Pazarlama Otomasyonları

Ticimax’ın eşsiz pazarlama otomasyon çözümleri ile müşterileriniz
özelinde kişiselleştirilmiş duyurular ve kampanyalar yapmanıza olanak
tanır, satışlarınızı artmasına yardımcı olur.

Ticimax Ai ile

Kaliteli İçerikler Üretin!

Hızlı İçerik Üretimi Ticimax AI (Yapay Zeka)

Blog yazılarınızı, ürün açıklamalarını ve kategori metinlerinizi saniyeler
içerisinde Ticimax Ai ile oluşturabilir ve düzenleyebilirsiniz.

E-Ticaret için en doğru altyapı
KolaycaDuyurularınızı Planlayın
E-Ticaret için en doğru altyapı

Müşteri Segmentasyonu

Müşteri verilerini analiz ederek, müşterileri belirli özelliklere veya davranışlara göre gruplayabilir ve bu segmentlere özel pazarlama kampanyaları oluşturabilirsiniz. Örneğin, sadık müşterilere özel teklifler veya yeni müşterilere yönelik hoş geldin indirimleri gibi farklı kurgular yapabilirsiniz.

Otomatik E-posta & SMS Pazarlama

Müşterilerinize özel otomatik e-posta ve SMS gönderimleri planlamak ve kişiselleştirilmiş kampanyalar oluşturmak için bir araç sunar. Örneğin, hoşgeldin, doğum günü indirimleri gibi otomatik e-postalar ve sms’ler oluşturabilirsiniz.

E-Ticaret için en doğru altyapı
E-Ticaret için en doğru altyapı

Kolayca Toplu E-mail Gönderme

Bu özellik sayesinde müşterilerinize toplu olarak e-posta gönderebilir, kampanyalarınızı ve duyurularınızı hızlı ve etkili bir şekilde iletebilirsiniz. Toplu mail gönderimi, hedef kitlenize ulaşmanızı ve müşteri sadakatini artırmanızı sağlar.

Otomatik Sepet Hatırlatma

Müşterilerinizin alışveriş sepetinde kalan ürünleri satın almaları için göndermeyi sağlar. Bu özellik, müşterilerinize e-posta veya diğer iletişim kanalları aracılığıyla hatırlatmalar göndererek terkedilmiş sepetlerden kaynaklanan satış kayıplarını azaltmayı amaçlar.

E-Ticaret için en doğru altyapı
E-Ticaret için en doğru altyapı

Otomatik Ödeme Hatırlatma

Müşterilerin satın alma işlemlerini tamamlamak için ödeme yapmamaları durumunda hatırlatmalar göndermeyi sağlar. E-ticaret işletmelerinin ödeme aşamasında terkedilen alışverişleri takip etmelerine ve müşterilerin satın alma işlemlerini tamamlamalarını teşvik etmelerine yardımcı olur.

HemenSatışlarınızı Artırın!

Site İçi Yeniden Pazarlama

Müşteriniz e-ticaret sayfanızı ziyaret ettiğinde benzer hareketler gösteriyorsa, bu müşteriye benzer veya aynı ürünlerin göstermesi hedeflenir. Böylece siteye geri gelen müşteriniz ürünü satın alabilir ve dönüşüm oranlarınız artar

E-Ticaret için en doğru altyapı
E-Ticaret için en doğru altyapı

Çapraz Satış Yöntemleri

Ürün detay sayfasında benzer/ilgili ürünleri göstermenizi, sepet aşamasında; kasa önü fırsatlarını, sepete özel indirimli ürünleri ya da kampanyaları, ödeme aşamasında ödeme yöntemine özel fırsatları ya da sipariş adımlarında kargo kampanyalarınızı göstermenizi sağlar. Bu çapraz satış özellikleri, müşterilerin alışveriş deneyimini zenginleştirir, satışları artırır ve genellikle müşteri memnuniyetini ve sadakatini artırır.

Ziyaretçilerin Dikkatini Çekin Site Çıkış Uyarısı

Ziyaretçileriniz sitenizden çıkmadan hemen öncesinde pop-up ile kampanyalarınızı veya özel teklifinizi gösterebilir, sitede kalmalarına teşvik edebilirsiniz.

E-Ticaret için en doğru altyapı
E-Ticaret için en doğru altyapı

Dönüşüm Artıran Süreli Pop-Up

Ürün sayfalarında süreye bağlı olarak otomatik çıkan pop-up'larla birlikte fırsatlarınızı sunarak satışların artmasını sağlayabilirsiniz.

Gelişmiş İzleme ve Analiz

Pazarlama otomasyon özellikleri, kampanya performansını izleme ve analiz etme imkanı sunar. Böylece, hangi kampanyaların daha etkili olduğunu görebilir ve pazarlama stratejilerinizi buna göre şekillendirebilirsiniz.

E-Ticaret için en doğru altyapı
E-Ticaret için en doğru altyapı

Koleksiyon Özelliği ve Affiliate Marketing

Sosyal medya platformlarıyla entegre çalışarak, sosyal medya hesaplarınız üzerinden otomatik paylaşımlar yapabilir, kampanyalarınızı ve ürünlerinizi sosyal medya üzerinden tanıtabilirsiniz.

Gelişmiş Dinamik Form

Müşterilerinizden ek bilgiler toplayabilir, ürünlerinizde ölçü birimlerine göre fiyat çarpan özelliğini ayarlayabilirsiniz.

E-Ticaret için en doğru altyapı
<