Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

İnternetten Mobilya Satışı İçin Bilinmesi Gerekenler

Güncelleme Tarihi: 14.12.2023

İçindekiler;

İnternetten mobilya satışı için bilinmesi gerekenler yazımızda sizler için e-ticaret yapmaya başlarken yardımcı olacak bilgilerden bahsedeceğiz. Bu yazıda internetten mobilya satmak için neler yapmalısınız, yapmanız gereken şeylerde nelere dikkat etmelisiniz ve işinizi kurduktan sonra nasıl geliştirebilirsiniz bunları sizinle paylaşacağız.

 

İnternetten satış yapmak isteyen kişilerin sattıkları ürünleri faturalandırabilmesi için bir şirkete ihtiyaçları olacaktır. Halihazırda bir şirketiniz bulunmuyorsa eğer şahıs, anonim ve limited şirketlerinden birini kurarak işe başlayabilirsiniz. E ticaret sitesi kuruluşu konusu hakkında bilginiz yoksa eğer daha önce kaleme aldığımız online satış sitesi kurmak hususu  ile ilgileniyorsanız Şirket Nasıl Kurulur adlı yazımızı okuyabilirsiniz.

 

İlginizi Çekebilir: E-Ticarette Başarıyı Yakalamak İsteyenler İçin 10 Adım



İnternetten Mobilya Satışı İçin Bilinmesi Gerekenler

 

İnternetten Mobilya Satışı İçin Yapmanız Gerekenler

 

İnternetten mobilya satmak için işinize uygun bir domain adı belirlemeniz gerkmektedir. Domain belirlerken bunun internetteki mağazanızın ismi olacağını göz önünde bulundurmalısınız. Bunun yanı sıra domain adınızın akılda kalıcı olması ve müşterilerinizin daha kolay hatırlayabilmesi için 13-15 karakterden fazla olmamasına dikkat etmelisiniz.

 

E-ticaret yaparak mobilya satmak istiyorsanız eğer domain isminizi bulduktan sonra yapmanız gereken en mantıklı şey e-ticaret alt yapısı sağlayan firmamız ile iletişime geçmek olacaktır. Firmamız ile iletişime geçerek sizler de sizler de e-ticaret siteniz için hosting ve domain masrafı yapmak yerine e-ticaret paketlerinden yararlanarak uygun fiyatlarla e-ticaret sitenizi kurabilirsiniz. İş hacminize ve yapacağınız ticaret türüne odaklanan paketlerimiz hakkında bilgi almak istediğiniz takdirde uzman ekimiz ile iletişime geçebilir ve onların önerileri doğrultusunda size uygun bulunan e-ticaret paketini 15 gün boyunca ücretsiz bir şekilde deneyebilirsiniz. Memnun kaldığınız takdirde 15 günün sonrasında e-ticaret alt yapısını satın alabilir ve internet siteniz için büyük bir fark yaratabilirsiniz. Aklınıza takılan herhangi bir soru için 7/24 teknik ekibimizle iletişime geçebilir ve yardım alabilirsiniz.



İnternetten Mobilya Satışı İçin Yapmanız Gerekenler

 

Mobilya Tedarik ve Dağıtım Süreci

 

İnternette mobilya satışı için bilinmesi gerekenler yazımızın bu bölümünde sizlere tedarik süreci ve dağıtım süreci için neler yapmanız gerektiğinden bahsedeceğiz.

 

Mobilyalar özel ve büyük ürünler olduğu için tedarik sürecinde problemler yaşayabilirsiniz. Bunun önüne geçmek ve siparişini aldığınız ürünü hızlı bir şekilde tedarik etmek için ilk yapmanız gereken şey iyi bir tedarikçi seçmek olacaktır. Daha önce mobilya tedariği için çalışmış ve bu çalışmalarını referans gösterecek, sürekli iletişim halinde olabileceğiniz bir tedarikçi seçmeniz işinizde yaşayabileceğiniz problemleri en aza indirecektir.

 

Mobilya tedarik sürecini tamamladıktan sonra kargo şirketi seçmeniz gerekecektir. Mobilyaların büyük bölümü ağır malzemeler olduğu için daha önce mobilya kargolaması yapan firmaları arayarak bu sürece başlayabilirsiniz. İnternetten sattığınız mobilyaların müşterilerinize ulaşmasını sağlayacak kargo firmanızı seçerken minimum gönderim ücretlerini, iş yerinize olan uzaklığını göz önünde bulundurabilir ve kargo firmanızı seçebilirsiniz.
 

İlgili İçerikler:  E-ticarette Kargo Süreçlerini Yönetme İpuçları


Mobilya Tedarik ve Dağıtım Süreci

 

İnternetten Mobilya Satışları Nasıl Arttırılır?

 

İnternetten mobilya satışı için bilinmesi gerekenler yazımızın bu bölümünde sizler için işinizi geliştirebileceğiniz önerilerden bahsedeceğiz. Mobilyaların büyük çoğunluğu her eve uygun olmadığı için bunu göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Bunu yapmak için mobilya üreten firmalar ile özel üretim yapabileceğiniz bir anlaşma yapabilir ve müşterilerinizin istediği ölçülerde mobilya üretilmesini sağlayabilirsiniz.

 

Genellikle yeni evlenecek insanların mobilya ihtiyacı oldukça fazladır. Bunu göz önünde bulundurarak internet sitenize gelen bir kişinin ulaşabileceği paket mobilyalar hazırlayabilirsiniz. Çeyiz Kampanyaları diye geçen bu kampanyalar ziyaretçilerinizin uygun fiyatlı ürünlere ulaşmasına ve bu uygun fiyatlar ile sizden alışveriş yapmasına olanak sağlayacaktır.

 

Mobilya satışının yanı sıra ev tekstili, küçük ev aletleri gibi alanlara da yönelebilirsiniz. Bunu yapmanız size maliyeti az olan ürünlerden daha fazla kar elde etmenize olanak sağlayacaktır.

 

"İnternetten mobilya satışı nasıl yapılır?" diye düşünüyorsanız müşterileriniz ile iletişiminizi korumak ve yeni müşteriler elde etmek istiyorsanız eğer işinizin en önemli detaylarından birisi de sosyal medya kullanımı olacaktır. Şirketiniz için gerekli olan sosyal medya hesaplarını yaratmalı ve takipçilerinizin beğeneceği tarzda dekorasyon, fırsatlar, indirimler başlıkları altında içerikler paylaşmalısınız.

 

İlginizi Çekebilir:Ev&Mobilya&Bahçe E-Ticaret Sitesi Örnekleri

 

 

Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax