Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

eMAG’te Nasıl Satış Yapılır?

Güncelleme Tarihi: 12.07.2023

İçindekiler;

Yurtdışına internetten ürün satışı yapacak olan kişi ve işletmeler kendilerine ait bir site açarak ya da satış yapılabilecek pazaryeri platformlarına kaydolarak e-ticaret yapabilmektedir. E-ticaret ve e-ihracat yapmak için pazaryerlerine kaydolacak kişi ve işletmelerin tercih edebileceği birçok platform bulunmaktadır. Amazon, Aliexpress, Ebay ve ETSY gibi en çok bilinen pazaryeri platformlarının yanı sıra eMAG gibi az bilinen pazaryeri platformları da satıcıların ürün ve hizmet satabileceği başlıca platformlardır.

 

eMAG gibi yerel pazaryeri platformlarında satış yapacak olan kişi ve işletmelerin özellikle ürün ve hizmet satmaya başlamadan önce dikkat etmesi gereken birçok önemli nokta bulunmaktadır.

 

eMAG’te Nasıl Satış Yapılır adlı bu yazımızda Romanya’nın en büyük pazaryeri platformlarından birisi olan eMAG ve eMAG’te satış yapmak hakkında sizlere bilgiler vereceğiz. Siz de yazımızı inceleyebilir ve eMAG’te ürün ve hizmet satmaya başlayabilirsiniz.

 

eMAG’te Nasıl Satış Yapılır?

 

eMAG Nedir?

 

E-ihracat pazaryeri platformları arasında yer alan eMAG 2001 yılında Radu Apostolescu tarafından kurulan bir platformdur. Bu platformda alıcılar ve satıcılar bir arada bulunmaktadır.

 

Naspers’e bağlı olarak faaliyet yürüten bu platform Romanya’ya ürün satmak isteyen kişi ve işletmelerin en çok tercih ettiği platformlar arasında yer almaktadır. Mağaza açma ve komisyon ücretleri ile faaliyet gösterebileceğiniz bu platform Romanya’nın en popüler ve en güvenilir pazaryeri platformları arasında yer alır.

 

Genellikle eMAG’te mağaza açmak isteyen kişi ve işletmeler bu platformun sağladığı avantajlardan yararlanmak ister.

 

eMAG Nedir

 

eMAG’te Satış Yapmanın Sağladığı Avantajlar

 

eMAG’te satış yapacak olan kişi ve işletmelerin bu platformu tercih etmelerinin ardında eMAG’te satış yapmanın sağladığı avantajlardan faydalanma isteği bulunur. Çünkü Romanya’nın en popüler platformlarından birisi olan eMAG cidden satıcılara birçok avantaj sağlar. Gelin şimdi hep beraber eMAG’te Satış Yapmanın Sağladığı Avantajlar nelermiş detaylı bir şekilde göz atalım.

 
  • eMAG, Romanya’nın en popüler pazaryeri platformlarından birisi olduğu için trafiği oldukça yüksektir.
  • eMAG’te ürün ve hizmet satışı yapan firmalar birçok müşteriye ulaşabilmektedir.
  • eMAG’ten alışveriş yapan tüketiciler bu platforma güvenmektedir ve bu nedenle birçok kişi bu platform üzerinden ürün ve hizmet satın almayı tercih etmektedir. Bu da eMAG’te satış yapan kişi ve işletmelerin güven problemi olmadan ürün satmasını sağlamaktadır.
  • Satıcıların eMAG’te satış yapabileceği birçok kategori bulunur. Bu da istediğiniz ürünleri satarak gelir elde etmenizi sağlarken daha geniş bir hedef kitleye hitap etmenize yardımcı olur.
  • Kişiler 30 gün ücretsiz iade hakkı olduğu için eMAG’ten daha sık alışveriş yapmayı tercih eder. Çünkü bu platform hem satıcıları hem de alıcıları korumaktadır.
  • Ürün çeşitliliği bakımından eMAG oldukça geniştir. Bu da istediğiniz her ürünü platform üzerinden satmanıza olanak tanır.
  • eMAG kurumsal bir platform olduğu için buradan satış yaparak güvenli bir ticaret yapabilirsiniz.
  • eMAG yurtdışı pazaryeri platformlarından birisi olduğu için bu platformdan ürün ve hizmet satacak olan kişi ve işletmeler E-ihracat hibe ve teşviklerinden yararlanabilmektedir.
  • eMAG’te satış yapacak olan herkes mikro ihracat kuralları kapsamında ürün ve hizmet satışı yapabilir.
  • EMAG’te satış yapan markalar Romanya’nın yanı sıra Polonya ve Macaristan gibi Avrupa ülkelerinde de satış yapabilmektedir.
 

eMAG pazaryeri platformunun satıcılara sağladığı birçok avantaj bulunmaktadır. Fakat eMAG’te satış yaparak yararlanabileceğiniz en önemli avantajlar bunlardır. Sizler de bu tür avantajlardan yararlanmak istiyorsanız bu platformda bir mağaza açabilir, ürünlerinizi yükleyerek eMAG’te ürün satışı yapmaya başlayabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Asos'ta Nasıl Satış Yapılır?

 

eMAG’te Satış Yapmanın Sağladığı Avantajlar

 

eMAG’te Satış Yapılabilecek Kategoriler

 

eMAG’te ürün ve hizmet satışı yapacak olan kişi ve işletmelerin en çok yanıt aradığı sorulardan birisi de eMAG’te ne satılır sorusudur. Genellikle bu platform üzerinden ürün satacak kişiler farklı birçok kategori de satış yapabilmektedir. EMAG’te mağaza açacak olan markların incelemesi gereken başlıca kategoriler şunlardır.

 
  • Telefon, Tablet ve Dizüstü bilgisayarlar
  • Televizyon, Fotoğraf ve Ses Ürünleri
  • Bilgisayar ve Donanım Ürünleri
  • Oyun
  • Küçük ev aletleri
  • Büyük ev aletleri
  • Sağlık ve güzellik ürünleri
  • Moda ürünleri
  • Oyuncak ve çocuk ürünleri
  • Spor ve eğlence ürünleri
  • Kitap, ofis ve yemek ürünleri
  • Otomotiv ürünleri
  • Hazır giyim
  • Çanta ve Aksesuar
  • Kendin yap ürünleri
 

EMAG’te ne satılır sorusuna yanıt arayan kişi ve işletmelerin incelemesi gereken başlıca ürün gruplarıdır. Sizler de bu ürün gruplarını satmak için eMAG’te mağaza açabilirsiniz.

 

eMAG’te Satış Yapılabilecek Kategoriler

 

EMAG’te Mağaza Nasıl Açılır?

 

eMAG’te satış yapmak isteyen kişi ve işletmelerin ilk olarak bu platformda mağaza açmaları gerektiğini sizlerle paylaşmıştık. Gelin şimdi hep beraber EMAG’te mağaza nasıl açılır daha detaylı bir şekilde göz atalım.

 
  • EMAG’te mağaza açmak için ilk olarak marketplace eMAG’te giriş yapın.
  • Ardından slider alanında yer alan butona tıklayın. Bu butona tıkladıktan sonra eMAG sizleri mağaza açacağınız sayfaya gönderecektir.
  • Buradan mağaza açmak isteyen kişilerin ilk olarak e-posta adresini girmesi ve altında yer alan butona tıklaması gerekmektedir.
  • E-posta adresinizi girdikten sonra EMAG kayıt işlemlerinizi yapabilmeniz için bir telefon numarası istemektedir. Açılan pencerede telefon numaranızı sistemi girin ve ardından butona tıklayın.
  • Emag telefon numarası işleminin ardından mağaza açmanız için sizleri kişisel ve şirket bilgilerinizi paylaşacağınız bir sayfaya yönlendirecektir. Bu sayfaya giriş yaptıktan sonra sizlerden istenen bilgileri sisteme girin.
 

Ardından mağaza açma başvurunuzu tamamlamak için istenen evrakları eMAG’e iletin. Bu adımları tamamlayarak sizler de eMAG’te mağaza açma başvurusu yapabilirsiniz. Başvurunuz onaylandıktan sonra ürün ve hizmetlerinizi eMAG’e yükleyebilir ve anında satış yapmaya başlayabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Shopee'de Nasıl Satış Yapılır?

 

eMAG’te Mağaza Nasıl Açılır

 

Romanya’ya Satış Yapın

 

Romanya’ya satış yapmak için kendinize ait bir e-ihracat sitesi de açabilir ve daha karlı bir ticaret yapabilirsiniz. Romanya’ya satış yapmak için Ticimax’ı tercih ederek e-ihracat sitenizi hızlı bir şekilde kurabilirsiniz. Ticimax e-ihracat alt yapısında yer alan modüllerden faydalanarak ürün ve hizmetlerinizi daha kolay ön plana çıkarabilir ve başarılı bir şekilde e-ihracat yapabilirsiniz.

 

 

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

 

Yazar: Tolga Sefa Ağyıldız

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax