Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

İç Giyim ve Pijama Siteleri İçin Satış Süreçleri Nasıl Olmalıdır?

Güncelleme Tarihi: 08.05.2023

İçindekiler;

İç Giyim Sitesi 

 

İnternetten iç giyim satmak istiyorum diyorsanız, İç giyim ve pijama siteleri için satış süreçleri nasıl olmalıdır? adlı yazımızda internetten iç giyim satışı yaparken neleri göz önünde bulundurmanız gerektiğinden bahsedeceğiz. Bununla beraber işinizde doğru adımlarla yürümeniz ve kısa sürelerde gelişmeniz için iç çamaşırı satışı sürecinizi doğru yönetmeniz için önerilerde bulunacağız.


 

İç Giyim ve Pijama Siteleri İçin Satış Süreçleri Nasıl Olmalıdır?


 

Ürünlerinizin Kaliteli Olmasına Özel Gösterin

 

İç giyim ve pijama satışı sitelerin için satış süreçleri nasıl olmalıdır sorusuna yanıt vereceğimiz ilk bölümde ürün kalitesinden bahsedeceğiz. İç çamaşırı satın alan kişiler ürünlerin rahat olmasına dikkat etmektedir. Bu rahatlığı sağlamak için öncelikle iç giyim satışı yaparken ürünlerinizin insan vücuduna zarar vermeyecek ürünlerden yapılmasına özen gösterin.

Genel olarak iç çamaşırı satışı yaparken pamuklu ürünleri tercih etmeniz müşteri memnuniyetini sağlamanıza yardımcı olacaktır. Bunun aksine naylon içeren ürünler satarsanız eğer müşterilerinizin aldıkları ürünler koku yapabilecek bu da bu kişilerin bir daha alışveriş yaparken sizi tercih etmemesine neden olacaktır.



E-ticaret İç Giyim ve Pijama Satışı Kalite

 

Ürün Çeşitliliğine Özen Gösterin

 

İç giyim ve pijama siteleri için satış süreçleri nasıl olmalıdır yazımızın bu bölümünde ürün çeşitliliğinden bahsedeceğiz. Genellikle iç çamaşırları günlük hayatta kullanılan çamaşırlar olsa da modeline, şekline, kullanım alanına göre oldukça farklılaşmaktadır. Sizler de müşterilerinizin aradıkları farklı iç çamaşırı ihtiyaçlarını karşılamak istiyorsanız eğer ürünlerinizi çeşitlendirebilir ve onlara daha fazla hitap edebilirsiniz.

Ürün çeşitliliğini sağlamak için fantezi iç giyim kıyafetleri, kadın iç çamaşırları, erkek iç çamaşırları, kadın – erkek pijamaları, çocuk iç giyim ürünleri ve pijamaları ve hamile iç çamaşırları gibi ürünlerin satışını yaparak ürünlerinizi çeşitlendirebilirsiniz.



E-ticaret İç Giyim ve Pijama Satışı Ürün Çeşitliliği

 

Ürün Görsellerinize Dikkat Edin

 

İç giyim ve pijama siteleri için satış süreçleri nasıl olmalıdır sorusunun en önemli yanıtlarından birisi de ürün görselleridir. İç giyim ve fantezi giyim satışı yaparken ürün görsellerine oldukça dikkat etmeniz gerekmektedir. Genellikle bu tarz ürünleri satacaksanız ilk görsellerin +18 olmasına oldukça önem gösterin. Çünkü müşterileriniz günün herhangi bir saatinde herhangi bir yerde bu ürünlere bakabilecekleri için satın alacakları iç giyim ürünlerini başkasının görmesini istemeyecektir.

İlk görselinizi +18 yazan bir görsel olarak ayarladıktan sonra diğer görsellerinizde sattığınız iç çamaşırının fotoğrafını ekleyebilirsiniz. Bu şekilde bir satış stratejisi belirlemeniz hem müşterinizin güvenini kazanmanız için önemlidir hem de ürününüzün kimlere hitap ettiğini göstermek için.

 

İlgili İçerik: İç Giyim E-Ticaret Sitesi Örnekleri



E-ticaret İç Giyim ve Pijama Satışı Ürün Görselleri

 

Yaş Kısıtlaması Koyun

 

İç giyim ve fantezi ürünleri satışı yapıyorsanız eğer dikkat etmeniz gereken başka bir şey işe yaş sınırlamasıdır. 18 yaşının altındaki kişilerin fantezi iç giyim sayfalarını gezmesi yasak olduğu ürün satış sayfanıza yaş formu koymanız oldukça önemlidir. Böylece müşterilerinizin sitenize girdiğinde sattığınız ürünler için belirlenen yaşta olmadığı takdirde onların sitenizden çıkmasını sağlayabilir ve güvenli bir şekilde satışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.



E-ticaret İç Giyim ve Pijama Satışı Yaş Kısıtlaması

 

Gizli Paketleme Yapın

 

İnternet üzerinden iç giyim ürünleri satın alan kişiler genellikle kargo veya teslim aşamasında ürünlerinin başka kişiler tarafından görülmesini istememektir. Bunu sağlamak için sizler de kargolama işleminizi yaparken ürününüzü özel bir şekilde kargolamaya özen gösterin. Bu şekilde müşteriniz için özel olan bu kıyafetlerin başkası tarafından görülebilme ihtimalinin önüne geçin ve müşteri gizliliğinizi sağlayın.


İlgili İçerik: İnternetten Satış Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken 5 Unsur



E-ticaret İç Giyim ve Pijama Satışı Gizli Paketleme

 

Fatura Keserken Ürün İsminin Gizlemesine Özen Gösterin

 

İç giyim ve pijama siteleri için satış süreçleri nasıl olmalıdır sorusunun son bölümünde ise sizlere fatura kesim aşamasından bahsedeceğiz. İç giyim ve fantezi ürünleri satın alacak kişiler kargo aşamasında veya teslim aşamasında kişilerin satın alınan ürünle ilgili bilgi edinmemesi için Fatura keserken ürün isminin gizlenmesine oldukça önem verin. Bunu göz önünde bulundurmanız müşterilerinizin güvenini kazanmak için oldukça önemli.

 

 

Ticimax e-ticaret paketlerini kullanmak ve kendi e-ticaret sitenizi açmak istediğiniz takdirde E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

 

Bu içerikler de ilginizi çekebilir: 


Girişimciler Neden E-Ticaret Sitesi Kurmalı?


E-ticaret Siteleri 1 Ocak'tan İtibaren Vergiden Muaf
 

E-ticarette Kargo Süreçlerini Yönetme İpuçları 
 

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax