Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Teknosa'da Satış Yapmak İçin Bilmeniz Gerekenler

Güncelleme Tarihi: 22.05.2023

İçindekiler;

E-ticaret sektörüne olan ilgi her geçen gün artıyor ve şirketler e-ticarete yaptıkları yatırımlarını genişletiyor. Türkiye’de e-ticaret sektöründe faaliyet gösteren birçok marka bulunurken e-ticaret pazaryeri olarak da faaliyet gösteren marka sayısı her geçen gün artıyor.

 

Trendyol, Hepsiburada, N11 ve Çiçek Sepeti gibi e-ticaret pazaryeri firmalarının arasında yaptığı açıklamalar ile Teknosa’da yer alacak. Teknoloji ve teknolojik ürünler dendiğinde herkesin aklına ilk gelen firmalardan birisi olan Teknosa kendi e-ticaret hikayesi ile beraber Teknoloji ve Teknolojik Ürünler satmak isteyen tedarikçiler için de bir pazaryeri olarak faaliyetine devam edecek.

 

Gerçekleştirilen basın toplantısında ayrıntıları paylaşılan Teknosa e-ticaret pazaryeri platformu ile ilgili şirketin paylaştığı birçok veri de bulunuyor. Teknosa 2021 yılında yaptığı yatırımları yaklaşık 2,5 katına çıkararak 2022 yılında 169 milyon Türk lirası değerinde yatırım yapmayı hedefliyor. Şirket 3 yıl içerisinde de e-ticaret hacmi 5 kat arttırmaya yönelik bir plan çerçevesinde hareket ediyor.

 

Teknoloji ürünleri satan firmaların oldukça ilgi göstereceği bu proje çerçevesinde Teknosa’da nasıl satıcı olunur ve Teknosa’da satış yapmak için gerekli olanlar nelerdir gelin hep beraber göz atalım.

 

İlgili İçerik; Trendyol’da Satış Yapmak için Bilmeniz Gerekenler



Teknosa'da Satış Yapmak İçin Bilmeniz Gerekenler

 

Teknosa Nedir?

 

Sabancı Holding tarafından 2000 yılında kurulan Teknosa merkezi İstanbul’da bulunan, elektronik ve teknolojik ürünlerin perakende ticaretini yapan bir firmadır. Teknosa genel merkezi İstanbul’da bulunmaktadır.

 

Yapılan son basın toplantısı ile beraber Teknosa artık perakende ticaret yapan bir firma olmayı bırakmış ve e-ticaret pazaryeri platformu haline gelmiştir.

 

Teknosa Nedir

 

Teknosa’da Satıcı Nasıl Olunur?

 

Teknosa e-ticaret pazaryeri platformunda satıcı olmak isteyen kişilerin tamamlaması gereken süreçler bulunmaktadır.

 
  • İlk olarak teknosa.com internet sitesine giriş yapın.
  • Sağ altta yer alan canlı destek hattına bağlanın.
  • Canlı destek hattına teknosa pazaryeri ile ilgili bilgi almak istediğinizi ve kayıt oluşturmak istediğinizi söyleyin.
  • Canlı destek hattına talebinizi ilettikten sonra müşteri hizmetleri yetkilisi sizler için bir destek kaydı oluşturacak ve sizi e-ticaret pazaryeri projesi ile ilgilenen ekibe yönlendirecektir.
  • İlgili ekip sizinle iletişime geçecek ve e-ticaret pazaryeri platformu ile ilgili bilgiler verecektir.
 

Teknosa’da satıcı olmak için sizinle iletişime geçecek müşteri hizmetleri yalnızca Pazartesi ve Cuma günleri çalışmaktadır. Bu projede teknosa satıcısı olmak isteyen kişiler arasındaki listedeki sıranız geldiği takdirde müşteri hizmetlerinin sizinle iletişime geçeceğini bilmeniz oldukça önemlidir. Sizler de bu süreci tamamladıktan sonra Teknosa’da satıcı olabilir ve Türkiye’nin en büyük pazaryeri platformları arasında yer alacak Teknosa pazaryerinde satış yapmaya başlayabilirsiniz.

 

İlgili Sayfa; E-ticaret Pazaryeri Entegrasyonları

 

Teknosada Satış Yapmak Satıcılık

 

Teknosa’da Satış Yapmanın Sağladığı Avantajlar ve Dezavantajlar

 

Teknosa’da satış yapmak aslına bakıldığında Trendyol, N11 ve Hepsiburada gibi Türkiye’nin en büyük pazaryerlerinde satış yapmak kadar sizlere avantajlar sağlayacaktır. Çünkü Teknosa hem marka bilinirliği oldukça yüksek olan hem de bu konuda iyi yatırımlar yapmaya hazırlanan bir firmadır. Teknosa’da satıcı olmanın sizlere sağlayacağı başlıca avantajlar şunlardır:

 
  • Teknosa, 2000 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren bir markadır.
  • Türkiye’nin 81 ilinde şubesi bulunmaktadır.
  • Firma marka bilinirliğini ispatlamıştır.
  • Teknosa’nın hazır bir müşteri kitlesi bulunduğu için Teknosa’da satış yapmak sizlerin müşterilere kolayca ulaşmasını sağlayacaktır.
  • Teknosa pazaryeri üzerinden markalar performans takiplerini kolay ve profesyonel bir şekilde yapabilecektir. Satış performansı ve sipariş değerlendirmeleri gibi birçok rapora e-ticaret pazaryeri mağazanız üzerinden ulaşmanız mümkündür.
  • Teknosa müşteri hizmetleri satıcı hesabı açma, ürün yükleme, ürün gönderimi gibi birçok e-ticaret sürecinde sizlere destek vermektedir.
  • Teknosa satıcılarının masraflarını azaltmak için kargo avantajları da sunmaktadır. Markanın yaptığı kargo anlaşmaları sayesinde satıcılar sattıkları ürünlerini uygun fiyatlar ile müşterilerine gönderebilmektedir.
  • Teknosa tedarikçileri, Teknosa’nın anlaşmalı olduğu her banka ile anlaşmalı bir şekilde çalışma fırsatı bulmaktadır. Bu da markaların taksitli satış yapmasını kolaylaştıracaktır.
  • Teknosa yapacağı destek ve yatırımlar sayesinde markanızın pazarlamasını yapmakta ve hedef kitlenizde yer alan kişilere ulaşmanızı kolaylaştırmaktadır.
  • Teknosa kampanyaları sayesinde markalar ürün ve hizmetlerini uygun fiyatlarla satarak gelirlerini artırma imkânı yakalamaktadır.
 

Teknosa nasıl satıcı olunur diyen kişilerin bilmesi gereken avantajlar bunlardır. Bu avantajların sayısında Teknosa’nın yaptığı yatırımlara göre artışlar olabilmektedir. Teknosa’da satış yapmak belirli avantajlardan yararlanmanızı sağlarken dezavantajlar ile karşı karşıya da kalmanıza neden olabilecektir.

 
  • Rekabetin yüksekliği
  • Komisyon oranları
 

Gibi unsurlar dezavantaj oluşturabilecek durumladır. Teknosa’da satış yapmak istiyorsanız sizler de bu avantaj ve dezavantajları karşılaştırabilirsiniz.

 
Teknosa'da Satış Yapmanın Avantajları

 

Teknosa’da Satıcı Olmak İçin Gerekli Şartlar

 

Teknosa pazaryerinde satıcı olmak isteyen kişilerin belirli şartları yerine getirmesi gerekmektedir. İlk olarak internetten satılan her ürün için fatura kesme zorunluluğu bulunduğu için Teknosa’da satış yapmak için bir şirket kurmanız gerekir. Genellikle şirket kuruluşu için kişiler şahıs, limited veya anonim şirket türlerinden birisini seçerek vergi mükellefi olur.

 

Vergi mükellefi olduktan sonra da Teknosa’da satıcı olmak için bir başvuru yapmanız gerekmektedir. Başvurunun ardından Teknosa tarafından istenilen sözleşmeleri ve vergi levhasını göndererek bu pazaryeri platformunda satıcı olabilir, ürün ve hizmetlerinizi Teknosa üzerinden satabilirsiniz.

 

Teknosa'da Satıcı Olmanın Şartları

 

Teknosa Mağaza Açmak

 

Teknosa satıcı başvurusu yapan kişi ve işletmelerin başvuruları onaylandıktan sonra platform sizin adınıza bir mağaza açılışı gerçekleştirmektedir. Teknosa mağazası açıldıktan sonra işletmeler satmak istedikleri ürün ve hizmetleri mağazalarına ekleyebilmekte ve belirledikleri fiyatlar üzerinden satışa sunmaktadır.

 

Şirketinize ait mağazanızı ziyaret eden müşteriler ürün fiyatlarına, markaya ve ürüne göre filtrelemeler yaparak sattığınız ürün ve hizmetlere daha kolay bir şekilde ulaşabilmekte ve alışveriş yapabilmektedir.

 

İlgili İçerik; eBay Komisyon Oranları

 

Teknosa Mağaza Açmak

 

Teknosa’da Satış Artırmak İçin Yapılması Gerekenler

 

Teknosa’da satış yapmak isteyen herkesin en çok yanıt aradığı sorulardan birisi de Teknosa’da satış artırmak için yapılması gerekenler sorusudur. Gelin şimdi Türkiye’nin en yeni pazaryeri platformlarından birisi olan Teknosa’da satış artırmak için neler yapmanız gerekiyor detaylı bir şekilde göz atalım.

 
  • Teknosa’da satış artırmak isteyen her markanın ilk olarak ürün fiyatlarını doğru bir şekilde belirlemesi gerekir.
  • Markalar rakiplerini incelemeleri ve Teknosa’da satacakları ürünlerin fiyatlarını ona göre belirlemelidir.
  • Pazaryeri platformunda ön plana çıkmak için işletmelerin müşteri memnuniyetine önem vermesi gerekir. Çünkü müşteri memnuniyetini sağlamak ürün ve hizmetlerinizin daha fazla değerlendirme almasını sağlar ve bu da satışlarınızı artırır.
  • Teknosa’da satış yapmak isteyen her markanın teslimat sürecini iyi bir şekilde yönetmesi gerekmektedir. Çünkü pazaryeri platformlarından alışveriş yapan tüketiciler ürün ve hizmetlerini erken teslim almak istemektedir.
  • Teknosa tarafından düzenlenen kampanyalara katılmak ürün ve hizmetlerinizin daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayacak ve satışlarınızın artmasına yardımcı olacaktır.
 

Sizler de Teknosa pazaryerinde daha fazla satış yapmak istiyorsanız bu unsurları göz önünde bulundurarak hareket edebilir ve satışlarınızı kolayca artırabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Bilmeniz Gereken 5 Görüntü Optimizasyon İpuçları

 

Teknosa'da Satış Arttırmak
 

Ticimax ile E-ticaret Sektörüne Adım Atın

 

E-ticaret ile internetten ürün ve hizmet satışı yaparken kendi markanızı da yaratmak istiyorsanız sizler de Ticimax ile e-ticaret sitenizi daha kolay bir şekilde kurabilirsiniz. Ticimax e-ticaret alt yapısı içerisinde yer alan modülleri kullanarak sitenizi hızlıca kurabilir ve profesyonel bir alt yapısı sayesinde markanızı hedef kitlenize daha kolay bir şekilde ulaştırabilirsiniz. Şimdi siz de bütçenize en uygun e-ticaret paketini bulmak için e-ticaret paketlerini inceleyebilirsiniz.

 

 

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

 

Yazar: Tolga Sefa Ağyıldız

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax