Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

En İyi Fotoğraf Düzenleme Programları

Güncelleme Tarihi: 04.04.2024

İçindekiler;

Günümüzün dünyası artık görsellik üzerine kurulmuştur. Bireyler ve markalar sosyal medya platformlarında, bloglarda hatta kendilerine ya da işletmelerine ait internet sitelerinde çoğu zaman fotoğraflar kullanmaktadır.

 

Özellikle markalar için düşünüldüğünde fotoğrafların çok önemli olduğunu söylemek mümkündür. Örneğin bir e-ticaret sitesinden alışveriş yapmak isteyen birisi ilk olarak ürünler ile temasını ürün fotoğrafları ile gerçekleştirmektedir. Bu nedenle profesyonel hareket etmek isteyen markaların ürün fotoğraflarını düzenlemesi oldukça önemlidir.

 

Markalar ürün fotoğraflarını kullanırken çoğu zaman ücretli fotoğraf düzenleme programları ve uygulamaları kullanıyor olsa da aslına bakıldığında işletmeniz için kullanabileceğiniz birçok ücretsiz fotoğraf düzenlememe programı bulunmaktadır.

 

İşinizi Kolaylaştıracak En İyi Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Programları adlı bu yazımızda markanız için kullanabileceğiniz en iyi fotoğraf düzenleme programları hakkında sizleri bilgilendireceğiz. Siz de yazımızı inceleyerek fotoğraf düzenleyici programlar hakkında bilgi alabilir ve profesyonel görseller yaratarak karınızı artırabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; E-ticaret Sitenizde ve İçeriklerinizde Kullanabileceğiniz 10 Ücretsiz Stok Video Sitesi

 

İşinizi Kolaylaştıracak En İyi Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Programları

 

Snapseed

 

2011 yılında Google tarafından tasarlanan ve piyasaya sunulan fotoğraf düzenleme programı Snapsepeed en iyi fotoğraf düzenleme programları arasında yer alıyor. Snapspeed genellikle telefondan fotoğraf düzenlemek isteyen kişilerin tercih ettiği bir program olarak biliniyor.

 
  • Windows
  • Apple
  • Android
  • Windows Phone
 

İşletim sistemine sahip cihazlarda kullanılabilen Snapspeed’in geliştiricisi Nik Software’dir. Özellikle bu program kişilerin fotoğraflarına dijital filtreler eklemesini ve fotoğraflarını geliştirmesini sağlamaktadır. Sizler de bu programı telefonunuza ya da Windows işletim sistemine sahip bilgisayarınıza indirebilir ve böylece fotoğraflarınızı ücretsiz bir şekilde düzenleyebilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Ücretsiz Stok Görsel Siteleri

 

Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Programları Snapseed

 

GIMP

 

Linux, Mac Os ve Windows işletim sistemine sahip olan cihazlarda kullanabileceğiniz bir fotoğraf düzenleme programı olan GIMP, 1996 yılında geliştirilmiş ve piyasaya sunulmuştur. Adobe Photshop’a en iyi alternatif programlar arasında yer alan GIMP, yüksek çözünürlükteki fotoğraflarınızı düzenleyebileceğiz, fotoğraflarınıza efektler ekleyebileceğiniz ve hareketli görüntüler ile fotoğraflarınızı zenginleştirebileceğiniz bir programdır.

 
  • Katmanlar ile çalışabilme özelliği
  • Gelişmiş araçlar seçeneği
  • Görsel sıkıştırma özelliği
  • Birden fazla dosya türü
  • Logo ve reklam çalışmaları
 

Gibi özellikler ile ön plana çıkan bu fotoğraf düzenleyici aracı sizler de Adobe Photshop’a alternatif olarak kullanabilirsiniz.

 

Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Programları GIMP

 

PhotoWorks

 

1995 yılında geliştirilen ve en iyi fotoğraf düzenleme programları arasında yer alan Photo Works, işlevsel birçok özelliği ile ön plana çıkan bir fotoğraf düzenleme aracıdır. Genellikle Adobe Photoshop’ta yer alan karmaşık düzenleme yapısı Photo Works’de bulunmamaktadır. Bu da fotoğraflarını düzenlemek isteyen kişi ve işletmelerin kolay bir şekilde bu işlemi yapabilmelerine yardımcı olmaktadır.

 

Fotoğraf düzenleyici olarak bilinen Photo Works kullanıcıları diledikleri takdirde katmanlar ile çalışmalarını sürdürebilmektedir. Yapılan son geliştirmeler sayesinde Photo Works’e eklenen yapay zekâ desteği düzenleyeceğiniz fotoğrafları hızlı bir şekilde analiz etmekte ve fotoğraflarınızda bulunan kusurları otomatik bir şekilde iyileştirebilmektedir.

 

Bu program sayesinde fotoğraflarda otomatik düzenlemeler yapabilmek, efektler ekleyebilmek mümkündür. Bunun yanı sıra programda yer alan portre özelliğinin de oldukça gelişmiş olduğunu söyleyebiliriz. Siz de Adobe Photoshop gibi programlar arıyorsanız PhotoWorks’ü indirebilir ve fotoğraflarınızı ücretsiz bir şekilde düzenleyebilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Ürün Fotoğraflamada Kaçınılması Gereken 6 Önemli Hata

 

Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Programları PhotoWorks

 

Polarr

 

2014 yılında geliştirilen fotoğraf düzenleme programları arasında yer alan Polarr yapay zekâ destekli bir fotoğraf düzenleme programıdır. Telefondan fotoğraf düzenlemek isteyen kişilerin en çok tercih ettiği programlar arasında yer alan Polarr IOS ve Android işletim sistemine sahip cihazlarda problemsiz bir şekilde çalışmaktadır.

 

Fotoğraf düzenleyici olarak Polarr mobil uygulamasını kullanan kişi sayısı artmaya başladığında şirket bunu görmezden gelmeyip ilgili programı Windows ve Mac Os işletim sistemleri için de geliştirmiştir. Yani kısacası bu programı hem telefonunuzda hem de bilgisayarınızda kullanarak fotoğrafları düzenleyebilirsiniz.

 

Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Programları Polarr

 

Fotor

 

2012 yılında Tony Duan tarafından geliştirilen Fotor da fotoğraf düzenleme programları arasında bulunmaktadır. Özel bir teknoloji kullanılarak geliştirilen bu araç ile;

 
  • Fotoğraf düzenleme
  • Kırmızı göz giderme
  • Bulanıklaştırma
  • Kolay
  • Tasarım
  • Diyafram Ekleme
  • Çıkartma ekleme
  • Kaplama kullanımı
 

Gibi birçok işlem ücretsiz bir şekilde yapılabilmektedir. Fotoğraf düzenlemesi yaparken katmanlarla çalışmanıza da fırsat veren Fotor ile kolaj ve akıllı şablonlar da üretebilirsiniz. Oldukça popüler fotoğraf düzenleme programları arasında yer alan Fotor, Android, IOS, Windows ve Mac Os işletim sistemine sahip telefon ve bilgisayarlarda kullanılabilmektedir.

 

Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Programları Fotor

 

VSCO

 

Joel Flory ve Greg Lutze tarafından geliştirilen VSCO, 2011 yılında piyasaya sürülen bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. IOS ve Android cihazlarda kullanılabilen bu program ile cep telefonundan fotoğraf düzenleme işlemleri kolayca yapılabilmektedir.

 

Fotoğraf düzenleme özellikleri bakımından oldukça gelişmiş bir program olan VSCO’da hazır şablonlar kullanılarak fotoğraf düzenleme çalışmaları yapılabilmektedir. Bunun yanı sıra fotoğraflarda bulunan belirli ögeler silinebilmekte ve istendiği takdirde fotoğraflara efektler eklenebilmektedir.

 

Pratik bir şekilde fotoğraf düzenlemenizi sağlayacak bu programı sizler de kullanabilir ve hem story boyutunda hem de paylaşım boyutundaki görselleri kolayca düzenleyebilirsiniz.

 

Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Programları VSCO

 

Adobe Photoshop Light Room

 

2007 yılında Adobe Systems tarafından geliştirilen ve piyasaya sunulan bir fotoğraf düzenleme programı olan Adobe Photoshop Light Room , Adobe Photoshop’a alternatif olan programlar arasında yer almaktadır. Basit düzenleme ara yüzü sayesinde bu programı kullanan kişiler Adobe Photoshop Light Room kullanan kişilerin çalışmalarından ilham alarak kendi çalışmalarını yapabilmektedir.

 
  • Adobe Photoshop entegrasyonu
  • Bulut depolama özelliği
  • Akıllı arama özelliği
  • Entegrasyon özelliği
 

Sayesinde kişiler ister mobil isterlerse de bilgisayarları üzerinden fotoğraf düzenlemesi yaparak fotoğraflarına efekt, yazı vb. şeyleri ekleyebilmekte ve fotoğraflarını profesyonel bir şekilde düzenleyebilmektedir.

 

Sizler de fotoğraf düzenleme programı arıyorsanız Adobe Photoshop tarafından geliştirilen bu özel programı kullanabilir ve profesyonel görseller sayesinde hedef kitlenizde yer alan kişileri etkileyebilirsiniz.

 

Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Programları Photoshop Light Room

 

Adobe Photoshop Express

 

Adobe Systems tarafından geliştirilen bir diğer fotoğraf düzenleme uygulaması da Adobe Photoshop Express’tir. Hem web gem de mobil uygulama tabanlı fotoğraf düzenlemesi yapabilmenize olanak sağlayan bu araç oldukça kullanışlıdır.

 

2011 yılında piyasaya sunulan Adobe Photoshop Express’in mobil uygulama olarak kullanıldığında Snapspeed ve Polarr fotoğraf düzenleme programları ile aynı işlevselliğe sahip olduğunu söylemek mümkündür.

 

İlgili İçerik; Trendyol’da Satış Yapmak için Bilmeniz Gerekenler

 

Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Programları Photoshop Express

 

Pixlr

 

2008 yılında Ola Sevandersson tarafından geliştirilen ve piyasaya sunulan Pixlr ücretsiz fotoğraf düzenleme programlarından birisidir. 28 dilde geliştirilen bu platformu online olarak kullanmanız ve görsellerinizi düzenlemeniz mümkünüdür. Pixlr diğer fotoğraf düzenleme programları ile karşılaştırıldığında birçok özelliği bakımından avantajlı bir programdır.

 
  • JPG
  • PNG
  • GIF
  • WEBP
  • PSD
  • PXZ
 

Formatındaki dosyalar kullanılarak Pixlr’da fotoğraf düzenleme çalışmaları yapılabilmektedir. Özellikle Adobe Photoshop’a ait bir dosya uzantısı olan PSD ile çalışmanıza olanak sağlayan bu aracı hızlı ve gelişmiş fotoğraf düzenleme özelliklerini kullanarak görsellerinizi düzenlemeniz mümkündür. Pixlr içerisinde yer alan şablonlar sayesinde kullanıcılar Instagram, Youtube, Facebook, Pinterest, Twitter vb. sosyal medya platformlarının ölçülerine göre profesyonel görsel çalışmalarını hızlıca yapabilmektedir. Sizler de e-ticaret sitenizin ürün görsellerini veya sosyal medya paylaşım görsellerini düzenlerken bu programı tercih edebilir ve profesyonel bir şekilde fotoğraf düzenlemesi yapabilirsiniz.

 

Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Programları Pixlr

 

Ürün Görselleriniz ile Ön Plana Çıkın

 

E-ticaret sitenizde kullanacağınız ürün görselleri ile ön plana çıkmak istiyorsanız sizler de Ticimax e-ticaret alt yapısını tercih edin. Ticimax e-ticaret alt yapıları içerisinde yer alan gelişmiş tasarım özellikleri ve yüksek çözünürlüklü ürün fotoğrafları ile ürünlerinizi ön plana çıkarın ve satışlarınızı artırma fırsatı yakalayın.

 

 

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

 

Yazar: Tolga Sefa Ağyıldız

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax