Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Paraşüt Kolay E-fatura Hakkında Merak Ettiğiniz Her Şey

Güncelleme Tarihi: 14.07.2023

İçindekiler;

E-ticaret firmaları veya dijital dönüşümünü tamamlayarak işini online platformlara taşımak isteyenlerin kullanabileceği birçok entegrasyon modeli bulunmaktadır. Genellikle e-ticaret yapan veya işlerini internet ortamına taşımak isteyen firmaların kullandıkları entegrasyon modelleri şunlardır;

 
  • Muhasebe – ERP entegrasyonları
  • Kargo entegrasyonları
  • XML Tedarikçi Entegrasyonu
  • Santral entegrasyonu
  • Pazaryeri entegrasyonu
 

Firmalar ihtiyaçları oldukları alanda entegrasyon hizmetinden yararlanmak için ise belirli başlı firmalar ile iş birliği yapabilmektedir. Günümüzde muhasebe entegrasyonları için hizmet almak isteyen firmaların çalıştığı firmalardan birisi de Paraşüt’tür.

 

Paraşüt Kolay E-fatura Hakkında Merak Ettiğiniz Her Şey adlı bu yazımızda muhasebe uygulamaları için paraşüt.com ile çalışmak isteyenler için; parasut.com, parasut nedir, parasut hizmetleri ve parasut kullanmanın avantajları hakkında bilgiler vereceğiz. Sizler de bu yazımızı inceleyerek muhasebe ve ön muhasebe firmaları arasında bulunan Paraşüt hakkında bilgi alabilir ve aklınızda yer alan soru işaretlerine yanıt bulabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Muhasebe-ERP Entegrasyonları

 

İlgili İçerik; Pazaryeri Entegrasyonları

 

Paraşüt Kolay E-fatura Hakkında Bilgiler

 

Parasut.com Nedir?

 

Paraşüt, firmalara yenilikçi çözümler sunarak geleneksel ön muhasebe programlarından farklılaşan internet tabanlı bir muhasebe programıdır. Paraşüt’ü diğer ön muhasebe programlarından ayıran en önemli özellik firmaların finansal verilerinin bulut platformlarda saklanması ve koruma altına alınarak sürekli yedeklenmesidir.

 

En çok kullanılan muhasebe programlarından birisi olan paraşüt, dizüstü ve masaüstü bilgisayarlardan kolay bir şekilde kullanılabilmektedir. Yenilikçi çözümler üreten bir şirket olan parasut.com geliştirdiği mobil uygulama sayesinde tablet ve cep telefonu cihazlardan da kolay bir şekilde kullanılabilmektedir.

 

İlgili İçerik; İnternetten Satış Nasıl Yapılır? Bilmeniz Gerekenler (2021 Yeni)


İlgili İçerik; E-Ticaret Gizlilik Sözleşmesi Nasıl Hazırlanır? 



Parasut.com Nedir

 

Parasut.com’un Sağladığı Avantajlar

 

En çok kullanılan ön muhasebe programlarından birisi olan Paraşüt, müşterileri için avantajlı çözümler sunan bir firmadır. Paraşüt Kolay E-fatura Hakkında Merak Ettiğiniz Her Şey adlı yazımızın bu bölümünde sizlere parasut.com’un avantajlarından bahsedeceğiz.

 
  • Paraşüt, müşterilerine yer ve zamandan bağımsız olarak işletmelerini kolayca yönetme imkânı sağlamaktadır.
  • Dizüstü, masaüstü cihazlar, tablet ve cep telefonuna adapte bir şekilde çalışan parsüt sayesinde firmalar istediği zaman, istediği yerde finanslar verilerini takip edebilmektedir.
  • Kullanıcı dostu bir şekilde tasarlanan paraşüt arayüzü sayesinde firmalar kolayca verilerine ulaşabilmektedir.
  • E-fatura, e-arşiv, e-ticaret entegrasyonu, banka entegrasyonu, CRM, online tahsilat gibi özellikleri bulunan Paraşüt, firmaların ihtiyaç duyduğu birçok alanda çalışmalar yapmasına olanak sağlamaktadır.
  • Paraşüt.com kullanan firmalar bu platform üzerinden fatura, cari hesap, gelir ve gider, serbest meslek makbuzu ve stok takibi işlemlerini kolay bir şekilde yapabilmektedir.
  • Paraşüt.com’un özellikleri arasında bulunan raporlar özelliği sayesinde firmalar gelir- gider raporu, tahsilat raporu, nakit akışı raporu, kasa banka raporu gibi raporlara kolay bir şekilde ulaşabilmektedir. Bu raporlara hızlı bir şekilde ulaşmak firmaların finansal analizlerini kolayca yapmasına yardımcı olmaktadır.
 

İlgili İçerik; İyi Bir E-ticaret Sitesi Nasıl Olmalı? 


İlgili İçerik; Sermayesiz E-ticaret Nasıl Yapılır? 



Parasut.com Sağladığı Avantajlar

 

Paraşüt Özellikleri

 

Ön muhasebe ve muhasebe uygulamaları içerisinde bulunan paraşütün birçok özelliği bulunmaktadır.

 
  • Fatura Takibi
  • Stok Takibi
  • Raporlama
  • Cari Hesap Hareketleri
  • E-fatura – E-arşiv fatura
  • Gelir Gider Takibi
  • Banka Entegrasyonu
  • CRM, E-ticaret ve Mağaza Entegrasyonu
 

Parasut.com’un özellikleri arasında bulunmaktadır. Paraşüt Kolay E-fatura Hakkında Merak Ettiğiniz Her Şey adlı yazımızın bu bölümünde gelin bu özellikleri tek tek inceleyelim.

 
İlgili İçerik; e-Arşiv ve e-Fatura İş Ortaklarımız 



Parasut.com Avantajları Nedir

 

Kolay E-fatura Takibi

 

Ticari faaliyet gösteren firmalar yaptıkları satışlar, aldıkları hizmetler ve satın aldıkları ürünlerin fatura takibini yapmak zorundadır. Şirketlerin gelir ve gider hesabı yapması için önemli olan bu işlemler Paraşüt kolay e-fatura takibi ile hızlıca yapılabilmektedir. Paraşüt’ün özellikleri arasında bulunan fatura takibi ile;

 
  • E-fatura kesen firmalar faturalarını elektronik ortamlardan hızlı bir şekilde gönderebilmektedir.
  • Kolayca iletilen e-faturalar sayesinde firmalar alacaklarını daha hızlı tahsil edebilmektedir.
  • Firmalar elektronik ortamlardan fatura kestikleri için kâğıt, kaşe, toner ve kartuş gibi masraflarını azaltmaktadır. Bununla beraber e-faturalar elektronik ortamlarda kesilen fatura türlerinden birisi olduğu için paraşüt kullanan firmalar doğanın korunmasına da yardımcı olmaktadır.
  • Elektronik faturalar e-mail ile iletilen fatura türlerinden birisi olduğu için firmanızın fatura gönderimi için harcayacağı kargo masrafları azalacaktır.
  • Bulut platformlu bir uygulama olan paraşüt sayesinde faturalar dijital ortamlarda arşivlenmekte ve firmanızın bu faturalara ulaşması oldukça kolaylaşmaktadır.
 

İlgili İçerik; e-Fatura, e-Arşiv Hakkında Mutlaka Bilmeniz Gereken 10 Madde

 

İlgili İçerik; E-ticarette e-Fatura ve e-Arşiv Hizmeti

 

Parasut.com Kolay E-fatura Takibi

 

Paraşüt Serbest Meslek Makbuzu Kesme ve Takip İşlemleri

 

Serbest meslek yapan kişilerin satışını yaptıkları ürünler ve verdikleri hizmetler için serbest meslek makbuzu kesmeleri gerekmektedir. Genellikle serbest meslek makbuzu kesen kişiler burada girecekleri tutarları kendileri hesaplamakta ve manuel bir şekilde serbet meslek makbuzu kesmektedirler.

 

Paraşüt, serbet meslek makbuzu kesmek isteyenlerin hızlı bir şekilde bu makbuzları kesmesine olanak sağlamaktadır. Paraşütün özellikleri arasında bulunan serbest meslek makbuzu takibi sayesinde;

 
  • Serbest meslek yapanlar hızlı bir şekilde makbuz kesebilmektedir.
  • Paraşüt.com da bulunan kredi kartı ile ödeme seçeneği sayesinde serbest meslek sahipleri alacaklarını daha hızlı bir şekilde tahsil edebilmektedir.
  • Serbest meslek makbuzu kesmek isteyenler daha önce kestikleri makbuzlardan şablon oluşturabilmekte ve bir sonraki makbuz kesme işlemlerini daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilmektedir.
  • Serbest meslek sahibi olanlar bu platform üzerinden kestikleri makbuzların ödeme takiplerini kolay bir şekilde yapabilmekte ve arşiv özelliği sayesinde serbest meslek makbuzlarına kolayca ulaşabilmektedir.
 

İlgili İçerik; Vergi Dilimleri Hakkında Mutlaka Bilmeniz Gerekenler (2021)

 

İlgili İçerik; İşinizi E-ticarete Taşımanız için 9 Önemli Neden



Parasut.com Makbuz Kesme ve Takip İşlemleri

 

E-ticaret ve Pazaryeri Entegrasyonları

 

E-ticaret ile internetten ürün satışı yapan veya ülkemizde bulunan Trendyol, Hepsiburada gibi pazaryerlerinden satış yapan kişilerin yapacağı paraşüt entegrasyonu sayesinde işlerini takip etmeleri oldukça kolaylaşmaktadır. Paraşüt e-ticaret entegrasyonu ile;

 
  • Pazaryerlerinden satış yapan firmalar ürün sattıkları kişilerin müşteri bilgilerini ve fatura bilgilerini anında Paraşüt’e aktartabilmektedir. Bu e-fatura keserken veri girmek için zaman kaybetmenizi engelleyen bir özelliktir.
  • E-ticaret ile pazaryerlerinden satış yapan kişiler aktarılan veriler sayesinde otomatik olarak faturalarını kesebilmektedir. Bu özellik fatura kesmek için zaman kaybetmenizin önünde geçecektir. Paraşüt ile E-fatura mükellefi olan kişilere hızlı bir şekilde faturalarınızı hızlı bir şekilde gönderebilir ve tahsilatınızı kolaylaştırabilirsiniz.
  • Paraşüt.com, birden fazla platformdan satış yapan firmaların operasyon süreçlerini hızlandırmak için mağaza hesapları, stok takibi, alım ve satım işlemleri gibi birçok özelliği bir ekranda toplamıştır. Paraşütün bu özelliği sayesinde firmalar tek bir platform üzerinden operasyonel süreçlerini hızlı bir şekilde sürdürebilmektedir.
  • E-ticaret entegrasyonları sayesinde e-ticaret yapan firmalar, mali müşavir ve muhasebecileri ile entegreli bir şekilde çalışabilmektedir. Paraşüt.com kullanan bir firmanın mali müşaviri hızlı bir şekilde fatura, fiş ve banka hesabı takibini paraşüt üzerinden yapabilmektedir. Bu özellik firmaların belge gönderme sürecini sıfıra indirmekte ve fatura gönderimi için kargo masrafı yapmasını engellemektedir.
 

İlgili İçerik; Trendyol’da Satış Yapmak için Bilmeniz Gerekenler



Parasut.com E-ticaret ve Pazaryeri Entegrasyonları

 

Paraşüt Raporlama Özelliği

 

Paraşüt Kolay E-fatura Hakkında Merak Ettiğiniz Her Şey adlı yazımızın bu bölümünde sizlere paraşütün raporlama özelliği hakkında bilgi vereceğiz. Paraşüt kullanan firmalar gelir ve giderlerini gösteren raporlara kolay bir şekilde ulaşabilmektedir. Paraşüt üzerinden ulaşabileceğiniz raporlar şunlardır;

 
  • Gelir ve Gider Raporları
  • Tahsilat raporu
  • Banka Raporu
  • Nakit akış raporu
  • KDV Raporu
  • Satış raporu
  • Ödeme raporu
 

Firmanız parasut.com kullanmaya başladığında yukarıda gördüğünüz raporlara kolay bir şekilde ulaşabilecek ve doğru bir şekilde gelir ve giderlerini analiz edebilecektir.

 

İlgili İçerik; E-ticarette Müşteri Arttırma Teknikleri 



Parasut.com Raporlama Özelliği

 

Ticimax ve Paraşüt Entegrasyonu

 

Ticimax e-ticaret alt yapılarını kullanarak e-ticaret yapan firmalar kolay bir şekilde Paraşüt entegrasyonu yapabilmektedir. Ticimax ile kurulan e-ticaret sitenizde siz de paraşüt entegrasyonu yapabilir ve analizlerinizi doğru bir şekilde yaparak gelir arttırmanızı sağlayacak kararları hızlı bir şekilde verebilirsiniz.

 

 

 

Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

 

Yazar: Tolga Sefa Ağyıldız

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax