Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Teknoloji Yatırımlarına Önem Verin

Güncelleme Tarihi: 29.02.2024

İçindekiler;

Dünyadaki gelişmeleri takip ettiğimiz zaman görüyoruz ki teknoloji entegrasyonları çok büyük önem kazanmaya başladı. Teknoloji yatırımlarını doğru şekilde yapan girişimciler önümüzdeki günlerde şimdiden şekil almaya başlayan yeni normal dönemde oldukça ön plana çıkacaklar.

Gelişmiş e-ticaret, e-ihracat, sürdürülebilir enerji teknolojileri, yenilikçi kargo hizmetleri gibi alanlar şimdiden çok fazla popülarite kazanmış durumda. Ortaya çıkacak yeni ihtiyaçların analiz edilmesi durumunda yeni pazarlar keşfedilebilir ve ciddi ekonomik hamleler yapılabilir.

Elbette tüm bunlar üzerine çalışırken doğru ar-ge çalışmalarını, girişimcilik ruhunu ve profesyonel bakış açısını ihmal etmemek lazım. Teknoloji yatırımlarına önem verin başlığını hem hizmet sektörü hem sanayi hemde ticaret dünyası için atmak mümkün olduğu için tercih ettik.
 

İlgili İçerik: Dikkate Almanız Gereken 5 Dijital Pazarlama Stratejisi
 

Teknoloji Yatırımlarına Önem Verin
 

İlgili İçerik: Pandemide E-Ticaret Büyük Artış Gösterdi

 

Mobilleşme İhmal Edilmemeli

 

Ortaya konacak olan çalışma eğer yazılım projesi veya yazılım ayağı olan bir çalışma ise mobilleşme konusunu ihmal etmemek gerekir. Çünkü akıllı telefonlar, tabletler ve bilgisayarlar ortak kaynak olarak internetten besleniyor olsalarda kaynakları işleme ve kullanıcıya yansıtma metodları çözünürlük başta olmak üzere pek çok açıdan farklı.

Mevcut siteler mobil görünürlük iyileştirmeleri yapmakta veya uygulama çıkararak kendilerini revize etmekteler. E-ticaret dünyasında da uygulama üzerinden yapılan satışların pazar payı her geçen gün artmakta. Özellikle “efsane cuma” ve “siber pazartesi” gibi günlerde uygulama üzerinden yapılan satışlarda ciddi bir artış yaşanıyor. Peki mobil uygulamalar neden cazip? Birkaç madde üzerinden konuyu özetlemeye çalışalım:

 

  • Uygulamalar Telefonda Yerleşik Halde Bulunuyor: İnternet sitesinden bir şey almak istediğinizde browserı açmak, mağaza ismini veya aradığınız ürünü girmek ondan sonra ise sayfalarda gezinmek gerekiyor. Bu işlem uygulamalar sayesinde birkaç dokunuşa indirgeniyor. Ayrıca telefon ekranından kolayca erişim sağlanabiliyor.
  • Bilgileri Kaydetmek Güvenli: Gmail, Facebook gibi hesaplarımızı bile artık güvenlik gereğince telefon doğrulaması ile kullanıyoruz. Bu açıdan incelendiğinde mobil uygulamadan alışveriş yapmak çok daha güvenli oluyor.
  • Bazı Uygulamalar Çevrimdışı Kullanılabiliyor: İnternet bağlantınız olsun ya da olmasın uygulama sayesinde işleminizi gerçekleştirebiliyorsunuz.
  • Uygulamalar Hızlı Erişim Sağlıyor: Çoğu uygulama ile internetten daha hızlı işlem yapabiliyorsunuz.

 

İlgili İçerik: Corona Virüsünün E-ticarete Etkisi


Mobilleşme İhmal Edilmemeli
 

Teknoloji ve Sanayinin Önemi

 

 

Mobil uygulamaların tüm bu avantajlarının yanı sıra nesnelerin interneti gibi yapılarla da entegrasyonları mümkün. Bunun en büyük örneklerinden biri “Amazon Go” projesi oldu. Mobil uygulamalarda tanımlanmış bakiyeler, kredi kartları iot yani nesnelerin interneti cihazları tarafından tanımlanarak reel bir mağazada müşteriler cüzdanlarına ellerini atmadan alışveriş yapabildiler. Bu uygulama ile covid-19 günlerindeki temassızlık isteğini göz önünüde bulundurursanız mobil e-ticaret uygulamalarının ilerleyen günlerde ne gibi faydaları olabileceğini ön görebilirsiniz.

 

 

Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere batı dünyası Çin’e dayalı ithalatı sorgular hale geldi. Yeni dönemde teknoloji, tekstil, sağlık turizmi gibi alanlarda Türkiye gibi ülkeler pazar payını oldukça artırabilir. Bununla birlikte bu alanlarda piyasada ciddi bir marka yaratmak isteyen girişimcilerin teknolojiyi çok iyi okuması ve anlaması icap ediyor.



İlgili İçerik: Corona ve Ev Hayatı Teknoloji Alışverişini Artırdı


Ticimax e-ticaret paketlerini kullanmak ve kendi e-ticaret sitenizi açmak istediğiniz takdirde E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 





 

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax