Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

N11’de En Çok Satılan Ürünlerin Listesi

Güncelleme Tarihi: 12.07.2023

İçindekiler;

Türkiye'de e-ticaretin önde gelen isimlerinden biri olan n11.com hızlı büyüme ivmesiyle 13 milyondan fazla üyeye sahip olup aynı zamanda 100 binden fazla kayıtlı mağazasıyla akla gelen önemli online alışveriş sitelerinden biridir. Online alışverişin oldukça arttığı günümüzde girişimciler online pazaryerlerinde ürün satarak gelirlerini arttırmaktadır. Özellikle online alışveriş sitelerinde trend olan ürünler ile satış yapan işletmeler kısa sürede karlılıklarını arttırabilmektedir. Yazımızda Türkiye’nin en büyük online alışveriş sitelerinden biri olan N11’de en çok satılan ürünler konusunda bilgi edinebilirsiniz.



N11’de En Çok Satılan Ürünlerin Listesi

 

N11'de En Çok Satılan Ürün Kategorileri

 

N11’de milyonlarca ürün pek çok farklı kategoride satışa sunulmaktadır. Günümüzde ürün ayırt etmeksizin her ürün online sitelerden sipariş edilebilmektedir. Aşağıda bu kategorilere yer verdik.

 
  • Petshop dünyası
  • Elektrik&elektronik
  • Süpermarket ürünleri
  • Moda kategorisi
  • Kozmetik & kişisel bakım kategorisi
  • Ev, yaşam, dekorasyon
  • Kırtasiye ve malzemeleri
  • Hobi dünyasına ait ürünler
  • Anne, bebek ürünleri
  • Oto aksesuarları
  • Yapı market
  • Spor & outdoor ürünleri
 

İlgili İçerik; N11 Mağaza Açma Rehberi

 

N11 En Çok Satılan Ürün Kategorileri

 

N11'de En Çok Satılan Ürünler

 

Türkiye'nin en büyük online alışveriş sitesi N11, 2013 yılından bu yana hizmet vermektedir. N11, yenilikleri ile Türkiye'nin dijital alışveriş sektörüne yön veren bir e-ticaret platformudur. Dijitalleşen dünyada alışveriş deneyimini her geçen gün daha iyi hale getiren N11’da her gün binlerce ürünün satışı gerçekleştirmektedir.

 

Alıcı ve satıcıyı buluşturarak aranılan her ürüne ulaşılabilmesini mümkün kılan N11’da 13 milyondan fazla ürün çeşidi vardır. 100 binden fazla üyesiyle dikkat çeken N11 son zamanlarda Getir’in N11’e ortak olmasıyla da adından söz ettirmeye devam etmektedir.

 

Aşağıda N11’de trend ürünler konusunda birkaç başlık hazırladık.

 

N11 En Çok Satılan Ürünler

 

Teknoloji Alanında En Çok Satılan Ürünler

 

N11’da teknolojik ürün çeşitliliği oldukça fazladır. Küçük ev aletlerinden, beyaz eşyaya, akıllı saatlerden kulaklıklara, cep telefonlarından bilgisayarlara kadar teknoloji ürünlerinde en trend ürünlere siteden ulaşmak mümkündür. Dünyanın en ünlü elektronik markalarından Apple iPhone, Huawei, Samsung ve Xiaomi telefon modelleri ve dahasından oluşan ürün skalaları en çok satılan ürün kategorilerinde yer almaktadır. Öte yandan süpürge çeşitleri, klima, ısıtıcı, oyun konsolları da sıkça aratılan ürünler arasında yer almaktadır.

 

En çok satan elektronik ürünler ve aksesuarlar arasında; cep telefonu; kulaklık, airpods, kılıf, şarj aleti, dayanıklı şarj kablosu, ekran koruyucu, Akıllı bileklikler, Hoparlör, Televizyon, Elektrikli ev aletleri, oyun konsolları ve oyunlar, Bilgisayar; klavye, mouse, yazıcı, veri depolama, ağ/modem ve yazılım ürünleri Bu kategorideki popüler markalar: Samsung, Apple, Vestel, Bosch, Asus, Xiaomi, Huawei; PlayStation, Xbox ve Nintendo gibi ürünler sayılabilir.

 

N11 En Çok Satılan Ürünler Teknoloji

 

Süpermarket Ürünlerinde En Çok Satılan Ürünler

 

Temel tüketim ve gıda süpermarket ürünlerin en çok öne çıkanlar arasında gelmektedir. Bunlar; çay, kahve, bitkisel yağ, hububat ürünleri, deterjan, tuvalet kağıdı, şampuan, temizlik setleri, bulaşık deterjanı gibi ürünler sayılabilmektedir.

 

N11 En Çok Satılan Ürünler Süpermarket

 

Petshop Ürünlerinde En Çok Satılan Ürünler

 

Petshop ürünleri özellikle pandemi döneminde sıklıkla online olarak alınmaya başlanmıştır. Öne çıkan en çok satılan ürünler arasında; kedi ve köpek maması, kedi kumu, kuş yemi, mama kabı, köpek kıyafeti gibi ürünler sayılabilmektedir.

 

N11 En Çok Satılan Ürünler Petshop

 

Moda Alanında En Çok Satılan Ürünler

 

Moda dünyasının nabzı da N11’de atmaktadır. Ayakkabıdan çantaya, spor giyimden klasik giyime, dış giyimden iç giyime kadar moda trendleri sürekli olarak moda dünyasına yön vermektedir. Tekstil ürünleri moda dünyasına pek çok ürün çeşidi N11’da en çok satılan ürünler kategorisi arasındadır. Spor ayakkabı, çocuk kıyafetleri ve ayakkabıları, etek, elbise, tunik, trençkot, gömlek, kazak gibi ürünler sayılabilir. Bu kategorideki popüler markalar ise; Adidas, Nike, New Balance, Under Armour, Lacoste, Koton, Mavi ve pek çok satıcının butik ürün markaları da mevcuttur.

 

N11 En Çok Satılan Ürünler Moda

 

Ev Yaşam Ürünleri Alanında N11 En Çok Satılan Ürünler

 

Ev yaşam ürünlerinde mobilyadan dekorasyona, ofis mobilyasından bahçe mobilyasına kadar pek çok ev yaşam ürünü her markadan ve çeşitlilikte N11 trend ürünler arasında yer almaktadır. Ev yaşam ürünlerinin yanında yapı market ürünleri de N11’de en çok satılan ürünler arasında yer almaktadır. Ev yaşam kategorisinde öne çıkan ürünler arasında; hediyelik eşyalar, ev dekor ürünleri, mobilyalar, fotokopi kağıtları sayılabilmektedir. Ev yaşam ürün kategorisinde ürün yelpazesi oldukça geniştir.

 

N11 En Çok Satılan Ürünler Ev Yaşam

 

Oto Malzemeleri Arasında En Çok Satılan Ürünler Arasında

 

N11 trend ürünler dediğimizde pek çok ürünün yanında oto malzemeleri de en çok satılan ürünler arasında yer almaktadır. Lastikler, jantlar, oto koltuk kılıfları, oto paspası, cam suyu, araç kitleri vb. tüm ürünler pek çok ürün ve marka aracılığıyla N11 trend ürünler arasında yer almaktadır.

 

İlgili İçerik; İnternetten Satış Nasıl Yapılır? Bilmeniz Gerekenler (2021 Yeni)

 

N11 En Çok Satılan Ürünler Oto Malzeme

 

Hobi Malzemeleri Arasında En Çok Satılan Ürünler

 

Hobi ürünleri son zamanlarda sıklıkla en çok satılan ürünler arasında yer almaktadır. Özellikle pandemi online hobi ürünlerinin satın alımında bir artışa sebep olmuştur. Ürünler arasında; kitap, müzik, film, boya, resim defteri, mandala, zeka oyunları, saksı ürünleri, hobi ipleri, punch gibi çok çeşitli ürünler sayılabilmektedir.

 

N11 En Çok Satılan Ürünler Hobi

 

Anne-Bebek Alanında N11 En Çok Satılan Ürünler

 

Anne-bebek ürünleri günümüzde sıkça internetten satın alınmaktadır. Bunlar yanında; ana kucağı, emzik, biberon, bebek bakımı, bez, mama, hamile giyim, bebek giyim aklınıza gelebilecek tüm anne-bebek ürünü N11 en çok satılan ürünler arasında yer almaktadır.

 

N11 En Çok Satılan Ürünler Anne Bebek

 

Spor&Outdoor Arasında En Çok Satılan Ürünler

 

Spor pek çok kişinin hayatının ayrılmaz parçasıdır. Outdoor sporları, tenis, basketbol, voleybol, koşu, yüzme, takım oyunları gibi pek çok spor dalına ait ekipman ve spor giyim koleksiyonları N11 en çok satılan ürünler arasında yer almaktadır. Dikkat çeken spor ürünleri arasında; Vitamin ve mineraller, sağlık destek ünitesi, masaj cihazları, spor aletleri, spor aksesuarları, su matarası, pilates topu, spor matı gibi pek çok farklı ürünün dikkat çektiği görülmektedir.

 

İlgili İçerik; İnternetten Spor Malzemeleri Nasıl Satılır?

 

N11 En Çok Satılan Ürünler Spor

 

Kozmetik Alanında N11 En Çok Satılan Ürünler

 

Kozmetik, bakım ve kişisel bakım alanındaki pek çok ürün N11 en çok satılan ürünler arasında yer almaktadır. Parfüm, yüz temizleme jelleri, kozmetik ürünleri, makyaj malzemeleri gibi güzellik sırlarına dair her markadan binlerce ürün N11’da satışa sunulmaktadır. Kozmetik ürünler arasında en çok satılan ürünler arasında; şampuan, saç kremi, nemlendirici, deodorant & Roll On, cilt temizleyici, krem ve Losyon, maske, serum ve de şarj edilebilir diş fırçası olarak sayılabilmektedir.

 

N11 En Çok Satılan Ürünler Kozmetik

 

N11’de Ne Satabilirim?

 

N11’de ne satabilirim dediğimizde izlenilecek bazı yollar mevcuttur. Piyasadaki eksiklikleri araştırarak müşterilerin sorun yaşadığı sorunlara ya da beklentilerine çözüm getirmek gerekmektedir. Hobilerinizi, kişisel zevklerinizi işe dönüştürme konusunda girişimlerde bulunmak önemlidir. Mesleki deneyimleri ticari bir işletmeye dönüştürme konusunda araştırmalar yapılmalıdır. Mevcut trendleri ve potansiyel talepleri analiz etmek oldukça önemlidir. Online ticaretteki potansiyelleri keşfederek yüksek kar marjlı ürünlerin satışını gerçekleştirmek önemlidir.

 

 

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

 

Yazar: Tolga Sefa Ağyıldız

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax