Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kutu Açılım Videoları ile Etkileşiminizi Nasıl Artırabilirsiniz?

Güncelleme Tarihi: 14.07.2023

İçindekiler;

E-ticaret ile internetten ürün satan işletmeler satışlarını arttırmak için birçok stratejiden yararlanır. Genellikle dijital pazarlama stratejileri ile beraber markalar trend olan pazarlama stratejilerini de kullanır. Kutu açılım videoları da e-ticaret firmalarının son dönemlerde oldukça çok önem verdiği dijital pazarlama yöntemleri arasında bulunur.

 

Kutu açılım videoları e-ticaret firmalarının hedef kitlelerinde yer alan kişilere güven vermesini sağlar. Kişiler kutu açılım videolarında bir e-ticaret firmasının ürün teslimat sürecinde dikkatli davrandığını gördüğü takdirde diğer firmalardan daha çok kutu açma videosunu izlediği e-ticaret firmasından alışveriş yapmayı tercih eder. Bu durum e-ticaret firmalarının hem sadık müşteriler kazanmasını hem de satışlarını arttırmasını sağlar.

 

Kutu açma videoları ile satış arttırmak isteyen firmaların önem vermesi gereken birçok nokta bulur. Çünkü bu noktalar işletmelerin etkileşimlerini arttırmasına yardımcı olur. Kutu Açılım Videoları ile Etkileşiminizi Nasıl Artırabilirsiniz adlı bu yazımızda sizlere kutu açma deneyimi ve bu deneyimin işletmenize sağlayacağı yararlar hakkında bilgi vereceğiz. Siz de yazımızı inceleyebilir ve bu konular hakkında kendinizi geliştirerek e-ticaret firmanızın etkileşimini arttırabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Influencer Marketing ile Etkileşimleri Arttırmak

 

Kutu Açılım Videoları ile Etkileşiminizi Nasıl Artırabilirsiniz?

 

Kutu Açılım Videosu Nedir?

 

Youtube, Instagram ve Facebook gibi sosyal medya platformlarında en çok izlenen video türlerinden birisi olan Kutu Açılım Videoları, e-ticaret firmanızın ürün teslimatı yaparken nasıl paketleme yaptığını diğer kişiler üzerinden gösteren video türleridir.

 

Etkileşim oranlarını arttırmayı sağlayan kutu açılım videoları, yalnızca firmanıza etkileşim getirmez. Etkileşim ile beraber müşterilerin güvenini arttırmanızı da sağlar ve böylece sadık müşteriler kazanmanızı kolaylaştırır.

 

Kutu Açılım Videosu Nedir

 

Kutu Açılım Videoları E-ticarette Neden Önemlidir?

 

E-ticarette önemli olan video türlerinden birisi olan Kutu açılım videoları, e-ticaret firmalarına birçok avantaj sağlamaktadır. Gelin şimdi hep beraber kutu açılım videolarının önemine bir göz atalım.

 
  • Kutu açma deneyimine yönelik videolar genellikle e-ticaret siteniz üzerinden alışveriş yapan kişiler tarafından çekilen video türleridir. Bu nedenle e-ticaret firmanızın paketleme sürecine önem verdiğiniz takdirde kutu açma videoları ile başka kişiler üzerinden reklam ve tanıtım çalışmaları yapabilirsiniz.
  • Kutu açılım videosu müşterileriniz tarafından çekilen bir video türü olduğu için bu video türü sayesinde e-ticaret firmanızın reklam ve pazarlama masraflarını azaltabilirsiniz. Çünkü bu video türünü çeken kişiler videolarınızda e-ticaret firmanız hakkında da izleyicileri bilgilendirmektedir.
  • Birçok kişi kutu açılım videosu çektiği için e-ticaret firmanızın marka bilinirliğini daha kolay arttırabilirsiniz.
  • Kutu açma deneyimi ile hedef kitlenize işinizi iyi yaptığınızı gösterebilir ve böylece güven kazanabilirsiniz.
  • Kutu açılım videoları ile sadık müşteriler kazanabilirsiniz.
  • Kutu açma videosu ile markanızı tanıtabilir ve rakipleriniz ile daha kolay bir şekilde rekabete girebilirsiniz.
 

Bu tür avantajlardan yararlanmak isteyen her e-ticaret firmasının dijital pazarlama stratejileri arasında Youtube, Instagram, Facebook vb. sosyal medya platformları için kutu açılım videoları çeken kişiler ile iş birliği yapması gerekir. Böylece işletmeler e-ticaret firmalarını daha kolay tanıtabilir ve satışlarını arttırır.

 

İlgili İçerik; Instagram Etkileşiminizi Arttırmaya Yönelik İpuçları

 

Kutu Açılım Videoları Neden Önemlidir

 

Kutu Açılım Videoları ile Etkileşimleri Arttırmak

 

Kutu açılım videoları ile etkileşim kazanmak oldukça kolaydır. Çünkü bu video türü genellikle farklı bireyler tarafından çekilmektedir ve kutu açılım videolarına olan ilgi bir hayli fazladır. Kutu açılım videoları ile marka bilinirliği yaratmak ve etkileşimlerini arttırmak isteyen e-ticaret firmalarının önem vermesi gereken başlıca konular bulunur.

 
  • İş birliği yapılacak kişi ve kanalların doğru seçilmesi
  • E-ticarette kargo süreçlerine önem verilmesi
  • Kutu açılımı yapılacak ürünlerin paketlenmesine özen gösterilmesi
  • Ses kalitesi
  • Promosyon ürün gönderimi
  • Video kalitesi
 

Gibi unsurlar kutu açılım videosu çekmek isteyen e-ticaret firmalarının önem vermesi gereken konuların başında gelir. Bu unsurlara önem veren e-ticaret firmaları etkileşimlerini daha kolay bir şekilde arttırır.

 

Kutu Açılım Videoları ile Etkileşim Arttırmak

 

İş Birliği Yapacağınız Kişiyi Doğru Seçin

 

Youtube, Instagram ve Facebook gibi sosyal medya platformlarında kutu açılım videosu çeken birçok kişi bulunmaktadır. Bu kişilerin bir bölümü doğru bir hedef kitleyi elinde barındırırken bir bölümü ise hedef kitlenize uygun değildir. Bu nedenle kutu açılım videoları için anlaşma yaparken belirli unsurları göz önünde bulundurarak hareket etmeniz gerekir.

 
  • Takipçi Sayısı
  • Etkileşim Oranı
  • Gönderi Beğeni ve Yorumları
 

Kutu açılım videosu çekmek için anlaşma yaparken göz önünde bulundurmanız gereken başlıca unsurlardır. Sizler de bunları önemseyerek hareket edebilir ve böylece bu videolardan aldığınız verimi arttırabilirsiniz.

 

Kutu Açılım Videoları İş Birliği

 

Kutu Açılım Videolarının Yayınlanacağı Platformu Önemseyin

 

E-ticarette kutu açılımı videoları çekecek olan markaların önemsemesi gereken bir diğer konu da kutu açılım videolarının yayınlanacağı platformdur. Çünkü markaların hedef kitlesi ve hedef kitlesinin internet kullanım alışkanlıkları birbirine göre değişmektedir. Bu nedenle kutu açılım videoları ile etkileşim arttırmak isteyen işletmelerin bu çalışmaları hangi platformlarda kullanacağını belirlemesi gerekir.

 
  • Youtube
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
 

Sosyal medya platformları genellikle kutu açılım videoları ile hedef kitlesine ulaşmak ve satışlarını arttırmak isteyen markaların ilk yöneldiği platformlardır. E-ticaret sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin ilk olarak hedef kitlelerini analiz etmesi ve hedef kitlelerinin hangi platformlarda aktif olarak zaman geçirdiğini tespit etmesi gerekir.

 

Hedef kitle analizi yaparak kutu açılım videoları çekecek olan işletmelerin platforma karar verdikten sonra bu platformu kullanan kullancıların günün hangi saatinde daha fazla bu platformda zaman geçirdiğine de karar vermesi gerekir. Böylece e-ticaret firmaları hem paylaşım yapacakları platforma hem de paylaşım gün ve saatlerinde doğru karar vererek kutu açılım videolarından alacakları verimi arttırır.

 

İlgili İçerik; Instagram Etkileşim Arttırma Teknikleri

 

Kutu Açılım Videosu Platformları

 

Paketlemeye Özen Verin

 

Kutu açılım videolarının asıl amacı marka bilinirliği yaratmak olsa da aslına bakıldığında birçok e-ticaret firması kutu açılım videoları çekerek hedef kitlesinde yer alan kişilere ürün teslimat ve kargo süreçlerine ne kadar önem verdiğini gösterir. Bu nedenle kutu açılım videolarında ürün paketlemesine özen vermeniz gerekir.

 
  • Kutu açılım videolarında markanızın logosu bulunan kutuları kullanmaya özen gösterin. Böylece daha kolay bir marka bilinirliği yaratabilirsiniz.
  • Kutu açılım videoları çekerken paket içeriğinde ürünlerinizi doğru bir şekilde sarın. Buna önem vererek sizler de ürün ve teslimat süreçlerindeki profesyonelliğinizi hedef kitlenize aktarabilirsiniz.
  • Kutu açılım deneyimi için promosyon ürünler gönderin.
 

Bu sayede paketlemeye özen gösterdiğinizi hedef kitlenizde yer alan kişilere gösterebilir ve onları etkileyerek satışlarınızı arttırabilirsiniz.

 

Kutu Açılım Videosu Paketleme

 

Profesyonel Çekim Yapın

 

Profesyonel çekim iyi bir marka imajı çizmek ve hedef kitlenizin güvenini kazanmak için önem vermeniz gereken bir diğer unsurdur. Genellikle youtube kutu açılım videolarına bakıldığında birçok videonun görüntü kalitesinin düşük olduğu ve iyi bir ses bulunmadığı görünür. Bu nedenle bu videoların büyük bölümü iyi izlenme almaz.

 

Profesyonel kutu açılımı çeken e-ticaret firmalarının videoları ise hedef kitlelerine daha kolay ulaşır ve bu durum markaların amaçlarına ulaşmalarını kolaylaştırır. Bu nedenle her e-ticaret firmasının kutu açılım videoları çekerken profesyonel kamera ve mikrofonlar ile çekim yapması önemlidir.

 

İlgili İçerik; Twitter Etkileşim Çemberi Uygulaması Nedir?

 

Kutu Açılım Videoları Profesyonellik

 

Ticimax ile E-ticaret

 

E-ticaret dendiğinde akla ilk gelen firmalardan birisi olan Ticimax ile sizler de sitenizi kurun. Ticimax e-ticaret alt yapısında yer alan modül ve özellikleri kullanarak markanızı daha kolay ön plana çıkarın ve satışlarınızı arttırma fırsatı yakalayın.

 

 

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

 

Yazar: Tolga Sefa Ağyıldız

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax