Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Dijital Pazarlama

Criteo Nedir? Criteo Reklamları Nasıl Kullanılır?

Dijital pazarlama çalışmaları yapacak olan işletmeler pazarlama stratejilerini geliştirmek ve çeşitlendirmek için farklı reklam kampanyalarını tercih eder. Criteo reklamları da işletmelerin tercih ettiği reklam türlerinden birisidir.
19 Mar, 2024

Marka Bilinirliği Nedir? Nasıl Artırılır?

Marka bilinirliği, bir markanın hedef kitlesinde yer alan kişilerin markayı tanımasını ifade eden terimdir. Marka bilinirliği çoğu zaman markanın ne kadar tanındığını ve mevcut pazarda ne kadar farkındalık yarattığını gösterir. Marka bilinirliği yalnızca marka adı ile bağdaştırılmış bir kavram değildir. Genellikle markanın renkleri, logosu, reklam müziği ya da sloganı da hatırlanabilir olduğu için marka bilinirliği ile bağdaştırılır. Kısacası marka bilinirliği bir markayı marka yapan görsel ya da işitsel unsurları da kavramaktadır ve bu bilinirlik her marka için oldukça önemlidir. Çünkü marka bilinirliği fazla olan kurum ve kuruluşlar birçok avantajdan yararlanabilmektedir.
15 Şub, 2024

Fijital Pazarlama Nedir? Fijital Pazarlama Nasıl Yapılır?

Ticari faaliyet gösteren işletmelerin ürün ve hizmetlerini ön plana çıkarmak ve hedef kitlelerine ulaştırarak satış artırmak için tercih edebileceği birçok pazarlama yöntemi bulunur. Fijital pazarlama yöntemi de bunlardan birisidir.
12 Oca, 2024

Söylenti Pazarlaması (Buzz Marketing) Nedir, Nasıl Yapılır?

Söylenti pazarlaması ya da bilinen bir diğer adıyla Buzz Marketing, ticari faaliyet gösteren markaların ürün, hizmet ya da markaları hakkında insanların konuşma amacıyla yapılan pazarlama stratejisine verilen isimdir.
28 Ara, 2023

3D Animasyon Nedir ve 3D Animasyonlar E-ticarette Nasıl Kullanılır?

Dijital pazarlamada son dönemlerde oldukça popüler bir konu haline gelen 3D animasyonlara olan ilgi her geçen gün artış göstermektedir.
28 Ara, 2023

İlişki Pazarlaması (Relationship Marketing) Nedir?

Relationship marketing yani bilinen Türkçe adı ile ilişki pazarlaması, işletmelerin müşteriler ile uzun vadeli ve sürdürülebilir ilişkiler geliştirmeyi amaçladığı bir pazarlama stratejisine verilen isimdir. Genellikle ilişki pazarlamasında markaların asıl amacı satış değildir. Bu noktada her işletme müşteri kazanımı ile beraber kazandığı müşteriler ile de sıkı ilişkiler kurmak ister.
22 Ara, 2023

Müşteri Odaklı Pazarlama: Nedir ve Nasıl Başarılı Olunur?

Her markanın hedef kitlesine ulaşmak, müşterilerini elinde tutmak gibi amaçlar ile yürüttüğü pazarlama çalışmaları bulunmaktadır.
22 Ara, 2023

Anahtar Kelime Nedir? Anahtar Kelime Nasıl Bulunur?

Arama motoru optimizasyonu veya reklam çalışmaları yapacak olan kişi ve işletmeler için önemli kavramlar arasında yer alan anahtar kelime, kullanıcıların arama motorlarında herhangi bir ürün veya bilgi ararken arama kutucuğuna girdiği kelimelere verilen isimdir.
22 Ara, 2023

Dijital Dönüşüm Nedir ? Nasıl Yapılır?

Dijital dönüşüm işletmelerin tüm alanlarına ve süreçlerine dijital teknolojileri entegre etmesine verilen isimdir. Şirketler genellikle dijital dönüşüm süreçlerini müşterilerine değer katmak, işletme değerini artırmak ve iş süreçlerini hızlandırmak için yapmaktadır.
22 Ara, 2023

Organik Trafik Nedir? Nasıl Artırılır?

Organik trafik, bir internet ya da e-ticaret sitesine doğal yöntemler ile gelen ziyaretçi sayısına verilen isimdir. Ziyaretçiler genellikle arama motorları ya da sosyal medya platformları üzerinden siteleri ziyaret eder. Organik trafikte kullanıcı kazanmak için markaların herhangi bir reklam veya kampanya gibi bütçe harcaması gereken çalışmalar yapmaz çünkü bu trafik türünde ziyaretçiler doğal bir şekilde siteyi ziyaret eder.
01 Ara, 2023

Tiktok İçerik Fikirleri: Hesabınızı Büyütecek Yaratıcı Tiktok İçerikleri

2016 yılında piyasaya sürülen sosyal medya platformu TikTok kısa süre içerisinde birçok kişinin ilgisini çekti ve piyasaya sürüldüğü günden bu yana 35 milyonu aşkın kişi tarafından kullanılmaya başlandı. Özellikle Z Kuşağının yoğun bir şekilde kullandığı sosyal medya platformlarından birisi haline gelen Tiktok’ta paylaşım yapacak olan kişiler işe popüler tiktok içerik fikirlerini araştırarak video çekmek istiyor.
01 Ara, 2023

Performance Max Nedir? Pmax Ne Zaman Kullanılmalı?

Dijital reklam çalışmaları yapmak isteyen kişi ve işletmeler için rekabet oldukça önemlidir ve bu nedenle işletmeler rekabetini ve reklam performansını artırmak için Google’ın Pmax ya da bilinen diğer adıyla Performance Max reklamlarını kullanmayı tercih eder.
23 Kas, 2023

Kurumsal E-posta Nedir? Nasıl Alınır?

Kurumsal e-posta, şirket, kurum veya kuruluşların iş süreçlerindeki iletişimi yürütmek ve yönetmek için kullandığı e-postalara verilen isimdir. Genellikle kurumsal e-postalar kişiadı@şirketadı.com şeklinde olur. Bu e-posta hesaplarında Gmail, Yahoo, Hotmail, Outlook gibi en çok kullanılan posta uzantıları bulunmaz.
01 Kas, 2023

AI Marketing (Yapay Zeka Pazarlaması) Nedir?

AI marketing ya da Türkçe anlamıyla yapay zeka pazarlaması, işletmelerin ürün, hizmet ve markalarını ön plana çıkarmak hedef kitlelerinde yer alan kişilere ulaşmak için yapay zeka teknolojilerini kullandığı pazarlama yöntemine verilen isimdir.
31 Eki, 2023

İş İlanı Nedir: Etkili İş İlanı Oluşturma Rehberi

İş verenler için etkili iş ilanı oluşturmanın önemi oldukça büyüktür. Çünkü markalar verdikleri iş ilanları sayesinde doğru kişilere ulaşmakta ve böylece açık pozisyonlara alanlarında ve mesleklerinde profesyonel olan kişileri daha kolay bulabilmektedir.
24 Eki, 2023

Dijital Ticaret Nedir? Nasıl Yapılır?

Dijital ticaret kişi ve işletmelerin ürün ve hizmetlerini internet üzerinden sattığı iş modeline verilen isimdir. Dijital ticaret kavramı, e-ticaret ve elektronik ticaret ile aynı anlama gelir.
23 Eki, 2023

QR Kod Nedir? Nasıl Oluşturulur?

Quick Response Code ya da bilinen kısaltmasıyla QR Kodlar, hızlı yanı kodudur. QR kodlar birçok bilgiyi barındıran 2D bir barkod türüdür. Genellikle siyah-beyaz matris içinde yer alan QR kodlar, afiş, ambalaj, broşür ve reklamlarda oldukça çok kullanılmaktadır.
17 Eki, 2023

Web Site Hızı Nedir, Nasıl Optimize Edilir?

Web site hızı, internet sitenizdeki içeriklerin tarayıcı ve mobil cihazlar üzerinden kaç saniyede yüklendiğini ve yanıt verdiğini gösteren bir metriktir. Kullanıcıların siteniz üzerindeki davranışlarını büyük ölçüde etkilediği için belirli zaman dilimlerinde web site hız kontrolü ve ardından da web site hızı optimizasyonu yapılması gerekir.
16 Eki, 2023

Short Tail Keywords (Kısa Kuyruklu Anahtar Kelime) Nedir?

İnternetten bir konu hakkında fikir edinmek ya da bir şey satın almak isteyen kişiler short tail keywords ve long tail keywordsler ile aralamalarını gerçekleştirir. Yapılan incelemelere göre Short tail keywordsler aramalarda daha fazla kullanıldığı görülür.
03 Eki, 2023

Hedef Kitle Nedir? Nasıl Belirlenir ve Analiz Edilir?

Hedef kitle, işletmelerin ürün, hizmet ve kampanyalarını duyurmak istediği ve ulaşmayı amaçladığı insan topluluğuna verilen isimdir. Genellikle hedef kitleler, demografi, yaş, cinsiyet, konum, ilgi alanları, eğitim düzeyi, tüketim alışkanlıkları göz önünde bulundurularak ayrıştırılır. Pazarlama ve satış çalışmalarında ise hedef kitle belirlemek, markaların başarısını artırırken müşterilerini tanımalarına da olanak tanır. Bunun yanı sıra hedef kitle analizi yapmak da markaların bütçelerini iyi bir şekilde optimize etmelerine olanak tanır.
25 Eyl, 2023

Sosyal Medya Yönetimi Nedir? Nasıl Yapılır?

Sosyal medya yönetimi, bireylerin ya da şirketlerin sosyal medya platformlarındaki hesaplarını yönetme sürecine verilen isimdir. Genellikle bireysel kullanımlarda kişiler kendi sosyal medya yönetimlerini kendileri yaparken kurumsal sosyal medya kullanımında ise markalar çoğu zaman hedef kitlesine ulaşmak, marka bilinirliği yaratmak ve satışlarını artırmak için dijital pazarlama ajanslarından yardım almaktadır.
25 Eyl, 2023

Blog Yazarak Para Kazanmak: Kapsamlı Rehber & İpuçları

İnternetten para kazanmak isteyen kişilerin yapabileceği birçok iş bulunur blog yazarak para kazanmak da bunlardan birisidir. Genellikle blog yazarak para kazanmak isteyen kişiler ya kendilerine ait bir blog sitesi açabilmekte ya da var olan blog sitelerinde yazarlık yapabilmektedir.
15 Eyl, 2023

Google Gemini Nedir? Nasıl Kullanılır?

Google Gemini, Chat GPT ’ye rakip olarak Google tarafından 21 Mart 2023 tarihinde piyasaya sunulan bir Chatbot’tur. 200’den fazla ülkede aktif bir şekilde kullanılan Google Gemini, Google’ın LamDA dil ailesini kullanmaktadır.
08 Eyl, 2023

Doğrudan Pazarlama Nedir, Nasıl Yapılır?

Doğrudan pazarlama, markaların ürün ya da hizmetlerini potansiyel müşterilerine ulaştırmak için tercih ettiği bir pazarlama yöntemidir.
17 Ağu, 2023

Contra Marketing Nedir? Karşı Pazarlama Nasıl Yapılır?

Contra marketing Türkçede bilinen adıyla karşı pazarlama, geleneksel pazarlama çalışmalarının yanı sıra daha çok alışılmış normlara ve beklentilere meydan okuyan bir pazarlama stratejisidir.
10 Ağu, 2023

Performans Pazarlama Nedir? Nasıl Yapılır?

Performans pazarlama, dijital pazarlama stratejileri içerisinde yer alan ve ölçülebilir sonuçları ön plana alarak gerçekleştirilen pazarlama yaklaşımına verilen isimdir.
10 Ağu, 2023

Affiliate Marketing Nedir? Nasıl Yapılır?

Affiliate marketing markaların ürün tanıtımı, hedef kitleye ulaşma ve satış artırmak için tercih ettiği bir dijital pazarlama yöntemidir.
15 Tem, 2023

Pinterest Nedir? E-ticaret Siteleri İçin Pinterest'te Para Kazanma İpuçları

Pinterest Nedir? E-ticaret Siteleri İçin Pinterest'te Para Kazanma İpuçları adlı bu yazımızda sizlere Pinterest hakkında bilgi vereceğiz.
07 Tem, 2023
1 | 2 | 3 | 4 | Sonraki | Son

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax