Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Sosyal Medya Yönetim Araçları

Güncelleme Tarihi: 02.05.2024

İçindekiler;

Sosyal medya araçları, sosyal medyada gerçekleştirmek istediğiniz hedefleri gerçekleştirmenize yardımcı olacaktır. Pazarlama yaparken, organizasyon atlanmayacak bir adımdır ve sosyal medya araçları ile bu organizasyonlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.
 

Bu sosyal medya araçları sayesinde birçok düzenlemenizi gerçekleştirebilir ve stratejilerinizi buradan belirleyip takip edebilirsiniz. Bu tarz strateji ve organizasyonlarınızı düzenleyecek ve gerçekleştirecek ücretsiz bir sosyal medya aracı peşinde iseniz, işte izler için seçmiş olduğumuz en iyi ücretsiz 8 sosyal medya aracı.
 

İlgili İçerik: Sosyal Medya Pazarlaması


Ücretsiz Sosyal Medya Araçları
 

1.Post Planner

 

Post planner, ücretsiz bir sosyal medya aracıdır. Post planner sayesinde sizler, insanlar tarafından en çok aranan içeriklere ve en çok etkileşim yaratan içeriklere ulaşma imkanı yakalayabilirsiniz.  Bunun yanında post planner uygulaması kullanıcılarına yüksek kalitede içerik bulmayı vaad ediyor. Bu kaliteli içerikleri zamanlı ve düzgün şekilde paylaşmanızı da sağlıyor. Ücretsiz bir sosyal medya aracı arıyor iseniz tercih ettiklerinizden bir tanesi Post Planner olabilir.

 

2.Social Pilot

 

Social Pilot, özellikle ajans sahipleri için mükemmel bir sosyal medya aracıdır. Bu araç sayesinde müşterilerinizin profillerini yönetebilir ve yine uygulama sayesinde müşterilerinizin hesaplarında toplu gönderiler yapmayı başarabilirsiniz. Ekip üyeleriyle işbirliği içinde olabilirsiniz. Tarayıcı uzantılarını kullanmanıza izin veren bir platformdur fakat; Social Pilot’un ücretsiz kısımları sınırlıdır. Ücretsiz kısım ile gün içinde sadece 3 profili kontrol edebilir, 10 mesaj atabilir ve 30 içerik paylaşımında bulunabilirsiniz. Daha fazla kullanmanız gerekirse ücret ödemeniz gerekir.
 

İlgili İçerik: Sosyal Medya Raporlama ve Analiz Nasıl Yapılır?


Ücretsiz Sosyal Medya Araçları
 

3.Likeable Hub

 

Likeable Hub uygulamasını en kısa şekilde anlatmamız gerekirse, bu web sitesi bir sosyal medya otomasyon platformudur. Ücretsiz uygulamalar bir yere kadar size ücretsiz hizmet sunup bir noktadan sonra ücret talep ederler. Fakat Likeable Hub öyle değildir. Kullanıcıları için birçok ücretsiz hizmet sunmaktadır. İçerik oluşturmanıza, içeriklerinizi planlamanıza, müşteri kitlesi oluşturmanıza ve oluşturduğunuz şeylerin sonuçlarını ölçmenize yardımcı olacak bir programdır.

 
Likeable Hub
 

4.Friends+Me

 

Google+’a odaklanmış bir pazarlamacı iseniz, bu uygulamadan başka uygulama kullanmamanızı tavsiye ederiz. Çünkü Friends+Me sosyal medya aracı verdiği hizmetlerle Google+’da yer alan gönderilerinizi diğer hesaplarınıza gönderme olanağı sağlar. Aynı zamanda otomatik kullanma özelliğini kullanarak direkt olarak yüklemesini de sağlayabilirsiniz.
 

 İlgili İçerik: Sosyal Medya Reklamları için Ne Kadar Ücret Gerekiyor?


4friends+me
 

5.SocialOomph

 

Bu sosyal medya aracı sayesinde, bloğunuzu ve diğer sosyal medya hesaplarınızı tek bir yerden kontrol etmenizi sağlar. Çeşitli otomasyonları ve ek özellikleri bulunmaktadır. Bu uygulamayı insanların tercih etmesindeki en büyük sebep ise uygulama sayesinde Twitter’da yer alan tweetleri tamamıyla silip yeniden başlama şansını kullanıcılarına vermesidir.
 

6.TweetDeck

 

Sosyal medya araçlarından Twitter’ı kullanıyor iseniz TweetDeck işinize en çok yarayan sosyal medya araçlarından bir tanesi olacaktır. Siz Twitter kullanıcılarına özel zaman çizelgesi ve listelerinizi yönetmenize yardımcı olacaktır. Listemizde yer alan 8 uygulama gibi bu uygulama da ücretsizdir. Aynı zamanda birden çok Twitter hesabını da buradan yönetebilirsiniz.

İlgili İçerik: E-ihracat ve Sosyal Medya İlişkisi


Ücretsiz Sosyal Medya Araçları, TweetDeck
 

7.Buffer

 

Uzun süredir bir sosyal medya aracı arıyor iseniz Buffer’ı muhtemelen daha önce duymuşsunuzdur. Çünkü; Buffer bu alan içerisinde adını duyurmuş, bilinen bir uygulamadır. Uygulamanın en çok beğenilen özelliği, kullanıcıların siteyi en çok kullandıkları zamanı belirleyerek, o saatte paylaşım yapmanıza olanak sağlamasıdır. Fakat Buffer’da ücretsiz hizmetlerini kısıtlamıştır.


İlgili İçerik: Sosyal Medyada Satış Arttırma Taktikleri


Ücretsiz Sosyal Medya Araçları, Buffer
 

8.Hootsuite

 

Bizler için en iyi sosyal medya aracını son sıraya bıraktık. Hootsuite kullanıcı sayısı 15 milyonu aşmıştır. Bu uygulama sayesinde içerik planlaması yapabilir, reklam yayınlayabilir, istatistiklerinizi ölçebilirsiniz. Tüm sosyal medya araçlarınızı bu uygulama üzerinden kontrol edebilirsiniz. Sosyal medya aracı arayışı içerisinde iseniz en iyi seçeneklerden biri Hootsuite olabilir.

 

Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

 

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax