Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Cimri Komisyon Oranları

Güncelleme Tarihi: 19.01.2024

İçindekiler;

Cimri.com ürünlerin satışını yapan mağazaları listelemektedir ve satış yapılan ya da satın alınan bir mecra değildir. Ürünleri karşılaştırma fırsatı sunan aynı ürünü pek çok farklı mağazada görebilme, inceleme ve satın alma kararı verilebilen bir rehber niteliğindedir. Yazımızda cimri komisyon oranı ve daha pek çok merak edilen konu hakkında bilgi edinebilirsiniz.



Cimri Komisyon Oranları

 

Cimri.com Nedir?

  
 

Cimri.com katalog sistemi ile çalışan bir alışveriş rehberidir. 2008 yılında hayata geçirilmiştir. 2011 yılında iLab Ventures tarafından satın alınmıştır. Cimri ülkemizde en çok kullanılan alışveriş rehberlerinden birisidir.

 

Cimri.com, ürünlerin mağazalardaki güncel fiyatlarını, fiyat geçmişlerini, açıklamalarını, teknik özelliklerini, resimlerini, videolarını, kullanıcı yorumlarını, aradığınız ürünlere benzer ürünleri, yeni ürünleri ve popüler ürünleri görebileceğiniz oldukça geniş bir kataloğa sahip online alışveriş rehberinizdir. Fiyat karşılaştırması yapmanız için ideal bir sitedir.


İlgili İçerik; Dükkan Açmadan İnternetten Satış Yapma Rehberi 



Cimri Nedir

 

Cimri.com Çalışma Mantığı Nasıldır?

 

Cimri.com satın almak istediğiniz ürünleri internet ortamında karşılaştırma yapabilmeyi mümkün kılmaktadır. Ürünleri fiyata göre sıralayarak en düşük fiyatlı; popülerliğe göre sıralayarak en çok tercih edilen ya da güncelliğe göre sıralayarak en son model ürünleri tek sayfada kolaylıkla görebilmek mümkündür.

 

Ürünlerin satıldığı mağazaları da listeleyen sitede mağazaya dair bilgilere ulaşmak mümkündür. Bu bilgiler arasında; adres, telefon, e-posta ödeme bilgileri gibi bilgilerdir.



İlgili İçerik; E-Ticaret Pazaryeri Entegrasyonu Nedir, Nasıl Çalışır? 



Cimri.com Çalışma Mantığı Nedir

 

Cimri.com’da Hangi Ürünler Mevcuttur?

 

Cimri.com’da görüntülenen ürün sayısı oldukça fazla ve çeşitlidir. Başta bilgisayar, elektronik, fotoğraf ve kamera, cep telefonu gibi kategoriler olmak üzere pek çok kategoride binlerce markaya ait ürünler bulunmaktadır. Öte yandan mağaza ve ürün sayısı her geçen gün artış göstermektedir. Cimri.com’un kullanıcılarına indirimli ve yeni ürünleri düzenli olarak e-posta ile bildirdiği e-bülten hizmeti de bulunmaktadır.


İlgili İçerik; İnternetten Para Kazanmak İçin Mutlaka Bilmeniz Gerekenler 



Cimri Hangi Ürünleri Kapsar

 

Cimri.com Ücretli Midir?

 

Cimri.com’da kullanıcılara sunulan tüm hizmetler ücretsizdir. Cimri.com, güvenli, bilinçli ve keyifli alışverişin başlangıç noktasıdır. Almak istediğiniz ürün her ne olursa olsun, satın almadan önce mutlaka Cimri’ye bakınız.


İlgili İçerik; 2023 Yılı Pazaryerleri Komisyon Oranları 


Cimri Ücretli Midir

 

Cimri.com’da Satış Yapılır Mı?

 

Cimri.com ürünlerin satışını yapan mağazaları listelemektedir ve satış yapılan ya da satın alınan bir mecra değildir. Ürünleri karşılaştırma fırsatı sunan aynı ürünü pek çok farklı mağazada görebilme, inceleme ve satın alma kararı verilebilen bir rehber niteliğindedir.

 

İlgili İçerik; Cimri'de Satış Yapma Rehberi

 

Cimri Satış Yapılır Mı

 

Cimri.com Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

 

Cimri.com komisyon konusu dışında cimri.com kullanmanın pek çok avantajı mevcuttur. Bunlar arasında; ürünlerin mağazalardaki fiyatlarını listeleyerek en düşük fiyatı bulma fırsatıdır. Böylece tasarruf ederek bütçenizi korumanıza yardımcı olur. Tüm mağaza fiyatlarını tek sayfada göstererek sizi mağazalar arasında dolaşma zahmetinden kurtarır ve size zaman kazandırır.

 

Ürünleri satın almadan önce nelere dikkat etmeniz gerektiğine dair sizi bilgilendirerek rehberlik hizmeti sağlar. Ürünleri teknik özellikleri ve fiyatları açısından birbiri ile karşılaştırmaya olanak sağlayarak karar vermenize yardımcı olur. Sunduğu detaylı filtreleme seçenekleri sayesinde ihtiyacınız olan doğru ürünleri kolayca bulmanızı sağlar.

 

Cimri.com Avantajları Nelerdir

 

Cimri.com Komisyon Oranları Nasıldır?

 

Ülkemizdeki pazaryerlerinde mağaza açmak ücretsizdir fakat satış başına bir komisyon alma söz konusu olmaktadır. Cimri komsiyon oranları dediğimizde cimri.com’da satış yapılmamakta bir nevi bir yönlendirme yapılmaktadır. Cimri.com da mağazaları listelemekte ve mağazalardan satış olmasını mümkün kılmaktadır. Bu noktada belirli komisyon oranları söz konusu olmaktadır. Firma bu konuda mağaza sahiplerini bilgilendirmektedir.

 

İlgili İçerik; E-Ticarette Ürün Fiyatlandırma Stratejileri

 

Cimri Komisyon Oranları Nasıldır

 

Cimri’deki Mağaza Kategorileri Nelerdir?

 

Her pazaryerinde olduğu gibi Cimri.com’daki kategori ve ürün çeşitliliği bir hayli fazladır. Buna bağlı olarak listelenen mağaza sayısı da gün geçtikçe artmaktadır. Cimri’deki bu kategoriler şöyledir;

 
  • Gıda ürünleri
  • Ev ve Yaşam
  • Elektrik-Elektronik
  • Ofis ve Kırtasiye
  • Anne ve Bebek
  • Moda dünyası
  • Kitap, Hobi ve Müzik
  • Spor ekipmanları
  • Petshop
  • Sağlık, Bakım ve Kozmetik
  • Otomobil aksesuarları
  • Bahçe mobilyası ve malzemeleri
  • Süpermarket
 

İlgili İçerik; İnternetten Kıyafet Satışı Nasıl Yapılır?

 

Cimri Mağaza Kategorileri Nelerdir

 

Cimri’de Mağaza Açma Nasıl Yapılır?

 

Cimri üyelik ücreti konusu da merak edilenlerden bir diğeridir. Cimri’de satış yapmak isteyen kişilerin ilk olarak yapması gereken şeylerden birisi Cimri’nin mağaza kayıt mail adresine mail atmaktır. Cimri mağaza kayıt mail adresi [email protected]’dur. Bu mail adresine mağaza açmak istediğinize yönelik bir mail atmanız gerekmektedir. Cimri’ye mail atarken ise bazı bilgileri paylaşmanız istenmektedir. Cimri.com sizlerden iki farklı bilgi talep etmektedir. Bunlardan biri yetkili bilgileri iken bir diğeri de şirket bilgileridir. İstenen bilgiler arasında; ad,soyad, e-mail adresi, cep telefonu, şirket ünvanı, e-ticaret sitesi adresi, vergi levhası, şirket adresi, mersis numarası şeklindedir.

 

Nasıl Cimri Mağazası Açılır

 

Ticimax ve Cimri.com Entegrasyonu Nasıldır?

 

Cimri Entegrasyonu sayesinde e-ticaret sitenizden xml dönüşümlerini anlık cimri.com'a aktarmanız mümkündür. Farklı e-ticaret alt yapılarını kullanan işletmelerin XML süreçleri uzun sürse de Ticimax e-ticaret alt yapılarını tercih eden işletmeler Ticimax Cimri Entegrasyonu sayesinde ücretsiz bir şekilde XML dosyalarını alabilmekte ve yetkililere ileterek mağazalarını hızlı bir şekilde açabilmektedir. Böylece mağazalar ürünlerini bu mecraya aktararak daha fazla kişiye ulaşabiliyor.

 

 

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

 

Yazar: Tolga Sefa Ağyıldız

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax