Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Evde Yapılacak İşler Nelerdir?

Güncelleme Tarihi: 18.03.2024

İçindekiler;

Evden yapılabilecek online iş fikirleri günümüzün en popüler işlerinden biri haline gelmiştir. Esnek saatlerin olması, düşük sermaye gerektirmesi ve daha az stres barındırması, programını kişinin kendisinin yapıyor olması avantajlar arasındadır. Yazımızda evden çalışılabilen işler, evde yapılabilecek ek işler gibi konularda bilgi edinebilirsiniz.



Evden Yapılabilecek Online İş Fikirleri

 

Online Hangi İşler Yapılır?

 

Pandemi döneminden sonra 2020 öncesindeki çalışma modelleri büyük oranda değişmiş durumdadır. Evden çalışma nedir dediğimizde pek çok sektörde uzaktan çalışma düzenine geçilmesiyle pek çok sektörün uzaktan çalışmaya elverişli olduğu anlaşılmıştır. Öte yandan online yollarla para kazanma da oldukça popüler hale gelmiştir. Aşağıda online iş fikirleri konusunda birkaç başlık derledik.

 

İnternetten kıyafet satışı yapmak

 

Dikiş dikmeyi biliyorsanız kendi tasarım kıyafetlerinizi evde üreterek e-ticaret sitesi üzerinden satış yapabileceğiniz gibi tedarik sistemiyle de kıyafet satışı gerçekleştirebilirsiniz. Önce küçük bir yatırımla başlayarak sonrasında bir depo kiralayarak işinizi büyütebilirsiniz.

 

Evden Yapılabilecek Online İş Fikirleri Kıyafet Satışı

 

Dropshipping yapmak

 

Dropshipping ile kendi işinizi yürütmek için envanterle dolu bir depoya ihtiyacınız olmadan ticaret yapabilirsiniz. Dropshipping, bir tedarikçiden önceden var olan bir ürünü tedarik ederek tüketiciye gönderme işlemiyle gerçekleştirilir. Bu süreç kendi işinizi kurmanızın önünde duran birçok engeli atlamanıza olanak tanır. Evden çalışılabilen işler konusunda dropshipping yapmak akıllıcadır. Öte yandan bu sistem ile ürünleri fiziksel bir yerde stoklamanız gerekmez, bu da nakit akışınızın envantere bağlı olmayacağı anlamına gelir. Daha az risk alarak kendi işinizi yapabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Dropshipping Nedir? Dropshipping Nasıl Yapılır?

 

Evden Yapılabilecek Online İş Fikirleri Dropshipping

 

Sanatsal faaliyetleri online işe çevirmek

 

İster ressam ister fotoğrafçı ister müzisyen olun yeteneğinizi online işe dönüştürebilirsiniz. Uzmanlığınız resim veya fotoğrafçılıksa, Printify veya Printful kullanarak çalışmalarınızı baskı, tuval ve çerçeveli poster olarak satabilirsiniz. Bu, sanatınızı insanların evlerine götürebilecekleri ve mekanlarına entegre edebilecekleri somut bir şeye dönüştürmenin harika bir yoludur. Ritimlerinizi, şarkılarınızı ve daha fazlasını dijital indirmeler olarak satabilirsiniz. Sanatsal faaliyetleri online iş olarak yapmak severek yaptığınız bir işten para kazanmak açısından oldukça akıllıca ve keyiflidir.

 

İlgili İçerik; İnternetten Satış Nasıl Yapılır? Online Satış Hakkında Bilmeniz Gerekenler ( 2023 Yeni)

 

Evden Yapılabilecek Online İş Fikirleri Sanatsal Faliyetler

 

Yazar, blogger, yazılımcı, tasarımcı veya geliştirici olmak

 

Günümüzde online iş fırsatları oldukça çeşitlidir. Yazarlar, grafik tasarımcılar, ürün geliştiriciler, yazılımcılar gibi pek çok iş alanı evden online olarak yapılabilmektedir. Daha düşük maliyetle bir iş kurulabilen bu alanlarda serbest çalışan statüsüyle iyi paralar kazanmak mümkün olmaktadır.

 

Günümüzde freelance ya da serbest çalışmanın pek çok avantajı vardır. Serbest çalıştığınızda, üzerinde çalışmak istediğiniz projeleri seçer ve kendi programınızı ve iş yerinizi belirlersiniz. İyi olduğunuz bir işi kendi programınızı kendiniz yaparak gerçekleştirmek ve bundan para kazanmak ayrıcalıktır. Serbest çalışmanın bazı dezavantajları da yok değildir. Bu noktada iyi bir portföyünüzün olması, refere edilmeniz ve keşfedilmeniz oldukça önemli olmaktadır.

 

Evden Yapılabilecek Online İş Fikirleri Yazar Blogger Yazılımcı Tasarımcı Geliştirici

 

Online kurs eğitimleri vermek

 

Günümüzde bir alanda donanımlı hale gelmek için online kurslar sıklıkla tercih edilmektedir. Kendinizi donanımlı gördüğünüz konuda online kurs verebilir ve bu sayede online olarak para kazanabilirsiniz. Online derslerinizi kendi web sitenizde yayınlayabileceğiniz gibi başka bir siteye bağlı olarak da gerçekleştirebilirsiniz. Çevrimiçi bir kursla bilgili olduğunuz konuyu anlatarak hem pek çok kişiye dokunabilir hem de paranızı kazanabilirsiniz.

 

Evden Yapılabilecek Online İş Fikirleri Ders Vermek Kurs

 

Blog sitesi açmak

 

Blogculuk başlangıcından bu yana çok yol kat etmiştir ve günümüzde halen varlığını sürdürmektedir. Blog yazıları günümüzde iyi bir pazarlama ve para kazanma aracı olarak karşımıza çıkmaktadır. İster sponsorlu gönderiler yayınlayarak, ister üçüncü taraf reklamları barındırarak veya ürünlerinizi satarak para kazanın, blog, evde başlayabileceğiniz harika bir online iş fikridir.

 

Kendi blog sayfanızı açacağınız gibi farklı bir firmaya online olarak blog desteği vermek de online iş fikri olarak iyi bir fikridir. Başarılı bir blog başlatmanın anahtarı, ilgili ve sadık bir kitle oluşturmaya odaklanmaktır. İzleyici merkezli bir yaklaşımla çalıştığınızda size güvenen bir topluluk geliştireceksiniz. Ve güven kazanabildiğiniz zaman gelir elde etmeye başlayabilirsiniz.

 

Evden Yapılabilecek Online İş Fikirleri Blog Sitesi

 

Influencer marketing yapmak

 

Influencer pazarlama günümüzde pek çok kişinin başvurduğu bir online iş fikri olarak karşımıza çıkmaktadır. Kitleyi etkileyebilme gücüne sahip olan influencer marketing günümüzde pek çok alana kanalize olmuş durumdadır. Siz de sosyal mecraları etkin ve doğru kullanarak online iş fırsatını değerlendirebilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Influencerlara Yeni Vergi Düzenlemesi

 

Evden Yapılabilecek Online İş Fikirleri Influencer Marketing

 

Podcast yayıncılığı yapmak

 

Kendi sesinizden donanımlı olduğunuz bir konuda podcastler oluşturabilirsiniz. Podcast için yüksek kaliteli bir mikrofon, ses kayıt yazılımı ve çağrı kayıt yazılımına ihtiyacınız vardır. Bir konuk alma formatıyla yapabileceğiniz gibi kendiniz de podcast yapabilirsiniz. Podcast'lerin popülaritesi günümüzde artmaya devam etmektedir. Öte yandan podcasti dinlenme oranları da yadsınmamalıdır.

 

Evden Yapılabilecek Online İş Fikirleri Podcast

 

Niş bir ürün geliştirmek

 

Niş pazarı keşfetmek ve niş pazara hitap eden bir ürün geliştirme konusunda online iş fikri geliştirebilirsiniz. Niş ürünler benzersiz bir kitleye hitap eder. İyi yapıldığında belirli bir topluluğa hizmet ederek para kazanmak kaçınılmazdır. Nişler; sektöre, demografiye, fiyat noktasına, coğrafyaya, değerlere, ürün özelliklerine dayalı olabilir. Bir niş, küçük bir potansiyel müşteri grubunu hedef alacak kadar spesifik ürünlerden oluşmaktadır. Niş ürünler benzersizdir ve bu nedenle ilgi çekicidir. Belirli bir hedef müşteri seçmek, yankı uyandıran pazarlama ve mesajlaşma oluşturmayı kolaylaştırır. Geniş, çeşitliliğe sahip bir gruba ulaşmaya çalışmak yerine, birçok ortak özelliği olan küçük bir gruba hitap etmek başarı oranını arttıracaktır.

 

İlgili İçerik; Niş Ürün Nedir, Nasıl Bulunur?

 

Evden Yapılabilecek Online İş Fikirleri Niş Ürün

 

El yapımı ürünlerin satışını gerçekleştirme

 

El yapımı ürünler günümüzde pek çok grup tarafından ilgi çekicidir. Hedeflenecek kitle açısından da kolaylık sağlayan bu online iş fikri günümüzde pek çok kişinin tercih ettiği bir iş koludur. El yapımı ürünler tasarımsal alanda olacağı gibi yiyecek sektöründe de olabilmektedir. El yapımı ürünlerinizi satmak için Craigslist veya Etsy gibi platformları kullanabilirsiniz ancak kendi online mağazanızı kurarak daha fazla kişiye hitap edebilir ve işinize değer katabilir bir marka haline gelebilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Yöresel ve Doğal Ürün Satışı Rehberi

 

Evden Yapılabilecek Online İş Fikirleri El Yapımı Ürünler

 

Sosyal medya yöneticisi olmak

 

Sosyal medya hesaplarını etkin bir şekilde yönetmek ve büyütmek ayrı bir donanım gerektirmektedir. Bu alanda online danışmanlık vermek online iş fikirleri konusunda sıklıkla tercih edilmektedir. Sosyal medya yöneticileri; bir şirketin ya da markanın sosyal varlığını sürdürmekten, sosyal pazarlama stratejisini geliştirmekten, kampanyaları yönetmekten sorumludur.

 

Sosyal medya yönetiminin yapılmasının pek çok avantajı mevcuttur. Kendi patronunuz olabilir ve kazanç potansiyelinize karar verebilirsiniz. Ne kadar çok deneyim ve sonuç gösterebilirseniz, hizmet ücretleriniz o kadar yüksek olacaktır. Sosyal medya yöneticisi olarak her gün yaptığınız bir şeyi para kazanma faaliyetine dönüştürebilirsiniz.

 

 

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax