Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Az Sermaye ile Yapılacak İşler

Güncelleme Tarihi: 18.03.2024

İçindekiler;

Yeni bir iş kurmak isteyen kişiler genellikle ilk girişimlerini kurarken aldıkları riski azaltmak için az parayla iş kurmayı istemektedir. Az sermayeli iş kurma sürecini tamamlayan kişiler hem sermayelerini riske atmamaktadır hem de ellerinde bulunan sermayeyi işlerini geliştirmek için kullanmaktadır.

 

Bu tür hareket etmek isteyen kişilerin büyük bölümü sermayesi az kazancı yüksek işlere yönelmektedir. Çünkü sermayesi az kazancı yüksek işler kişilerin daha hızlı gelir elde etmesine yardımcı olmaktadır.

 

Az parayla iş kurmak isteyen kişilere fikir vermek için hazırladığımız Sermayesi Az Kazancı Yüksek 6 İş Fikri adlı bu yazımızda sizlere günümüzün en popüler işleri arasından az para ile iş kurabileceğiniz sektörlerden bahsedeceğiz. Siz de az para ile ne iş yapabilirim sorusuna yanıt arıyorsanız bu yazımızı inceleyebilir ve farklı iş fikirleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

Sermayesi Az Kazancı Yüksek 6 İş Fikri

 

Sosyal Medya Danışmanlığı

 

Az para ile ne iş yapabilirim diyen kişilerin ilk olarak göz atması gereken meslekler arasında sosyal medya danışmanlığı yer almaktadır. Genellikle sosyal medya danışmanları bir markanın Instagram, Facebook, Twitter ve Youtube gibi sosyal medya platformlarında iletişimlerini yürütmektedir.

 
  • Rakip araştırması
  • Hedef kitle analizi ve araştırması
  • İçerik stratejisinin belirlenmesi
  • İçerik paylaşımının yapılması
  • Reklam yönetimi
  • A/B Testi
  • Reklam raporları
 

Gibi çalışmalar yapan sosyal medya danışmanları istedikleri zaman tam zamanlı istedikleri zaman da home Office çalışabilmektedir. Bu sektörde faaliyet göstermek ve az sermayeli iş kurma fikri arayan kişiler sosyal medya danışmanlığı eğitimi alarak kendilerini bu alanda geliştirebilmekte ve böylece markalara danışmanlık verebilmektedir.

 

İlgili İçerik; Büyümenin En Kritik Noktası; Veri Analitiği

 

Kazancı Yüksek İş Fikirleri Sosyal Medya Danışmanlığı

 

Etkinlik Organizasyonu

 

Sermayesi az kazancı yüksek işler arasında yer alan etkinlik organizasyonu iş fikri hem bireylere hem de kurumsal firmalara hizmet vermek isteyen kişilerin kurduğu işler arasında yer alır. Etkinlik organizasyonu yapmak isteyen kişiler bireylere hizmet vermek istedikleri takdirde:

 
  • Doğum Günü
  • Nişan
  • Düğün
  • Kutlama
 

Gibi özel günler için bir etkinlik fikri yaratır. Genellikle bu kişiler özel günlerde ortam giydirme, etkinlik düzenleme gibi işleri bireyler için yapabilir. Bunun yanı sıra bireylere hizmet vermek istemeyen fakat kurumsal olarak çalışmak isteyen kişiler de daha çok kurumların:

 
  • Parti
  • Toplantı
  • Etkinlik
  • Organizasyon
 

Gibi etkinliklerin organizasyonunu yapmaktadır. Kişiler bu organizasyonları planlarken daha çok kurum bulma, ofis bulma, etkinlik alanı ayarlama, etkinlik alanında dağıtılacak ürünleri ayarlama gibi işler yapmaktadır. Bunların yanı sıra az para ile iş kurmak isteyen kişiler bu noktada daha çok karşılama ve hosting gibi hizmetler de verebilmektedir.

 

Sermayesi az kazancı yüksek işler arıyorsanız ve networkünüz genişse sizler de etkinlik organizasyonu yapabilir ve böylece hızlı bir şekilde hizmet almak isteyen markalara ulaşarak gelir elde edebilirsiniz. Etkinlik organizasyonu yaparken profesyonel bir şekilde hareket etmek için kurumsal bir web sitesi kurabilir ve böylece hedef kitlenize daha kolay ulaşabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Otto'da Nasıl Satış Yapılır?

 

Kazancı Yüksek İş Fikirleri Etkinliği Organizasyonu

 

Drone Pilotluğu

 

Az sermayeli iş kurmak isteyen kişilerin yöneleceği sektörlerden birisi de dronelardır. Son dönemde özellikle profesyonel reklam çekimlerinde oldukça kullanılan dornelara olan ilgi artmaktadır. Her geçen gün televizyonda, sosyal medya platformlarında izlediğimiz reklamlarının büyük bölümünde droneların aktif bir şekilde yer aldığını söylemek mümkündür. Bu da az sermaye ile iş kurmak isteyen kişilerin dronelara olan ilgisini arttırmıştır.

 

Yeni bir iş kurmak isteyen birçok kişi artık drone pilotluğu eğitimi alarak kendini bu alanda geliştirebilmekte ve gelir elde edebilmektedir. Hatta bunun yanı sıra birçok kişinin birkaç drone satın alarak markalara özel hizmet verdiğini de söylemek mümkündür. Sizin de az para ile iş kurma gibi bir düşünceniz varsa siz de drone pilotluğu yapabilir ve markalara profesyonel hizmet vererek bu alandan gelir elde edebilirsiniz.

 

Kazancı Yüksek İş Fikirleri Drone Pilotluğu

 

Hobi Dükkânı

 

Az para ile iş kurma gibi bir düşüncesi olan kişilerin yönelebileceği sektörlerden birisi de hobi dükkânı açmaktır. Çünkü hobi dükkânı açan kişiler hem toptan hobi malzemeleri satışı yapabilmekte hem de ürettiği ürünleri satabilmektedir. Bunun yanı sıra hobi dükkânı olan birçok kişinin bu alanda eğitim almak isteyen kişilere özel workshoplar düzenlediği ve bu eğitimlerden de gelir elde ettiği bilinmektedir.

 

Genellikle hobi dükkânı açmak isteyenler bu iş fikrini bir plan dahilinde netleştirmekte ve arından e-ticaret süreçlerine de giriş yaparak internetten satışa başlamaktadır. Sizler de az sermaye ile ne iş yapabilirim sorusuna yanıt arıyorsanız bu iş fikrini değerlendirebilir ve kendinize ait bir hobi dükkânı açabilirsiniz.

 

Kazancı Yüksek İş Fikirleri Hobi Dükkanı

 

E-ihracat

 

Sermayesi az kazancı yüksek işlerden birisi de e-ihracattır. E-ihracat internetten ürün ve hizmet satışı yapmak isteyen markaların kendilerine ait bir online mağaza açarak internetten yurtdışına satış yaptığı bir iş modelidir. Genel olarak e-ihracat ile yurtdışına ürün satışı yapmak markaların ürün stoğu yapmak için sermaye harcamasına neden olacak gibi gözüken bir iş fikri olsa da aslına bakıldığında bu böyle değildir. Çünkü e-ihracat ile yurtdışına ürün satmak isteyen markalar çoğu zaman dropshipping metodu ile de çalışarak internetten yurtdışına satış yapabilmektedir.  

İnternetten yurtdışına satış yapmak ve az parayla iş kurmak isteyen kişilerin ilk olarak iyi bir iş planı hazırlaması ve araştırmalar yaparak hangi sektöre adım atacağına karar vermesi gerekir. Pazar ülkesi ve Pazar ülkesinde yer alan rakipler belirlendikten sonra markaların satacağı ürünlere de karar vermesi oldukça önemlidir. Satılacak ürünler belirlendikten sonra yurtdışına satış yapmak isteyen işletmeler kendilerine ait online bir mağaza açmalıdır. Bu noktada da birçok markanın hazır e-ihracat paketlerini kullandığı bilinmektedir.

 

Sizler de e-ihracat ile yurtdışına satış yapmak istiyorsanız iş planınızı hazırladıktan ve satış yönteminize karar verdikten sonra Ticimax e-ihracat alt yapıları ile sitenizi kurabilir ve kendi markanızı yaratarak yurtdışına satış yapabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; KOBİ'ler için E-ihracat Rehberi

 

Kazancı Yüksek İş Fikirleri E-ihracat

 

E-ticaret

 

Az para ile iş kurma fikri bulunan kişilerin en çok yöneldiği sektör e-ticaret sektörüdür. Çünkü kişiler e-ticaret sektöründe kendilerine ait online bir mağaza açarak internetten ürün ve hizmet satışı yapabilmektedir. E-ihracat sektörünün aksine e-ticaret sektörüne adım atan kişi ve markalar her zaman yurtiçinde satış yapmaktadır ve bu satışları yapabilmek için de kişi ve işletmelerin önem vermesi gereken şeylerin başında bir iş planı hazırlamak yer almaktadır.

 

İş planını hazırlayanlar az sermaye ile e-ticaret yapabilmek için çoğu zaman dropshipping iş modelini tercih etmektedir. Çünkü dropshipping iş modelinde markalar farklı tedarikçilerin ürünlerini kendi kar marjları üzerinden satabilmekte ve gelir elde edebilmektedir. Yine de bu satış modelini kullanmak ve az sermaye ile e-ticaret yapmak için markaların sanal bir mağaza ihtiyacı bulunmaktadır. Sanal mağazalarını açmak için de e-ticaret firmaları bu noktada Ticimax gibi profesyonel e-ticaret alt yapılarını tercih etmektedir.

 

İlgili İçerik; E-ticaret Nedir, Nasıl Yapılır?

 

Kazancı Yüksek İş Fikirleri E-ticaret

 

Ticimax ile E-ticaret’te Ön Plana Çıkın

 

Az sermaye ile e-ticaret yapmak istiyorsanız sizler de bütçenize en uygun e-ticaret paketlerine ulaşmak için Ticimax’ı tercih edebilirsiniz. Ticimax e-ticaret alt yapısında bulunan modül ve özellikler sayesinde e-ticaret sitenizi hızlı bir şekilde kurabilir ve anında internetten ürün satmaya başlayabilirsiniz.

 

 

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

 

Yazar: Tolga Sefa Ağyıldız

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax