Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel Gelişim

En İyi Kişisel Gelişim Kitapları

Kişisel gelişim modern dünya toplumlarında kişilerin sosyal, ekonomik ve psikolojik sorunları için kendi çözümlerini üretmelerini sağlayacak kültürel harekete verilen isimdir. Genellikle kişisel gelişimlerini tamamlamak isteyen kişiler ise çoğu zaman kişisel gelişim kitaplarına yönelir.
09 Nis, 2024

Kurum İçi Kariyer Planlaması Nedir, Nasıl Olmalıdır?

Şirketlerde insan kaynakları departmanı tarafından yürütülen bir süreç olan kurum içi kariyer planlaması, çalışanların çalıştıkları iş yerindeki kariyer süreçlerini yönetmek, ilerletmek için yapılan stratejik planlamalara verilen isimdir. Bir diğer adıyla şirket içi kariyer planlaması da denilmektedir.
26 Oca, 2024

Agile Learning (Çevik Öğrenme) Nedir? Nasıl Uygulanır?

Öğrenme süreçlerini daha adaptif ve esnek bir yapıya taşımak isteyen kişi ve işletmeler genellikle geleneksel eğitim modellerinden farklı bir öğrenim modeli olan Agile Learning’e yönelir. Türkçe’ye çevik öğrenme olarak çevrilen Agile Learning, geleneksel öğrenme modellerinin yanı sıra alternatif bir öğrenim biçimini ifade eder.
12 Oca, 2024

İlişki Pazarlaması (Relationship Marketing) Nedir?

Relationship marketing yani bilinen Türkçe adı ile ilişki pazarlaması, işletmelerin müşteriler ile uzun vadeli ve sürdürülebilir ilişkiler geliştirmeyi amaçladığı bir pazarlama stratejisine verilen isimdir. Genellikle ilişki pazarlamasında markaların asıl amacı satış değildir. Bu noktada her işletme müşteri kazanımı ile beraber kazandığı müşteriler ile de sıkı ilişkiler kurmak ister.
22 Ara, 2023

Malta'da Şirket Kurmak: Malta'da Şirket Nasıl Kurulur?

Şirket kurmak isteyen kişiler genellikle popüler olan ülkelere yönelir ve bunların başında Avrupa ülkeleri yer alır. Malta’da şirket kurmak da bireylerin ve kendi markasını hayata geçirmek isteyenlerin yöneldiği ülkeler arasında yer alır. Malta’nın Avrupa ülkeleri arasında yer alması ve global bir ülke olmasından kaynaklı kişiler Malta’da şirket kuruluşu gerçekleştirmeye çalışmaktadır.
11 Ara, 2023

Çalışanların Şirkete Bağlılığı Nedir? Nasıl Artırılır?

Çalışanların şirkete olan bağlılıkları firmaların gelişmesini sağlar. Bunun yanı sıra yönetim yaklaşımının benimsenmesi, çalışan ve yönetici motivasyonlarının artış göstermesi, iş yeri kültürünün gelişmesi gibi birçok konuyu da etkiler.
08 Ara, 2023

Sessiz İstifa Nedir? Belirtileri Nelerdir?

Sessiz istifa, bir işyerinde çalışan kişilerin insan kaynakları departmanına herhangi bir bildirimde bulunmadan işten ayrılma kararı vermesine verilen isimdir.
08 Ara, 2023

Pestel Analizi Nedir?

İşletmeler organizasyonlarının dışında yer kalan çevreyi anlamak ve incelemek için belirli analiz çalışmaları yapar pestel analizi de bunlardan birisidir. Pestel analizi sayesinde markalar faaliyet gösterdikleri yerel pazarlardaki çevresel faktörleri anlamakta ve bu faktörlerin işletmelerine olan etkilerini değerlendirebilmektedir.
01 Ara, 2023

İhracat Belgesi Nedir, İhracat Belgesi Nasıl Alınır?

İhracat yapmak isteyen girişimcilerin alması gereken belgeler arasında ihracat belgesi bulunur. Bazı girişimciler ihracat belgesi alma süreçlerine hakimken ve belgelerini alabilirken bazı girişimciler de ihracat belgesi nasıl alınır sorusuna yanıt arar. Çünkü belge alma süreçlerinde girişimcilerin hepsi profesyonel bir şekilde hareket etmek ve belgelerine kısa sürede ulaşmak ister.
30 Kas, 2023

Kurumsal E-posta Nedir? Nasıl Alınır?

Kurumsal e-posta, şirket, kurum veya kuruluşların iş süreçlerindeki iletişimi yürütmek ve yönetmek için kullandığı e-postalara verilen isimdir. Genellikle kurumsal e-postalar kişiadı@şirketadı.com şeklinde olur. Bu e-posta hesaplarında Gmail, Yahoo, Hotmail, Outlook gibi en çok kullanılan posta uzantıları bulunmaz.
01 Kas, 2023

İş İlanı Nedir: Etkili İş İlanı Oluşturma Rehberi

İş verenler için etkili iş ilanı oluşturmanın önemi oldukça büyüktür. Çünkü markalar verdikleri iş ilanları sayesinde doğru kişilere ulaşmakta ve böylece açık pozisyonlara alanlarında ve mesleklerinde profesyonel olan kişileri daha kolay bulabilmektedir.
24 Eki, 2023

Motivasyon Mektubu Nedir? Nasıl Yazılır?

Motivasyon mektubu, kişilerin staj, burs, eğitim, iş, proje ve yatırımcı bulma süreçlerinde yazdığı, amaçlarını ve hedeflerini anlattığı yazılara verilen isimdir. Genellikle motivasyon mektuplarında kişiler ilgili alandaki deneyim ve yeteneklerini açılarken neden burada yer almak istediğinden de bahseder.
02 Eki, 2023

İş Planı Nedir? İş Planı Nasıl Hazırlanır?

İş planı, işletmelerin ya da proje çalışmalarının temel hedeflerini belirlemek, stratejik rotalarını çizmek için hazırlanan belgelere verilen isimdir.
10 Ağu, 2023

Digital Nomad (Dijital Göçebe) Nedir?

Dijital Nomad yani bilinen Türkçe anlamıyla Dijital Göçebe, zaman veya mekân kısıtlaması olmadan geçimini sağlamak için çalışan kişilere verilen isimdir.
04 Ağu, 2023

Motivasyon Sözleri: Hırsınızı Artıracak Başarı Sözleri

Her insan hayatının belirli bir döneminde motivasyonunu kaybedebilmektedir bazen kişiler yalnızca bir film izleyerek ya da motivasyon sözlerini okuyarak eski motivasyonlarını geri kazanabilmektedir.
28 Tem, 2023

Sözsüz İletişim Nedir?

Sözlü ve sözsüz iletişim en yaygın olarak kullanılan iki iletişim türüdür. İnsanlar sözlü iletişimi daha çok kullanırken sözsüz iletişimi ise tamamlayıcılığından dolayı kullanmaktadır.
03 Nis, 2023

İletişim Türleri Nelerdir?

İletişim türleri; sözlü, sözsüz, yazılı ve görsel iletişim olmak üzere dörde ayrılmaktadır.
27 Şub, 2023

Mutlaka Okunması Gereken 5 İnsan Kaynakları Kitabı

İnsan kaynakları nedir dediğimizde insan kaynakları yönetiminin özü insana dayanmaktadır. İnsan kaynakları, şirketlerin çalışan operasyonuna katkıda bulunan kişi ya da ekiplerden oluşan bir şirket birimidir. Kurumsal şirketler günümüzde insan kaynakları uzmanı tarafından, çalışanlarının iş süreçlerinin yakından takip edilmesini sağlamaktadır. İnsan Kaynakları alanı ile ilgilenen kişiler insan kaynakları kitabı hakkında araştırmalar yapmaktadır. Yazımızda sizler için mutlaka okunması gereken insan kaynakları kitapları konusunda bilgiler derledik.
14 Şub, 2023

Başarılı Bir Kariyer İçin Mutlaka Okumanız Gereken 5 Kitap

Başarılı bir kariyer inşa etmek isteyenler için tavsiye edilen mesleki kariyer kitapları ile ilgili 5 kitabı aşağıda sizler için sıraladık.
07 Şub, 2023

Beden Dilinizi Etkin Kullanmanızı Sağlayacak 5 Kitap

Araştırmalar, iletişim sürecinde sözlü olmayan ifadenin gerçek metinden yüzde 65 ile yüzde 93 daha fazla etkiye sahip olduğunu göstermiştir. Bir şeyin nasıl söyleneceği ne söyleneceğinden daha önemlidir. Beden dili nasıl öğrenilir dediğimizde işinize yarayacak kitapları aşağıda bulabilirsiniz.
26 Oca, 2023

Sözlü İletişim Nedir? Sözlü İletişim Kanalları Nelerdir?

İnsan hayatında iletişimin oldukça önemli olduğu herkes tarafından bilinir. Bireylerin kendini ifade edebilmesi, karşısındakini anlaması, istek ve ihtiyaçlarını dile getirebilmesi için diğer kişiler ile iletişim kurması gerekir. İletişim her zaman en az iki kişi arasında kurulur ve iletişim kurulan kişi sayısı da artış gösterebilir. İletişim kurmak için genellikle kişiler sözlü ya da sözsüz iletişim türlerini tercih edebilir.
18 Oca, 2023

Jeff Bezos'un Önerdiği 5 Kitap

Amazon’un kurucusu ve CEO’su olan Jeff Bezos sahip olduğu teknoloji devi ve girişimcilik örneğiyle pek çok kişiye ilham olmaktadır. Jeff Bezos girişimci adaylarına başarı öyküsüyle ilham olduğu gibi mutlaka okunması gereken kitapları ve tavsiyeleriyle de dikkat çekmektedir. Yazımızda Jeff Bezos kitap önerileri konusuna sizler için değindik.
12 Oca, 2023

E-ticaret Uzmanlarının Mutlaka Dinlemesi Gereken 5 Podcast

Günümüzde podcast'ler son derece popüler bir sesli eğlence ve öğrenme biçimi olarak hayatımıza girmiş sonra derece tercih edilen bir yayın haline gelmiştir. Radyo programlarına benzeyen fakat pek çok yenilikçi yön ile radyolardan ayrılan podcastler günümüzde pek çok alanda dinleyiciyle buluşmaktadır.
11 Oca, 2023

Dijital Pazarlamacıların Mutlaka Dinlemesi Gereken 10 Podcast

Dijital pazarlama sektöründe çalışan kişilerin kendilerini sürekli geliştirmesi gerekir. Çünkü dijital pazarlama sektörü oldukça popüler ve değişken bir sektördür. Bu sektörde başarıya ulaşmak için ise gelişim oldukça önemlidir. Genellikle dijital pazarlamacılar kendilerini geliştirmek için seminer, toplantı gibi etkinliklere katılır bunun yanı sıra okudukları kitaplar ve dinledikleri pazarlama podcastleri ile de sektörel konularda bir şeyler öğrenir.
10 Oca, 2023

Başarılı Yöneticilerin Okuması Gereken 5 Kitap

Yönetici olmak donanım, kişilik, kariyer, hayata bakış, duruş, etkili olmak gibi pek çok anlamda dolu olmayı gerektiren bir vasıftır. Yönetici olmak aynı zamanda bir grup ya da topluluğa liderlik etmek demektir. Bir liderde olması gereken pek çok özellik vardır ve bu özellikler yöneticiyi lider yapan özelliklerdir. Yöneticilerin gerek özel hayatta gerekse iş hayatında nasıl davranması gerektiğine dair pek çok kitap yazılmış ve başarılı yöneticilerin yaşamına dair ipuçları aktarılmıştır. Bugünkü yazımızda sizler için liderlere yönelik kitaplar nelerdir sıraladık.
06 Oca, 2023

Elon Musk'ın Önerdiği 5 Kitap

Roket bilimcisi, mühendis ve girişimci gibi pek çok unvanıyla dünyanın dört bir tarafından geniş bir kitleye hitap eden Elon Musk Twitter’ı da satın almasıyla pek çok kişi tarafından konuşulmaktadır. Sosyal medyadan paylaştıkları ve söyledikleriyle sıkça gündemde olan Elon Musk’ın kitleleri etkileme gücü de oldukça yüksektir. Musk kendisini takip edenlere bu sektöre ilgi duyanlara mutlaka okunması gereken kitaplar önermektedir. Bugünkü yazımızda Elon Musk kitap önerileri konusunda faydalanabileceğiniz 5 kitabı sizler için sıraladık.
05 Oca, 2023

İş Hayatı İle İlgili Okunması Gereken 5 Kitap

İş hayatında başarılı bir kariyer inşa etmek için yol haritası arayan kişiler için tavsiye edilen pek çok kitap mevcuttur. Farklı alanlarda başarılı bir iş yaşamı sağlamak isteyenler için başarılı insanların önerdiği kitaplar konusunda aşağıda birkaç kitabı sizler için derledik.
04 Oca, 2023

Başarılı Yöneticilerin Dinlemesi Gereken 5 Podcast

Günümüzde podcast'ler son derece popüler bir sesli eğlence ve öğrenme biçimi olarak hayatımıza girmiş sonra derece tercih edilen bir yayın haline gelmiştir. Radyo programlarına benzeyen fakat pek çok yenilikçi yön ile radyolardan ayrılan podcastler günümüzde pek çok alanda dinleyiciyle buluşmaktadır.
03 Oca, 2023
1 | 2 | Sonraki | Son

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax