Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

LC Waikiki'de Satış Yapmak: LCW'de Ürün Nasıl Satılır?

Güncelleme Tarihi: 13.12.2023

İçindekiler;

İnternet ürün satışı yapacak olan kişi ve işletmeler kendi e-ticaret sitelerinden satış yapabileceği gibi LC Waikiki’de satış da yapabilmektedir. İlk dönemlerde yalnızca e-ticaret ile internetten ürün satan bir marka olan LCW, aldığı bir karar ile e-ticaret pazaryeri platformu olmuştur.

 

LCW’nin pazaryeri olmasının ardından ise e-ticaret sektöründe faaliyet yürüterek tekstil ve giyim ürünleri satan markalar ise LCW’de ürün nasıl satılır sorusuna yanıt aramaya başlamıştır. Çünkü LC Waikiki'de Satış Yapmak markalara birçok avantaj sağlamaktadır.

 

LC Waikiki'de Satış Yapmak: LCW'de Ürün Nasıl Satılır adlı bu yazımızda sizlere LC Waikiki hakkında bilgi verdikten sonra bu platformda satış yapmanın avantajları, LCW’de mağaza açma süreçleri gibi birçok konuda da bilgi vereceğiz. Siz de yazımızı inceleyebilir ve LCW’de ürün satışı hakkında bilgi edinebilirsiniz.

 

LC Waikiki'de Satış Yapmak: LCW'de Ürün Nasıl Satılır?

 

LC Waikiki Nedir?

 

LC Waikiki, 1988 yılında Fransız asıllı üç ortak tarafından toptan satış yapmak için kurulan bir markadır. Paris’te kurulu gerçekleştirilen LCW, ilk dönemlerde sweat ve tişört tasarımları ile dikkatleri toplamıştır.

 

LCW’nin kuruluşundan bir süre sonra ortaklar ayrılmış ve marka George Amouyal’a geçmiştir. 1997 yılına gelindiğinde ise LCW, Türkiye’deki üreticisi olan Tema Tekstil tarafından satın alınmıştır. Marka Paris’te kurulmuş olsa da aslına bakıldığında büyümesini İstanbul’da gerçekleşmiştir.

 

LC Waikiki Nedir?

 

LC Waikiki Pazaryeri Nedir?

 

LC Waikiki pazaryeri, internetten ürün satışı ve internetten alışveriş yapmak isteyen kişi ve işletmeleri bir araya getiren bir platformdur. Bir şirketi bulunan markalar LC Waikiki’de mağaza açarak ürün ve hizmetlerini satabilmektedir. LCW Waikiki pazaryeri platformu ise yapılan satışlar üzerinden gelir elde etmektedir.

 

LC Waikiki Pazaryerinde Satış Yapmanın Avantajları

 

1988 yılında Fransa’da kurulan LC Waikiki, dünyanın en önemli tekstil markaları arasında yer almaktadır. LC Waikiki’de satış yapmak da bu nedenle markalara birçok avantaj sağlamaktadır. LC Waikiki’de satış yapmanın markalara sağladığı başlıca avantajlar şunlardır:

 
  • LC Waikiki, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen moda markalarından birisidir.
  • Güven, adalet ve şeffaflık üzerine kurulan bir markadır.
  • Yıllardır toptan ve perakende satış sektörlerinde faaliyet gösterdiği için LCW’de satış yapan kişiler müşteri güvenini kolayca kazanabilmektedir.
  • LCW’de satış yapan işletmeler ürün ve hizmetlerini hazır bir müşteri kitlesine satabilmekte ve LCW’nin marka bilinirliğinden yararlanabilmektedir.
  • LC Waikiki’de mağaza açan markalar satış yaparak kendi marka bilinirliklerini yaratabilmektedir.
  • LCW pazaryeri platformunda satış yapan kişilerden elde edilen kargo bedellerini satış desteği olarak satıcıları ile paylaşmaktadır. Bu da markaların maliyetlerini azaltırken kârlılığını artırır.
  • LCW’nin 9 milyondan fazla aktif müşterisi bulunur.
  • Markanın müşteri memnuniyeti oranı %91 civarındadır.
  • 15 milyondan fazla ürün satışı yapılmaktadır.
 

LC Waikiki pazaryerinde satış yapmanın avantajlarından yararlanmak isteyen markalar mağaza açma başvurusu yapmalı ve ardından belgelerini ekleyerek markalarını onaylatmalıdır.

 

LC Waikiki'de Satış Yapma Avantajları

 

LC Waikiki’de Nasıl Satıcı Olunur?

 

LC Waikiki’de mağaza açmak isteyen kişi ve işletmelerin belirli adımları tamamlayarak mağaza açma başvurusu yapması gerekir. Aşağıdaki adımları tamamlayarak sizler de mağaza açma başvurunuzu yapabilirsiniz.

 
  • https://sellerportal.lcwaikiki.com/ adresine giriş yapın.
  • Üst bölümde yer alan LC Waikiki’de satıcı olun butonuna tıklayın.
  • Kullanıcı bilgilerinizi girerek kaydolun.
  • Şirketinize ait bilgileri girin.
  • Markanızı onaylayın.
 

İlgili adımları tamamladıktan sonra LC Waikiki tarafından istenen bilgileri girerek mağaza açma başvurunuzu yapabilir ve mağazanızı onaylatabilirsiniz. Ardından ürün ve hizmetlerinizi yükleyerek ya da e-ticaret sitesi bulunan ve süreçlerini profesyonelce yürütmek isteyen kişilerin tercih ettiği yöntem olan LC Waikiki entegrasyonu kullanarak mağazanıza aktarabilir ve satış yapmaya başlayabilirsiniz.

 

LC Waikiki'de Satış Yapmak İçin Gerekli Olan Belgeler Nelerdir?

 

LC Waikiki’de satış yapmak isteyen kişi ve işletmeleri başvuru ve kayıt esnasında belirli belgeleri pazaryeri platformuna iletmesi gerekir. Aksi takdirde mağaza açma başvuruları kabul edilmemektedir. LC Waikiki'de Satış Yapmak için gerekli olan belgeler şunlardır:

 
  • Vergi Levhası
  • İmza Sirküsü ya da İmza Beyannamesi
  • Faaliyet Belgesi
  • Ticari Sicil Gazetesi
  • Markanız ile İlgili Belgeler
 

Lc Waikiki’de satış yapmak için gerekli olan evrakları hazırladıktan sonra sizler de başvurunuzu yapabilirsiniz. LC Waikiki’nin mağaza açma başvurunuzu onaylamasının ardından platforma ürün ve hizmetlerinizi yükleyebilir ve Lc Waikiki üzerinden satış yapmaya başlayabilirsiniz.

 

LC Waikiki'de Satış İçin Gerekli Belgeler

 

Lc Waikiki’ye Ürün Nasıl Yüklenir

 

Lc Waikiki mağaza açma başvurusu yapan kişi ve işletmeler mağaza açma başvuruları onaylandıktan sonra satmak istedikleri ürün ve hizmetleri platforma yükleyerek satışa açabilmektedir. LC Waikiki ürün yükleme sürecinde ise markalar tekli ürün yükleme, çoklu yükleme ve LC Waikiki Entegrasyonu özellikleri sayesinde ürün yükleme işlemlerini yapabilir.

 

LC Waikiki ürün yükleme yöntemlerinden birisi olan tekli ürün yükleme yönteminde satıcılar ürünlerini tek tek yükler ve fiyatlandırır. Çoklu ürün yükleme yönteminde ise aynı anda birden fazla ürün yüklemeniz mümkündür. Lc Waikiki satıcı portalına giriş yaptıktan sonra ürün yükleme kılavuzundaki adımları takip edebilir ve ürünlerinizi listeleyebilirsiniz.

 

E-ticaret pazaryeri entegrasyonu ile mağazalarına ürün yüklemek isteyen işletmeler ise e-ticaret sitelerinde yer alan ürün ve hizmetlerini anında entegre edebilmekte ve toplu bir şekilde ürün yüklemesi yapabilmektedir

 

Lc Waikiki’de Satış Yapmanın Maliyeti

 

E-ticaret pazaryeri platformları üzerinden satış yapan kişi ve işletmeler sattıkları ürünlerin yer aldığı kategorilere göre belirlenen komisyon oranlarını öder. Lc Waikiki’de satış yapacak olan kişi ve işletmelerin maliyet hesaplaması yaparken satış komisyonu + KDV, Kargo ücreti gibi maliyetleri de hesaba katması gerekir.

 

LC Waikiki'de Satış Yapma Maliyeti

 

LC Waikiki’de Birden Fazla Kategoride Satış Yapılır mı?

 

E-ticaret pazaryeri platformlarının bazılarında birden fazla kategoride satış yapılırken bazı platformlarda ise yalnızca bir kategoride satış yapılmasına izin verilmektedir. LC Waikiki pazaryeri platformunda ise bu tür bir kısıtlama bulunmamaktadır

 

LC Waikiki’de mağaza açan kişi ve işletmeler birden fazla kategoride ürün listeleyebilmekte ve satış yapabilmektedir.

 

LC Waikiki’de Kendi Markanız ile Satış Yapabilir misiniz?

 

LC Waikiki’de kendinize ait olan bir markala ile satış yapmanız mümkündür. Fakat bu noktada LC Waikiki pazaryeri platformu sizlerden marka tescil belgesi isteyecektir. Bu belgeyi ilettikten sonra kendi markanızın ürünlerini platforma yükleyebilir ve satışını yapabilirsiniz.

 

LC Waikiki'de Kendi Markanızla Satış Yapın

 

LC Waikiki’de Satış Artırma İpuçları

 

E-ticaret pazaryeri platformlarında rekabet oranı oldukça yüksektir ve bu nedenle satış yapacak olan markalar belirli taktikler uygulamaktadır. Sizler de LC Waikiki’de satışlarınızı artırmak için şu çalışmaları yapabilirsiniz:

 
  • LCW’de satış yapan rakiplerinizi inceleyin ve ürün fiyatlandırma stratejilerine göz atın.
  • Markanızın ürün fiyatlarını belirlerken her zaman müşteri dostu bir fiyatlandırma stratejisi güdün.
  • LCW’de satış artırmak için kapıda ödeme sistemini açmaya özen gösterin.
  • Markanızın ürün ve hizmetlerini sosyal medya platformlarında paylaşın ve hedef kitlenize ulaştırın.
  • LCW’de satış yaparken ücretsiz kargo seçeneği sunun.
  • Müşteri sadakatini artırmak için kullanıcılara kuponlar gönderin.
 

Bu tür taktikler ile sizler de LCW’de satışlarınızı artırabilirsiniz.

 

Ticimax ile E-ticaret’e Başlayın

 

İnternetten ürün satmak istiyorsanız sizler de kendi e-ticaret sitenizi Ticimax ile açabilirsiniz. E-ticaret sitenizde yer alan ürünleri LC Waikiki mağazanıza aktarabilir ve hem kendi e-ticaret sitenizden hem de LC Waikiki pazaryerinden satış yapabilirsiniz.

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

Yazar: Tolga Sefa Ağyıldız

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax