Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Ticimax ve Figensoft İş Birliği

//

Ticimax Bilgi Merkezi

// Ticimax ve Figensoft İş Birliği

Ticimax ve Figensoft İş Birliği

Hemen Başvur

Bu servis ile Ticimax alt yapısından Figensoft İzinİzin servisi ile izinli müşteri veri tabanınızı oluşturabilir ve SMS gönderimlerinizi yönetmeliklere uygun izinlerle gerçekleştirebilirsiniz.

Figensoft Hakkında

1997 yılında kurulan ve Türkiye’nin en köklü teknoloji firmalarından biri olan Figensoft, bugün Türkiye, Azerbaycan, Gürcistan ve KKTC olmak üzere 4 farklı ülkede faaliyet göstermektedir. Figensoft kuruluşundan bu yana hızla büyümüş ve Deloitte tarafından her yıl yayınlanan raporda, sonuncusu 2023 olmak üzere toplam 6 kez“ Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 50 Teknoloji Şirketi” arasında yer almıştır.

Tüm İhtiyaçlarınızı Karşılayacak Çözümler

• İzinli Veri Tabanı Oluşturma
• Alınan İzinlerin İYS’ye Doğrudan Aktarılabilmesi
• İzinli Olmayanların Kontrolü
• İzin Alma Yöntemlerinde Çeşitlilik
• ETK ve KVKK’ya Uyumluluk
• Farklı İzin Formu Yaratabilme
• Çözümlerinize Entegre Olabilme
• Mobil Uygulama ile İzin Alabilme
• Elektronik Kanıt Garantisi

Hemen Başvur

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax