Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Whatsapp Üzerinden Sipariş Nasıl Alınır?

Güncelleme Tarihi: 03.05.2023

İçindekiler;

E-ticaret sitesi kurmak sadece kurma işlemi ile bitmemektedir, teknolojinin her geçen gün hayatımızda etkisinin artmasıyla birçok işletme bu teknolojik özellikleri kullanarak rakiplerinin önüne geçme fırsatı yakalıyor. Son dönem uygulamalarından birisi olan Whatsapp’ta bu alanda işletmeler için birçok fırsatı beraberinde getiriyor. İşletme hesabı üzerinden otomatik mesajlaşma özelliği, sanal mağaza açmak şansı olmuş olan herkesin dikkatini çeken bir özelliktir. Whatsapp üzerinden sipariş alma özelliği, Whatsapp dan sipariş alma durum özelliği gibi birçok özellik işletmeler tarafından kullanılmakta ve kısa sürelerde bu özellikle işletmelere kar sağlamaktadır. Peki sizlerin de kullanması gereken önemli özelliklerden birisi olan Whatsapp Üzerinden Sipariş alma özelliği nasıl kullanılır. Bu yazımızda Whatsapp Üzerinden Sipariş Nasıl Alınır bunu inceleyeceğiz.

 

Whatsapp üzerinden sipariş nasıl alınır diye soran kişilerdenseniz bir işletmeniz var demektir. Bu nedenle işletmelerin işini kolaylaştırmak için Whatsapp’ın son dönemlerde piyasaya sürdüğü Whatsapp Business kullanmanızı önereceğiz. Whatsapp Business özelliği işletmelerin cep telefonu veya sabit hat telefon numarasıyla kayıt olabileceği bir uygulamadır.

 

Uygulamayı kurduktan sonra işletmesi olan kişiler Whatsapp Business üzerinden kendisiyle iletişime geçmek isteyen kişilere otomatik mesaj atabilmekte, müşterilerine belirli etiketler ekleyebilmekte, adres ve konum bilgisi paylaşabilmektedir. Bu nedenle Whatsapp business, whatsapp üzerinden sipariş alırken kullanabileceğiniz en iyi uygulamadır. Whatsapp business kullanmak için uygulamayı indirmeniz ve işletme profili ayarlarınızı yapmanız gereklidir. Bunun sonrasında Whatsapp sipariş hattı üzerinden müşterilerinizle iletişiminizi daha canlı bir şekilde sürdürebilirsiniz.



Whatsapp Üzerinden Sipariş Nasıl Alınır?

 

E-ticaret Sitenize Whatsapp Üzerinden Sipariş Verme Alanı Ekleyin

 

Whatsapp üzerinden sipariş nasıl alınır sorusunun aslında birçok yanıtı olduğunu söylemek mümkün; internet siteniz, facebook sayfanız, twitter ve instagram hesaplarınızda whatsapptan sipariş almak için yönlendirmeler yapabilirsiniz.

 

E-ticaret siteniz üzerinde kullanacağınız whatsapp widgetları ile sizler de kolay bir şekilde whatsapp üzerinden sipariş alabilirsiniz. Bunun için ürününüzün bulunduğu sayfaya Whatsapp Destek Paneli eklemeyi tercih edebilirsiniz.  Whatsapp sipariş modülü üzerinden daha kolay bir şekilde sipariş alabilirsiniz.



Whatsapp Üzerinden Sipariş Verme

 

Whatsapp Sipariş Hattınızın Numarasını Instagramda Paylaşın

 

Son dönemlerde instagram üzerinde birçok butik hesabının Whatsapp Üzerinden sipariş alarak gelirlerini arttırdığına tanık olmaktayız. Genel olarak bu butik hesapları incelendiğinde Whatsapp için herhangi bir yazılım kullanmadıkları apaçık ortada. Genellikle instagram story özelliği üzerinden satışını yaptıkları ürünlerin fotoğraflarını paylaşan kadın ve erkek butikleri takipçilerine küçük mesajlarla whatsapp üzerinden sipariş verebileceklerini hatırlatıyor.

 

Sizler de Whatsapp üzerinden sipariş almak isteyen bir işletmeyseniz eğer instagram ve facebook gibi uygulamalarda paylaşacağınız storylerde takipçileriniz için whatsapp sipariş hattınızın numarasını verebilir ve whatsapp üzerinden sipariş almaya başlayabilirsiniz. Bununla beraber profilinizin biyografi alanına da koyacağınız telefon numarasını kullanarak takipçilerinizin sipariş verebileceğini de hatırlatabilirsiniz. Eminiz ki Instagram’da yapacağınız bu uygulamalar zamanla gelirinizin artmasına ve müşteri kitlenizin çoğalmasına olanak sağlayacaktır.

 

 

Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax