Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Bahreyn’e Satış Yapmak: Bahreyn’e Ürün Nasıl Satılır?

Güncelleme Tarihi: 19.01.2024

İçindekiler;

Bahreyn’e satış yapmak isteyen işletme sayısı her geçen gün artış göstermektedir. Bahreyn para biriminin oldukça değerli olmasından kaynaklı yurt dışına ürün satmak isteyen kişi ve işletmeler çoğu zaman Bahreyn’e satış yapmaya yönelmektedir. Bahreyn’e ürün satacak olanlar genellikle kendi e-ihracat siteleri üzerinden satış yapmayı tercih ediyor olsa da günümüzde pazaryeri platformlarında mağaza açmak ve bu platformlardan satış yapmak isteyen işletmeler de bulunur.

 

E-ihracat süreçlerini profesyonel bir şekilde yürütmek isteyen her markaların Bahreyn’e ister e-ihracat siteleri üzerinden isterlerse de pazar yeri platformları üzerinden satış yapsın birçok unsuru göz önünde bulundurarak hareket etmesi gerekir. Bahreyn’e satış yaparken dikkat edilmesi gereken unsurlar göz önünde bulundurulmadığında ise işletmelerin kârlılığı olumsuz etkilenebilir.

 

Bahreyn’e Satış Yapmak: Bahreyn’e Ürün Nasıl Satılır adlı bu yazımızda sizlere Bahreyn hakkında bilgi vereceğiz. Bunun yanı sıra Bahreyn’e satış yapmak isteyen işletmelerin satabileceği ürünler ve e-ihracat süreçlerinden de bahsedeceğiz. Siz de yazımızı inceleyebilir ve Bahreyn’e ürün satmaya başlayabilirsiniz.

 

İlginizi Çekebilir: Polonya’ya Satış Yapmak

 

Bahreyn’e Satış Yapmak: Bahreyn’e Ürün Nasıl Satılır?

 

Bahreyn

 

Bahreyn Krallığı ya da bilinen kısa adıyla Bahreyn, Asya kıtasında yer alan bir ülkedir. Bir ada ülkesi olan Bahreyn’in güneydoğusunda Katar, batısında ise Suudi Arabistan bulunur.

 

2 milyona yakın kişinin yaşadığı ülkenin para birimi Bahreyn Dinarı’dır ve Bahreyn Dinarı en değerli para birimleri arasında yer alır.

 

Bahreyn’e Ne Satılır?

 

Bahreyn’e ürün satışı yapmak isteyen kişi ve işletmelerin en çok yanıt aradığı sorulardan birisi Bahreyn’e ne satılır sorudur. İşletmelerin Bahreyn’e satabileceği birçok ürün ve hizmet bulunur. Satılacak ürünler ise mevsimsel olarak değişiklik gösterebilir.

 
  • İnşaat ve Yapı Malzemeleri
  • Elektrik ve Elektronik Ürünleri
  • Tıbbi Cihazlar
  • Kadın ve Erkek Giyim Ürünleri
  • Anne ve Bebek Ürünleri
  • Kozmetik Ürünleri
  • Bahçe ve Mobilya
  • Hazır Gıda
 

Ürünleri Bahreyn’e satış yapılabilecek ürünlerdir. Sizler de Bahreyn’e ürün satışı yapmak istiyorsanız stoklarınıza bu ürünleri ekleyebilir ve satışını yapmaya başlayabilirsiniz. Böylece artan talebi karşılayarak risksiz bir şekilde e-ticaret yapabilirsiniz.

 

Bahreyn’e Ne Satılır

 

Bahreyn’e Satış Yapmanın Avantajları

 

Bahreyn’e ürün ve hizmet satışı yapan markalar birçok avantajdan yararlanabilir. Özellikle ülke ekonomisinin gelişmiş olması en büyük avantaj gibi gözükse de Bahreyn’e Satış Yapmanın Avantajları oldukça fazladır.

 
  • Bahreyn, Orta Doğu’da stratejik bir öneme sahip olan bir ülkedir. Bu nedenle Bahreyn’e satış yapan işletmeler orta doğu ve Asya’da kendini duyurabilmektedir.
  • Bahreyn para birimi dünyanın en değerli para birimleri arasında yer alır.
  • Bahreyn’e ürün satan işletmeler döviz geliri elde ederek işletmelerini büyütebilir.
  • Bahreyn, serbest bir ticaret bölgesidir. Bu nedenle Bahreyn’e satış yapan şirketler vergi avantajı elde edebilir.
  • İşletmeler devlet tarafından verilen yatırım ve teşviklerden yararlanarak işlerini geliştirebilir.
  • Ülkede İngilizce yaygın bir şekilde kullanıldığı için Bahreyn’e satış yapan markalar iş ilişkilerini kuvvetlendirebilir.
  • Ülkede kültürel çeşitlilik oldukça fazladır.
 

Bahreyn’e ürün satışı yapmanın sağladığı başlıca avantajlar bunlardır. Sizler de bu avantajlardan yararlanmak istiyorsanız Bahreyn’e satış yapmak için belirli süreçleri tamamlayabilir ve böylece ürünlerinizi satmaya başlayabilirsiniz.

 

İlginizi Çekebilir: Japonya'ya Satış Yapmak

 

Bahreyn’e Satış Nasıl Yapılır?

 

Bahreyn Dinarı’nın oldukça değerli bir para birimi olmasından kaynaklı olarak günümüzde birçok kişi Bahreyn’e satış yapmak ister. Çünkü Bahreyn’e ürün satan işletmeler iyi bir döviz geliri elde eder.

 

Bahreyn’e ürün satmak isteyen kişi ve işletmeler kendilerine ait sanal bir mağaza açarak satış yapabilecekleri gibi e-ihracat pazaryeri platformlarından da satış yapmayı tercih edebilir.

 

Genellikle kendi markasını yaratmak isteyen işletmeler bu süreçte Bahreyn’e satış yapmak için e-ihracat sitesi kurmayı tercih eder. Çünkü bir e-ihracat sitesi olan markalar Bahreyn’e satış yaparak marka bilinirliği elde eder. Siz de kendi markanızı kurmak istiyorsanız e-ihracat sitenizi Ticimax ile kurabilir ve Bahreyn’e ürün satmaya başlayabilirsiniz.


Bahreyn’e Satış Nasıl Yapılır



İş Planı Oluşturun

Bahreyn’e ürün satmak isteyen kişi ve işletmelerin ilk yapması gereken çalışma iş planı oluşturmak olmalıdır. İş planı e-ihracat süreçlerinde markaların işlerini planladığı ve bu süreçte karşılarına çıkacak riskleri tespit ettiği ve bu risklere karşı nasıl hareket edeceğini belirlediği planlardır.

 

Bahreyn’e satış sürecinin tümü bu planlarda toplandığı için ürün satışı yapmak isteyen her işletmenin bir iş planı oluşturması oldukça önemlidir.

 

Şirketinizi Kurun

 

Bahreyn’e e-ihracat süreçlerine başlamak için şirket kurmanız da gerekir. Ülkemizde ticari faaliyet gösteren ve bir gelir eden her kişi ve işletmenin vergi ödemesi gerekir. Bu nedenle Bahreyn’e satış yapmak isteyen kişi ve işletmelerin şirket kurması gerekir.

 
  • Şahıs şirketi
  • Limited şirket
  • Anonim şirket
 

Bu noktada yönelebileceğiniz şirket türleridir. Sizler de bu şirketlerin sağladığı avantajları ve dezavantajları göz önünde bulundurabilir ve böylece kuruluşunu gerçekleştirebilirsiniz.

 

İlginizi Çekebilir: İran'a Satış Yapmak

 

Bahreyn’e Satış Şirket Kurulumu

 

Satacağınız Ürünleri Belirleyin

 

Bahreyn’e ürün satışı yaparken satacağınız ürünleri de belirlemeniz gerekiyor. Bu noktada e-ihracat istatistiklerini inceleyerek karar verebileceğiniz gibi Bahreyn’de sezonluk ya da sürekli olan ihtiyaçları tespit edebilir ve hangi ürünleri satacağınıza karar verebilirsiniz. Böylece doğru ürünleri seçebilir ve işinizi hızlı bir şekilde büyütebilirsiniz.

 

E-ihracat Sitenizi Kurun

 

Bahreyn’e satacağınız ürünleri belirledikten sonra ürün ve hizmetlerinizi sergileyeceğiniz bir sanal mağazanızın da olması gerekmektedir. Bu süreçte birçok marka e-ihracat sitesi kurarak hareket etmektedir.

 

E-ihracat sitesi kurma sürecinde ise işletmenizin başarısı için profesyonel bir alt yapı tercih etmeniz gerekir. Bu noktada sizler de e-ihracat sitenizi kurarken Ticimax’ı tercih edebilir ve ürünlerinizi kolayca listeleyerek Bahreyn’e satış yapmaya başlayabilirsiniz.


Bahreyn’e Satış E-ihracat Sitesi Kurulumu

 

Sitenizi Tasarlayın

 

Bahreyn’e satış yapmak için e-ihracat sitenizi kurduktan sonra site tasarımına da önem vermeniz gerekiyor. Bu noktada site tasarımı yaparken kurumsal kimliğinizi ön planda tutmanız ve işinizi geliştirmeniz gerekiyor. Böylece sitenizi ziyaret eden müşterilere profesyonel bir imaj çizebilir ve güven vererek satışlarınızı artırabilirsiniz.

 

Bahreyn’e satış sitenizi tasarlarken kullanıcı deneyimini ve mobil uyumluluğu göz önünde bulundurarak hareket edebilir ve böylece profesyonel bir alışveriş deneyimi sunarak satışlarınızı artırabilirsiniz.

 

Sanal Pos Anlaşması Yapın


Bahreyn’e satış sitenizi kurduktan sonra önem vermeniz gereken bir diğer süreç de sanal pos anlaşması yapmak olmalıdır. Bir e-ihracat sitesi üzerinden markaların tahsilat gerçekleştirebilmeleri için sanal posa ihtiyaçları vardır. Bu süreçte markalar ödeme sistemleri ya da bankalar ile görüşerek sanal poslarını almakta ve sitelerine entegre etmektedir.
 

İlginizi Çekebilir: Macaristan'a Satış Yapmak


Bahreyn’e Satış Sanal Pos

 

Kargo Anlaşması Yapın

 

Bahreyn’e ürün satan her marka dropshipping iş modeli ile çalışmadığı takdirde ilgili ürün ve hizmetleri tüketicilere kendisi göndermek zorundadır. Bu süreçte markalar kargo masraflarını azaltmak için kargo anlaşması yapar. Kargo anlaşması esnasında da markalar desi bazlı gönderim ücretleri, sigortalı gönderim seçeneği, adresten teslim alıp adrese teslimat hizmeti gibi her konuyu önemseyerek kargo firmaları ile görüşür. Genellikle uygun fiyatlar ile kargo gönderimi yapmak isteyen işletmeler kargo anlaşması yapmadan önce birden fazla marka ile görüşmekte ve çalışacağı kargo firmasına öyle karar vermektedir.

 

Ticimax ile Bahreyn’e Ürün Satışı Yapın

 

Sizler de Bahreyn’e satış yapmak istiyorsanız e-ihracat sitenizi Ticimax ile kurabilirsiniz. Ticimax e-ihracat çözümlerinde yer alan özellikler sayesinde profesyonel bir şekilde satış yapabilir ve işinizi büyütebilirsiniz.

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax