Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

İnternet Üzerinden Gıda Satışı Nasıl Yapılır?

Güncelleme Tarihi: 29.12.2021

İçindekiler;

Günümüzde tüm sektörler internet üzerinden satış yapmaya başladı. Sizde mevcut iş hacminizi genişletmek veya yeni bir işe başlamak için e-ticarete yönlendiyseniz İnternet Üzerinden Gıda Satışı Nasıl Yapılır konusu ile ilgili bu yazımızı inceleyebilirsiniz. Gıda sektörü oldukça büyük bir sektör olup, çeşitliliği yüksek kâr marjı olan bir iktisadi faaliyet içine girmenize yardımcı olacaktır. Gıda sektörüne içinde faaliyet gösteriyorsanız, sektöre dair bilginiz olabilir ancak e-ticaret fiziki mağazacılıktan farklıdır. Öncelikle e-ticaretin yararlarından bahsedelim.

 

  • 7/24 açık bir mağaza
  • Hızlı veri aktarımı
  • Sınırsız ürün çeşitliliği
  • Ürünler hakkında detaylı bilgilendirme olanağı
  • Sadece faaliyette bulunduğu bölgede değil tüm
  • Türkiye’de hatta dünyada müşteri bulma imkânı
  • Stokta ürün bulundurmadan talebe göre tedarik kolaylığı
  • Ofis maliyetlerinin azalması



İlgili İçerik; İnternetten Satış Nasıl Yapılır? Bilmeniz Gerekenler (2021 Yeni)



İnternet Üzerinden Gıda Satışı Nasıl Yapılır?

 

Online Gıda Satış Sitesi Nasıl Kurulur?

 

İnternet Üzerinden Gıda Satışı Nasıl Yapılır sorusunda e-ticaretin avantajlarından ve karşılaşabileceğiniz zorluklara yönelik almanız gereken önlemlerden bahsettik. Şimdi ise site kurulumuna dair neler yapabileceğinizi açıklayacağız. E-ticaret gıda satışı sitesi kurmak ya da sanal mağaza açmak için kullanabileceğiniz üç yöntem var: E-ticaret altyapısı sağlayıcı firmalar ile çalışmak, açık kodlu kaynak kullanmak ve freelance çalışanlar ile site kurulumunu gerçekleştirmek. Bunları biraz daha açacak olursak:

 

E-ticaret altyapısı sağlayıcılar ile görüşün: Firmalar sitenizin kurulumu ve satışa başlamanız için gerekli olan teknik aşamaları gerçekleştirir. Güvenliğiniz için internet kimlik sertifikanızın alınmasını sağlar. Farklı fiyatlandırmalara tabii çeşitli paket hizmetlerle sitenizde yer almasını istediğiniz özelliklere göre tercih yapma imkânı sunar. Dilediğiniz takdirde deneme sürümü bulunan e-ticaret alt yapımızı 15 gün boyunca ücretsiz bir şekilde deneyebilirsiniz. 15 gün sonunda da iş hacminize göre uygun olan paketlerden birini seçerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Deneme sürümünden yararlanmak için en kısa sürede bizimle iletişime geçin. 

 

 

Diğer seçeneklerden bahsetmeden önce sitenizde dikkat etmeniz gereken noktalardan bahsedeceğiz:

 

  • Site tasarımınıza özen gösterin ve kolay kullanım sağlayın.
  • Ürün görsel ve içeriklerini detaylıca açıklayabileceğiniz şablonları tercih edin. Ödeme yöntemlerini tek bir seçenek ile sınırlandırmayın.
  • Sitenize ait sosyal medya hesapları edinin ve aktif olarak kullanın. Bu maddemiz için e ticarette sosyal medya ipuçları hususunda yazıların içeriğimizi inceleyebilirsiniz.
  • Müşteri hizmetleri için gerekli kanalları oluşturun. Ürün çeşitliliğini sürekli olarak arttırın.
  • Gıda trendlerini takip edin, yeni çıkan gıda ürünlerine sitenizde yer vermeye özen gösterin.
  • Kampanyalar, indirim günleri ve çekilişler organize ederken bilinirliğinizi arttırın.

 

 

İlginizi Çekebilir:Gıda E-Ticaret Sitesi Örnekleri

 

 

Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax