Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Evden Yemek Siparişi Vermek

Güncelleme Tarihi: 17.02.2023

İçindekiler;

Bugünlerde artık teknolojinin tüm nimetinden faydalanıyoruz. Sağlık, eğitim, sanayi ve bilimin yanı sıra günlük hayatımıza günden güne yer eden ve bize kolaylıklar sağlayan online yemek siteleri de girmiştir. Bu siteler, siz evinizden bile çıkmadan istediğiniz yemeği adresinize temin etmektedir. Hem iş kolu olarak birçok insana avantaj sağlayan, hem de çalışma hayatının yoğunlaşması ile birlikte evde yemek yapma imkânının bulunmadığı zamanlarda hayat kurtaran bir sistem olmaktadır.

 

Yemek sitelerinin sayısı da ihtiyaçla doğru orantılı bir şekilde gün geçtikçe artmaktadır. Her kategoride ve her alanda binlerce seçenek bulunan sitelerden, bizim için en uygun olanını bulmak için bu sitelerden haberdar olmamız da gerekmektedir. Özellikle evlere kapandığımız ve dışarı çıkmanın risk olduğu şu dönemlerde insan hayatını kolaylaştırmak adına yola çıkan bu yemek siteleri her anlamda büyük kolaylık ve avantaj sağlamaktadırlar. Artan çeşitlilik ve kampanyaları göz önünde bulundurarak,  bu yazımızda sizlere internet üzerinden rahatlıkla yemek siparişi verebileceğiniz online yemek sitelerinden bahsedeceğiz.


Evden Yemek Siparişi Vermek
 

İnternet Üzerinden Online Yemek Siparişi Verebileceğiniz Siteler

 

İnternet üzerinden yemek siparişi denilince hemen hemen herkesin deneyimlediği bir uygulama veya online site vardır. Fakat sizlere farklı seçenekler de sunan birçok site bulunmaktadır. Bu siteleri şöyle sıralayabiliriz

 

Yemeksepeti

 

Yemeksepeti, ülkemizde en yaygın ve en popüler olan yemek sipariş uygulamasıdır diyebiliriz. Her yerde reklamlarını gördüğümüz ve her alanda karşımıza çıkan bir online yemek sitesidir. Bu kadar başarılı olmalarının sırrı firmadan mı yoksa işlerine duydukları özveri mi bilinmez ama alanında rakiplerinin bir numara önünde olduğunu söyleyebiliriz. Haftanın 7 günü ve günün 24 saati sizlere hizmet sunan Yemeksepeti’nin ayrıca 69 ilde de restoranı bulunmaktadır. Bunun dışında kaliteli hizmet sunmayı öncül ilkelerinden biri haline getirmiş ve bu alanda da işlerini yürütmeye devam etmekte olan bir şirkettir. Ayrıca günlük olarak yaptığı indirim ve kampanyalar sayesinde de en çok tercih edilen site olmayı başarmıştır.
 

Yemeksepeti


Getir

 

Yemeksepetinden sonra tercih edilme açısından ilk sıralarda yer alan Getir, ilk başta market uygulaması olarak yola çıktı. Daha sonra elde ettiği kazanım ve başarılar doğrultusunda online yemek sitesi olarak işine devam ederek Türkiye’nin en büyük online yemek sitelerinden biri olmayı başardı. Getir uygulaması, kuryelerini anlık olarak haritadan izleme imkânı sağlamaktadır. Çoğu müşteri sadece bu özelliğinden dolayı Getir online sitesini kullanmaktadırlar. 7/24 hizmet veren Getir online yemek sitesi çok sayıda kurye barındırması ile saygın ve öncü bir firma olmaktadır.
 

Getir


Tıklagelsin

 

Tıklagelsin online yemek sitesi, TAB Gıda ve Sanayi A.Ş tarafından kurulan bir sitedir. Bu siteyi diğer sitelerden ayıran en önemli etmenlerden biri kendi markasına sahip birçok işletmeyi barındırmasıdır. Usta Pide ve Usta Döner adındaki işletmeler kendi bünyesinde barındırmakta ve aynı işletmeci tarafından kurulmuş olmaktadırlar. Burger King, Sbarro, Popeyes ve Arby’s gibi markalarının Türkiye'de lisans hakkı sahibi ve işletmecisi ile ortak olması, Tıklagelsin online yemek sitesini bir adım öne çıkarmaktadır.
 

Tıklagelsin


Acıkınca

 

Acıkınca firması da online yemek siteleri arasında yer alan bir uygulamadır. Bu uygulama diğer uygulamalara göre biraz daha altlarda kalmış gibi görünse de kolay arayüzü ve nakit dâhil olmak üzere çeşitli ödeme seçeneklerinin bulunması, üyelik ve servis ücretinin bulunmaması sebebiyle listemizde yer almayı hak eden bir online yemek sitesi olmuştur. Birçok kullanıcıdan olumlu yorum alması sebebiyle de işlerine hızla devam etmektedir.
 

Acıkınca


Yettim

 

Bu uygulama, diğer uygulamalara kıyasla daha yeni bir uygulama olmakla birlikte adı henüz diğer uygulamalar kadar duyulmamış bir online sitedir. Uyguladığı kampanyalar, ödeme kolaylıkları ve basit kullanımlı bir uygulama olması sebebiyle listemizde yerini aldı.
 


Yemekumbara

 

Yemekumbara değişik ismi ve alışılmışın dışındaki tarzı ile müşterilerin dikkatini çeken bir online yemek sitesi olmaktadır. Bu yemek sitesini özel kılan etmen ise verdiğiniz siparişlerin %5 inin kumbaranızda birikiyor olmasıdır. Bu sayede diğer alışverişlerinizde bu miktarı kullanma olanağı sağlamış olursunuz. Şimdilik sadece Afyonkarahisar, Ankara, Konya ve Eskişehir de hizmet etse de farklı şehirlerde hizmet kalitesini göstermeye devam edecek gibi görünüyor. Kapıda ödeme seçeneği, basit ve etkili uygulaması ile yemekumbara sitesi adından çok söz ettiriyor ve ettirmeye de devam edeceğe benziyor. 7/24 hizmet ve canlı destek sayesinde alıcıların memnuniyeti en üst seviyede tutulmuş ve bu amaçla hizmet etmeye devam etmektedirler.
 

Yemekumbara


Doyurunbeni.com

 

Doyurunbeni, henüz keşfedilememiş fakat kullanıcılardan aldığı olumlu geri dönüşler ve sağladığı hizmet kalitesi ile kullanıcılardan olumlu yorum almayı başarmış bir uygulama olmaktadır. Aynı Yemekumbara gibi kendine özgü tarzı ile sektöre adım atmış ve bu alanda her geçen gün gelişen bir online yemek sitesi olmaktadır. 7/24 hizmet ve destek sağlaması sayesinde güven sağlamış olsa da şimdilik sadece belirli şehirlerde hizmet vermesi sebebiyle adı diğer siteler kadar duyuramamıştır.


Fiyuu

 

Fiyuu online yemek sitesi de yemek siteleri arasında adını duyuran bir marka olmayı basarmıştır. Çeşitli yemek kategorileri, online yemek siparişi konusunda deneyimleri sayesinde kullanıcılardan olumlu yorum almışlardır. Her ne kadar alanında başarılı ve ün yapmış bir yemek sitesi olsa da geliştirdikleri uygulamanın biraz daha bakıma ihtiyacı olduğunu söylememiz mümkün. Verdiği kaliteli hizmet ile yemek sipariş edilebilecek siteler arasına girmeyi başarmıştır.
 

Fiyuu
 

Domino's Pizza

 

Domino's Pizza'yı zaten duymayan yoktur diye düşünüyoruz. Pizza sektöründe, ülkemizde en çok tercih edilen markalardan biri olmayı başarmıştır. Ülkenin her yerinde kurulan işletmelerinin yanı sıra online sitesi ile de tercih edilen ve gün geçtikçe daha fazla kişiye ulaşan bir marka olmayı başarmıştır. Online siteler üzerinde ise arayüzü kolay ve hızlı sipariş almak adına güzel bir uygulama geliştirmişlerdir.


Domino's Pizza

McDonald's

 

McDonald's, hem ülkemizde hem de dünya da en çok tercih edilen yemek markalarından biri olmaktadır. Sadece marka olarak değil, işletmeleri ve servis hizmetleriyle de aynı başarıyı yakalamış dünya çapında bir marka olarak adından söz ettirmeyi başarmıştır. Son zamanlarda geliştirdikleri online uygulamaları sayesinde evden de sipariş almakta ve bu alanda da büyük yol kat etmiştir. Online uygulaması üzerinden yaptığı çekiliş ve kampanyalar ile her geçen gün müşteri sayısını arttıran ve alanında öncü firmalarından biridir.


McDonald's


Rezzta

 

Şimdilik sadece 12 şehirde hizmet veren bu site, diğer uygulamalar gibi online yemek satan bir sitedir. 7/24 hizmet sunan ve kullanıcılarından aldığı olumlu geri dönüşler sayesinde alanında başarı kazanmaya devam etmektedir. Bunun dışında yüzde yüz yerli sermaye ile işe başlamaları da onları özel kılan etmenlerden biri olmaktadır. Yaptığı cazip indirimler ve kullanışlı uygulaması ile şu an yalnızca belirli şehirlerde hizmet verse de, Türkiye’nin her yerinde hizmet verebilme kapasitesine hızla ulaşmaktadır.

 

Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax