Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

E-Ticaret Sektörüne İlgi Duyanlar İçin Kitap Önerileri

Güncelleme Tarihi: 26.05.2023

İçindekiler;

E-ticaret sektörüne ilgi duyan kişilerin kendilerini geliştirebilmeleri için farklı kaynaklar aracılığı ile e-ticaret sektörünü takip etmesi gerekiyor. Genellikle kişiler gerçek zamanlı eğitimler, video eğitimler, uzmanlık sertifika programları, haberler vb. kaynaklar ile e-ticaret hakkında bilgi edinebiliyor. Bunların yanı sıra e-ticaret kitap önerileri de e-ticaret sektörüne ilgi duyan kişilerin takip edebileceği kaynaklar arasında yer alıyor.

 

E-ticaret ile ilgili kitaplar genellikle kişilerin farklı e-ticaret süreçleri ile ilgili bilgi almasını sağlayan kaynaklar olarak biliniyor. Kitaplarda yer alan bilgiler sayesinde kişiler hem e-ticaret konusunda uzmanlaşıyor hem de kendilerini geliştirme fırsatı yakalıyor.

 

E-Ticaret Sektörüne İlgi Duyanlar İçin Kitap Önerileri adlı bu yazımızda sizlere okumanız gereken e-ticaret ile ilgili kitaplar hakkında bilgi vereceğiz. Siz de bu kitapları inceleyebilir ve e-ticaret sektöründe başarılı olmanızı sağlayacak bilgilere ulaşabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; E-ticaret Nedir, Nasıl Yapılır?

 

E-Ticaret Sektörüne İlgi Duyanlar İçin Kitap Önerileri

 

Mahir Erkan - E-ticaret Çağı

 

2012 yılında Mahir Erkan tarafından keleme alınan E-ticaret Çağı adlı kitabı, e-ticaret kitap önerileri listesinde ilk sırada yer alıyor.

 
  • E-ticaretin Vaatleri
  • Mobil Ticaret
  • Sosyal Ticaret
  • E-ticaret İstatistikleri
 

Gibi konularda detaylı bilgiler bulunan bu kitapta e-ticaret yaparken önem verilmesi gereken süreçlerden de bahsediliyor. Girişimcilere destek veren kurumlar, pazarlama iletişiminde internetin rolü, web sitesi tasarımı, sektörde başarılı olan isimlerin girişimcilik hikayeleri gibi birçok konu hakkında da bilgi veren bu kitabı okuyarak sizler de e-ticaret hakkında daha fazla bilgi edinebilir ve e-ticaret sektörüyle ilgili entelektüel bilgi birikiminizi arttırabilirsiniz.

 
E-Ticaret Kitap Önerileri - Mahir Erkan - E-ticaret Çağı


 

Ertuğrul Belen & Taylan Demirkaya - Girişimciliğin Altın Kuralları

 

2015 yılında Optimist yayınlarından çıkan, Ertuğrul Belen ve Taylan Demirkaya tarafından kaleme alınan Girişimciliğin Altın Kuralları kitabı da e-ticaret ile ilgili kitaplar arasında yer alıyor.

 

Kitapta girişimciliğe başlayan ve bu sektörde başarılı olan 24 kişi Girişimciliğin farklı konuları hakkında okuyucuları bilgilendiriyor. Girişimcilik ekosisteminden şirket kurulma stratejisine, satıştan hukuka ve network ilişkilerine kadar olan ger süreç kitapta detaylı bir şekilde okuyucular ile paylaşılıyor.

 
  • Girişimcilik Ekosistemi ve Girişimci Özellikleri
  • Melek yatırımcılar
  • Networkler
  • Kuruluş Stratejisi
  • İnsan Kaynakları
  • Perakende
  • Satış
  • CRM
  • Kurumsallaşma
 

Gibi e-ticaret ile ilgili olan birçok konu hakkında okuyucular bilgilendiriliyor. Sizler de e-ticaret sektörüne adım atmak isteyen girişimcilerden biriyseniz bu kitabı okuyarak girişimcilik ve e-ticaret hakkında bilgi edinebilirsiniz. Bunun yanı sıra e-ticaret süreçleri içerisinde yer alan ve e-ticarette başarılı olmanız gereken her süreci yakından öğrenebilir ve şirketinizi başarıya ulaştırabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Girişimci Adaylarının Yenmesi Gereken 5 Korku

 

E-Ticaret Kitap Önerileri - Ertuğrul Belen & Taylan Demirkaya - Girişimciliğin Altın Kuralları

 

Serkan Ünsal - Dijital Girişimcilik 101

 

Silikon vadisi ve girişimcilik, dijital girişimcilik rehberi kitapları ile ismini duyuran Serkan Ünsal tarafından kaleme alınan Dijital Girişimcilik 101 kitabı, e-ticaret ve dijital girişimcilik ile ilgilenen herkesin okuması gereken kitaplar arasında yer alıyor.

 

Birçok farklı konuya değinen Dijital Girişimcilik 101 kitabı;

 
  • Girişimcilik tanımı
  • Girişim türleri
  • Başarısızlık hikayeleri
  • Başarı hikayeleri
  • Girişimci kimdir
  • Girişimci olmadan önce bilmeniz gerekenler
  • Girişimci iken yapmanız gerekenler
  • Türkiye’deki girişimci türleri
 

Gibi alt başlıklar ile girişimcileri bilgilendiriyor. Birçok konu hakkında bilgi edinmenizi sağlayan bu kaynak hem kendinizi e-ticaret sektöründe hem de girişimcilikte geliştirmenizi sağlıyor.

 

İlgili İçerik; Dijital Pazarlamaya Yönelik Okumanız Gereken 9 Kitap



E-Ticaret Kitap Önerileri - Serkan Ünsal - Dijital Girişimcilik 101

 

Emre Açıkel ve Mehmet Çelikol - Dijitoloji Yeni Nesil Pazarlama ve Satış

 

Emre Açıkel ve Mehmet Çelikol tarafından kaleme alınan ve 2014 yılında piyasaya sürülen Dijitoloji Yeni Nesil Pazarlama ve Satış adlı kitapta e-ticaret hakkında kitaplar arayan kişilerin okuması gereken kitaplar arasında yer alıyor.

 

İlgili kitapta yazarlar dijital pazarlama ve dijital satışın en temel bileşenleri hakkında okuyucuları bilgilendiriyor. Bu konunun yanı sıra e-ticaret sektöründe önemli süreçler olan sosyal medya pazarlaması, e-mail marketing, mobil ticaret gibi önemli ve güncel konular hakkında da bilgiler bulmak mümkün.

 

Yazarların e-ticaret kitap önerileri içinde yer alan bu kitapta yazarın ünlü isimlerle yaptığı söyleşilerde kitapta yer alıyor ve böylece okuyucular hem ünlü girişimcileri tanıma hem de hikayelerini ve deneyimlerini de öğrenme fırsatı yakalıyor. Sizler de e-ticaret sektörüne ilgi duyuyorsanız bu kitabı okuyarak kendinizi geliştirebilirsiniz.

 

E-Ticaret Kitap Önerileri - Emre Açıkel ve Mehmet Çelikol - Dijitoloji Yeni Nesil Pazarlama ve Satış

 

Şule Özmen - Ağ Ekonomisinde Yeni Ticaret Yolu: E-ticaret

 

2013 yılında piyasaya sunulan ve e-ticaret hakkındaki kitaplar arasında yer alan Ağ Ekonomisinde Yeni Ticaret Yolu E-ticaret, Şule Özmen tarafından kaleme alınmış ve İstanbul Bilgi Üniversitesi yayınları tarafından basılmıştır.

 

E-ticaret hakkında kitap önerisi isteyen kişilerin okuması gereken kitaplar arasında yer alan bu kitapta;

 
  • E-ticaret
  • E-ticaret stratejileri
  • E-ticaret sitesi özellikleri
  • Dijital pazarlama
  • Veri madenciliği
  • E-ticarette güvenlik
  • Ödeme Sistemleri
 

Gibi konular ele alınıyor. Kısacası bu kitap e-ticaretin her süreci hakkında okuyucuları bilgilendiriyor. Sizler de e-ticaret ile ilgili kitap okumak ve bilgi edinmek istiyorsanız Şule Özmen tarafından kaleme alınan Ağ Ekonomisinde Yeni Ticaret Yolu: E-ticaret adlı bu kitaba göz atabilirsiniz.

 

E-Ticaret Kitap Önerileri - Şule Özmen - Ağ Ekonomisinde Yeni Ticaret Yolu: E-ticaret

 

Mustafa Erkayhan - E-BAŞLA, E-ticaret ve e-ihracat başlangıç rehberi

 

İnsanların alışveriş alışkanlıklarındaki değişiklikler ile ön plana çıkan e-ticaret ve e-ihracat sektörlerini konu edinen Mustafa Erkayhan – E-BAŞLA, E-ticaret ve e-ihracat başlangıç rehberi adlı kitap bu değişimden yararlanarak kendi işlerini kurmak isteyen herkese bir ışık tutuyor.

 

E-ticaret ve e-ihracat sektörleri hakkında birçok bilgiye ulaşabileceğiniz bu kitabı sizler de kütüphanenize ekleyebilir ve kendinizi ilgili sektörlerde geliştirebilirsiniz.

 

E-Ticaret Kitap Önerileri - Mustafa Erkayhan - E-BAŞLA, E-ticaret ve e-ihracat başlangıç rehberi

 

Anıl Altaş - E-ticaret: Satışta Tsunami Etkisi

 

Anıl Altaş tarafından yazılan ve 2013 yılında piyasaya sunulan E-ticaret: Satışta Tsunami Etkisi adlı kitapta e-ticaret hakkındaki kitaplar listesinde yer alıyor. E-ticaret: Satışta Tsunami Etkisi adlı bu kitapta;

 
  • İnternetten Satış Yapmak
  • Ürün ve hizmet pazarlaması ( doğru yöntemler ile pazarlama)
  • Sosyal medyanın verimli kullanımı
  • Mobil Ticaret
  • Sosyal Ticaret
 

Gibi önemli konulara değiniliyor. Bunların yanı sıra internetten satış yapmak isteyenlerin internetten satış yapmaya nasıl başlanır, satış hacmi nasıl arttırılır gibi sorulara da yanıt bulabileceğiniz bu kitapta Türkiye’de e-ticaret sektöründe başarıyı yakalayan girişimcilerin özel röportajlarını da okuyabilir ve başkalarının başarı hikayelerinden ilham alabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; E-ticarette Müşteri Bulma Yöntemleri

 

E-Ticaret Kitap Önerileri - Anıl Altaş - E-ticaret: Satışta Tsunami Etkisi

 

Kürşat Kazankaya - E-Ticaret ve Dijital Pazarlama

 

Kürşat Kazankaya tarafından kaleme alınan ve 2019 yılında basılan E-Ticaret ve Dijital Pazarlama adlı kitap e-ticaret sektörüne sıfırdan girecek herkesin okuması gereken e-ticaret hakkında kitaplar arasında yer alıyor.

 

E-ticaret sektörüne yönelik bir kılavuz şeklinde hazırlanan bu kitapta e-ticaret nedir, e-ticaret nasıl yapılır, e-ticarette nelere dikkat edilmelidir gibi birçok soruya yanıt veriliyor. İstatistiksel ve gereksiz bilgilerden arındırılarak kaleme alınan bu kitapta kullanıcılara e-ticarette başarı tüyoları hakkında da bilgi veriliyor. Sizler de e-ticaret sektörüne ilgi duyuyorsanız Kürşat Kazankaya tarafından kaleme alınan bu kitabı inceleyebilir ve kendinizi e-ticaret sektöründe geliştirebilirsiniz.

 

E-Ticaret Kitap Önerileri - Kürşat Kazankaya - E-Ticaret ve Dijital Pazarlama

 

Ticimax E-ticaret Eğitimleri İle Kendinizi Geliştirin

 

E-ticaret hakkında kendinizi geliştirmek istiyorsanız sizler de Ticimax tarafından verilen ücretsiz e-ticaret eğitimlerine katılabilirsiniz. Ücretsiz e-ticaret eğitimleri sayesinde Ticimax e-ticaret alt yapıları kullanımından e-ticarette ürün fotoğrafçılığı ve ürün açıklamalarına, e-ticarette seo çalışmalarında e-mail marketinge kadar olan her süreçte kendinizi geliştirebilirsiniz.

 

E-ticaret hakkında daha kapsamlı ve detaylı bilgiler öğrenmek istiyorsanız Ticimax tarafından her yıl belirli aralıklar ile düzenlenen e-ticaret sertifika eğitimlerine katılabilir ve sertifika eğitimleri sayesinde kendinizi geliştirebilirsiniz. Böylece hem e-ticaret hakkında bilgi edinebilir hem de aldığınız sertifika ile e-ticaret sektöründe iş bulabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; E-Ticaret Eğitimi

 

 

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

 

Yazar: Tolga Sefa Ağyıldız

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax