Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Takip Etmeniz Gereken 10 Dijital Pazarlama Bloğu

Güncelleme Tarihi: 01.03.2024

İçindekiler;

Dijital pazarlama alanı dediğimizde günümüzde pek çok yeniliği ve gelişmeyi barındıran bir alanı kapsamaktadır. Her alanın dijitalleştiği günümüzde trendleri yakalamak da oldukça önemli hale gelmiştir. Pazarlama alanında takip edilmesi gereken bloglar bu konuda ilgililere oldukça yol gösterici olmaktadır. Bu yazımızda dijital pazarlama blog yazıları konusunda sizler için bilgiler derledik.


Takip Etmeniz Gereken 10 Dijital Pazarlama Bloğu

 

10 Dijital Pazarlama Bloğu

 

Güncel dijital pazarlama blogları kişilere pek çok açıdan ışık tutar. Sıfırdan başlayan ya da sektöre dair bilgilerini güncel tutmak isteyen kişilerin yararlanabileceği 10 dijital pazarlama bloğu başlıklarını aşağıda sizler için maddeledik.

 

Moz

 

Moz, 2004 yılında Seattle'da kurulan bir dijital ajanstır. Moz, web kullanıcılarına sunduğu premium ve güçlü SEO araçları servisleriyle tanınmaktadır. SEO ve pek çok pazarlama girişimleriyle ilgili sektör haberlerinin zirvesinde kalmak isteyenler için Moz blogları okumak için oldukça yol gösterici olmaktadır. Dijital pazarlamacılar, SEO'nun önemini ve arama sonuçlarıyla ilgili yönergelerin, kuralların ve düzenlemeler ile ilgili detaylı bilgilere buradan ulaşabilmektedir.

 

Moz blogu, bilmeniz gereken noktaları, açıklayıcı ve sıkmadan ve ayrıntılı şekilde anlatmaktadır. SEO'ya yeni başlayanlar, bilgilerini geliştirmek isteyenler ve yeni bilgiler edinmek isteyenler için Moz blogu es geçilmemelidir.

 

İlgili İçerik; Bill Gates'in Önerdiği 5 Kitap


 Moz

 

HubSpot

 

HubSpot, dijital pazarlama, satış ve müşteri hizmetleri için yazılım ürünleri geliştiren ve pazarlayan Amerikalı bir firmadır. Hubspot, Brian Halligan ve Dharmesh Shah tarafından 2006 yılında kurulmuştur. Hubspot bloğu güncel dijital pazarlama bilgileriyle yol gösterici olduğu gibi işletmelere ve işi öğrenmek isteyenlere öğretici bir tablo çizmektedir. Hubspot pazarlama bloğu dijital pazarlamaya dair trend konuları, yenilikleri takip etmede oldukça etkili olmaktadır.


 HubSpot

 

Content Marketing Institute

 

İçerik, herhangi bir dijital pazarlama kampanyasının önemli bir yönüdür. Content Marketing Institute, içeriğin markanıza nasıl yardımcı olabileceği konusunda en iyi tavsiyeleri sunar. Sektör trendlerinden en iyi uygulamalara kadar, gönderileri, işletmeniz için en iyi stratejileri nasıl oluşturacağınız ve içerik pazarlamanızın "büyük resimde" nasıl bir rol oynaması gerektiği konusunda yararlı tavsiyeler sunar. Ana hedeflerinden biri pazarlamacılara eğitim sağlamaktır, bu nedenle çok sayıda etkinlik ve araştırma belgesinin yanı sıra e-kitaplar ve teknik incelemeler dahil birçok kaynağa erişim vardır.


 Content Marketing Institute

 

Social Media Marketing

 

2009 yılında Michael Stelzner tarafından kurulmuştur. Sosyal medya içgörülerini paylaşan en iyi dijital pazarlama blogları arasında sıklıkla tavsiye edilmektedir. Dijital pazarlama dünyasına dair pek çok trend blog konularına buradan ulaşmak ve takip etmek mümkündür.

 

İlgili İçerik; Dijital Pazarlamaya Yönelik Okumanız Gereken 9 Kitap


 Social Media Marketing

 

Neilpatel

Kurucu Neil Patel’dir ve aylık arama trafiği 2 milyonu aşkındır. Dijital pazarlamaya dair önemli ve detaylı makalelerin yer verildiği Neilpatel bloğu her dijital pazarlamacının takip etmesi bloglar arasında yer almaktadır. Neilpatel bloglarının en iyi tarafı bir konuya dair detaylı bilgilere yer vermesidir. 5 bin kelimelikten başlayan makalelere ulaşılabilen Neilpatel sitesinde dijital pazarlama alanına dair önemli konularda bilgi edinmek mümkün olmaktadır.

 

 Neilpatel

 

The convince&Convert Blog

 

Kurucusu Jay Baer olan sitede müşteri edinme ve müşteriyi elde tutma için etkili stratejiler oluşturmanıza yardımcı olacak önemli makalelere yer verilmiştir. Convince & Convert'in kurucusu Jay Baer, 26 yıllık deneyimini şirketlerin dijital pazarlama ve müşteri deneyimlerini geliştirmelerine yardımcı olmak için önemli yazılara imza atmaktadır.

 

İlgili İçerik; E-Ticaret Sektörüne İlgi Duyanlar İçin Kitap Önerileri

 

 The convince&Convert Blog

 

Bloggerpassion

 

Site, aynı zamanda kurucusu, SEO uzmanı ve tam zamanlı bir blog yazarı olan Anil Agarwal tarafından yönetilmektedir. Hindistan merkezli en iyi dijital pazarlama blogudur. Yeni başlayanların arama trafiğini ve satışlarını hızla artırmalarına yardımcı olacak önemli blog içeriklerine ulaşılması mümkündür.

 

 Bloggerpassion

 

Copyblogger

 

Brian Clark tarafından kurulan bir sitedir. Başarılı bir online iş kurmak isteyenler için oldukça faydalı bilgiler sunan copyblogger sıfırdan başlayanlar için de iyi bir rehber niteliğindedir.


Copyblogger

 

Buffer

 

Joel Gascoigne tarafından kurulan Buffer sosyal medya yönetimi için kullanılan iyi bir araç olmasının yanında sosyal medya ve pek çok dijital pazarlama alanında önemli blog yazılarına imza atan bir platformdur. dijital pazarlama blog yazıları alanında kalabalık bir pazarda öne geçmenize yardımcı olacak önemli bilgilere yer verilmektedir.


Buffer

 

MobileMonkey

 

2017 yılında Larry Kim tarafından kurulmuştur. Büyüme pazarlama stratejisi konusunda bilgiler veren özel bir bloga sahip olan sitede ayrıca; SEO, sosyal medya pazarlama, PPC reklamları, büyüme pazarlaması gibi çok çeşitli alanlarda takip edilmesi gereken makalelere ulaşmak mümkündür.

  

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax