Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

E-ticaret ile Mutfak Gereçleri Satışı Nasıl Yapılır?

Güncelleme Tarihi: 14.12.2023

İçindekiler;

E-ticaret ile mutfak gereçleri satışı nasıl yapılır sorusuna yanıt arayan kişiler için kaleme aldığımız bu yazıda sizlere e-ticaret sitesi açarken nelere dikkat etmeniz gerektiğinden, e-ticaret faaliyetlerinize başlarken göz önünde bulundurmanız gerekenlerden ve bu süreçleri tamamladıktan sonra satışlarınızı nasıl arttırabileceğinizden bahsedeceğiz.

 

E-ticaret sitesi kurarak mutfak gereçleri online satış üzerinden para kazanmak isteyen kişilerin sattıkları ürünler için fatura kesmesi gereklidir. Bu faturaları kesmek için var olan iş yeriniz sayesinde fatura kesebilirsiniz. İş yeriniz yoksa küçük çaplı, orta çaplı, büyük çaplı faaliyetler gösterebileceğiz şahıs, anonim ve limited şirketlerinden birini açabilirsiniz. E-ticaret ile mutfak gereçleri satışı nasıl yapılır diyorsanız eğer bu aşamayı tamamlamanız oldukça önemli.

 

E-ticaret sitesi açmak ve satış yapmak isteyen kişilerin yapması gereken bir başka şey ise domain ve hosting satın almaktır. Domain adresiniz internetteki firmanızın adresi olacaktır. Bunu satın alırken kısa (13-15 karakter) olmasına ve akılda kalıcı olmasına özen göstermelisiniz.

 

Hosting alanınızı ise sitenizi barındıracağınız yerdir. Bu yüzden Hostingler için de en önemli olan şey veritabanı, hızı, trafiği, e-mailleridir.

 

E-ticaret ile mutfak gereçleri satışı yapabilmeniz için önemli olan başka bir şey ise e-ticaret alt yapısı kullanmaktır. Siz de firmanız için uygun bir alt yapı arıyorsanız eğer bizimle iletişime geçebilirsiniz. Firmanızın bütün ihtiyaçlarını eksiksiz bir şekilde karşılayacak düzeyde olan e-ticaret alt yapımızı 15 gün boyunca ücretsiz bir şekilde deneyebilirsiniz. E-ticaret altyapımızı beğendiğiniz takdirde 15 günün sonunda da iş hacminize en uygun standart e-ticaret paketleri arasından birini seçerek bütün ihtiyaçlarınıza çözüm olan eşsiz bir alt yapı ile işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Ayrıca 7/24 hizmette olan teknik ekibimiz her zaman sorunlarınıza çözüm bulacak, anlık destek alabileceksiniz.
 

İlginizi Çekebilir: Stoksuz Satış Nasıl Yapılır


Mutfak Gereçleri E-Ticaret Satışı

 

Tedarik ve Kargo Süreçlerinizi İyi Yönetin

 

E-ticaret ile mutfak gereçleri satışı nasıl yapılır diye sorduğunuz sorunuza yanıt verirken bu bölümde tedarik ve kargo sürecinden bahsedeceğiz.

 

Tedarikçiler, sizler için ürünü tedarik eden kişilerdir. Bu kişiler ile çalışmaya başlamadan önce özellikle bu kişinin size güven vermesi oldukça önemli. Bu güveni kazanmak için e-ticaret ile mutfak gereçleri satan firmalarla yaptığı çalışmalardan referans isteyebilirsiniz, tedarikçinizin ulaşabilir ve teknolojik aletleri kullanmasına özen göstermelisiniz. Bu şekilde iletişiminiz sürekli devam edecek ve problem yaşamayacaksınızdır.

 

Kargo süreci aslında alışverişlerin en önemli sürecidir. Müşteriler genellikle satın aldıkları ürünlerin ellerine kısa sürelerde ve sorunsuz bir şekilde ulaşmasını istemektedir. Kargosuna problemsiz ve kısa sürelerde ulaşan müşteriler ise alışveriş yaptığı firmaların sürekli müşterileri haline gelmektedir.

Bu nedenle, kargo şirketinizi seçerken ilk olarak tanınan ve işini iyi yapan bir firma olmasına dikkat etmelisiniz. Bunun yanı sıra size en yakın şubesinin uzaklığı, hangi günlerde alım yaptığı, gönderinizi ulaştırma süresi ve daha önce çalıştığı referansları çalışmaya başlamadan önce dikkat etmeniz gereken şeylerdir. Bunları göz önünde bulundurarak çalışacağınız kargo firmasını seçebilirsiniz. 

Bu konuyu daha detaylı inceleyebilmek adına Kargo Süreç Yönetimi ile ilgili yazımıza göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik: E-ticarette Kargo Süreçlerini Yönetme İpuçları


Mutfak Gereçleri E-Ticaret Satışı Tedarik ve Kargo

 

E-Ticaret ile Mutfak Gereçleri Satışı Nasıl Arttırılır?

 

E-ticaret ile plastik mutfak gereçleri online satışınızı yaparken ilk olarak hedefinizin kadınlar olduğunu unutmayın. Bu nedenle kadınların güvenini kazanacağınız kampanyalar ve kaliteli ürünler satmaya özen gösterin. E-ticaret ile mutfak gereçleri satarken şunları göz önünde bulundurabilirsiniz;

 

Yeni evlenecek olan kişilerin ev kurarken çok fazla mutfak gereci alması gerekmektedir. Bu nedenle bu kişilere hitap eden paketler, çeyiz setleri gibi şeylere sitenizde yer verin. Müşterilerinizin daha fazla alışveriş yapması için popüler ürünler, yeni gelenler, favoriler gibi kategoriler yaratın ve burada en çok satış yaptığınız ürünleri sergileyin. Kategorilerinizi çeşitlendirin. Yalnızca mutfağın bir yeri için ürünler satmak yerine zamanla küçük ev aletleri, pratik mutfak ürünleri gibi kategoriler yaratın ve bu ürünleri satmaya başlayın. Sosyal medya hesaplarınızdan öne çıkan ürünleriniz hakkında içerikler paylaşın. E-ihracat sosyal medya ilişkisi hakkında yazımızı inceleme şansını kaçırmayın!

 

Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir: 



E-ticaret Siteleri İçin Sosyal Medya Pazarlama İpuçları



Corona Virüsün (Covid-19) E-ticarete Etkisi Nedir?

 

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax