Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Instagram Takipçi Arttırma Yöntemleri Nelerdir?

Güncelleme Tarihi: 11.01.2024

İçindekiler;

Instagram takipçi arttırma yöntemleri nelerdir adlı yazımızda son dönemlerin en popüler uygulamalarından birisi haline gelen Instagram’da takipçi sayınızı arttırmak için yapabileceğiniz şeylerden bahsedeceğiz. Siz de bu önerilerimize kulak vererek Instagram’da takipçi sayınızı arttırabilirsiniz.


 

Instagram Takipçi Arttırma Yöntemleri Nelerdir


 

Hashtag Kullanımı

 

Instagram takipçi arttırma yöntemleri nelerdir yazımızın ilk bölümünde Hashtag kullanımı hakkında bilgi vereceğiz. Instagram’da takipçi arttırmak isteyen kişiler için hashtagler oldukça önemlidir. Sosyal medya uygulamalarının en önemli parçalarından birisi olan hashtagler, sosyal medya kullanan kişilerin spesifik bir konu hakkındaki içerikleri görmesine olanak sağlar.

 

Instagram’da takipçi sayınızı arttırmak istiyorsanız eğer kullanıcıların sizi bulmasını sağlamak için Hashtag kullanmanız gerekmektedir. Genel olarak Hashtag seçerken pazarlama stratejinizi, hedef kitlenizi göz önünde bulundurmalısınız. Instagramda Hashtag kullanan birçok kişinin yaptığı hatayı yapmamak için hashtaglerinizi seçerken özellikle hizmet verdiğiniz alana uygun hashtagler seçmeniz gerekmektedir.

 

Hashtag kullanırken özellikle Instagramın sınır getirdiği 30 hashtag konusuna dikkat etmeniz de fotoğraflarınızın geriye düşmemesine ve ilgili Hashtag içerisinde yer almasına olanak sağlayacaktır.

 

İlgili İçerik: E-Ticaret Siteleri için Hashtag kullanma ipuçları



Instagram Takipçi Arttırma - Instagram Hashtag Kullanımı

 

Facebook Hesabı Bağlama

 

Son dönemlerde Instagram’ın Facebook bünyesine geçmesiyle Instagram takipçi arttırmak isteyen kişiler için avantajlı bir yer haline geldi. Sizler de Instagram’da takipçi arttırmak istiyorsanız eğer Facebook ve Instagram hesabınızı birbirine bağlayabilir ve her iki hesap üzerinden de tanıtımlar yaparak hedef kitlenizi daha hızlı bir şekilde geliştirebilirsiniz. Unutmayın hedef kitlenizin gelişmesi hızlı bir şekilde birçok kişiye ulaşmanızı sağlayacaktır.



Instagram Takipçi Arttırma - Instagram Facebook Hesabı Bağlama

 

Kullanıcılar ile Etkileşimde Olun

 

Instagram’da takipçi arttırmak isteyen kişilerin en çok kullandığı Instagram takipçi arttırma yöntemlerinden birisi de farklı hesaplar ile etkileşime girmektedir. Sizler de rakiplerinizin takip ettiği hesapları ya da onları takip eden kişileri takip edebilir, bu kişilerin fotoğraflarını beğenebilir ve onların fotoğraflarına yorum yaparak onlarla etkileşiminizi arttırabilirsiniz. Unutmayın hayatımızın bir parçası haline gelen Instagram’da diğer kullanıcılar ile etkileşimimizi korumak oldukça önemli.



Instagram Takipçi Arttırma - Instagram Etkileşim

 

Instagram'da Takipçi Hilesi 

 

Instagram'da sıkça sorulardan biri de takipçi hilesidir ve instagram hileleri arasında en çok konuşulan başlıklardan biridir. Instagram takipçi hilesi sıkça araştırılan bir konu olsa da uzun vadede kesinlikle tavsiye etmeyeceğimiz bir yöntemdir.

 

Instagram, illegal ve hileli şekilde takipçi sayısını arttırmaya çalışan kullanıcılar için katı tedbirler aldı. Hesapta beklenmeyen hareketler algılandığında şifre isteneceğini duyurdu.

 

Sahte beğeni, yorum ve takipçi kullanılan hesapların usulsüz bir şekilde hesabına aktarılan takipçi ve beğenilerin tamamı siliniyor olacak. Bu yeni düzenleme ile sahte influencer hesapları da bir bir kapanacak.

 

Instagram'ın usulsuz yollarla takipçi arttırmaya çalışanlara karşı katı önlemler alma kararının arkasındaki bir diğer sebep de uygulama içi çalışma verimliliğinin düşmesi olarak bildirildi.

 

Not: Ticimax olarak Instagram takipçi satışı ya da hesap yönetimi gibi bir hizmetimiz bulunmamaktadır. Bu içerik yalnızca bilgi verme amaçlıdır.



Instagram Takipçi Arttırma - Instagram Takipçi Hilesi

 

Tanıtımlar Yapın

 

Instagram Takipçi Arttırma Yöntemleri Nelerdir sorusunun yanıtlarından en önemlilerinden birisi tanıtımlardır. Instagram üzerinden yapacağınız tanıtımlar ücretli olup daha fazla kişiye ulaşmanızı sağlamaktadır. Sizler de Instagram’da daha fazla kişiye ulaşarak Instagram takipçilerinizi arttırmak için hedef kitlenize uygun reklamlar yapabilir ve bu reklamlar sayesinde birçok kişiye ulaşarak takipçi kazanabilirsiniz.

 

İlgili İçerik: Instagram'da Etkili Satış Yapma Rehberi, Teknikleri



Instagram Takipçi Arttırma - Instagram Tanıtım Nasıl Yapılır

 

Post Paylaşımınıza Dikkat Edin

 

Instagram’da hesabı olan kişilerin en önem vermesi gereken şeylerden birisi de post paylaşım stratejisidir. Instagram’da takipçi arttırmak istiyorsanız eğer belirli bir post stratejisi belirlemeniz gerekmektedir. Postlarınızı belirli günlerde ve gün aralıklarında düzenli bir şekilde paylaşarak sizler de takipçilerinize güven verebilir ve onların sizi takipte kalmasını sağlayabilirsiniz. Post paylaşım stratejinizi belirlerken özellikle özel ve önemli günleri göz ardı etmemeniz gerekmektedir. Bu günler birçok kişi önemli olduğu için bu da takipçilerinizin size güvenmesini sağlayacaktır.

 


 

Instagram Hesabınızı Aktif Olarak Kullanın

 

Instagram takipçi arttırma yöntemleri nelerdir sorusunun başka bir yanıtı da aktif Instagram kullanımıdır. Instagram’a yeni gelen özellikleri ve filtreleri kullanarak sizler de eğlenceli içerikler oluşturabilir ve bu şekilde takipçi kazanabilirsiniz.



Instagram Takipçi Arttırma - Aktiflik

 

Çekiliş ve Kampanyalar Yapın

 

Instagram’da takipçi arttırmak istiyorsanız son dönemlerin en popüler takipçi arttırma yöntemlerinden biri olan çekilişleri göz ardı etmemeniz gerekmektedir. Instagram’da takipçi arttırmak için belirli aralıklar ile çekiliş düzenleyebilirsiniz. Düzenlediğiniz çekilişlerle takipçilerinize arkadaş etiketleme, takip etme gibi şartlar koyabilir ve instagram çekiliş yapma ile Instagram hesabınızın daha fazla kişi tarafından bilinmesini sağlayabilirsiniz. Instagram stratejiniz içerisinde yer vereceğiniz çekilişler hesabınızın daha kısa süreler içerisinde büyümesini sağlayacak ve bu doğrultuda da takipçileriniz hızlı bir şekilde artacaktır.

 

İlgili İçerik: Instagram Çekilişi Nasıl Yapılmalı ve Nelere Dikkat Edilmeli?

 

 

Ticimax e-ticaret paketlerini kullanmak ve kendi e-ticaret sitenizi açmak istediğiniz takdirde E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax