Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Sevgililer Gününde En Çok Satan Ürünler

Güncelleme Tarihi: 08.01.2024

İçindekiler;

Sevgililer günü kampanyalarında sevdikleri için hediye almak isteyen kişiler genellikle e-ticaret siteleri üzerinden alışveriş yapmayı tercih ediyor. Çünkü e-ticaret firmalarının düzenlediği sevgililer günü kampanyaları kişilerin satın almak istediği ürünlere daha kolay ve indirimli bir şekilde ulaşmasını sağlıyor.

 

E-ticaret siteleri üzerinden sevgililer günü alışverişi yapmak isteyen kişiler genellikle her yıl belirli başlı ürünlere yöneliyor. E-ticaret firmaları da bu ürünleri sevgililer günü indirimlerine dahil ederek satışlarını arttırmayı hedefliyor.

 

Sevgililer Gününde En Çok Satan Ürünler adlı bu yazımızda sevdiği kişiler için hediye almak isteyenlerin satın almayı tercih ettiği ürünler hakkında sizleri bilgilendireceğiz. Siz de bu ürün gruplarını stoklarınıza ekleyerek satmaya başlayabilir ve sevgililer gününde satışlarınızı arttırabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; İnternette En Çok Satılan Ürünler, Ne Satılır 2023

 

Sevgililer Gününde En Çok Satan Ürünler

 

Sevgililer Günü Ne Zaman Kutlanıyor?

 

Sevgililer günü her yıl 14 şubatta kutlanan özel güne verilen isimdir. Roma Katolik kilisesindeki bir inanışa dayanan sevgililer günü Valentine adında bir din adamı için ilan edilen bayram günüdür. Diğer ülkelerde Aziz Valentin Günü olarak da bilinmektedir.

 

Sevgililer Günü Ne Zaman Kutlanıyor

 

Sevgililer Gününde En Çok Satılan Ürünler Nelerdir?

 

Sevgililer gününde internetten alışveriş yapmak isteyen kişiler belirli ürün gruplarını satın almayı daha çok tercih etmektedir. Genellikle sevgili temalı ürünlerin ve hediyelik eşyaların satışları Sevgililer gününde artış göstermektedir.

 
  • Sevgili Kombinleri
  • Sevgili Temalı Tişörtler
  • Çift Kolye ve Saatleri
  • Çiçekler
  • Kozmetik Ürünler
  • Çizimler
  • Hediyelik Eşyalar
  • Parfüm
 

Gibi ürün satışlarının sevgililer gününde arttığı bilinmektedir. Bu dönemde satışlarını arttırmak isteyen e-ticaret firmaları bu tür ürünleri stoklarına eklemekte ve kampanyalarına dahil etmektedir. Böylece sevdiği kişiler için hediye almak isteyen kişilerin istediği ürünlere ulaşmasını sağlayarak daha fazla satış yapma imkânı yakalamaktadırlar.

 

İlgili İçerik; E-ticaret Sitesi Kurmak, 20 Adımda Başarılı Bir E-ticaret Sitesi Nasıl Kurulur?

 

Sevgililer Gününde En Çok Satan Ürünler Nelerdir

 

Sevgili Kombinleri

 

Sevgililer günü için hediye önerisi dendiğinde herkesin aklına ilk gelen ürün grubu sevgili kombinleridir. Genellikle sevgili kombinleri aynı desenli olan tekstil ürünlerinden oluşmaktadır.

 
  • Sweatshirt
  • Pijama Takımı
  • Eşofman Takımı
  • Şapka
 

Gibi ürünler e-ticaret firmaları tarafından kombinler halinde sevgililer gününe özel satışa sunulmaktadır. Sevdiği kişiler için özel bir hediye almak isteyen herkes genellikle bu ürün grubuna yönelmeyi tercih etmektedir. Bu durum da sevgili kombini satışlarının sevgililer gününde artmasına yardımcı olmaktadır. Sizler de sevgililer gününde firmanızın sattığı benzer ürünlerden kombinler oluşturabilir ve bu ürünleri satışa sunarak sevgililer gününde satışlarınızı arttırabilirsiniz.

 

Sevgililer Gününde En Çok Satan Ürünler Sevgili Kombinler

 

Sevgili Temalı Tişörtler

 

Sevgililer gününde en çok satılan ürünler listesinde ilk sıralarda yer alan sevgili temalı tişörtler, genellikle çiftlerin resminin olduğu ya da sevgi ve aşk kelimeleri içeren ürün gruplarından oluşmaktadır.

 

Sevgili tişörtlerine olan talep her geçen gün artış gösterdiği için e-ticaret firmaları sevgili temalı tişörtleri stoklarına ekleyerek sevgililer günü kampanyalarında kullanmaktadır ve böylece işletmeler satışlarını arttırma fırsatı yakalamaktadır. Siz de sevdiğiniz kişi için sevgililer günü hediye öneresi istiyorsanız bu ürün gruplarını satan e-ticaret sitelerini ziyaret edebilir ve orijinal sevgililer günü hediyesi alabilirsiniz.

 

Sevgililer Gününde En Çok Satan Ürünler Sevgili Temalı Tişörtler

 

Çift Saat, Kolye ve Yüzükleri

 

Sevgililer günü aşkın ve sevginin ön planda olduğu özel günlerden birisi olduğu için birlik ve beraberlik oldukça önemlidir. Bu dönemde genellikle birlik ve beraberliği ön plana çıkaran ürünlerin satışında artış yaşanmaktadır. Çift saat, kolye ve yüzüklerine olan ilgi sevgililer gününde artış göstermektedir.

 

Genellikle e-ticaret firmaları aynı saat, kolye ve yüzüklerin hem erkekler için üretilen ürünlerini hem de kadınlar için üretilen ürünlerini bir paket halinde hazırlayarak sevgilisine hediye almak isteyen kişilere satmaktadır. Böylece işletmeler hem müşterilerinin indirimli şekilde hediyelik ürünlere ulaşmasını sağlamakta hem de satışlarını arttırma fırsatı yakalamaktadır.

 

İlgili İçerik; Instagram'dan Satış Yapma Teknikleri ile Satışlarınızı Arttırın

 

Sevgililer Gününde En Çok Satan Ürünler Çift Saatleri, Kolye ve Yüzükleri

 

Çiçekler

 

Özel gün, kutlama, doğum günü ve sevgililer günü dendiğinde akla ilk gelen hediye grubunun çiçekler olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Sevgililer gününde en çok satılan ürünler arasında çiçekler de yer almaktadır.

 
  • Aşk Temalı Çiçekler
  • Gül
  • Tasarım Çiçekler
  • Zambak
  • Orkide
  • Kır Çiçeği
  • Papatya
  • Karanfil
 

Sevgiliye alınabilecek çiçekler olarak bilinmektedir. Online çiçek satışı yapan e-ticaret firmaları sevgililer gününe özel bu ürünleri gruplandırarak satışa sunmaktadır ve böylece sevgili için hediye almak isteyen kişiler tek bir ürün grubunu tercih edebileceği gibi birden fazla ürün çeşidini de satın alma imkânı yakalamaktadır.

 

Sevgililer Gününde En Çok Satan Ürünler Çiçekler

 

Kozmetik Ürünleri

 

Sevgililer Gününde En Çok Satan Ürünler listesinde yer alan bir diğer ürün grubu da kozmetik ürünleridir. Kozmetik ürünler satın alan kişilerin daha çok erkeler olduğunu söylemek mümkündür. Çünkü kadınlar bakım ve makyajla erkeklerden daha fazla ilgilenmektedir. Bu nedenle her yıl sevgililer gününde kozmetik ürünlerinin satışı artış göstermektedir.

 
  • Makyaj ürünleri ( fondöten, rimel, ruj )
  • Gece Bakım Ürünleri ( gece kremi, yaşlanma karşıtı ürünler, serumlar )
  • Maskeler ( gündüz ve gece maskeleri )
  • Kişisel bakım ürünleri
  • Saç ürünleri
  • Makyaj temizleyici ürünler
  • Nemlendirici ürünler
 

Sevgililer günü için hediye almak isteyen erkeklerin en çok tercih ettiği ürünlerdir. Genellikle sevgilisine hediye almak isteyen erkekler kozmetik ürünleri alışverişi yaparken daha çok e-ticaret sitelerine yönelmektedir. Çünkü e-ticaret siteleri içerisinde indirimli ürünler yer alırken birçok kozmetik kampanyası da düzenlenmektedir. Bu da sevgililer gününde kozmetik kampanyaları düzenleyen e-ticaret firmalarının satışlarını arttırmasına yardımcı olmaktadır.

 

İlgili İçerik; E-ticaret Nedir, Nasıl Yapılır?

 

Sevgililer Gününde En Çok Satan Ürünler Kozmetik Ürünler

 

Sevgili Çizimleri

 

Son zamanlarda sevgililer günü için hediye almak isteyenlerin sevdiği kişilerin daha özel hissetmesini sağlayacakları ürünlere yöneldiği görülmektedir. Kişiselleştirilmiş ürün grupları içerisinde yer alan sevgili çizimlerine olan ilgi de artış göstermektedir.

 

Çiftler birbirine özel hediyeler verebilmek için birlikte çekildiği fotoğrafları karakalem ya da yağlı boya ile birine çizdirmektedir. Bununla beraber dijital baskı yapan firmalar aracılığı ile de sevgili çizimleri yapılabilmektedir.

 

Sevgili için özel hediyeler arasında gösterebileceğimiz sevgili çizimlerine olan ilgi artış göstermektedir. Sizler de e-ticaret sitenizde satabileceğiniz ürün tavsiyeleri arıyorsanız bu ürün grubunu sattığınız ürünlere ekleyebilir ve sevgili çizimlerine özel kampanyalar düzenleyerek satışlarınızı arttırabilirsiniz.

 

Sevgililer Gününde En Çok Satan Ürünler Sevgili Çizimleri

 

Hediyelik Eşyalar

 

Sevgililer Gününde En Çok Satan Ürünler arasında bulunan bir diğer ürün grubu da hediyelik eşyalardır. Sevgilisi için hediye satın almak isteyen kişiler belirli ürünlere yönelmektedir.

 
  • Kar küresi
  • Sevgili puzzelları
  • Müzik Kutusu
  • İsim yazılı kalem ve defterler
  • Sevgili kutuları
 

Özel bir hediye arayanların en çok tercih ettiği ürün grupları arasında yer almaktadır. Sevgililer gününde satışlarını arttırmak isteyen markalar da bu tür ürünleri stoklarına ekleyerek sevgililer günü indirimlerine dahil etmektedir. Böylece e-ticaret firmaları sevgili için hediye arayan kişilerin farklı konseptlerdeki ürünleri keşfetmesini sağlamakta ve satışlarını arttırma fırsatı yakalamaktadır.

 

Sizler de e-ticaret markanızın sevgililer günü satışlarını arttırmak istiyorsanız bu ürün gruplarına stoklarınızda yer verebilir ve satışlarınızı arttırabilirsiniz.

 

Sevgililer Gününde En Çok Satan Ürünler Hediyelik Eşyalar

 

Ticimax ile E-ticaret Sitenizi Kurun

 

Sevgililer gününde internetten satış yapmak ve gelir elde etmek istiyorsanız sizler de e-ticaret sitenizi kurarken Ticimax e-ticaret alt yapılarını tercih edebilirsiniz. Ticimax e-ticaret alt yapıları içerisinde yer alan;

 
  • Sipariş Yönetimi
  • E-ticaret Kampanyaları
  • Pazarlama Modülü
  • Pazaryeri Entegrasyonu
  • Müşteri iletişim özellikleri
 

Sayesinde sevgililer günü için başarılı kampanyalar düzenleyebilir ve böylece ürün ve hizmetlerinizi daha fazla kişiye ulaştırarak satışlarınızı arttırma fırsatı yakalayabilirsiniz.

 

İlgili İçerikler;

Sevgililer Günü Kampanya Yönetimi
Sevgililer Gününde Kargo Yönetimi Süreçleri
Sevgililer Gününde Sosyal Medya Kullanımı
Sevgililer Gününe Özel E-ticaret Sitenizi Nasıl Yönetmelisiniz?
Başarılı Sevgililer Günü Reklamları
Sevgililer Gününde Satışları Arttıracak Pazarlama Stratejileri

 

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

 

Yazar: Tolga Sefa Ağyıldız

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax