Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

İnternetten Müzik Aletleri Satma Rehberi

Güncelleme Tarihi: 05.06.2023

İçindekiler;

E-ticaretin büyümeye devam ettiği bu dönemlerde internetten müzik aletleri satmak isteyen birçok firmanın dijital dönüşümünü tamamlayarak bu sektöre adım attığını söylemek mümkün. Günümüzde birçok enstrüman mağazası dijital dönüşümlerini tamamlayarak e-ticaret ile internetten ürün satmaya başlasa da birçok firmanın hala bu sürece başlamadığı bilinmektedir.

 

İnternetten Müzik Aletleri Satma Rehberi adlı bu yazımızda e-ticaret ile müzik aletleri sitesi açmak isteyen ve ürünlerini internetten satarak gelirlerini arttırmak isteyen kişi ve firmalar için e-ticaret ile ilgili önemli bilgileri paylaşacağız. Siz de bu yazımızı okuyarak internetten enstrüman satışı hakkında bilgi alabilir ve dijital dönüşümünüzü tamamlayarak e-ticaret yapmaya başlayabilirsiniz.



İnternetten Müzik Aletleri Satma

 

Şirketinizi Faaliyete Geçirin

 

İnternetten Müzik Aletleri Satma Rehberi adlı yazımızın ilk bölümünde yeni bir iş olarak enstrüman satmak isteyen kişiler için şirket kuruluşu hakkında bilgi vereceğiz eğer bir şirketiniz bulunuyorsa bir diğer bölüme geçebilirsiniz.

 

E-ticaret ile internetten ürün satmak isteyen kişilerin bir vergi levhası olmak zorundadır. Çünkü ülkemizde yürürlükte olan yasalardan dolayı internetten satılan her ürün için fatura kesilmesi zorunludur. Bu nedenle fatura kesebilmek ve aldığınız ürünlerin faturalarını şirket adına kestirerek gelir ve gider göstermek için bir şirket kurmanız gerekmektedir.

 

İnternetten müzik aleti satmak isteyen kişiler genellikle şahıs, anonim ve limited şirketlerinden birini kurarak işleri için ilk adımı atmaktadır. Fakat birçok kişinin hem kuruluş maliyetlerinin az olması hem de kolay kapatılabilmesi bakımından şahıs şirketlerine yöneldiğini söylemek mümkündür.

 

İlgili İçerik; İnternetten Satış Nasıl Yapılır? Bilmeniz Gerekenler (2021 Yeni)

 

İlgili İçerik; Şahıs Şirketi Nasıl Kurulur?



İnternetten Müzik Aletleri Satış
 

E-ticaret Sitenizi Kurun

 

İnternetten Müzik Aleti Satmak İstiyorum diyen kişilerin bir e-ticaret sitesi kurması gerekmektedir. E-ticaret sitenizi kurarken açık kaynak kodlu e-ticaret alt yapıları ya da hazır e-ticaret alt yapılarından birini seçmeniz gerekmektedir.

 

Açık Kaynak kodlu e-ticaret alt yapıları ücretsiz bir şekilde yararlanabileceğiniz alt yapılardır. Fakat basit özelliklerle gelen bu e-ticaret alt yapıları ile e-ticaret sitenizi geliştirirken; tema, yazılımcı, entegrasyon ve modül masraflarınız olacaktır. Bu nedenle ilk başlarda avantajlı olarak görünse de daha sonrasında masraflarınızın artmasına neden olacaktır.

 

Hazır E-ticaret Alt Yapıları ise internetten enstrüman satmak isteyen firmaların bir e-ticaret sitesinde ihtiyacı olan tüm özellikleri barındıran alt yapılara verilen isimdir. Genellikle hazır e-ticaret alt yapıları; tema, modül, geliştirme ve destek bakımından zengindir. E-ticaret sitesi kurmak isteyenlerin en çok tercih ettiği Ticimax e-ticaret alt yapıları da hazır e-ticaret alt yapıları arasında yer almaktadır. Siz de Ticimax’ı tercih ederek;

 
  • 7 / 24 müşteri desteği
  • Sanal pos entegrasyonları
  • Pazaryeri entegrasyonları
  • Konsept temalar
  • SEO ve Sosyal Medya Modülleri
 

Gibi birçok özellikten yararlanabilir ve e-ticaret sitenizi hızlı bir şekilde kurarak satış yapmaya başlayabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Ücretsiz E-Ticaret Yazılımı Neden Kullanmamalısınız?

 

İlgili içerik; Logo Tasarımı Nasıl Yapılır? 2021'in En İyi Ücretsiz Logo Programları



internetten enstrüman satmak
 

Sektörünüze Uygun Bir Tema Seçin

 

Müzik aleti satmak istiyorum diyenlerin bilmesi gereken önemli bir nokta ise e-ticaret sitelerinde temaların etkisidir. İnternetten Müzik Aletleri Satma Rehberi adlı bu yazımızda tema ve site tasarımınız için önemli bilgileri sizlerle paylaşacağız.

 
  • Müzik aleti satmak için bir e-ticaret sitesi kurarken tema seçiminize oldukça önem vermelisiniz. Faaliyet göstereceğiniz sektöre yönelik bir tema seçmeli ve kullanıcı deneyimini ön planda tutmaya özen göstermelisiniz.
  • E-ticaret sitenizi tasarlarken unutmamanız gereken önemli bir nokta da yapılan alışverişlerin %70’inin mobil platformlardan yapıldığıdır. Bu nedenle e-ticaret sitenizi mobile uyumlu yani responsive olarak tasarlamalı ve böylece mobil cihazlardan alışveriş yapan kullanıcılara eşsiz bir alışveriş deneyimi sunmalısınız.
  • Enstrüman satmak için kuracağınız bir e-ticaret sitesinde önem vermeniz gereken bir diğer nokta ise kurumsal kimliğinizi yansıtmaktır. E-ticaret sitenizin tasarımını yaparken firmanızın kurumsal kimliğine sadık kalmalı ve böylece müşterilerinize güven vermelisiniz.
 

Bu unsurları göz önünde bulundurarak hazırlayacağınız bir e-ticaret sitesinde hem marka kimliğinizi yansıtabilir hem de hedef kitlenizin daha kolay işlem yapmasını sağlayarak satışlarınızı arttırabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; E-ticarette Responsive Tasarım Neden Önemlidir?


internetten müzük aleti nasıl satılır?
 

Ürün Çeşitliliğinizi Arttırın

 

Müzik aleti nasıl satılır diyen kişilerin e-ticarette önem vermesi gereken başka bir unsur ise ürün çeşitliliğidir.

 

Günümüzde müzik aleti ve enstrüman satan birçok firma birden fazla müzik aleti satarken bazı firmalar ise niş ürünler belirleyerek yalnızca belirli sayıda ürünleri bünyesinde bulundurmakta ve satışını gerçekleştirmektedir.

 

E-ticaret ile müzik aleti satmak istiyorum diyen firmalar daha fazla kişiye ulaşabilmek ve hedef kitlesini genişletebilmek için farklı müzik türlerine yönelik enstrümanları da satmaya özen göstermelidir. Firmanızın ürün çeşitliliğini arttırmak hem hedef kitlenizin genişlemesini sağlayacak hem de ziyaretçi sayısını ve dönüşüm oranlarınızı arttırmanızda yardımcı olacaktır.

 

Müzik aleti satmak isteyenler ürün çeşitliliğini arttırmak istiyorsa eğer şu çalışmaları tamamlayarak satacakları ürünlere karar verebilmektedir;

 
  • Rakip Analizi; Rakiplerinizin ne yaptığını, hangi ürünü nasıl sattığını görmenize olanak sağlayan analiz türüdür. Genellikle rakip bazlı yapılabileceği gibi ürün ve kategori bazlı rakip analizleri de yapılabilmektedir. Rakip analizi, firmaların rakiplerini tanımasını kolaylaştıracak ve satacağı ürünlere karar vermesine yardımcı olacaktır.
  • Pazar Araştırması; Enstrüman satmak isteyen firmaların Pazar araştırması yapması da oldukça önemli bir unsurdur. Pazar araştırmaları sayesinde firmalar piyasada bulunan ürünlerin arz ve taleplerini inceleyebilmekte ve böylece satacakları ürünlere karar verebilmektedir.
  • Pazaryerlerini inceleyin; Ülkemizde bulunan Trendyol, N11, Hepsiburada ve Gittigidiyor gibi önemli pazaryerlerinde satış yapan birçok müzik aletleri firması bulunmaktadır. Sizler de satacağınızı ürünlere karar verirken bu platformlarda bulunan satıcıların sattıkları ürünleri inceleyebilir ve çok satan müzik aletlerine bünyenizde yer açabilirsiniz.
 

Yapacağınız bu çalışmalar kimin neyi nasıl sattığını görmenize olanak sağlayacak ve sizlerin de satması gereken ürünler hakkında bilgi edinmenize yardımcı olacaktır. Bu nedenle bu çalışmaları yapmalı ve satış hacmi yüksek olan ürünlere karar vererek bu ürünleri de satmaya özen göstermelisiniz.

 

İlginizi Çekebilir; E-ticarette Müşteri Arttırma Teknikleri

 

İlginizi Çekebilir; Ürünleriniz İçin İdeal Fiyatı Bulmaya Yönelik 6 Strateji

 

İlgili İçerik; E-Ticarette Ürün Fiyatlandırma Stratejileri



internetten enstrüman satmak
 

Sosyal Medya Platformlarında Yer Alın

 

İnternetten Müzik Aletleri Satma Rehberi adlı yazımızın bu bölümünde internetten enstrüman satacak firmalar için önemli bir konu olan sosyal medya platformları hakkında sizlere bilgi vereceğiz.

 

Günümüzde sosyal medya kullanımın artması ve markaların hedef kitlelerine kolayca ulaşmasını sağlayan bir araç haline gelmesinden dolayı birçok firmanın sosyal medya platformlarında hesabı olduğu bilinmektedir. Genellikle firmalar bu platformlarda ürün ve kampanya tanıtımı, marka tanıtımı yapma amacıyla yer almaktadır.

 

Sosyal medya platformlarında yapılan çalışmalar müzik firmalarının marka bilinirliğini ve marka sadakatini arttırmaktadır. Bununla beraber iyi oluşturulmuş bir sosyal medya stratejisi ile firmalar ürün ve kampanya tanıtımı yapabilmekte ve satışlarını arttırmaktadır.

 

Sizler de bir insanın günde yaklaşık 3-4 saat yer aldığı facebook, twitter ve instagram gibi sosyal medya platformlarında markanız için hesap oluşturmalısınız. Özellikle son dönemlerde ülkemizde kullanılmaya başlayan InstaShop ve facebook store ile ürün ve kampanya tanıtımızı daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilir ve satışlarınızı arttırabilirsiniz.

 

İlgili içerik; Sosyal Medyada Satış Arttırma Taktikleri

 

İlgili içerik; Sosyal Medya Yasası Nedir, Neleri Kapsar?

 

İnternetten Müzik Aletleri Satma Rehberi
 

E-ticarete Ticimax ile Başlayın

 

İnternetten Müzik Aletleri Satma Rehberi adlı yazımızda sizlere internetten müzik aleti satmak hakkında birçok bilgi verdik. Gelin şimdi Ticimax ile neler yapabilirsiniz bir göz atalım.

 

Ticimax e-ticaret alt yapıları içerisinde bulunan responsive tasarım ve konsept temalar sayesinde firmalar kullanıcı deneyimini ön planda tutan tasarım çalışmaları ile e-ticaret sitelerini kurabilmektedir. Ticimax pazaryeri entegrasyonu ile de firmalar pazaryerleri ile e-ticaret sitelerini entegre ederek satışlarını arttırabilmektedir.

 

Siz de Ticimax e-ticaret paketlerini kullanmak ve kendi e-ticaret sitenizi açmak istediğiniz takdirde E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir:

 

Online Mağazanıza Trafik Çekmenin 6 Altın Kuralı

 

Online Ürün Tanıtımı Yapma Rehberi

 

Sermayesiz E-ticaret Nasıl Yapılır?

 

E-ticaret Siteleri 1 Ocak'tan İtibaren Vergiden Muaf

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax