Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

E-ticaret Sitenizde ve İçeriklerinizde Kullanabileceğiniz 10 Ücretsiz Stok Video Sitesi

Güncelleme Tarihi: 07.03.2022

İçindekiler;

Ücretsiz Stok Video siteleri herhangi bir ücret ödemeden yapılan videoları indirmenizi ve izinler doğrultusunda bu videoları sosyal medya hesaplarınızda kullanmanızı sağlayacak sitelerdir. Sosyal Medya Hesaplarında video paylaşımı rakiplerinize göre fark yaratmanızı sağlayacağı için oldukça önemlidir. Hesaplarınızda paylaşacağınız videoları kendiniz çekebileceğiniz gibi bir tasarımcıya da oluşturtabilir ya da herhangi bir ücret ödemeden ücretsiz stok video sitelerini kullanarak indire de bilirsiniz. Bu yazımızda genellikle birçok insan tarafından kullanılan bu siteler hakkında size bilgi vereceğiz.


 

E-ticaret Sitenizde ve İçeriklerinizde Kullanabileceğiniz 10 Ücretsiz Stok Video Sitesi


 

1.Pixabay

 

Ücretsiz stok video ve görsellere ulaşabileceğiniz bir internet sitesi olan Pixabay bünyesinde farklı konularda 1 milyonu aşkın stok video ve fotoğraf bulunmaktadır. Genellikle stok fotoğraf ve video arayanların en çok girdiği internet sitelerinden birisi olan Pixabay üzerinden ücretsiz stok video indirmek için herhangi bir üyelik almanıza gerek yoktur. Üye olmadan orta çözünürlükteki videoları indirebileceğiniz bu site üzerinden yüksek çözünürlükteki görsel ve videoları indirmek için üyelik oluşturmanız gerekmektedir. Pixabay üzerinden indireceğiniz ücretsiz stok videoların kullanım izinlerini göz ardı etmemeniz gerekmektedir. Aksi halde izin verilmeyen bir alanda bu videoları kullandığınız takdirde telif haklarıyla ilgili problemler yaşayabilirsiniz.



Ücretsiz Stok Video Siteleri Pixabay

 

2.Pexels

 

Ücretsiz stok video siteleri arasında bulunan bir başka internet sitesi de Pexels’dir. Pexels Pixabay’a nazaran daha kaliteli videolara ulaşabileceğiniz bir internet sitesidir. Videoları indirmeniz için herhangi bir üyelik oluşturmanıza gerek yoktur. Fakat bu internet sitesinde de videolar belirli kullanım alanlarına göre kısıtlanmıştır. Bu kullanım alanlarını filtreleyerek sizler de işletmeniz için en doğru olan videolara kısa süreler içerisinde erişebilirsiniz.



Ücretsiz Stok Video Siteleri Pexels

 

3.Mixkit

 

Ücretsiz stok video sitelerinden bir başkası da Mixkit’tir. Pixabay ve Pexels’e göre biraz farklı çalışan bu ücretsiz stok video sitesine her hafta 10 yeni stok video eklenmektedir. İnternet sitesi üzerinden iş alanınıza en uygun stok videolara ulaşmak için kategoriler kısmını kullanabilir ve kendi iş alanınızdaki videolara daha hızlı ulaşabilirsiniz.



Ücretsiz Stok Video Siteleri Mixkit

 

4.Coverr

 

Web sitenizin ana sayfasında kullanmak için bir ücretsiz stok video arıyorsanız girmeniz gereken ilk internet sitesi Coverr olmalıdır. Tam Sayfa video içerikleri kullanarak daha etkileyici olmayı hedefleyen firmaların vazgeçilmez sitelerinden birisi olan Coverr’da istediğiniz alana uygun ücretsiz stok videolara kısa sürelerde erişebilirsiniz. Hava Çekimleri, Doğa, Sanat ve Animasyon gibi kategoriler Coverr içerisinde bulunan kategorilerden yalnızca bir kaçıdır.



Ücretsiz Stok Video Siteleri Coverr

 

5.Videezy

 

Ücretsiz stok video siteleri arasında bulunan Videezy üzerinden ücretsiz stok video indirebileceğiniz gibi dilediğiniz takdirde site içerisinde bulunan After Effects şablonları ve animasyon videoları gibi seçenekleri de kullanabilirsiniz. Kendi videolarınızda kullanabilmek için birebir olan bu şablonlar hem daha ilgi çekici olmanıza hem de videonuzu izleyen insanların etkilenmesine olanak sağlayacaktır.



Ücretsiz Stok Video Siteleri Videezy

 

6.Free Stock

 

Kişisel ve ticari amaçlı kullanım yapmak için birebir bir internet sitesi olan Free Stock içerisinde 4000’den fazla stok video bulunmaktadır. Bu internet sitesi içerisinde üzerinden ücretsiz stok videolar bulabileceğiniz gibi dilediğiniz takdirde sosyal medya hesaplarınız için kullanabileceğiniz fotoğraf, vektör ve grafiklere de çok hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.



Ücretsiz Stok Video Siteleri Free Stock

 

7.Videvo

 

10000’e yakın stok video ve animasyon bulunan bir internet sitesi olan Videvo’da ücretsiz stok videolar bulabileceğiniz bir sitedir. Videvo üzerinden bulduğunuz videolarınızı lisanssız bir şekilde ticari ve kişisel faaliyetleriniz için kullanabilirsiniz.



Ücretsiz Stok Video Siteleri Videvo

 

8.ClipStill

 

Son dönemlerde sosyal medya hesaplarında oldukça çok gördüğümüz ve bir anda popüler olan sinemagraf videolarına en sahipliği yapan bir internet sitesidir. 3- 8 saniye arasındaki bu videoları ücretsiz stok video siteleri içerisinde yer alan ClipStill üzerinden indirebilir ve sosyal medya hesabınızda kullanabilirsiniz.



Ücretsiz Stok Video Siteleri ClipStill

 

9.Mazwai

 

Ücretsiz stok video siteleri arasında yer alan Mazwai, diğer stok fotoğraf ve video sitelerine oranla çok gelişen bir platform değildir. Genellikle kendi videoları ile ön plana çıkan bu site üzerinde kişilerin farklı konu ve konseptler ile ilgili ulaşabileceği birçok video türü bulunmaktadır.

 

Basit bir ara yüzü bulunan bu stok video sitesinde yaptığınız aramaların bir bölümü sizlere Istock Photo’ya yönlendirmektedir. Her iki platformun yaptığı iş birliği sayesinde kullanıcılar farklı içerik türlerine de Istock Photo üzerinden ulaşabilmektedir.

 

Ücretsiz Stok Video Siteleri Mazwai

 

10.Archive

 

E-ticaret sitenizde ya da sosyal medya hesaplarınızda paylaşım yapmak için stok video arıyorsanız kullanacağınız platformlardan birisi de Arhive.org’dur. Archive.org stok videoların yanı sıra ses, görsel, program ve kitap paylaşımı da yapılan bir arşiv sitesidir.

 

Stok video ve fotoğraf bakımından oldukça zengin olan bu platform içerisinde 1500’den fazla indirilebilir içerik türü bulunmaktadır. İçerikleri indiren kişiler diledikleri takdirde içeriği yükleyenlere bağış yaparak destek olabilmektedir.

 

 

İlginizi Çekebilir:Ücretsiz Stok Görsel Siteleri

 

 

Ticimax e-ticaret paketlerini kullanmak ve kendi e-ticaret sitenizi açmak istediğiniz takdirde E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax