz mümkündür. 2019 yılında üretilmeye başlanan bu marketing podcastini apple podcast aracılığı ile dinleyebilir ve kendinize yeni şeyler katabilirsiniz.

 

Dijipod

 

Dijital Pazarlama Gündemi – Ahmet Balat

 

Ahmet Balat tarafından üretilen bir dijital pazarlama podcast serisi olan Dijital Pazarlama Gündemi pazarlama dünyasını yakından takip etmek isteyen kişilerin en güncel bilgi ve gelişmelere ulaşmasını ve dijital pazarlama ile ilgili haberleri takip edebilmesini sağlayan bir seridir.

 

Dijital pazarlama alanında kendi geliştirmek ya da bildiği şeyleri pekiştirmek isteyen kişiler Dijital Pazarlama Gündemine Spotify üzerinden erişebilmektedir.

 

Farfara Pazarlama - Future Bright Group

 

Marketing podcastleri denince herkesin bir kere de olsa dinlemiş olduğu iyi Podcastler arasında yer alan Farfara Pazarlama, Future Bright Group tarafından hazırlanan bir podcast serisidir.

 

Araştırma ve pazarlama sektörleri çerçevesinde ilerleyen bu programa ulaşmak istiyorsanız Spotify üzerinden dinleyebilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz.

 

Bir Yaşam Felsefesi Olarak Girişimcilik – İnanç Ayar

 

Yeni bir girişim fikri olan ve bu fikri hayata geçirmek isteyen herkesin dinlemesi gereken Podcastler arasında yer alan Bir Yaşam Felsefesi Olarak Girişimcilik İnanç Ayar tarafından üretilen bir podcast serisidir.

 

Kitaplardan, yönetime, yönetimden felsefeye kadar girişimciliği anlatan bu podcast serisi her dijital pazarlamacı tarafından da dinlenmelidir.

 

Bir Yaşam Felsefesi Olarak Girişimcilik

 

Pazarlama Sohbetleri – G4A Studio

 

Pazarlama podcastleri arasında yer alan ve G4A Studio tarafından yayınlanan pazarlama sohbetleri her pazar günü yapılmaktadır.

 

İnteraktif bir şekilde gerçekleşen bu podcast serisinde kişiler sorularını yöneltebilmekte ve farklı konukların görüşlerine erişebilmektedir. Dijital pazarlamadan e-ticarete, reklamcılıktan girişimciliğe kadar olan her sektör ile ilgili programların yapıldığı pazarlama sohbetlerini Spotify üzerinden dinleyerek sizler de merak ettiğiniz sorulara yanıtlar bulabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Satışlarınızı Artıracak Güncel Pazarlama Modelleri

 

Pazarlama Sohbetleri

 

E-ticaret Sohbetleri – Ticimax

 

Dijital pazarlama, marketing ve e-ticarete dair birçok konuya ulaşabileceğiz bir podcast serisi olan e-ticaret sohbetleri özellikle e-ticaret sektörüne ilgi duyan kişilerin ve dijital pazarlamacıların dinlemesi gereken bir podcast serisidir.

 

Ticimax tarafından 2020 yılından beri üretilen E-ticaret Sohbetleri podcast serisinde dinleyiciler farklı markaların e-ticaret deneyimleri ve e-ticaret süreçleri hakkında bilgi alabilmektedir.

 

Türkiye’nin önde gelen markalarının hikayelerinden e-ticaret değerlendirmelerine covid-19 sürecinde e-ticaretten ödeme sistemlerine kadar olan her konu hakkında kendinizi geliştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra E-ticaret Sohbetleri podcastleri ile satışlarınızı artıracak dijital pazarlama yöntemleri ve satış taktiklerine de ulaşabilirsiniz.

 

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

Yazar: Tolga Sefa Ağyıldız

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax