• Yazar Pınar Keleş
  • Güncellenme Tarihi 25 Temmuz 2024
  • Okuma Süresi 9 dakikada okunur

E-ticaret, kişi işletmelerin ürün ya da hizmetlerini e-ticaret siteleri, sosyal medya platformları, pazaryerleri veya mobil uygulamalar aracılığı ile sattığı ticari faaliyete verilen isimdir. İnternetin 1995 yılında kullanılmaya başlaması ile hayatımıza giren e-ticaret, günümüzün en popüler ticari faaliyetleri arasında yer almaktadır.

 

Her gün büyümeye ve gelişmeye devam eden bu sektöre olan ilgi de artış göstermektedir. Günümüzde işletmeler kendilerine ait bir sanal mağaza açarak ürün ve hizmet satışlarını internet üzerinden gerçekleştirmektedir.

 

Bu rehberimizde e-ticaret yapmak isteyen kişiler için e-ticaret kavramına değinirken e-ticaret nedir ve e-ticaret nasıl yapılır sorularınıza da yanıt vereceğiz.

 

E-ticaret Nedir?

 

E-ticaret ya da elektronik ticaret, ürün ve hizmetlerin internet üzerinden alım-satımının yapıldığı ticari faaliyete verilen isimdir. 1995 yılında internet kullanımının artması ile beraber yaygınlaşmıştır.

 

E-ticaret Nasıl Yapılır?

 
  1. E-ticaret iş fikri bulunur.
  2. İş modeli seçilir.
  3. Ürünlerin nasıl tedarik edileceğine karar verilir.
  4. Pazar araştırması yapılır ve iş planı hazırlanır.
  5. E-ticaret şirketi kurulur ve marka yaratılır.
  6. Altyapı seçilir ve ürünler yüklenir.
  7. Site tasarlamaya başlanır.
  8. Sanal pos ve kargo anlaşması yapılır.
 



 

E-ticaret İş Fikrinizi Bulun

 

E-ticarete başlamak için ilk olarak iş fikri bulmanız gerekir. En yaygın olarak tercih edilen e-ticaret iş fikirleri şunlardır:

 



 

Fiziksel Ürün Satışı

 

E-ticaret iş fikirleri arasında en yaygın olanı fiziksel ürün satışıdır. Bu iş fikrinde işletmeler ellerinde olan olan fiziksel ürünleri e-ticaret siteleri üzerinden online satışa sunmaktadır.

 

Markalar ellerinde bulunan kadın giyim, erkek giyim, elektronik, ayakkabı ve çanta gibi ürünleri satışa sunar.

 

Stoksuz Ürün Satışı

 


 

Stoksuz ürün satışı ya da dropshhiping, işletmelerin ellerinde stok tutmadan başka tedarikçilerin ürünlerini sattığı iş fikridir. Genellikle ürünler XML bağlantıları ile siteye eklenir ve satış geldikçe tedarik edilir.

 

Markalar genellikle anlaşmış oldukları tedarikçilerin ürün ve hizmetlerini satışa sunar.

 

Dijital Ürün Satışı

 

En yaygın iş modelleri arasında yer alan dijital ürün satışı kişilerin kendi tasarladığı ürünleri sattığı iş modelidir ve genellikle bu ürünler indirilebilir ürünlerdir.

 

Takvim, davetiye, planner vb. ürünler tasarlanır ve satışa sunulur. Bu iş modelinde satılan ürünler fiziksel olarak gönderilmez.

 

Talep Üzerine Baskı Ürünleri Satışı

 

Talep üzerine baskı ürünleri satışı bir diğer adıyla print on demand olarak bilinir. Satışı yapılan ürünlere talep geldiğinde baskı yapılır ve üretime geçilir.

Talep üzerine baskı ürünleri olarak tişört, yüz maskesi, çorap, hoodie, telefon kılıfı, ajanda gibi ürünler satılır.

 

İlginizi Çekebilir: E-ticaret Fikirleri

 

E-ticaret İş Modeli Seçin

 
E-ticaret B2B B2C
 

E-ticaret, ticari faaliyetin taraflarına göre farklı iş modellerine ayrılır. İşletmeler e-ticaret yapmak için ürün ve hizmetlerini kime satacaklarına karar verir ve bu noktada satıcının kim olduğu da önemlidir. En yaygın olan e-ticaret iş modelleri şunlardır:

 

B2C ( Tüketiciden İşletmeye Satış)

 

B2C, işletmelerin son tüketiciye satış yaptığı en yaygın iş modelidir.

 

B2B (İşletmeden İşletmeye Satış)

 

B2B, işletmelerin işletmelere satış yaptığı iş modeline verilen isimdir. Genellikle bu iş modelinde alıcılar satın aldıkları ürünleri tüketiciye yeniden satmakta ya da kendileri kullanmaktadır.

 

C2C (Tüketiciden Tüketiciye Satış)

 

Tüketicilerin kendi ürünlerini diğer tüketicilere sattığı iş modeline verilen isimdir.

 

C2B (Tüketiciden İşletmeye Satış)

 

Tüketicilerin işletmelere satış yaptığı iş modeline verilen isimdir. Satışı yapılanlar daha çok hizmet ağırlıklıdır.

 

Ürünlerin Nasıl Tedarik Edileceğine Karar Verin

 
E-ticaret Tedarikçi Seçimi
 

E-ticaret iş fikrini bulan ve e-ticaret iş modeline karar veren işletmelerin bir sonraki yapması gereken çalışma e-ticarette ürün tedariğidir. İşletmeler bu süreçte tedarik zincirini yönetebilmek adına farklı tedarik yöntemlerini tercih edebilir. Tedarikçi seçimi yaparken de ürün çeşitliliği, stok durumu, ürün fiyatları gibi konulara önem verir.

 

Ürün Üretimi

 

E-ticarette ürün tedarik yöntemleri arasında yer alan ürün üretimi, markaların ürün ve hizmetlerini kendi ürettiği, üretim için ise hammadde satın aldığı iş modelidir.

 

Toptancı ve Distrübütörler

 

Toptan ürün satan toptancı ve distribütör ile anlaşarak ürünlerin tedarik edildiği yöntemdir. E-ticarette yaygın olan bu yöntemde işletmeler birden fazla tedarikçi ile çalışabilir.

 

Dropshipping

   
E-ticaret Dropshipping
 

E-ticarete başlamak isteyen markaların başka işletmelerin ürün ve hizmetlerini sattığı ve e-ticaret sitelerine XML entegrasyonu ile ürünleri çektiği tedarik yöntemidir.

 

Üretici Anlaşması

 

Bu tedarik yönteminde işletmeler satacağı ürün ve hizmetleri tedarik etmek için yerel üreticiler ya da büyük üreticiler ile anlaşma yapar ve ürün tedariğini gerçekleştirir.

 

Pazar Araştırması Yapın

   
Pazar Araştırması E-ticaret
 

E-ticaret nasıl yapılır sorusuna tam yanıt bulmak için aslına bakıldığında ilk olarak yapılması gereken çalışma pazar araştırmasıdır. Genellikle işletmeler ürün ve hizmetlerini farklı ülkelerde satışa sunabilir ve ülkeden ülkeye rakipler ile hedef kitle değişiklik gösterebileceği için markaların e-ticarete başlama veya yapma stratejisi de farklılık gösterebilmektedir. E-ticaret yapmak için pazar araştırması yapacak markaların şu stratejileri izlemesi gerekir.

 

Satış Yapacağınız Ülkeleri Belirleyin

 

E-ticaret yapmak için ilk olarak satış yapacağınız ülkeleri belirleyin. Burada satış yapacağınız ülkeyi belirlerken ürün ve hizmetlerinize talep olacak ülkelere yönelebileceğiniz gibi ekonomik olarak güçlü olan ülkeleri de tercih edebilirsiniz.

 

Pazar Analizi Yapın

 

Pazar analizi, e-ticaret firmalarının satış yapacakları pazarı nitel ve nicel anlamda değerlendirdiği, pazardaki rekabeti ve ekonomik gücü anlamak için yapılması gereken bir çalışmadır. E-ticaret için pazar analizi yaparak satış yapacağınız ülkeyi tanıyabilir ve risk faktörlerini tespit edebilirsiniz.

 

Hedef Kitle Belirleyin

 

Satış yapacağınız pazarda ürün ve hizmetleriniz ile ilgilenecek olan kişiler hakkında bilgi almak, iyi bir satış ve dijital pazarlama planı hazırlamak için bu pazardaki kişileri analiz edin.

 

Demografik dağılım, yaş, cinsiyet, yaşanılan yer vb. konuları baz alarak hedef kitleyi segmentlere ayırın.

 

Rakiplerinizi Analiz Edin

 

Satış yapacağınız pazarda aynı hedef kitleye ulaşmak isteyen rakipleri belirleyin. Rakiplerin mevcut pazardaki büyüklüklerini inceleyin. Güçlü ve zayıf yönlerini tespit edin.

 

Yapacağınız bu rakip analizi sayesinde e-ticarette rekabetçi bir strateji geliştirebilir ve rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz.

 

Markanızı Yaratın

 
E-ticarette Marka Oluşturma
 

E-ticarete başlamak için iş fikri bulma, ürün ve tedarikçi seçimi gibi çalışmalar yaptıktan sonra e-ticaret nasıl yapılır sorusuna yanıt arayanların yapması gereken bir diğer çalışma da marka yaratmak olmalıdır. E-ticaret markası yaratırken marka adından, logo tasarımına kadar olan her unsura dikkat edilmelidir.

 
  • E-ticaret marka ismi seçerken daha çok kısa ve akılda kalıcı bir marka ismi tercih edin.
  • Domain adının ve sosyal medya hesaplarının alınmadığından emin olun.
  • E-ticaret firmanız için bir kurumsal kimlik çalışması yapın.
  • Logo tasarımınızı yapın.
  • Sosyal medya paylaşım dilinizi ve grid yapınızı belirleyin.
 

E-ticaret için Şirket Kurun

 
E-ticaret Şirket Kurulumu
 

E-ticaret için şirket kuruluşu da gereklidir. E-ticaret için şirket kurma sürecinde Nace Kodu olarak 47.91.14 - Radyo, Televizyon, Posta Yoluyla veya İnternet Üzerinden Yapılan Perakende Ticaret nace kodunun kullanılması gerekir. E-ticaret için şirket kurmak isteyen işletmeler şahıs, limited veya anonim şirket türlerinden birisini seçerek kuruluş gerçekleştirir.

 

Şirket Kurmak Hakkında Daha Fazla Bilgi Alın

   

E-ticaret Altyapınızı Seçin

 



 

E-ticaret mağazanızı kurmak ve kolayca yönetimini yapmak için bir e-ticaret altyapısı seçmeniz gerekir. E-ticaret altyapısını seçmek zor gibi görünse de günümüz teknolojileri sayesinde işletmeler altyapılarını kolayca seçebilir ve online mağazalarını istedikleri gibi tasarlayabilir.

 

Sizler de e-ticaret yapmak için Türkiye’nin en gelişmiş e-ticaret alt yapısı Ticimax’ı tercih edebilirsiniz. Ticimax’ın sunduğu gelişmiş özellikler sayesinde ürünlerinizi sitenize kolayca ekleyebilir, site tasarımınızı yapabilir ve böylece kullanıcı dostu bir e-ticaret sitesi kurmaya başlayabilirsiniz.

 

Ürünlerinizi Yükleyin ve Sitenizi Tasarlayın

 

E-ticaret nasıl yapılır diyorsanız alt yapı seçimi yaptıktan sonraki adımın ürün yükleme ve site tasarımı olduğunu bilmeniz gerekir.
 

Kategori ve Ürün Yönetimini Yapın

 
E-ticaret Sitesine Ürün Yükleme
 

Kategori gelişmiş özellikler sayesinde profesyonel bir şekilde hazırlayabilir, e-ticaret sitenize ürünlerinizi manuel, excel ya da xml entegrasyonu ile kolayca aktarabilirsiniz.

 

Yapay Zeka ile İçerik Üretimi Sayesinde Ürün ve Kategori Açıklamalarınızı Hazırlayın

 

Yapay zeka ile içerik üretim özelliklerini kullanarak ve Ticimax AI’dan yararlanarak yalnızca anahtar kelimeleri yazabilir, ürün, kategori, seo ve blog çalışmalarınız için ihtiyacınız olan içerikleri kolayca üretebilirsiniz.

 

Keşfet: Ticimax AI

 

Gelişmiş Temalar ile Sitenizi Responsive Tasarlayın

 

Gelişmiş konsept tasarımlar ve elit tasarımlar sayesinde e-ticaret sitenizi responsive olarak tasarlayabilir ve alışverişlerini mobil cihazlardan yapmak isteyen kullanıcılara kolayca ulaşarak eşsiz bir alışveriş deneyimi yaşatabilirsiniz.

 

Keşfet: Ticimax Temalar

 

Sayfa Tasarım Sihirbazı ile Site Tasarımınızı Yapın

 

Sayfa tasarım sihirbazı ile ana sayfa ve diğer sayfalarınızı tasarlayabilir. Header ve Footer tasarım sihirbazı ile sitenizin navigasyonunu kolayca yaratarak tüketicilerin alışveriş deneyimini iyileştirebilirsiniz.

 

Keşfet: Sayfa Tasarım Sihirbazı

 

Sanal Pos ve Kargo Anlaşması Yapın

 
E-ticaret Sitesi Ödeme Seçenekleri
 

Sanal pos anlaşması ile e-ticaret sitenizden alışveriş yapacak olan kişilerin hızlı ve güvenli bir şekilde ödeme yapmasını sağlamak için sanal pos anlaşmanızı yapın. Kargo gönderiminizi hızlandırmak ve bu noktada ki maliyetlerinizi azaltmak için kargo firmaları ile görüşün ve bir anlaşma yapın.

 

Çoklu Kanallardan Satın Yapma

 

Online mağazanızı satışa hazır hale getirdikten sonra isterseniz çoklu kanallar üzerinden de satış yapabilirsiniz. E-ticaret sitenizi Trendyol, Hepsiburada, Amazon, N11 gibi pazar yeri platformlarına entegre edebilir, ürün ve hizmetlerinizi bu platformlardan da satışa sunabilirsiniz.

 

Hemen İnceleyin: Pazaryeri Entegrasyonları

 

E-ticaret için Dijital Pazarlama Stratejisi Geliştirme

 
E-ticaret Pazaryeri Entegrasyonu
 

E-ticaret markası kurulduktan sonra hedef kitleye ulaşmak, ürün ve hizmet satışlarını artırmak için e-ticaret nasıl yapılır diyenlerin dijital pazarlama stratejisi geliştirmesi gerekir. Dijital pazarlama stratejisi geliştirirken de işletmelerin bütüncül bir strateji geliştirmeye önem vermesi gerekmektedir.

 

Arama Motoru Reklamcılığı Yapın

 

E-ticaret nedir sorusuna yanıt aradığınız gibi arama motorları üzerinden tüketiciler de ürün ve hizmet arayışı gerçekleştirir. Arama motoru reklamları veren e-ticaret firmaları ürün ve hizmetleri ile ilgilenecek hedef kitlelerine kolayca ulaşır ve satış yapma şansı yakalar.

 

SEO Çalışmalarına Önem Verin

 

SEO Çalışmaları bir e-ticaret ya da internet sitesinin arama botlarının daha iyi indexlenmesini sağlamak için yapılan çalışmalardır. Organik trafiğin artmasını sağlarken satışa da destek olur. Gelişmiş seo özelliklerini kullanarak sizler de seo çalışmaları yapabilir ve organik satışlar gerçekleştirebilirsiniz.

 

Keşfet: Ticimax SEO Özellikleri

 

Sosyal Medya Stratejinizi Geliştirin

 
E-ticaret Sosyal Ticaret
 

E-ticaret mağazanızı sosyal medya platformlarında ön plana çıkarmak için Facebook, Instagram, X, Pinterest gibi sosyal medya platformlarına özel sosyal medya stratejisi geliştirebilir ve böylece hedef kitlenize farklı kanallardan ulaşabilirsiniz.

 

Influencer ve Afilliate Marketing Çalışmaları Yapın

 

Influencer ve afilliate marketing çalışmaları ile ınfluencer’ların ürün ve hizmetlerinizi ön plana çıkarmasını sağlayabilir ve satışlarınızı artırabilirsiniz. Ticimax’ın afilliate marketing ve koleksiyon özelliği ile dijital pazarlama çalışmalarınızı yönetebilirsiniz.

 

Keşfet: Afilliate Marketing ve Koleksiyon Özelliği

 

E-ticaretin Avantajları

 


 

E-ticaret günümüzün en hızlı büyüyen ve gelişen sektörleri arasında yer almaktadır ve e-ticarete olan ilgi artış göstermektedir. Bunun en büyük etkenlerinden birisi de e-ticaretin avantajlarıdır.

 
  • 7 gün 24 saat açık olan bir mağazaya sahip olursunuz.
  • Küresel müşterilere erişebilir ve dünyanın her yerine satış yapabilirsiniz.
  • Fiziksel mağaza masraflarınız azalır.
  • Tedarik zinciri yönetimi kolaylaşır.
  • Geniş ürün yelpazesi sunmanıza yardımcı olur.
  • İletişim ve pazarlama maliyetleri azalır.
  • Yeni tedarikçilere ulaşmanız kolaylaşır.
  • Kişiselleştirilmiş ürünler sunabilirsiniz.
  • Talep üzerine baskı işi kurabilir ve sipariş aldıkça üretim yapabilirsiniz.
  • Sosyal medya, e-ticaret pazaryeri gibi farklı kanallardan satış yapabilirsiniz.
 

E-ticarete Başlamak İçin Gerekli Belgeler

 
E-Ticaret İçin Gerekli Belgeler
 

E-ticarete başlamak için belirli evrak ve belgelere ihtiyacınız bulunur. E-ticarete için gerekli evraklar şunlardır:

 
  • Nüfuz Cüzdanı Fotokopisi
  • Vergi Levhası
  • Faaliyet Belgesi
  • KEP Adresi
  • ETBİS Kaydı
  • İmza Sirküleri ya da imza beyannamesi
  • Altyapı sağlayıcısı ile yapılan sözleşme
  • Sanal pos firması ile yapılan anlaşma belgesi
  • Kargo firması ile yapılan anlaşma
 

E-ticaret ile İlgili Sıkça Sorulan Sorular

 

E-ticaret nedir veya E-ticaret nasıl yapılır sorusuna yanıt arandığı gibi e-ticarete başlamak isteyenlerin cevap bulmak istediği birçok soru da bulunmaktadır. Bu bölümde e-ticaret ile ilgili sıkça sorulan soruları sizin için yanıtladık.

 

E-ticaret ile Ne Satılır?

 
E-commerce Ne Demek
 

E-ticaret ile kadın giyim ürünleri, erkek giyim ürünleri, anne ve bebek ürünleri, spor ve outdoor ürünleri, beyaz eşya ve küçük ev aletleri, kitap, cep telefonu ve aksesuarları, teknolojik ürünler satılabilir.

 

E-ticaret için Ne Kadar Sermaye Gerekli?

 

E-ticaret için gerekli olan sermaye satılacak olan ürünlere ve yapılacak olan iş modeline göre 5.000 – 1.000.000 TL arasında farklılık gösterebilir. Sermayesiz e-ticaret yapmak isteyenler dropshipping yöntemi ile satış gerçekleştirebilir.

 

E-ticaret Yapmak için Şirket Kurmak Gerekli mi?

 
E-ticaret Şirket Kurulumu

 

E-ticaret yapmak için şirket kurmak gereklidir. Şahıs şirketi, limited şirket, anonim şirket türlerinden birisini tercih edebilir ve şirket kuruluşunu gerçekleştirerek e-ticaret yapmaya başlayabilirsiniz.

 

E-ticaret Sitelerinde Kullanılan Ödeme Yöntemleri Nelerdir?

 

E-ticaret sitelerinde kullanılan ödeme yöntemleri, kredi kartı, kapıda ödeme, havale ve EFT ile ödeme yöntemleridir.

 

E-ticaret Nasıl Öğrenilir?

 

E-ticaret öğrenmek için sertifika programlarına ya da Ticimax Kampüs’te düzenlenen ücretsiz e-ticaret eğitimlerine katılabilirsiniz.

 

E-ticaret Teşvikleri Nelerdir?

 

KOSGEB, E-ihracat Tanıtım Desteği, Dijital Pazaryeri Tanıtım Desteği, Pazaryeri Komisyon Gideri Desteği, E-ihracat Platformu Desteği başlıca e-ticaret teşvikleridir.

 

E-ticaret Yapılacak Platformlar Nelerdir?

 
E-ticaret Platformaları
 

E-ticaret siteleri, pazar yerleri, sosyal medya kanalları, mobil uygulamalar e-ticaret yapılacak platformlardır.

 

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

E-Ticaret için en doğru altyapı
Hemen Şimdi

E-ticaret Sitenizi Kolayca Açın

21.000+ İşletmenin tercih ettiği e-ticaret altyapısıyla internetten satış yapmaya başlayın!

15 Gün Ücretsiz Deneyin!
İlgili Makaleler Tüm Blog Yazıları
E-ihracat Nedir? E-ihracat Nasıl Yapılır?
E-ihracat Nedir? E-ihracat Nasıl Yapılır?
12 Mayıs 2020 Günümüzde internet üzerinden satışın tercih edilmesinde birçok faktör etkilidir. Verilerin hızlı paylaşımı, tek bir fiziki lokasyona bağlı kalmama, ürün detaylarının aktarılabilmesi, sınırsız ürün çeşitliliğinin sunulabilmesi, alışverişin belirli zaman dilimleri ile sınırlanmaması gibi birçok faktör e-ticareti geliştirmiştir.
Trendyol'da Mağaza Açmak: Trendyol'da Satış Nasıl Yapılır?
Trendyol'da Mağaza Açmak: Trendyol'da Satış Nasıl Yapılır?
14 Mayıs 2020 Trendyol'da mağaza açmak ve Trendyol'da satış yapmak isteyen girişimcilere önemli tavsiyeler ve yol haritası paylaştığımız içeriğimize gözatın.
E-ticaret Fikirleri: E-ticaret Yapılacak İşler Nelerdir?
E-ticaret Fikirleri: E-ticaret Yapılacak İşler Nelerdir?
29 Temmuz 2020 E-ticaret iş modelleri her geçen yıl daha fazla artmaktadır. Sizlere bu yazımız ile E ticaret için iş fikirlerini derleyerek e-ticaretin faydalarından yararlanmak isteyenlere yeni iş fikirlerini bir araya getirdik.
E-ticaret Sitesi Kurmak: E-ticaret Sitesi Nasıl Kurulur?
E-ticaret Sitesi Kurmak: E-ticaret Sitesi Nasıl Kurulur?
25 Aralık 2020 E ticaret sitesi nasıl yapılır?" ya da "e-ticaret sitesi nasıl kurabilirim?" "İnternetten nasıl satış yaparım?" soruları aklınızı kurcalıyorsa, Ticimax'ın sunduğu avantajlı ve gelişmiş e-ticaret yazılımları ile istediğiniz gibi bir e-ticaret sitesine sahip olabilir ve e-ticaret dünyasına giriş yapabilirsiniz. 
İnternetten Satış Yapmak: İnternetten Satış Nasıl Yapılır?
İnternetten Satış Yapmak: İnternetten Satış Nasıl Yapılır?
19 Aralık 2023 İnternetten Satış Nasıl Yapılır? Kıyafetten, elektroniğe, gıdadan, kozmetiğe kadar uzanan yüzlerce ürünü internetten satarak nasıl para kazanabilirsiniz? Detaylar rehberimizde.
Size Yardımcı Olabilecek Video İçeriklerimiz
E-ticarette En Çok Satılan Ürünler! E-ticaret Nasıl Yapılır?
E-ticarette En Çok Satılan Ürünler! E-ticaret Nasıl Yapılır?
Bu videomuzda e-ticarette en çok satılan ürünler hakkında bilgiler aktardık.
Şahıs Şirketi Nasıl Kurulur? E-ticaret Nasıl Yapılır?
Şahıs Şirketi Nasıl Kurulur? E-ticaret Nasıl Yapılır?
Bu videomuzda  Şahıs Şirketi Nasıl Kurulur? sorusuna yanıt vererek; E-ticaret sitesi üzerinden satış yapmak isteyen kişiler için şirket kurulumu hakkında bilgiler aktardık.
E-ticareti Nasıl Öğrenebilirsiniz? E-ticaret Nasıl Yapılır?
E-ticareti Nasıl Öğrenebilirsiniz? E-ticaret Nasıl Yapılır?
Bu videomuzda e-ticareti nasıl öğrenebileceğinizden ve e-ticaret eğitimleri hakkında bilmeniz gerekenlerden bahsedeceğiz.
E-ticaret Sitesi Kurma Maliyetleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler!
E-ticaret Sitesi Kurma Maliyetleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler!
İşte bu videomuzda sizlere e-ticaret ile internetten satış yaparken ihtiyacınız olan e-ticaret sitelerinin kurulum maliyetleri hakkında detaylı bilgileri aktaracağız.
E-ticarette Kazandıran Dijital Pazarlama Stratejileri
E-ticarette Kazandıran Dijital Pazarlama Stratejileri
Bu videomuzda sizlere e-ticaret siteleri için önemli olan dijital pazarlama tekniklerinden bahsedeceğiz.
E-ticarette Toptan Ürün Al-Sat Nasıl Yapılır?
E-ticarette Toptan Ürün Al-Sat Nasıl Yapılır?
Bu videomuzda e-ticarette toptan ürün alıp satmanın nasıl yapıldığını, toptan ürün alıp satarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini sizlerle paylaştık.
E-İhracat Nasıl Yapılır? Dövizle Nasıl Para Kazanılır?
E-İhracat Nasıl Yapılır? Dövizle Nasıl Para Kazanılır?
E-İhracat Nasıl Yapılır? sorunun yanıtını verdiğimiz videomuzu izleyerek, e-ihracat hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
E-Ticaret Girişiminiz İçin İş Fikirleri
E-Ticaret Girişiminiz İçin İş Fikirleri
Bu videomuzda yer alan bilgiler ile e-ticarete nasıl başlayacağınız hakkında bilgi alabilirsiniz.
E-ticaret Pazaryeri Nedir? Pazaryeri Entegrasyonu Nedir?
E-ticaret Pazaryeri Nedir? Pazaryeri Entegrasyonu Nedir?
Bu videomuzda e-ticaret pazaryeri nedir sorusuna yanıt vererek; pazaryeri platformlarından satış yapmak isteyen kişiler için pazaryeri entegrasyonları hakkında bilgiler aktardık.
Pazaryerinde mi yoksa kendi E-ticaret Sitemde mi satmalıyım?
Pazaryerinde mi yoksa kendi E-ticaret Sitemde mi satmalıyım?
Bu videomuzda “Pazaryerinde mi yoksa Kendi E-ticaret Sitemde mi satmalıyım” sorusunu yanıtladık.
Hangi E-ticaret Paketini Seçmelisiniz? E-ticaret Nasıl Yapılır?
Hangi E-ticaret Paketini Seçmelisiniz? E-ticaret Nasıl Yapılır?
E-ticaret paketleri hakkında bilgi sahibi olmak için videonun altında bulunan linke tıklayabilirsiniz.
<