Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

E-ihracat Bilgi Bankası

Ürdün’e Satış Yapmak: Ürdün’e Ürün Nasıl Satılır?

Ürdün’e satış yapmak da markaların ilgi duyduğu konular arasında yer alır. Çünkü Asya ülkeleri arasında yer alan Ürdün hem stratejik konumu gereği hem de ekonomik çeşitliliği ile E-ihracat yapan firmalara büyük fırsatlar sunar.
29 Mar, 2024

FDA Belgesi Nedir? FDA Onayı Nasıl Alınır?

Food and Drug Administration yani bilinen kısaltmasıyla FDA, Amerikan Gıda ve İlaç İdaresi anlamında gelir. FDA, Amerika’da tüketimi yapılan ilaç, gıda ürünleri, medikal ürünler, veteriner malzemeleri, diyet ürünleri, kan ürünleri, kozmetik ürünler ve radyasyon yayan cihazlardan sorumlu olan bir kurumdur.
29 Mar, 2024

VAT Numarası Nedir? VAT Numarası Nasıl Alınır?

Value Added Tax (VAT), Türkçe’ye Katma Değer Vergisi olarak çevrilmiştir. Genellikle yurt dışında şirket kuruluşu yapmak isteyen kişiler için önemli bir şey olan VAT numarası, Avrupa Birliği dahil birçok ülkede KDV’yi tanımlamak için kullanılan bir tanımlayıcı olarak bilinir
29 Mar, 2024

DDP Teslim Şekli Nedir?

Yurt dışına satış yapacak ve uluslararası ticarete adım atacak olan işletmelerin müşterilerine ürün ve hizmet teslimatı esnasında tercih edebileceği belirli teslimat yöntemleri bulunur. Delivery Duty Paid yani DDP Teslimat şekli de bunlardan birisidir.
19 Mar, 2024

Yurtdışı İhracat Siteleri: Yurtdışına İhracat Yapabileceğiniz Platformlar

Yurtdışı ihracat siteleri, markaların ürün ve hizmetlerini internet üzerinden farklı ülkelere satmasını sağlayan platformlardır. Genellikle bu süreçte işletmeler kendilerine ait bir site açarak satış yapabilecekleri gibi e-ihracat pazaryeri platformları üzerinden de satış yapabilmektedir.
12 Şub, 2024

Türkiye'nin En Çok İhraç Ettiği Ürünler Nelerdir?

İhracat yapmak isteyen markalar hedef pazar seçimine önem verdikleri kadar Türkiye’nin en çok ihraç ettiği ürünleri araştırmaya da önem verir. Çünkü işletmeler ihraç edilecek ürün ve hizmetlerini iyi bir şekilde seçtikleri takdirde ihracatta başarılı olabilmektedir.
11 Oca, 2024

Belçika'da Şirket Kurmak: Belçika'da Şirket Nasıl Kurulur?

Belçika’da şirket kurmak, Avrupa pazarına açılmak ve Belçika’da faaliyet yürütmek isteyen kişi ve işletmelerin düşünceleri arasında yer alır. Belçika’nın büyük bir Pazar ülkesi olması, ekonomik gücü, ekonomik kararlığı gibi önemli faktörler kişilerin şirket kurmak için Belçika’ya yönelmesini sağlar.
05 Oca, 2024

Ozon ile Rusya'ya E-ticaret: Ozon'da Satış Nasıl Yapılır?

Rusya’ya e-ticaret yapmak isteyen kişi ve işletmeler kendilerine ait kuracakları bir e-ihracat sitesinden satış işlemi yapabilecekleri gibi Ozon ile Rusya’ya e-ticaret de yapabilmektedir. Rusya merkezli pazaryeri platformlarından birisi olan Ozon son dönemlerin en popüler satış kanalları arasında yer alır.
28 Ara, 2023

Bahreyn’e Satış Yapmak: Bahreyn’e Ürün Nasıl Satılır?

Bahreyn’e satış yapmak isteyen işletme sayısı her geçen gün artış göstermektedir. Bahreyn para biriminin oldukça değerli olmasından kaynaklı yurt dışına ürün satmak isteyen kişi ve işletmeler çoğu zaman Bahreyn’e satış yapmaya yönelmektedir.
15 Ara, 2023

Malta'da Şirket Kurmak: Malta'da Şirket Nasıl Kurulur?

Şirket kurmak isteyen kişiler genellikle popüler olan ülkelere yönelir ve bunların başında Avrupa ülkeleri yer alır. Malta’da şirket kurmak da bireylerin ve kendi markasını hayata geçirmek isteyenlerin yöneldiği ülkeler arasında yer alır. Malta’nın Avrupa ülkeleri arasında yer alması ve global bir ülke olmasından kaynaklı kişiler Malta’da şirket kuruluşu gerçekleştirmeye çalışmaktadır.
11 Ara, 2023

İtalya’da Şirket Kurmak: İtalya'da Şirket Nasıl Kurulur?

İşletmesini yurt dışına açmak ve global boyutlarda iş yapmak isteyen kişilerin büyük bölümü yurt dışında şirket kurmayı ister. İtalya’da şirket kurmak da yurt dışında iş yapmak isteyen kişilerin düşünceleri arasındadır. Gerek İtalya’nın jeopolitik konumu gerekse Avrupa birliğinde olmasından kaynaklı olarak günümüzde birçok kişi İtalya’da şirket kurmayı düşünmektedir.
08 Ara, 2023

Gümrüksüz Ticaret Nedir, Nasıl Yapılır?

Gümrüksüz ticaret, ürün satışı yapmak isteyen kişi ve işletmelerin gümrük vergisi olmadan, ithalat ya da ihracat sınırlarına takılmadan satmak istedikleri ürün ve hizmetleri serbest bir biçimde alıp sattığı ticari faaliyete verilen isimdir.
08 Ara, 2023

İhracat Belgesi Nedir, İhracat Belgesi Nasıl Alınır?

İhracat yapmak isteyen girişimcilerin alması gereken belgeler arasında ihracat belgesi bulunur. Bazı girişimciler ihracat belgesi alma süreçlerine hakimken ve belgelerini alabilirken bazı girişimciler de ihracat belgesi nasıl alınır sorusuna yanıt arar. Çünkü belge alma süreçlerinde girişimcilerin hepsi profesyonel bir şekilde hareket etmek ve belgelerine kısa sürede ulaşmak ister.
30 Kas, 2023

Arabistan'a Satış Yapmak: Arabistan'a Nasıl Satış Yapılır?

Yurt dışına satış yapmak isteyen kişi ve işletmelerin son dönemdeki ilgi duyduğu konulardan birisi Arabistan’a satış yapmaktır. Arabistan’da kullanılan para birimi olan Arabistan Riyali’nin değerli olması ve Arabistan’ın internetten alışverişlere olan ilginin artması markaların internetten satış yapacakları pazar ülkesi seçiminde Arabistan’a yönelmesini sağlamıştır.
23 Kas, 2023

Amazon Almanya'da Satış Yapmak

İnternetten ürün satışı yapacak olan kişiler kendi e-ticaret siteleri üzerinden satış yapabilecekleri gibi e-ticaret pazaryerlerinden de ürün satabilir.
16 Kas, 2023

İthalat Nedir? Nasıl Yapılır?

İthalat, bir ülkenin yurt dışından mal ve hizmet satın almasına verilen isimdir. Genellikle ithalat ile alınan ürünler, ülke içerisinde kullanmak, satmak ya da farklı ülkelere yeniden satılmak için alınır.
06 Kas, 2023

Polonya’ya Satış Yapmak: Polonya’ya Ürün Nasıl Satılır?

Yurt dışına ürün satışı yapacak olan kişi ve işletmeler son dönemlerde popüler bir ülke olduğu için Polonya’da satış yapmaya yöneliyor. Polonya’ya ürün satışı yapacak olan markalar hem döviz ile gelir elde edebilmek için hem de markalarını global bir boyuta taşımak için kendilerine ait bir e-ihracat sitesi açıyor ya da Allegro gibi pazaryeri platformlarına yöneliyor.
06 Kas, 2023

Bulgaristan’da Şirket Kurmak: Bulgaristan'da Şirket Nasıl Kurulur?

Türk vatandaşları Bulgaristan’da şirket kurmak için hak sahibi olduklarından dolayı son dönemlerde birçok kişi Bulgaristan’da şirket nasıl kurulur sorusuna yanıt arıyor. Bulgaristan’ın Avrupa kıtasında yer alması ve düşük sermaye ile şirket kurma avantajı sağlaması gibi birçok etkenden dolayı girişimciler bu ülkeye yöneliyor.
23 Eki, 2023

Japonya'ya Satış Yapmak: Japonya'ya Satış Nasıl Yapılır?

Japonya’ya satış yapmak, e-ihracat ile yurtdışına ürün satacak markaların hedefleri arasında yer alır. Japonya’nın dünyanın en büyük ekonomileri arasında yer alması ve hedef pazar büyüklüğünden dolayı markalar satış yapmak için bu ülkeyi oldukça tercih eder. Japonya’ya ürün satışı yapacak olan her e-ihracat firmasının ise göz önünde bulundurması gereken belirli noktalar bulunur.
13 Eki, 2023

İran'a Satış Yapmak: İran'a Ürün Nasıl Satılır?

İran’ın potansiyel Pazar fırsatları ve E-ihracat kolaylıkları markaların ve kişilerin hedef Pazar olarak bu ülkeye yönelmesini sağlıyor.
11 Eyl, 2023

Macaristan'a Satış Yapmak: Macaristan'a Ürün Nasıl Satılır?

Türkiye’den yurt dışına ürün satışı yapacak olan kişi ve işletmeler son dönemlerde Macaristan’a satış yapmaya yöneliyor. Macaristan’ın e-ticarete olan ilgisi ve ülkeye satış yapan girişimcimlerin döviz geliri elde etmesi gibi birçok neden hedef Pazar olarak bu ülkeyi seçen işletme sayısının artmasını sağlıyor.
05 Eyl, 2023

Jumia'da Satış Yapmak: Jumia'da Mağaza Nasıl Açılır?

Jumia, Yurtdışına satış yapacak olan markaların tercih edebileceği platformlar arasında yer alır. Jumia’da satış yapmak isteyen kişi ve işletmeler ise kolay bir şekilde mağazalarını kurarken birçok avantajdan da yaralanabilmektedir .
01 Eyl, 2023

Avusturya'ya Satış Yapmak: Avusturya'ya Ürün Nasıl Satılır?

Avrupa’nın en büyük ülkeleri arasında yer alan Avusturya, e-ihracat yapmak isteyen kişi ve işletmeler için oldukça önemli bir pazardır.
28 Ağu, 2023

Amazon Kanada'da Satış Yapmak

Amazon'da satış yapmak isteyen markaların büyük bölümü Amerika pazarına yoğunlaşırken son dönemlerde birçok markanın da Amazon Kanada’da satış yapmaya başladığı görülüyor. Hatta çoğu marka hem Amazon Amerika’da hem de Kanada’da satıcı mağazası açarak birden fazla yerden satış yapıyor.
21 Ağu, 2023

E-ticaret Firmaları İçin Back To School Kampanyalarına Hazırlık Rehberi

Back to School okula dönüş anlamına gelir ve yeni eğitim öğretim yılının başladığını ifade eder. Öğrencilere eğitim verilmeye başlanan bu dönemde e-ticaret firmaları yapacakları kampanyalar ve pazarlama çalışmaları ile satışlarını artırabilmektedir.
17 Ağu, 2023

Print on Demand Nedir?

Print on Demand (POD), Türkçe’de talep üzerine baskı olarak bilinir. E-ticarette yaygın iş modelleri arasında yer alan Print on Demand iş modelinde, ürünlere baskı yapmak için talep geldiğinde üretilip satışı yapılmaktadır.
04 Ağu, 2023

Karadağ'da Şirket Kurmak

Avrupa’nın güneydoğusunda yer alan ülkelerden birisi olan Karadağ’da şirket kurmak son dönemlerin en popüler konuları arasında yer alıyor.
04 Ağu, 2023

Kanada'ya Satış Yapmak: Kanada'ya Ürün Nasıl Satılır?

İnternetten satış yapmak isteyen kişi ve işletmeler belirli hedef pazar ülkesi seçiyor ve günümüzde birçok kişi ve işletme Kanada’ya satış yapmak istiyor.
04 Ağu, 2023
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Sonraki | Son

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax