Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

İçerik Pazarlama

Marka Bilinirliği Nedir? Nasıl Artırılır?

Marka bilinirliği, bir markanın hedef kitlesinde yer alan kişilerin markayı tanımasını ifade eden terimdir. Marka bilinirliği çoğu zaman markanın ne kadar tanındığını ve mevcut pazarda ne kadar farkındalık yarattığını gösterir. Marka bilinirliği yalnızca marka adı ile bağdaştırılmış bir kavram değildir. Genellikle markanın renkleri, logosu, reklam müziği ya da sloganı da hatırlanabilir olduğu için marka bilinirliği ile bağdaştırılır. Kısacası marka bilinirliği bir markayı marka yapan görsel ya da işitsel unsurları da kavramaktadır ve bu bilinirlik her marka için oldukça önemlidir. Çünkü marka bilinirliği fazla olan kurum ve kuruluşlar birçok avantajdan yararlanabilmektedir.
15 Şub, 2024

Telif Hakkı Nedir? Nasıl Alınır?

Telif hakkı, kişi ya da kişilerin fikirleri ile ürettiği düşünce, bilgi, ürün ya da sanat eserlerinin kullanılması ya da kopyalanmasına yönelik hukuken sağlanan haklara verilen isim
20 Oca, 2024

Fijital Pazarlama Nedir? Fijital Pazarlama Nasıl Yapılır?

Ticari faaliyet gösteren işletmelerin ürün ve hizmetlerini ön plana çıkarmak ve hedef kitlelerine ulaştırarak satış artırmak için tercih edebileceği birçok pazarlama yöntemi bulunur. Fijital pazarlama yöntemi de bunlardan birisidir.
12 Oca, 2024

CGI Nedir? CGI Nasıl Kullanılır?

Computer-generated imagery yani bilinen kısaltmasıyla CGI, dijital görüntü ya da görsel efektlerin bilgisayar teknolojisi kullanılarak üretilmesine verilen isimdir. Son dönemlerde oldukça popüler bir hale gelen CGI teknolojisi dünya üzerinde yapılan gerçek çekimlere ya da canlı sahnelere bilgisayar kullanılarak oluşturulan grafik, ürün ya da animasyonların eklenmesini ifade etmektedir.
11 Oca, 2024

Söylenti Pazarlaması (Buzz Marketing) Nedir, Nasıl Yapılır?

Söylenti pazarlaması ya da bilinen bir diğer adıyla Buzz Marketing, ticari faaliyet gösteren markaların ürün, hizmet ya da markaları hakkında insanların konuşma amacıyla yapılan pazarlama stratejisine verilen isimdir.
28 Ara, 2023

Anahtar Kelime Nedir? Anahtar Kelime Nasıl Bulunur?

Arama motoru optimizasyonu veya reklam çalışmaları yapacak olan kişi ve işletmeler için önemli kavramlar arasında yer alan anahtar kelime, kullanıcıların arama motorlarında herhangi bir ürün veya bilgi ararken arama kutucuğuna girdiği kelimelere verilen isimdir.
22 Ara, 2023

Dijital Dönüşüm Nedir ? Nasıl Yapılır?

Dijital dönüşüm işletmelerin tüm alanlarına ve süreçlerine dijital teknolojileri entegre etmesine verilen isimdir. Şirketler genellikle dijital dönüşüm süreçlerini müşterilerine değer katmak, işletme değerini artırmak ve iş süreçlerini hızlandırmak için yapmaktadır.
22 Ara, 2023

Tiktok İçerik Fikirleri: Hesabınızı Büyütecek Yaratıcı Tiktok İçerikleri

2016 yılında piyasaya sürülen sosyal medya platformu TikTok kısa süre içerisinde birçok kişinin ilgisini çekti ve piyasaya sürüldüğü günden bu yana 35 milyonu aşkın kişi tarafından kullanılmaya başlandı. Özellikle Z Kuşağının yoğun bir şekilde kullandığı sosyal medya platformlarından birisi haline gelen Tiktok’ta paylaşım yapacak olan kişiler işe popüler tiktok içerik fikirlerini araştırarak video çekmek istiyor.
01 Ara, 2023

Performance Max Nedir? Pmax Ne Zaman Kullanılmalı?

Dijital reklam çalışmaları yapmak isteyen kişi ve işletmeler için rekabet oldukça önemlidir ve bu nedenle işletmeler rekabetini ve reklam performansını artırmak için Google’ın Pmax ya da bilinen diğer adıyla Performance Max reklamlarını kullanmayı tercih eder.
23 Kas, 2023

Short Tail Keywords (Kısa Kuyruklu Anahtar Kelime) Nedir?

İnternetten bir konu hakkında fikir edinmek ya da bir şey satın almak isteyen kişiler short tail keywords ve long tail keywordsler ile aralamalarını gerçekleştirir. Yapılan incelemelere göre Short tail keywordsler aramalarda daha fazla kullanıldığı görülür.
03 Eki, 2023

Hedef Kitle Nedir? Nasıl Belirlenir ve Analiz Edilir?

Hedef kitle, işletmelerin ürün, hizmet ve kampanyalarını duyurmak istediği ve ulaşmayı amaçladığı insan topluluğuna verilen isimdir. Genellikle hedef kitleler, demografi, yaş, cinsiyet, konum, ilgi alanları, eğitim düzeyi, tüketim alışkanlıkları göz önünde bulundurularak ayrıştırılır. Pazarlama ve satış çalışmalarında ise hedef kitle belirlemek, markaların başarısını artırırken müşterilerini tanımalarına da olanak tanır. Bunun yanı sıra hedef kitle analizi yapmak da markaların bütçelerini iyi bir şekilde optimize etmelerine olanak tanır.
25 Eyl, 2023

Blog Yazarak Para Kazanmak: Kapsamlı Rehber & İpuçları

İnternetten para kazanmak isteyen kişilerin yapabileceği birçok iş bulunur blog yazarak para kazanmak da bunlardan birisidir. Genellikle blog yazarak para kazanmak isteyen kişiler ya kendilerine ait bir blog sitesi açabilmekte ya da var olan blog sitelerinde yazarlık yapabilmektedir.
15 Eyl, 2023

Google Gemini Nedir? Nasıl Kullanılır?

Google Gemini, Chat GPT ’ye rakip olarak Google tarafından 21 Mart 2023 tarihinde piyasaya sunulan bir Chatbot’tur. 200’den fazla ülkede aktif bir şekilde kullanılan Google Gemini, Google’ın LamDA dil ailesini kullanmaktadır.
08 Eyl, 2023

Cep Telefonu ile Evde Profesyonel Ürün Fotoğrafı Nasıl Çekilir?

Cep Telefonu ile Evde Profesyonel Ürün Fotoğrafı Nasıl Çekilir adlı bu yazımızda evde ürün fotoğrafı çekmek isteyen kişi ve işletmeler için önemli bilgilerden bahsedeceğiz. Siz de yazımızı inceleyebilir ve böylece ürün fotoğrafı çekimi ile ilgili daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Böylece kendi ürün çekiminizi kendiniz yapabilir ve yapacağınız harcamaların önüne geçebilirsiniz.
22 Eyl, 2022

En İyi Fotoğraf Düzenleme Programları

İşinizi Kolaylaştıracak En İyi Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Programları adlı bu yazımızda markanız için kullanabileceğiniz en iyi fotoğraf düzenleme programları hakkında sizleri bilgilendireceğiz. Siz de yazımızı inceleyerek fotoğraf düzenleyici programlar hakkında bilgi alabilir ve profesyonel görseller yaratarak karınızı artırabilirsiniz.
20 Tem, 2022

Yapay Zeka Örnekleri: Yapay Zeka Uygulamaları Nelerdir?

En genel tanımı ile yapay zeka, insan zekasını taklit ederek işleyen ve tanımlanan görevleri yerine getiren makineler ve sistemler olarak açıklanabilir. Yapay zeka, toplanan bilgileri yineleyerek kendini iyileştirir ve farklı biçimlerde kendini gösterir.Yapay Zeka, son derece güçlendirilmiş veri analizi kabiliyeti ve proses yönetimi ile ilgilidir. Bu yönüyle yapay zeka, biçim ya da işleve indirgenmemeli ve durağan bir şekilde düşünülmemelidir. Her ne kadar yapay zeka, insanların yerini alacak süper güçlü robotlar gibi fantastik kurgularla ilişkilendirilse de, ortaya çıkış amacı insanın yerine geçmek değil insani yetenekleri güçlendirmektir.
28 Haz, 2021

Sosyal Medya Görsel ve Video Boyutları 2024 Yılı Ölçüleri

Markaların ve e-ticaret sitelerinin sosyal medya paylaşımlarını yaparken dikkat etmesi gereken birçok unsur bulunmaktadır. Bu unsurlardan en önemlisi de 2024 sosyal medya görsel ve video boyutlarıdır.
06 Oca, 2021

Ücretsiz Stok Görsel Siteleri Nelerdir?

Ücretsiz Stok Görsel Siteleri herhangi bir ücret ödemeden stok fotoğraflara ulaşabileceğiniz sitelerdir. Stok görsel kullanımı son dönemlerde oldukça yaygınlaşmıştır. Sosyal Medya kullanımlarının artması, markaların sosyal medyada fark yaratmak istemesi, hazırlanmak istenen içeriğe uygun görsellere ulaşılmak istemesi neredeyse tüm markaları stok görsel kullanmaya mecbur bırakmıştır.
15 May, 2020

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax