Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Türkiye'den İsrail'e Kargo Gönderimi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Güncelleme Tarihi: 12.07.2023

İçindekiler;

Türkiye’den yurtdışına satış yapılan ülkelerden birisi olan İsrail’e kargo göndermek isteyen birçok kişi ve işletme bulunur. Genellikle kişiler İsrail’e bireysel kargo gönderimi yaparken kurumlar ise ticari amaçlı kargo gönderimi yapmaktadır. İsrail’e kargo gönderimi yaparken kişi ve işletmelerin çalışabileceği birçok kargo firması bulunur fakat bu firmaların seçiminde de belirli unsurlara dikkat edilmesi gerekir.

 
  • Kargo firmasının güvenilirliği
  • Kargo firmasının gönderim ücretleri
  • Kargo firmasının gönderim süresi
  • Sağladığı ek hizmetler
 

İsrail’e hangi kargo firması ile gönderim yapmalıyım sorusuna yanıt arayan markaların kargo seçiminde dikkat etmesi gereken önemli noktalardır. Türkiye'den İsrail'e Kargo Gönderimi Hakkında Bilmeniz Gerekenler adlı bu yazımızda hem kargo seçiminizi kolaylaştıracak hem de kargo süreçlerinizi profesyonel bir şekilde yönetmenizi sağlayacak konulara değineceğiz. Sizler de bu yazımızı inceleyebilir İsrail’e kargo süresi ne kadar, İsrail’e hangi kargo firması gönderim yapar, İsrail kargo ücretleri ne kadar gibi sorulara yanıt bulabilir ve operasyonel süreçlerinizi profesyonel bir şekilde yürütebilirsiniz.


Türkiye'den İsrail'e Kargo Gönderimi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

 

İsrail

 

İsrail Devleti ya da bilinen ismiyle İsrail, Batı Asya’da yer alan bir ülkedir. 10 milyona yakın kişinin yaşadığı bir ülke olan İsrail’in ekonomisi oldukça güçlüdür. Resmi dili İbranice olan ülke, Lübnan, Suriye, Mısır, Ürdün, Filistin ve Batı Şeria ile komşudur.

 

E-ticaret ve e-ihracatın oldukça gelişmiş bir ülke olduğu İsrail’de internetten alışveriş yapan kişi sayısı her geçen gün artış göstermektedir.


İsrail

 

Türkiye’den İsrail’e Mikro İhracat ile Kargo Göndermek

 

Türkiye’de İsrail’e ürün satışı yapan markalar e-ticaret ve e-ihracat ile ürün ve hizmetlerini satabilir. Markalar sattıkları ürün ve hizmetleri normal şekillerde İsrail’e kargolayabilecekleri gibi diledikleri takdirde mikro ihracat yaparak ETGB ile de gönderebilir.

 

Türkiye’den İsrail’e mikro ihracat ile ürün gönderecek olan markalar 7.500 Euro ve 150 Kg’a kadar olan ürünlerini ETGB ile gönderebilmektedir. Bu noktada markaların göndereceği ürün ve hizmetlere özel olan ETGB beyannamesi lojistik firmaları tarafından hazırlanır.

 

İlgili İçerik; E-ticarette Kargo Süreçlerini Yönetme İpuçları


Türkiye’den İsrail’e Mikro İhracat ile Kargo Göndermek

 

İsrail’e Hangi Kargo Firması ile Gönderim Yapılır

 

Türkiye’den İsrail’e ürün satışı yapan kişi ve işletmelerin en çok yanıt aradığı sorulardan birisi İsrail’e hangi kargo firması ile gönderim yapılır sorusudur. Bu noktada ülkemizdeki birçok kargo firmasının İsrail’e kargo gönderimi yaptığını bilmeniz önemlidir.

 
  • PTT Kargo
  • UPS
  • DHL
  • Kargo Türk
  • Kargoist
  • Sürat Kargo
  • Mng kargo
  • Yurtiçi kargo
 

Gibi Türkiye’de bilinen kargo firmaları İsrail’e kargo gönderimi yaparken tercih edebileceğiniz firmalar arasında yer alır. Sizler de İsrail’e satış yapmak için e-ihracat sitenizi Ticimax gibi profesyonel bir alt yapı ile açabilir ve Ticimax e-ihracat alt yapısında yer alan anlaşmalı kargo fırsatı ve kargo entegrasyonu sayesinde bu kargo ve lojistik firmaları ile avantajlı bir şekilde çalışabilirsiniz.


İsrail’e Hangi Kargo Firması ile Gönderim Yapılır

 

İsrail Kargo Firması Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Türkiye’den İsrail’e kargo gönderme konusunda çalışabileceğiniz birçok kargo ve lojistik firması bulunsa da bu noktada kargo firmanızı seçerken belirli konuları göz önünde bulundurarak hareket etmeniz gerektiğini bilmelisiniz. Çünkü çoğu kargo firmasının ücretleri ve kargo gönderim süresi birbirine göre farklılık gösterebilmektedir. Bu da markaların karlılığını ve müşteri memnuniyetini olumsuz etkileyebilmektedir.

 

İsrail Kargo Firması Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler şunlardır:

 
  • Çalışacağınız kargo firmasının profesyonelliğini önemseyin.
  • Size sundu ğu avantajlar ve fırsatları göz önünde bulundurun.
  • Desi ya da kilogram başı kargo gönderim ücretlerini göz önünde bulundurarak seçim yapın.
  • Kargo firmasının markanıza sunduğu avantajları inceleyin.
  • Yalnızca bir kargo firması ile çalışmak yerine birden fazla kargo firması ile anlaşmaya özen gösterin.
  • Sigortalı gönderim, adrese teslimat, kapıda ödeme gibi ek hizmetlere önem vererek seçim yapın.
 

Sizler de Türkiye’den İsrail’e kargo firması seçerken bu unsurları göz önünde bulundurarak hareket edebilir ve böylece çalışacağınız kargo firmasını profesyonel bir şekilde seçebilirsiniz.

 

İlgili İçerik; E-ticarette Kargo Paketleri Nasıl Olmalıdır?


İsrail Kargo Firması Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Türkiye – İsrail Kargo Fiyatları

 

Türkiye’den İsrail’e kargo gönderimi yapacak olan kişi ve işletmelerin önem vermesi gereken konulardan birisi de İsrail kargo fiyatlarıdır. Çünkü İsrail kargo ücretleri çalışılan kargo ve lojistik firmasına, ürünün desisine ve gönderim yöntemine göre farklılık göstermektedir. Bununla beraber İsrail’e kargo göndermek isteyen her marka kargo ücretlerini dolar ya da Euro ile ödemektedir. Bu da markaların kargo ücretlerinin artmasına neden olmaktadır.

 

Türkiye’den İsrail’e kargo gönderimi yaparken markaların belirlediği İsrail kargo ücretleri çoğu zaman desi bazlı hesaplanmakta ve gönderimi yapılacak ürünün desisi arttığında kargo ücreti de artış göstermektedir.

 
  • 0,5 desilik ürünler için İsrail kargo ücreti 100 – 110 Euro
  • 1-5 desilik ürünler için İsrail kargo ücreti 110 – 150 Euro
  • 5-10 desilik ürünler için 150- 220 Euro
  • 10 -15 desilik ürünler için 220 – 250 Euro
  • 15 – 20 desilik ürünler için İsrail kargo fiyatları 250 – 340 Euro
 

Arasında farklılık gösterir. Yazımızın bu bölümünde sizlerle paylaştığımız İsrail kargo ücretleri genel ortalamaya göre hesaplanmıştır. Bu nedenle İsrail’e kargo göndermek isteyen kişi ve markaların çalışacakları firmalardan teklif alması ve bu teklifleri göz önünde bulundurarak çalışacakları kargo firmasına karar vermesi gerekir. Aksi takdirde kargo ücreti artış gösterebilmektedir.

 

İsrail kargo ücretlerinin belirlenmesinde çoğu zaman seçilen hizmetler de etkilidir. Örneğin; sigortalı gönderim, adrese teslimat ya da hızlı kargo gönderim seçenekleri gibi ek hizmetler de tercih edildiğinde kargo fiyatlarının artış göstermesi mümkündür.

 

İlgili İçerik; E-ticaret İçin En Uygun Kargo Firması Nasıl Seçilir?


Türkiye – İsrail Kargo Fiyatları

 

İsrail’e Kargo Süresi?

 

Türkiye’den İsrail’e kargo kaç günde gider sorusu da İsrail’e kargo gönderimi yapacak olan kişi ve işletmeler için oldukça önemlidir. Çünkü internetten alışveriş yapan kişiler satın aldıkları ürün ve hizmetlere hızlı bir şekilde ulaşmak ister ve bu ürünlere hızlı bir şekilde ulaşamadıklarında da satın alım yaptıkları markalardan memnun kalmazlar. Bu yüzden İsrail’e kargo göndermek isteyen her markanın İsrail kargo süresini göz önünde bulundurarak hareket etmesi gerekir.

 

İsrail’e kargo kaç günde gider diyorsanız bu noktada kargo gönderim süresinin gönderim seçeneğine göre farklılaştığını bilmeniz gerekmektedir. Bu noktada markaların tercih edebileceği gönderim şekilleri hızlı ve normal gönderimlerdir.

 

Türkiye’den İsrail’e kargo gönderimi yaparken seçeceğiniz hızlı gönderim seçeneği ile kargonuz 1-5 iş günü içerisinde İsrail’e ulaşmaktadır. Fakat çoğu zaman gönderilen kargoların teslimatı 5 iş gününü bulmadan tamamlanmaktadır. Türkiye’den İsrail’e kargo gönderimi yaparken seçilecek olan normal gönderim seçeneği ile de markaların kargoları 5-10 iş günü içerisinde tamamlansa da çoğu zaman kargoların 5 gün içinde İsrail’e ulaştığı bilinmektedir.

 

Müşteri memnuniyetini sağlamak için bu noktada Türkiye’den İsrail’e kargo göndermek isteyen her markanın hızlı gönderim seçeneği ile ürün ve hizmetlerini göndermesi önemlidir.

 

İlgili İçerik; Uluslararası Kargo Gönderimleriniz İçin Bilmeniz Gerekenler


İsrail’e Kargo Süresi?

 

Türkiye’den İsrail’e Ürün Satışı Yapın

 

İsrail e-ticaret ve e-ihracat markaları için oldukça önemli bir Pazar ülkesidir. Bu noktada ülkemizden yurtdışına satış yapmak isteyen kişi ve işletmeler kendilerine ait bir e-ihracat sitesi açabilmekte ve İsrail’e ürün satabilmektedir.

 

Türkiye’den İsrail’e satış yapmak için sizler de e-ihracat sitenizi Ticimax ile hızlı bir şekilde kurabilirsiniz. Ticimax e-ihracat alt yapısında yer alan modül ve özellikleri kullanabilir ve e-ihracat süreçlerinizi profesyonelce yürüterek e-ihracatta başarılı olabilirsiniz.

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax