Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Gardrops Nedir? Gardrops Komisyon Oranları

Güncelleme Tarihi: 04.04.2024

İçindekiler;

İkinci el ve takas sistemi olarak kurulan Gardrops günümüzde ikinci el kıyafet ve daha birçok ürünün satışının gerçekleştiği bir platformdur. Günümüzde sürdürülebilirlik açısından ikinci el alışveriş oldukça rağbet görmekte, alıcılar daha uygun fiyata pek çok ürüne ulaşabilmektedir. Yazımızda ikinci el satış platformu olan Gardrops komisyon oranları ve daha pek çok bilgiye ulaşabilirsiniz.



Gardrops Komisyon Oranları

 

Gardrops Nedir?

 

Gardrops Ertuğrul Özpolat tarafından kurulmuştur. Gardrops, kullanılmayan kıyafetlerin ve aksesuarların satışına ve takas edilmesine aracılık eden bir girişim olarak dikkat çekmektedir. Satıcılar, Gardrops mobil uygulamalarıyla satmak istediği ürünleri fotoğraflarını çekip siteye yükleyebilmektedir. Alıcılar da web sitesinden veya mobil uygulama üzerinden hızlıca satın alma yapabilmektedir. Sitede 1 milyonu aşkın ürün bulunurken, ürün çeşitliliğinin de oldukça geniş olduğu görülmektedir.

 

Gardrops Nedir

 

Gardrops’ta Hangi Ürünler Satılır?

 

Kadın & erkek giyim, dekorasyon, anne bebek, ev elektroniği, ayakkabı, çanta, aksesuar başta olmak üzere yüzlerce kategoride sahibinden milyonlarca ürüne Dolap’ta ulaşmak mümkündür.

 

İlgili İçerik; E-ticarette Müşteri Arttırma Teknikleri

 

Gardropsta Ne Satılır

 

Gardrops’ta Nasıl Satış Yapılır?

 

Gardrops mobil uygulamasını indirmek yeterlidir. App Store ya da Android’ten uygulamanın güncel hali indirilir. Sonrasında üye olunarak satılması istenilen ürünler uygulamaya yüklenir. Profili güncel tutmak, doğru görseller kullanmak, detaylı ürün açıklamalarına yer vermek, adil fiyat politikası uygulamak ürününüzün daha kolay satılmasını sağlayacaktır.

 

Gardrops Satış Yapmak

 

Gardrops’ta Ürün Satmanın Avantajları Nelerdir?

 

Gardrops’ta ürün satmanın en önemli avantajı komisyon almamasıdır. Bu da elde edilen gelirin daha fazla olmasını sağlayacaktır. Satılan ürün başına gardrops hizmet bedeli tahsil edilmektedir. Bu da 200 TL’ye kadar 5.99 şeklindedir. Fakat birden fazla ürün satıldığında hepsi için 5,99 TL tahsil edilmesi de satıcının karlı olduğunu göstermektedir. Bunun dışında herhangi bir gardrops komisyon oranı söz konusu değildir.

 

Satıcılar gardrops üzerinden kullanmadıkları ürünleri satarak karlılık elde edebildikleri gibi alıcılar ise pek çok ürüne daha uygun fiyata ulaşabilmektedir. İkinci el platformu olsa da etiketli kullanılmamış ürünleri de satmak mümkündür. Böylece alıcılar gerek yurt içi gerekse yurt dışından pek çok ürüne gardrops üzerinden daha uygun fiyata ulaşabilmektedir.

 

İlgili İçerik; İnternetten Satış Nasıl Yapılır? Bilmeniz Gerekenler

 

Gardrops Avantajları Nelerdir

 

Gardrops Ücretsiz Midir?

 

Gardrops’ta dilediğin kadar ürün yükleyip hiçbir kesinti olmadan satış yapabilmek mümkündür. Alıcı için Gardrops dediğimizde satın alınan ürünlere hiçbir kargo bedeli ödemeden, ücretsiz kargo ile sahip olmak mümkündür.

 

Gardrops Ücretsiz Midir

 

Gardrops İade Mümkün Müdür?

 

Gardrops’ta satın alınan bir ürünün yüzde 100 güvenli alışveriş ile iade edebilme hakkı mevcuttur.

 

Gardrops İade Var Mı

 

Gardrops Komisyon Oranları Nasıldır?

 

Gardrops’ta yüzde 0 komisyon ile giymediklerini hemen paraya çevirmek tamamen ücretsizdir.

 

Gardrops Komisyon Oranları Nasıldır

 

Gardrops Hangi Kargolar ile Çalışır?

 

Gardrops’un çalıştığı kargo şirketleri PTT, Yurtiçi, MNG, Sürat, UPS’dir. Bu kargolara satın alınan bir ürünü kargolamak mümkündür ve ücretsizdir.

 

Gardrops Kargo Firmaları

 

Gardrops’ta Kargoyu Kim Öder?

 

Gardrops'ta alıcı veya satıcı kargo ücreti ödemez. Kargo her iki taraf için de ücretsizdir.

 

Gardrops Kargoyu Kim Öder

 

Gardrops’ta Kargo Nasıl Gönderilir?

 

Gardrops üyeleri ürün satıldıktan sonra bir kargo numarası verilir. Bu numara ile ürünlerini gönderebilirler. Sonrasında ise sipariş takip numarası alıcıya iletilmektedir.

 

Gardrops Kargo Nasıl Gönderilir

 

Gardrops Hizmet Bedeli Nedir?

 

Gardrops üyeleri; KDV, EFT/Havale, kart işlemleri, reklam bedelleri ve altyapı için ayrıca ücret ödemezler. ardrops çalışmalarını sürdürmek için gerekli olan ücreti alışveriş sırasında alıcıdan uygun bir hizmet bedeli alarak karşılar. 200 TL'ye kadar hizmet bedeli 5,99 TL şeklindedir. 201 TL üzeri satışlarda yüzde 9 satıcıya işlem bedeli uygulanır.

 

İlgili İçerik; E-Ticaret Pazaryeri Entegrasyonu Nedir, Nasıl Çalışır?

 

Gardrops Hizmet Bedeli Kaç Paradır

 

Gardrops’ta Satış Arttırmak için Yapılması Gerekenler Nelerdir?

 

Gardrops’ta ürünleri öne çıkarmak için dikkat edilmesi gereken bazı kriterler mevcuttur. Aşağıda birkaçına sizler için yer verdik.

 
  • Kullanıcı yorumlarına açık olma, dikkate alma ve yanıt verme
  • Kullanıcı beklenti ve isteklerine göre hareket etme
  • Rekabet ortamında öne çıkmak için verilen fiyatları gözden geçirme
  • Ürün fotoğraflarını mümkünse beyaz bir zemin üzerinde farklı açılardan çekme
  • Ürün açıklamalarına detaylı bir şekilde yer verme
  • Kargolama süreçlerine özen gösterme, ürünü vaktinde kargoya teslim etme
  • Adil ve rekabet ortamına uygun bir fiyat politikası oluşturma
 

 

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

 

Yazar: Tolga Sefa Ağyıldız

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax