Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

E-ticarette Teknik Desteğin Önemi Nedir?

Güncelleme Tarihi: 03.08.2023

İçindekiler;

Dijitalleşmenin hızlı olduğu günümüzde, sürekli olarak yeni teknolojiler ortaya çıkıyor ve şirketlerin müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için güncel kalmaları gerekiyor. Özellikle e-ticaret sektöründe müşteri memnuniyetini yakalamak en önemli sorunlardan biri olarak görülüyor. Diğer yandan veri güvenliği de son zamanların en kritik konulardan biri olarak dikkat çekiyor. E-ticaret siteleri site yönetiminde alacakları teknik destek hizmetleri verdikleri hizmetleri ve başarılarını da doğrudan etkiliyor. Yazımızda e-ticarette teknik desteğin önemini açıklayan önemli başlıkları sizler için açıkladık.


E-ticarette Teknik Desteğin Önemi Nedir?

 

E-ticarette Teknik Destek Nedir?


E-ticaret işlemleri, düzenli bakım ve güncelleme gerektiren yazılımlar, bilgisayarlar, internet teknolojileri ve ağlar gerektirir. Bu noktada teknik destek hizmetleri devreye girmektedir. İşletmelerin teknik olarak yetersiz kaldıkları konularda aldıkları hizmetler verdikleri hizmetleri önemli ölçüde etkilemektedir.

 

Teknik destek hizmetleri, şirketinizin üretken kalmasını sağlar ve maliyet tasarrufu, gelişmiş ürün kalitesi, müşteri memnuniyeti vb. gibi faydalarını en üst düzeye çıkarır. Bu nedenle, teknik destek hizmetleri şirketlerin verimli çalışmasına ve müşteri sadakati ve kaliteli marka oluşturmasına yardımcı olur.

 

Müşterilere daha iyi teknik tavsiye ve yardım sağlamak, şirketlerin ürün sahipliği deneyimini iyileştirmenin en iyi yoludur. Bu nedenle, paradan tasarruf etmenin ve iş hedeflerinizi kolaylaştırmanın yanı sıra, teknik destek hizmetleri de küçük işletmeler için kritik öneme sahiptir.

 

İlgili İçerik; E-ticarette Müşteri Arttırma Teknikleri


E-ticarette Teknik Destek

 

E-ticarette Teknik Destek Hizmetlerinin Avantajları Nelerdir?

 

E-ticaret destek hizmetleri almanın işletmelere sağladığı pek çok avantaj bulunmaktadır. Aşağıda bu avantajları sizler için sıraladık.

 

Doğru çözümü uygulamak

 

Küçük işletmeler söz konusu olduğunda en son donanım veya veri işleme yazılımı, bilgisayar güvenliği veya ağ yönetimi seçenekleriyle güncel kalmak oldukça zordur. Teknik destek uzmanlarının devreye girdiği yer de tam burasıdır. Şirket potansiyelinizi en üst düzeye çıkarmak için daha da yeni daha ileri teknolojileri getirmek için doğru çözümleri bulmanıza yardımcı olmaktadır.

 

Küçük ölçekli kuruluşlar için en büyük endişelerden biri, ihtiyaçlarını bütçelerine göre dengelemektir. Bir BT uzmanı, hesabınızda bulunan ve ihtiyaçlarınıza uygun doğru donanım ve yazılım seçeneklerini önerebilir. Ayrıca, tüm operasyonların verimliliğini ve korunmasını sağlayarak doğru parçaları yerine koymaya yardımcı olabilir.
 


İlgili İçerik; E-ticarette Müşteri İlişkileri Yönetiminde Dikkat Edilmesi Gereken 10 Konu



E-ticaret Teknik Destek Çözüm Odaklılık

 

Teknik destek hizmetleri ile olası masrafların en aza indirilmesi

 

Teknik destek dış kaynak kullanımı, giderlerinizi azaltabileceği gibi işinizde birçok avantaj elde etmenize yardımcı olacaktır. Bunlardan biri verimliliği ve karı maksimize etmektir. İhtiyaç anında operasyonlar sırasında arkanızda olacak kişiler olacaktır. Ayrıca teknik destek hizmetlerini dışarıdan temin ederken insanlarla görüşmeniz ve doğru adayı bulmak veya onlara maaş ödemek için zaman kaybetmeniz gerekmez. Teknolojiyle ilgili görevler için çeşitli roller için farklı uzmanlara veya yöneticilere ihtiyacınız olmaz. Böylece işinizi büyütmek için daha fazla yatırım yapabilirsiniz.


Teknik destek hizmetleri ile olası masrafların en aza indirilmesi

 

Sistem bakımlarınızı alanında uzman kişilere yaptırabilirsiniz

 

Bir altyapı kurmuş olsanız bile onu iyi korumanız ve güncel tutmanız önemlidir. Teknik destek hizmetleri, mevcut altyapınızı yönetebilir ve tüm donanım ve yazılımlarınızın güncel kalmasını sağlayabilir ve ayrıca gerekirse yükseltmeleri uygulayabilir. Ayrıca teknik destek hizmetlerini dışarıdan temin edebilir ve işinize uygulamak için yeni teknolojileri araştırmak için zaman harcamaktan kaçınabilir ve teknik destek ekibiniz tarafından sizin için seçilenlerle hemen çalışmaya başlayabilirsiniz. En başarılı şirketleri bir sonraki seviyeye taşıyan teknolojiye güvenerek mevcut trendlerden haberdar olabilirsiniz.


Sistem bakımlarınızı alanında uzman kişilere yaptırabilirsiniz

 

Kullanımı izleme

 

İnsan hataları tamamen önlenemese de bilgisayar ve ağ operasyonlarınız düzenli olarak izlenirse işiniz uzun bir yol kat edebilir. Teknik desteğinin önemli bir rol oynadığı yer burasıdır. Çalışanınızın teknik kaynak kullanımını izleyebilir veya olası veri ihlalleri söz konusu olduğunda tetikte olabilirler. Bu teknoloji uzmanları, altyapınızın korunmasını sağlar.

 

Teknik destek hizmetleri ile personelinizin bilgisayar ve ağ sistemlerini kullanma ve şifreleri uygun şekilde yönetme konusunda eğitim almasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca sizi en çok trend olan tüyolardan haberdar eder ve ekibinizi iyi bilgilendirirler.


Kullanımı izleme

 

Teknik destek ile güvenlik ve emniyet sağlanması

 

E-ticarette ünlük işlemleri yürütmek için bilgisayar sistemlerine ve ağlarına ne kadar güvendiği göz önüne alındığında, şirketinizin bilgisayar korsanları tarafından saldırıya uğraması veya veri ihlali yaşaması çok olasıdır. Ancak teknik destek hizmetleri veya personelde özel bir ağ yöneticisi olmadan, daha fazla zarar görmeniz daha olasıdır.

 

Gizli çalışan, müşteri ve şirket verilerinin korunması ve yönetimi, herhangi bir işletme için hayati önem taşır. Bu nedenle, iyi korunmasını sağlamak için gerekli önlemler alınmalıdır. İhlalleri önlemek için doğru önlemleri ve güvenlik önlemlerini almak, işletme itibarınızı korumak için çok önemlidir. Ancak çoğu küçük ölçekli e-ticaret firmaları veri koruması için doğru yöntemleri kullanmakta zorlanıyor. Teknik destek hizmetlerinin, verilerinizi korumak için virüsten koruma yazılımı kurmanıza yardımcı olmada önemli bir rol oynadığı yer burasıdır.


Teknik destek ile güvenlik ve emniyet sağlanması

 

7x24 teknik yardım sağlanması

 

Şirketinizin bilgilerini ve verilerini 7/24 güvende tutmanız çok önemlidir. Özellikle e-ticaret sektörleri söz konusu olduğunda bir ihlalin ne zaman olabileceğini tahmin etmek imkansızdır, ancak verilerimizin güvenliğini ve güvenliğini sağlamak bize bağlıdır.

 

Bu nedenle, teknik destek hizmetleri alarak, profesyonellerin her şeyle ilgilendiğini bilmenin rahatlığını yaşayabilirsiniz. Ayrıca, acil bir durum olduğunda, hemen size yardımcı olacak birisine sahip olacaksınız.

 

Teknik destek hizmetleri aynı zamanda teknoloji kullanımıyla şirketinizin verimliliğinin en üst düzeye çıkarılmasını sağlar. Kendini işine adamış bir ekiple, hedeflere ulaşmak ve genişleme alanlarını daha hızlı belirlemek için teknik kaynakları kullanabilirsiniz. Ek olarak, BT teknik desteği, üretkenliği en üst düzeye çıkarmak için inanılmaz derecede faydalıdır. Böylece teknik destek hizmetlerine yatırım yaptığınızda işletmeniz size mümkün olan en iyi getiriyi sağlamaya çalışır.


7x24 teknik yardım

 

Yüksek müşteri memnuniyeti

 

Müşterileriniz bilgilerinin güvende olduğunu bildiğinde, işletmenize güven ve sadakat duyacak ve bu da kar sağlayacaktır. Bir BT destek ekibi ile müşterileriniz için sorunsuz bir yolculuk hizmeti sağlayabilirsiniz. Mükemmel kablosuz internet bağlantıları kurarlar, sorunsuz yazılım kullanımı sağlarlar ve işimiz için telefon hatlarını verimli bir şekilde yönetirler.


E-ticaret Destek Müşteri Memnuniyeti

 

Ticimax Destek Hattının Sağladığı Avantajları Keşfedin!

 

Ticimax e-ticaret paketlerini tercih edenler için e-ticaret site yönetimi oldukça kolay olmaktadır. Destek almak isteyenler mesai saatleri içerisinde her an destek ticimax uzman teknik destek kadrosuna telefonla veya ticket açarak ulaşabilirler. Mesai saatleri sonrasında ise 7/24 acil destek hattını arayarak yardım alabilirler.

 

Ticimax destek hattı e-ticaret sitenizde oluşabilecek bir teknik soruna anında müdahale konusunda oldukça donanımlı şekilde hizmet vermektedir. Öte yandan Ticimax teknik desteği pek çok farklı avantajı da beraberinde getirmektedir. Güncellemeler, donanımlı gelişmiş altyapı ile her şey düşünülmüş bir e-ticaret sitesine sahip olabilen işletmeler Ticimax Kampüs ile e-ticarete dair her noktayı öğrenmektedir.

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax