Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Türkiye’den İngiltere’ye Kargo Gönderimi Nasıl Yapılır?

Güncelleme Tarihi: 05.06.2023

İçindekiler;

Türkiye’den İngiltere’ye kargo göndermek isteyen kişi sayısı her geçen gün artış gösteriyor. Hem ülkemizden İngiltere’ye yapılan e-ihracatın artması hem de kargo gönderiminin kolaylaşması Türkiye’den İngiltere’ye kargo gönderen firma sayısının artmasını sağlıyor. Bu noktada firmaların İngiltere’ye kargo göndermek için kargo süreçleri hakkında bilgi alması gerekiyor. Çünkü satılan ürünler tüketicilere hızlı bir şekilde ulaştırılmadığı takdirde markaların müşteri memnuniyeti zarar görüyor.

 

Genellikle İngiltere’ye gönderilen kargolar hava yolu ile gönderilse de bu noktada işletmelerin e-ihracat maliyetlerini azaltmak için de belirli şeylere önem vermesi gerekiyor. Türkiye’den İngiltere’ye Kargo Gönderimi Nasıl Yapılır adlı bu yazımızda Türkiye’den İngiltere’ye kargo yapmak, İngiltere kargo fiyatları, İngiltere kargo süresi hakkında sizlere detaylı bilgiler vereceğiz.

 

Siz de yazımızı inceleyebilir ve Türkiye’den İngiltere’ye Kargo Yapmak konusu hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Böylece ürün ve hizmetlerinizi daha kolay İngiltere’ye gönderebilirsiniz.


Türkiye’den İngiltere’ye Kargo Gönderimi Nasıl Yapılır?

 

İngiltere

 

Birleşik Krallığı meydana getiren dört ülkeden birisi olan İngiltere’nin başkenti Londra’dır. 56 milyondan fazla kişinin yaşadığı bir ülke olan İngiltere, İrlanda, İskoçya ve Galler ile komşu bir ülkedir. İngiltere’nin resmi para birimi sterlindir.


İngiltere

 

İngiltere’ye Kargo Gönderimi Yapmak

 

Türkiye’den İngiltere’ye kargo gönderimi yapmak isteyen kişi ve işletmeler genellikle lojistik ya da kargo firmaları ile çalışmayı tercih etmektedir. Kargo firmaları Türkiye’den İngiltere’ye gönderilen kargoları ise farklı taşıma yolları ile İngiltere’ye ulaştırmaktadır.

 
  • Hava Yolu
  • Kara Yolu
  • Deniz Yolu
 

İngiltere’ye kargo gönderimi esnasında kişi ve işletmelerin tercih edebileceği taşıma türleridir. Fakat istatistiksel veriler göz önünde bulundurulduğunda Türkiye’den İngiltere’ye kargo gönderimi yaparken kişi ve işletmelerin daha çok havayolu ile taşıma yapan firmaları tercih ettiği görülmektedir.

 

İlginizi Çekebilir: Uluslararası Kargo Gönderimleriniz İçin Bilmeniz Gerekenler


İngiltere’ye Kargo Gönderimi Yapmak

 

İngiltere Kargo Firmalarını Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Türkiye’den İngiltere’ye kargo gönderimi yapmak isteyen kişi ve markaların kargo firması seçiminde oldukça dikkatli olması gerekir. Çünkü gönderim yapacak kişi ve işletmelerin gönderdiği ürünlerin alıcılara kolay bir şekilde ulaşması önemlidir. Aksi takdirde markaları müşteri memnuniyeti ve marka sadakati zarar görecektir. Bunun yanı sıra Türkiye’den gönderim yaparken seçeceğiniz kargo firmasının kargo ücretleri de oldukça önemli konular arasında yer almaktadır.

 
  • Kargo Firmasının Gönderim Ücretleri
  • Kargo Firmasının İngiltere’ye Kargo Süresi
  • Sunduğu Paketler
  • Ek Hizmetler
  • Güvenilirliği
  • Adrese Teslim, Bildirim ve Sigorta Seçenekleri
 

Türkiye’den İngiltere’ye kargo göndermek için kargo firması arayan kişi ve işletmelerin göz önünde bulundurması gereken önemli unsurlaradır. Özellikle bu noktada her markanın e-ihracatta ve ürün satışında karlılığını artırabilmesi için kargo firmasının gönderim ücretlerini önemseyerek hareket etmesi gerekir. Bununla beraber müşteri memnuniyetinin etkilenmemesi için de markaların kargo süresi ve sigorta gibi önemli unsurlara dikkat ederek seçim yapması gerekmektedir.

 

Böylece çalışacağınız lojistik ve kargo firmalarını profesyonel bir şekilde seçebilir ve müşteri memnuniyetinizi artıracak bir hizmet verebilirsiniz.

 

İlginizi Çekebilir: İngiltere'ye E-ihracat ile Nasıl Ürün Satabilirsiniz?


İngiltere Kargo Firmalarını Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Türkiye’den İngiltere’ye Mikro İhracat ile Kargo Gönderimi

 

Türkiye’den İngiltere’ye ürün satışı yapan markaların ürün ve hizmetlerini İngiltere’ye gönderirken tercih edebileceği bir diğer yöntem de mikro ihracat ile kargo gönderimidir.

 

Türkiye’den İngiltere’ye ürün satan markalar 15.000 Euro değerine ve 300 KG ağırlığa kadar olan ürün ve hizmetlerini İngiltere’ye ETGB ile gönderebilmektedir. Bunun yanı sıra mikro ihracat markaların KDV’siz bir şekilde fatura kesmelerini veya KDV iadesi almalarını da sağlamaktadır.

 

Sizler de Türkiye’den İngiltere’ye satış yapan ve İngiltere’ye kargo yapmak isteyenler arasında yer alıyorsanız e-devlet üzerinden başvuru yaparak mikro ihracat yapabilir ve ETGB beyannamesi ile İngiltere’ye kargo gönderirken KDV’siz bir şekilde de satış yapabilirsiniz.


Türkiye’den İngiltere’ye Mikro İhracat ile Kargo Gönderimi

 

Türkiye’den İngiltere’ye Kargo Gönderimi Yapabileceğiniz Firmalar

 

Türkiye’den İngiltere’ye kargo göndermek için kişi ve işletmeler belirli kargo firmalarını seçebilir. Bu noktada çalışılabilecek kargo firması sayısının oldukça fazla olduğunu söylemek mümkündür.

 
  • DHL
  • UPS
  • PTT KARGO
  • Aras Kargo
  • Yurtiçi Kargo
  • MNG Kargo
 

Türkiye’den İngiltere’ye kargo gönderimi yapmak için çalışabileceğiniz kargo firmaları arasında yer almaktadır. Sizler de e-ihracat sitenizi Ticimax ile kurduysanız kargo entegrasyonları içerisinde yer alan bu firmaları tercih edebilirsiniz. Böylece hem firmanızın lojistik süreçlerini daha profesyonel bir şekilde yönetebilir ve gönderdiğiniz kargoların müşterileriniz tarafından takip edilmesini sağlayarak müşteri memnuniyetini artırabilirsiniz.

 

İlginizi Çekebilir: Ürünlerinizi Mevcut Müşterilerinize Nasıl Pazarlayabilirsiniz?


Türkiye’den İngiltere’ye Kargo Gönderimi Yapabileceğiniz Firmalar

 

Türkiye’den İngiltere’ye Kargo Fiyatları

 

Türkiye’den İngiltere’ye kargo gönderimi yapacak olan kişi ve işletmelerin önem verdiği bir diğer konu da Türkiye’den İngiltere’ye kargo fiyatlarıdır. Bireysel olarak İngiltere’ye kargo göndermek isteyen kişiler firmalara göre daha fazla fiyatlar ile kargo gönderimi yapabilir. Çünkü kurumsal olarak gönderim yapacak olan kişiler kargo anlaşmaları çerçevesinde indirimli fiyatlar ile Türkiye’den İngiltere’ye kargo gönderimi yapabilmektedir.

 

Türkiye’den İngiltere’ye kargo fiyatları belirlenirken çoğu zaman ürünün ağırlığı ve desisi göz önünde bulundurularak fiyatlandırma yapılmaktadır. Bu nedenle gönderilecek olan ürünün desisi artıkça fiyatı da artış göstermektedir.

  • 0 -5 Kg ağırlığındaki ürünler için 100 - 400 TL
  • 5 -10 Kg ağırlığındaki ürünler için 400 - 1200 TL
  • 10 - 15 Kg ağırlığındaki ürünler için 1200 - 1800 TL
  • 20 + Kg ağırlığındaki ürünler için 2500 TL
 

Aralığında İngiltere kargo ücretleri farklılık göstermektedir. Çoğu zaman 20 KG’nin üzerindeki gönderimlerde kişi ve işletmeler her bir desi için artı ücret ödemektedir. Bunun yanı sıra İngiltere’ye kargo göndermek isteyen kişi ve işletmelerin bilmesi gereken bir diğer konu da kargo fiyatlarının gönderim yapılacak firmaya göre farklılık gösterdiğidir.

 

Bu nedenle İngiltere’ye e-ihracat ya da ihracat yapacak olan kişi ve işletmelerin gönderim yapmadan önce kargo firmalarından teklif alması gerekir. Böylece uygun fiyatlar ile gönderim yapabilir ve maliyetlerinizi azaltırken markanızın karlılığını da artırabilirsiniz.


Türkiye’den İngiltere’ye Kargo Fiyatları

 

Türkiye’den İngiltere’ye Kargo Süresi

 

Türkiye’den İngiltere’ye kargo gönderimi yaparken önem verilen bir diğer konu da kargo gönderim süresidir. Çünkü markalardan alışveriş yapan kişiler satın aldıkları ürünlere kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmak istemektedir. Kargo süresi uzadığı takdirde ise markaların müşteri memnuniyeti zarar görmektedir. Bu nedenle birçok firma İngiltere kargo süresini kısaltmak için hızlı gönderim seçeneğini tercih etmektedir.

 

Türkiye’den İngiltere’ye yapılacak olan gönderimlerde kargo süresinin belirleyen ana unsurlar ürünün ağırlığı, gönderim seçeneği ve çalışılan firmadır. Çoğu kargo firması gönderim sürelerini kısaltabilmek için hızlı teslimat seçeneği sunmaktadır. Hızlı teslimat seçeneği ile İngiltere’ye kargo gönderimlerinde ürünler genellikle 1-3 iş günü içerisinde alıcılara ulaşmaktadır. Normal gönderimlerde ise İngiltere kargo süresi 3 – 14 iş gününe kadar uzayabilmektedir.

 

Müşterilerin memnuniyetini artırmak ve profesyonel hizmet vermek isteyen markaların bu nedenle hızlı teslimat seçeneği ile kargo gönderimi yapmaya önem vermesi gerekir.

 

İlginizi Çekebilir: İşinizi Kolaylaştıracak En İyi Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Programları


Türkiye’den İngiltere’ye Kargo Süresi

 

Türkiye’den İngiltere’ye Satış Yapın

 

Türkiye’den İngiltere’ye kargo gönderimi yapanlar genellikle e-ihracat firmalarıdır. Çünkü bu ülke e-ihracat firmaları için oldukça önemli bir pazar ülkesidir. Türkiye’den İngiltere’ye satış yapmak isteyen kişilerin bir e-ihracat sitesi olması gerekir.

 

E-ihracat sitelerini kurarken profesyonel hareket etmek ve e-ihracatta başarılı olmak isteyenler ise Ticimax e-ihracat alt yapılarını tercih eder. Siz de e-ihracat sitenizi kurarken 15 yılı aşkın deneyimimizden yaralanmak için Ticimax’ı tercih edebilirsiniz. Ticimax e-ihracat alt yapısında yer alan modül ve özellikleri kullanarak profesyonelce satış yapabilirsiniz.

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax