Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

İnternetten Temizlik Malzemesi Satmak İçin Bilinmesi Gerekenler

Güncelleme Tarihi: 06.01.2022

İçindekiler;

İnternet günlük hayatımızın vazgeçilmez bir ögesi haline geldi. Her yaştan, her meslekten, her sınıftan insan artık interneti aktif bir şekilde kullanıyor ve günlük ihtiyaçlarını da bu şekilde karşılıyor. Büyük marketler sanal mağazalarını kurdu, giyim sektörü özellikle sunduğu iade seçenekleri ile ilgi görmeye devam ediyor. İnternetten temizlik malzemesi satmak için bilinmesi gerekenleri de bu yazımızda sizlere açıklayacağız.



İnternetten Temizlik Malzemesi Satmak İçin Bilinmesi Gerekenler


 

Temizlik Malzemesi Satarken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

 

Temizlik sektörü oldukça büyük bir sektördür. Ev temizliği, alan temizliği ve kişisel temizlik gibi farklı noktaları kapsamaktadır. Bu sektör sürekli olarak büyüme göstereceği gibi temizlik günlük hayatımızdan çıkartabileceğimiz bir durum olmadığından bitmesi de mümkün görünmemektedir.

Öncelikle planlama yapmanız gereken nokta hangi temizlik alanında hizmet vermek istediğinizi belirlemektir. Ev temizliği, alan temizliği ve kişisel bakım kendi alanlarında çok çeşitli ürün skalasına sahiptir ve firmalar ürün çeşitliliğini sürekli arttırmaktadır. Tüm temizlik sektörüne hitap etmek müşteri potansiyelinizi oldukça arttıracağı için tercih edilebilir ancak tedarikçi zincirinizin de genişlemesine yola açacağı için yüksek bir çalışma gerektirmektedir.

 

İnternetten temizlik malzemesi satmak için bilinmesi gerekenler arasında ilk olarak alan seçimi, sonrasında da ürün seçimi önemlidir. Temizlik malzemeleri kimyasal içerikli ürünler olduğu için insan sağlığı ve çevresel etkileri bakımından kullanımında ekstra bir dikkat gerektirmektedir. Satacağınız ürünlerin insan sağlığına zararlı olması müşterilerinizi elinizde tutmanızı imkansız haline getirecektir. Ürünlerinizde dikkat etmeniz gereken özellikler şunlardır:

 

Kimyasal olarak yumuşak içerikli olmalı (Ph değeri 7’ye yakın) Uygun ambalaj kullanımı Ürün içeriği açıkça belirtilmeli Kullanım koşulları anlaşılır olmalı Raf ömrüne dikkat edilmelidir.


İlgili İçerik: Temizlik ve Hijyen Ürünlerinin Online Satışı Nasıl Yapılır


İnternetten Temizlik Malzemesi Satarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

İnternet Temizlik Malzemeleri Satışı Nasıl Yapılır?

 

İnternet satışı yapmak için yasal koşulları sağlamanız ve teknik altyapınızı oluşturmanız gerekmektedir. Yasal koşullar için mali müşaviri ve hukuk müşaviriniz ile görüşebilir, vergilendirme ve faturalandırma yapma zorunluluğu bulunduğu için bu yasal zorunluluğun gerekliliklerini müşavirleriniz yardımı ile yerine getirebilirsiniz.

 

Teknik altyapı oluşturmak için yardım almak istiyorsanız eğer bizimle iletişime geçip e-ticaret altyapılarımız hakkında bilgi alabilirsiniz. Firmamız ile çalışmanız, teknik herhangi bir sorunla karşılaşmanızın önüne geçeceği için müşterilerinizle de karşı karşıya kalmanızı engelleyecektir. Bu sağlamak için bünyemizde teknik destek ekibi olduğunu ve 7/24 bu ekip ile iletişime geçebileceğinizi unutmayın. Uzmanlarımız ile yapacağınız görüşmeler sonrasında ticaret şeklinize ve iş hacminize göre en uygun e-ticaret paketi bulabilir ve bunu 15 gün ücretsiz bir şekilde deneyebilirsiniz.
 

İnternetten temizlik malzemesi satmak için bilmeniz gerekenler arasında iyi bir online satış sitesinin tasarımının nasıl olması gerektiği konusu da vardır.

 

Altyapı sağlayıcısı firmamız bu konuda da tasarım için fazla zaman kaybetmenizi engellemek adına size şablonlar sunmaktadır. Unutmayın ki, site tasarımı müşterilerin size olan güvenini de arttıracak bir unsudur. Siteniz ne kadar profesyonel durursa, müşterinin size güveni de o kadar artacaktır.

İkinci önemli nokta ise ürün bilgilerine sitenizde detaylıca yer vermeniz gerekmektedir. Özellikle alerjen uyarıları ve kullanım koşulları gibi insanların sağlığını direkt olarak etkileyebilecek bölümlere yer vermelisiniz. Diğer bir nokta ise sunulan ödeme yöntemleridir. Kredi Kartı, Sanal Kart,EFT/Havale, Ön Ödemeli Kart veya Kapıdan Ödeme gibi ödeme yöntemleri mevcuttur. Müşterinize ne kadar çok alternatif sunarsanız, sizi tercih etme ihtimali de o kadar artacaktır.


İlgili İçerik: Online Market Kurmak İçin Bilmeniz Gerekenler



İnternetten Temizlik Malzemesi Satışı Nasıl Yapılır

 

Müşteri ile Temasta Kalın!

 

Hangi sektörde olursanız olun, temel motivasyonunuz her zaman müşterilerin taleplerini en doğru şekilde karşılamak olmalıdır. İnternetten temizlik malzemesi satmak için bilinmesi gerekenler arasında yer alan temel kural da budur. 

Bir sektöre girerken öncelikle o sektörde müşterilerin ne gibi sorunlar yaşadığını araştırmalı ve var olan sorunlara cevaplar üretebilmelisiniz. Müşteri ilişkilerinizi sıkı tutabilmek için kolay ulaşılır olmak zorundasınız. Bunun için sitenize çeşitli eklentiler ödeyebilir veya sosyal medya hesaplarınızı aktif olarak kullanabilirsiniz.

 

İlgili İçerik: Temizlik Ürünleri E-Ticaret Örnek Siteleri



 

Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax