Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Dönüşümlerinizi Arttıracak Video Reklam Modelleri

Güncelleme Tarihi: 11.07.2023

İçindekiler;

Sosyal medya kullanımının her geçen gün artmasıyla işletmeler için büyük bir yarışın başladığını söylemek mümkün. Bu yarışı ise sosyal medya yönetimini iyi yapan firmalar bir adım önde tamamlıyor. Çünkü bu süreci yönetirken birçok firma içerik üretme konusunda daha bonkör davranıyor ve bu durumda firmaların daha fazla ön plana çıkmasına olanak sağlıyor. Bu yazımızda sizlere dönüşümlerinizi arttırmanızı sağlayacak video reklam modelleri hakkında bilgi vereceğiz.


İlginizi Çekebilir: E-ticaret Siteleri İçin Youtube İçerik Önerileri

 



 

 

Ürün Tanıtımına Yönelik Videolar

 

Dönüşümlerinizi arttırmanızı sağlayacak video reklam modellerinin başında ürün tanıtımına yönelik videolar yer alıyor. Yaptığımız incelemeler esnasında ürün tanıtımına yönelik videolar çeken işletmelerin dönüşümlerini daha fazla arttırdığını gördük. Peki siz işletmeniz için ne yapabilirsiniz bunlardan bahsedelim.

 

Satışa sunduğunu ürünlerin tanıtımına yönelik videolar çekmeye başlayın. Çekeceğiniz bu videolarda ürününüzün özelliklerini anlatmaya özen gösterin. Videonuzu çekerken bulunduğunuz ortamın sessiz olmasına, bağlantı probleminiz olmamasına özen göstererek sizler de ürün tanıtımına yönelik bir video çekebilirsiniz.

 

Bir kadın giyim dükkanınız olduğunu düşünelim. Sosyal medya araçları üzerinden dönüşümlerinizi arttırmanızı sağlayacak video reklam modelleri oluştururken. Sattığınız ürünlerin bir manken üzerinde nasıl göründüğünü gösteren. Ürünün hangi kumaş türünden yapıldığını söyleyen ve kaç derecede yıkanması gerektiğine yönelik bir video reklam modeli ile sizler de ürün tanıtımınızı yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra sattığınız kıyafetlerin neler ile kombinlenebileceğini söyleyebilir ve buradan diğer ürünlerinizin de tanıtımını kolayca yapabilirsiniz.
 

İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Stok Video Siteleri


Video Reklam Modelleri Ürün Tanıtım

 

Müşterilerinizden Öneri Videoları İsteyin

 

Dönüşümlerinizi arttırmanızı sağlayacak video reklam modelleri arasında bulunan müşteri videoları da bir başka video modelidir. Genellikle işletmeler bu tür videolar çekerken ürünlerini kullanan müşterilerinden videolar istemektedir. Bu video türünde daha çok müşteri ürünü nasıl kullandığından üründen memnuniyetini ve memnuniyetsizliğini anlatmaktadır. Unutmayın ki müşteriniz olabilecek diğer insanlar için gerçek müşterilerinizin yorumlarından oluşan videolar potansiyel müşterilerinizi gerçek müşteriye dönüştürme ihtimalinizi arttıracaktır.


 

İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Video Düzenleme Programları



Video Reklam Modelleri Müşteri Öneri

 

Infulencer Videoları

 

Dönüşümlerinizi arttırmanızı sağlayacak video reklam modellerinden bir başkası ise Infulencer videoları. Sosyal medya kullanımının her geçen gün artmasıyla yeni bir meslek haline gelen infuluencerlar genellikle daha çok instagram, facebook ve twitter gibi platformlarda fazla takipçisi olan kişiler tarafından yapılmaktadır. Bu kişiler çektikleri videolar ile genellikle işletmelerin ürün tanıtımlarını yapmakta ve profillerinde paylaşmaktadır.

 

Sizler de dönüşümlerinizi daha hızlı bir şekilde hızlandırabileceğiniz video reklam modelleri arasında bulunan Infulencer videolarını deneyerek kısa süreler içerisinde daha fazla kişiye ulaşabilirsiniz. Infulencer videosu çekmek için ajanslar ile iletişime geçebilir veya Influencerlık yapan kişilere kendiniz ulaşmayı deneyebilirsiniz.

 

İlginizi Çekebilir: Google Alışveriş Reklamları Nasıl Yapılır?



Video Reklam Modelleri Influencer

 

Bilgi Verici Videolar

 

Yapılan araştırmalar gösteriyor ki insanlar daha çok bilgi almaya yönelik olan videoları daha çok izliyor. Sizler de işletmenizin daha ön planda olan bir işletme olmasını istiyorsanız eğer bilgi veren videolar çekebilirsiniz. Örnek olarak bir kozmetik ürünü sattığınızı düşünelim. Sattığınız ürün birçok kişi tarafından alınmak istense de herkesin ürününüze ulaşma imkânı kısıtlı olacaktır. Bu nedenle işletmenizi takip eden kişiler için çekeceğiniz evde maske yapma videoları bu kişilerin size olan güvenini arttıracak ve ürününüzü kullanmamış olsa bile sizi tanıdığı diğer kişilere önermesine olanak sağlayacaktır

 

İlginizi Çekebilir: Google Reklamlarında Bütçe En İyi Şekilde Nasıl Kullanılır?



Video Reklam Modelleri Bilgi Verici Videolar

 

Ortaklık Reklamları

 

Son dönemde hayatımıza giren bir alan olan ortaklık reklamları iki firma arasında yapılan anlaşmalar sonucunda çekilen video reklamlardır. Bunda ise mantık genel olarak firmaların birbirini tamamlaması oldukça önemlidir. Bu videoları da bir örnek üzerinden inceleyebiliriz. Örneğin hediyelik eşyalar satan bir firmanız var ve ortaklık kurarak bir video reklam yapmayı düşünüyorsunuz. Bu video reklamlarda daha çok yöneleceğiniz firmalar kutlama anlarında insanların aklına gelebilecek firmalar olmalıdır. Bunun için her kutlamada bir pasta olduğunu düşünürsek bir pastane ile ortaklık reklamı oluşturabilir ve iki firma olarak aynı anda reklamınızı yapma fırsatı yakalayabilirsiniz.



Video Reklam Modelleri Ortaklık

 

Video Reklam Modellerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

 

Dönüşümlerinizi Arttırmanızı Sağlayacak Video Reklam Modellerinin en çok fayda sağlayanlarından bahsettik. Fakat bu video reklam modellerini oluştururken nelere dikkat etmelisiniz yazımızın bu bölümünde bundan bahsedeceğiz.

 

İlk 5 saniye kuralını unutmayın

 

İlk 5 saniye kuralı daha çok mesaj vermeye yönelik bir kuraldır. Video reklamlarında oldukça dikkat edilmektedir. Sizler de videonuzun ilk 5 saniyesi içinde bu videoda vermeniz gereken mesajı vermeye dikkat edin.


Video Reklam Modelleri Zaman

 

Logo ve Marka Ön Planda Olmalı

 

Video reklam modellerinde en çok yapılan hatalardan birisi logo ve marka kullanımıdır. Genellikle birçok firma video reklam modellerinde logosunu ve markasını ön plana koymamaktadır. Sizler dönüşümlerinizi arttırmak ve müşterilerinizin akıllarında yer etmek istiyorsanız videolarınızda logo ve markanızı ön planda tutmanız gerektiğini unutmayın.



Video Reklam Modelleri Logo ve Marka

 

Video Sonunda Mesaj Vermek

 

Video reklam modelleri içerisinde birçok firma video sonunda mesaj vermeye dikkat etmektedir. Sizler de ürünlerinize yönelik yaptığınız bir videoda videonuzun sonuna markanızla iletişime geçmeye yönelik mesajlar ekleyerek müşteri adaylarınızın gerçek müşteriye dönüşmesini sağlayabilirsiniz.

 

 

Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

 

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir: Influencer Marketing ile Etkileşimleri Arttırmak

 

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax