Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Babalar Gününde En Çok Satan Ürünler Nelerdir?

Güncelleme Tarihi: 19.01.2024

İçindekiler;

E-ticaret ile internetten satış yapan her işletmenin en büyük hedefi satış arttırmaktır. Genel olarak bakıldığında e-ticaret firmalarının ürün satışlarını arttırmak için birçok çalışma yaptığı bilinmektedir. Birçok e-ticaret firması normal dönemlerde bu çalışmalara ağırlık vermese de kampanya dönemlerinde bu çalışmalarını hızlandırmaktadır.

 

E-ticaret firmalarının satış arttırmak için yaptığı çalışmalardan biri de en çok satın alınan ürünleri bünyelerine eklemektir. En çok satın alınan ürünleri bünyelerine ekleyen e-ticaret firmaları hem hedef kitlelerini genişletmekte hem de dönüşüm oranlarını arttırmaktadır.

 

Babalar günü e-ticaret firmaları için önemli olan günlerden birisidir ve dönemde en çok satılan ürünleri temin etmek ve satışa sunmak e-ticaret firmalarının gelirlerini arttırmasındaki en büyük etkendir.

 

Babalar Gününde En Çok Satın Alınan Ürünler Nelerdir adlı bu yazımızda sizlere çok satan babalar günü hediyeleri hakkında bilgi vereceğiz. Sizler de bu ürün veya ürün gruplarına e-ticaret sitenizde yer vererek kampanyalar düzenleyebilir ve babalar günü satışlarınızı arttırabilirsiniz. Gelin şimdi hep beraber Babalar Gününde En Çok Satın Alınan Ürünler Nelerdir bir göz atalım.

 

Babalar Günü En Çok Satılan Ürünler

 

Babalar Günü Ne Zaman?

 

Babalar günü her yıl ülkemizde babaların hayatımızdaki önemini anmak ve varlıklarını onurlandırmak için kutlanılan bir gündür. Babalar günü her yıl Haziran ayının üçüncü haftasındaki Pazar günü kutlanmaktadır.

 

Babalar günü 2023 yılında ülkemizde 18 Haziran Pazar günü kutlanacaktır. Sizler de bu tarihten önce babalar günü hediyelerinizi satın alabilir ve babalarınızın varlığını onurlandırabilirsiniz.

 

Babalar Günü Ne Zaman

 

Babalar Günü E-ticaret Firmaları İçin Neden Önemlidir?

 

Babalar günü gibi kampanya dönemlerinin e-ticaret firmalarına sağladığı birçok avantaj bulunmaktadır. Genellikle bu dönemde düzenlenen kampanyalar sayesinde firmalar;

 
  • Marka bilinirliklerini kolay bir şekilde arttırabilmektedir.
  • Babalar günü kampanyaları sayesinde e-ticaret firmaları e-ticaret sitelerinin ziyaretçi ve dönüşüm oranlarını arttırabilmektedir.
  • Babalar günü kampanyaları ile e-ticaret firmaları potansiyel müşterilerini mevcut müşterilere, mevcut müşterilerini ise sadık müşterilere kolay bir şekilde çevirebilmektedir.
  • Babalar gününde e-ticaret firmaları ürün tedariği ve stok yönetimini iyi bir şekilde gerçekleştirerek elindeki ürünleri hızlı bir şekilde satabilmektedir.
 

Genellikle babalar günü hediyeleri satışı yapan e-ticaret firmaları babalar gününde en çok satılan ürünleri bünyelerine ekleyerek satışlarını arttırabilmektedir. Gelin şimdi hep beraber babalar gününde en çok satın alınan ürünlere bir göz atalım.

 

İlgili İçerik; Babalar Gününe Hazırlanırken E-ticaret Sitelerinin Dikkat Etmesi Gerekenler

 

 

Babalar Günü’nün Kurtarıcı Ürünleri : Kıyafetler

 

Babalar günü hediye alışverişleri göz önünde bulundurulduğunda bu güne özel yapılan alışverişlerde ilk planda kıyafet kategorisindeki ürünlerin yer aldığını söylemek mümkün. Babalar için hediye arayan milyonlarca kişi ilk olarak kıyafet ve hazır giyim kategorisinde yer alan;

 
  • Gömlek ve Kazak
  • Pantolon
  • Kravat
  • Ceket
  • Mont ve Kaban
 

Gibi ürünleri satın almayı tercih ediyor. Genellikle e-ticaret firmaları bu kategorilerde yer alan ürün grupları için babalar günü öncesinde bünyelerinde yer açarak satışlarını arttırıyor. Sizler de babalar günü kampanyaları ile satışlarınızı arttırmak istiyorsanız e-ticaret sitenize bu kategoride yer alan ürün gruplarını ekleyebilir ve babalar günü kıyafet kampanyaları düzenleyebilirsiniz.

 

İlgili İçerik; İnternetten Kıyafet Satışı Nasıl Yapılır?

 

Babalar Günü En Çok Satılan Kıyafetler

 

Babaya Manevi Hediye Arayanların Tercihi : Kişiselleştirilmiş Ürünler

 

Babalar gününde manevi hediye arayan kişilerin en çok tercih ettiği ürünler kişiselleştirilmiş ürünler. Babalarına manevi hediye almak isteyen kişiler genellikle;

 
  • Fotoğraf ve fotoğraf çerçevesi
  • Fotoğraflı bardak
  • Babalar günü kupası
  • Tasarım bardak ve kıyafet
 

Gibi ürünleri satın almayı tercih ediyor. Sizler de e-ticaret sitenizin satışlarını arttırmak istiyorsanız bu döneme özel kişiselleştirilmiş ürünler seçeneği sunabilir ve babaya manevi hediye arayan kişilerin sitenizden alışveriş yapmasını sağlayabilirsiniz e-ticaret. Böylece e-ticaret sitenizin satışlarını daha kolay bir şekilde arttırabilir ve babalar gününde kar edebilirsiniz.

 

Babalar Günü En Çok Satılan Kisilestirilmis Ürünler

 

Teknolojik Aletler Çok Seviliyor

 

Babalar günü kampanyaları göz önünde bulundurulduğunda babaların en sevdiği hediyeler arasında bulunan telefon ve tablet gibi akıllı cihaz ve aksesuarlarının da satışlarının bir hayli fazla olduğunu söylemek mümkün.

 

Babalar günü telefon kampanyaları düzenleyen birçok e-ticaret firması hem babalarına yeni bir hediye almak isteyen kişilerin hem de bu dönemdeki kampanyalardan yararlanarak telefon değiştirmek isteyen kişilerin odak noktasında oluyor ve satışlarını hızlı bir şekilde arttırıyor. Sizler de babalar günü telefon kampanyaları ve babalar günü tablet kampanyaları sayesinde satışlarınızı arttırabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; İnternetten Satılacak Ürün Tavsiyeleri

 

Babalar Günü En Çok Satılan Teknolojik Ürüner

 

En Çok Tercih Edilen Ürünler : Ayakkabı ve Terlikler

 

Babalar günü hediyeleri dendiğinde herkesin aklına ilk gelen hediyelerden biri de ayakkabı ve terlik kategorisinde bulunan ürünler. Genellikle bu kategoride yer alan ürünlerin kolay temin edilebilmesi ve babaların klasik ayakkabıları sevmesi babalar gününde ayakkabı ve terlik satışlarının artmasını sağlıyor.

 

Klasik ayakkabı modellerini içerisinden beğendikleri ürünleri hızlı bir şekilde temin edebilen birçok kişi babalar için ayakkabı almayı tercih ediyor. Sizler de babalar günü kampanyalarınızı düzenlerken;

 
  • Klasik ayakkabı ve terlik modellerini e-ticaret firmanız bünyesine ekleyebilirsiniz.
  • Bu kategoride yer alan ürünlerin satışlarını arttırmak için farklı konseptlerde kampanyalar düzenleyebilirsiniz.
  • E-ticaret sitenizi ziyaret eden müşterilerinize farklı konseptlerde ürünler sunabilir ve satışlarınızı arttırabilirsiniz.
 

Babalar günü öncesinde sizler de bu unsurları göz önünde bulundurarak ürünlerinizi temin etmeli ve satışlarınızı arttırmayı hedeflemelisiniz.

 

İlgili İçerik; İnternetten Ayakkabı Satış Kılavuzu

 

Babalar Günü En Çok Satılan Ayakkabılar

 

Zamanı Dolu Dolu Yaşamak İsteyenlerin Hediyesi: Saat

 

Babalar günü saat kampanyaları ile bu kategoride yer alan ürünlerin satış sayısının da arttığı biliniyor. Zamanın kıymetini bilen birçok kişi babalar günü hediyesi olarak saat satın almayı tercih ediyor.

 
  • Babalar günü saat kampanyaları
  • Aynı gün teslimat seçeneği
  • Hızlı teslimat seçeneği
 

Gibi etkenler insanların babalar günü için hediye alırken saatlere de yönelmesini sağlıyor. Sizler de saat satışı yapan bir e-ticaret firmasıysanız babalar gününe özel farklı konseptlerde saat kampanyaları düzenleyebilir ve kampanyalarınız sayesinde satışlarınızı arttırabilirsiniz.

 

Babalar Günü En Çok Satılan Saatler

 

Babalar Günü Parfüm Kampanyaları

 

Babalar günü alışveriş kampanyaları içerisinde indirim yapılan bir diğer ürün grubu ise parfümler. E-ticaret firmalarının bu kategoriye özel yaptığı indirimler, hediye kampanyaları gibi birçok etken babalar için hediye almak isteyen kişilerin ilk olarak aklına parfümleri getiriyor.

 

E-ticaret firmaları babalar günü parfüm kampanyaları sayesinde iyi bir satış gerçekleştirebiliyor. Bununla beraber e-ticaret firmalarının babalar günü kampanyaları ile potansiyel müşterilerini mevcut müşterilere mevcut müşterilerini ise sadık müşterilere kolay bir şekilde çevirebildiğini söylemek mümkün. Sizler de babalar günü hediye ve alışveriş kampanyaları ile satışlarınızı arttırmak istiyorsanız parfüm kategorisinde yer alan ürünlerin satışını gerçekleştirebilirsiniz.

 

Babalar Günü En Çok Satılan Parfümler
 

Babalar Günü Kampanyalarında Dikkat Etmeniz Gereken Unsurlar

 

Babalar Gününde En Çok Satın Alınan Ürünler Nelerdir adlı yazımızda sizlere babalar günü hediyeleri arasında en çok tercih edilen ürünler hakkında bilgi verdik. Bu bölümde ise babalar günü kampanyalarınızda neleri göz önünde bulundurmanız gerektiğinden bahsedeceğiz.

 
  • E-ticaret sitenizin satışlarını arttırmak istiyorsanız ürün fiyatlandırmanızı uygun bir şekilde ayarlamanız gerekiyor.
  • Babalar günü kampanyalarında müşteri iletişiminizi kuvvetlendirmek için Google Adwords, Sosyal Medya ve Influencer marketing çalışmaları ile ürünlerinizin ve kampanyalarınızın tanıtımını yapmalısınız.
  • Babalar günü kampanyalarında müşteri memnuniyetini sağlamak için e-ticaret sitenize canlı destek araçları eklemeli ve müşterilerinizin firmanız ile hızlı bir şekilde iletişime geçmesini sağlamalısınız.
  • Babalar günü kampanyalarınız esnasında kargo entegrasyonlarından yararlanmalı ve müşterilerinizin siparişleri hakkında bilgi almasında yardımcı olmalısınız.
 

 

 

Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

 

Yazar: Tolga Sefa Ağyıldız

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax