Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Teknoloji

Google Lens Nedir? Nasıl Kullanılır?

Google Lens adından da anlaşılabileceği gibi Google tarafından geliştirilen ve yapay zeka desteği bulunan bir görüntü tanıma ve bulma teknolojisidir. Google’ın akıllı telefonlar ve cihazlar için geliştirdiği bu teknoloji kişilerin akıllı cihazlarını kullanarak çevresindeki nesneleri tanımlamasını sağlar. Bunun yanı sırada metinleri okuma, işaretleri çevirme ve ürünleri araştırma gibi özelliği de bulunmaktadır.
09 Nis, 2024

Google Haritalar Nedir? Google Haritalara Yer Ekleme Nasıl Yapılır?

Google haritalara yer ekleme, fiziksel bir mağazası olan işletmesini tanıtarak ürün ve hizmet satışlarını artırmak isteyen kişi ve işletmelerin mağazalarını tanıtmak için yaptığı bir işlemdir. Dünya çapında birçok kişi tarafından kullanılan Google haritalar, sayesinde markalar potansiyel müşterilerine daha kolay bir şekilde ulaşmakta ve böylece satışlarını artırabilmektedir.
01 Mar, 2024

Yapay Zeka ile E-ticaret: Yapay Zekanın E-ticaretteki Rolü

Yapay zeka teknolojisinin gelişmesi ve kullanılmaya başlamasının ardından yapay zeka ile e-ticaret süreçlerini yönetmeye başlayan işletme sayısı da artmaya başladı. E-ticaret firmaları yapay zeka teknolojilerine en çok ilgi gösteren firmalar arasında yer alırken içerik üretim süreçlerinden pazarlamaya, operasyonel süreçlerden lojistiğe kadar olan birçok alanda yapay zeka uygulamalarına adapte olmaya başladı.
26 Oca, 2024

Fijital Pazarlama Nedir? Fijital Pazarlama Nasıl Yapılır?

Ticari faaliyet gösteren işletmelerin ürün ve hizmetlerini ön plana çıkarmak ve hedef kitlelerine ulaştırarak satış artırmak için tercih edebileceği birçok pazarlama yöntemi bulunur. Fijital pazarlama yöntemi de bunlardan birisidir.
12 Oca, 2024

CGI Nedir? CGI Nasıl Kullanılır?

Computer-generated imagery yani bilinen kısaltmasıyla CGI, dijital görüntü ya da görsel efektlerin bilgisayar teknolojisi kullanılarak üretilmesine verilen isimdir. Son dönemlerde oldukça popüler bir hale gelen CGI teknolojisi dünya üzerinde yapılan gerçek çekimlere ya da canlı sahnelere bilgisayar kullanılarak oluşturulan grafik, ürün ya da animasyonların eklenmesini ifade etmektedir.
11 Oca, 2024

AI Marketing (Yapay Zeka Pazarlaması) Nedir?

AI marketing ya da Türkçe anlamıyla yapay zeka pazarlaması, işletmelerin ürün, hizmet ve markalarını ön plana çıkarmak hedef kitlelerinde yer alan kişilere ulaşmak için yapay zeka teknolojilerini kullandığı pazarlama yöntemine verilen isimdir.
31 Eki, 2023

QR Kod Nedir? Nasıl Oluşturulur?

Quick Response Code ya da bilinen kısaltmasıyla QR Kodlar, hızlı yanı kodudur. QR kodlar birçok bilgiyi barındıran 2D bir barkod türüdür. Genellikle siyah-beyaz matris içinde yer alan QR kodlar, afiş, ambalaj, broşür ve reklamlarda oldukça çok kullanılmaktadır.
17 Eki, 2023

Web Site Hızı Nedir, Nasıl Optimize Edilir?

Web site hızı, internet sitenizdeki içeriklerin tarayıcı ve mobil cihazlar üzerinden kaç saniyede yüklendiğini ve yanıt verdiğini gösteren bir metriktir. Kullanıcıların siteniz üzerindeki davranışlarını büyük ölçüde etkilediği için belirli zaman dilimlerinde web site hız kontrolü ve ardından da web site hızı optimizasyonu yapılması gerekir.
16 Eki, 2023

Google Gemini Nedir? Nasıl Kullanılır?

Google Gemini, Chat GPT ’ye rakip olarak Google tarafından 21 Mart 2023 tarihinde piyasaya sunulan bir Chatbot’tur. 200’den fazla ülkede aktif bir şekilde kullanılan Google Gemini, Google’ın LamDA dil ailesini kullanmaktadır.
08 Eyl, 2023

Responsive Tasarım Nedir?

Responsive tasarım, bir internet sitesinin ya da uygulamanın farklı ekran boyutlarına sahip olan cihazlarda uyumlu ve optimize bir şekilde çalışmasını sağlayan tasarımlara verilen isimdir.
23 May, 2023

Web 3.0 Nedir? Popüler Web 3 Uygulamaları

Web 3.0 terimi, blockchain teknolojisiyle gelişen ve ilgi odağına merkeziyetsizlik ve şeffaflığı alan ve diğer internete türlerine göre daha demokratik bir alan sunan bir teknolojiyi adlandırmak için kullanılmaktadır.
12 May, 2023

Chat GPT Nedir? Chat GPT Nasıl Kullanılır?

Chat GPT’nin popülerleşmesi ve kullanılmaya başlamasıyla da beraber birçok kişi bu yapay zekâ robotunun neler yapabildiğini merak etmeye başladı ve insanlar Chat GPT nedir, Chat GPT nasıl kullanılır gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Chat GPT Nedir, Nasıl Kullanılır adlı bu yazımızda Open AI’nin geliştirdiği bir sohbet robotu olan Chat GPT hakkında sizlere bilgi vereceğiz. Siz de yazımızı inceleyebilir ve böylece Chat GPT hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
23 Oca, 2023

Kart Saklama Teknolojisi Nedir? Ne İşe Yarar?

Online alışverişin artmasıyla birlikte kartlı alışverişler de artış göstermiştir. Günün her saatinde internetten kolaylıkla alışveriş yapabilen kullanıcılara e-ticaret siteleri tarafından pek çok kolaylık da sağlanmaktadır. Bunlardan biri de kart saklama özelliğidir. Kullanıcılar her alışverişinde kredi kartı bilgilerini girmek yerine bir kere girerek bilgilerin sistemde saklanmasını isteyebilir.
14 Kas, 2022

Dijital İkiz Teknolojisi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Dijital ikiz, bir ürünün veya sürecin nasıl performans göstereceğini tahmin edebilen simülasyonlar oluşturmak için gerçek dünya verilerini kullanan bir bilgisayar programıdır. Bu programlar, çıktıyı geliştirmek için nesnelerin internetini (Endüstri 4.0), yapay zekayı ve yazılım analitiğini entegre eder.
25 Eki, 2022

E-ticarette Teknik Desteğin Önemi Nedir?

E-ticaret siteleri site yönetiminde alacakları teknik destek hizmetleri verdikleri hizmetleri ve başarılarını da doğrudan etkiliyor. Yazımızda e-ticarette teknik desteğin önemini açıklayan önemli başlıkları sizler için açıkladık.
03 Eki, 2022

En İyi Fotoğraf Düzenleme Programları

İşinizi Kolaylaştıracak En İyi Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Programları adlı bu yazımızda markanız için kullanabileceğiniz en iyi fotoğraf düzenleme programları hakkında sizleri bilgilendireceğiz. Siz de yazımızı inceleyerek fotoğraf düzenleyici programlar hakkında bilgi alabilir ve profesyonel görseller yaratarak karınızı artırabilirsiniz.
20 Tem, 2022

İşinizi Kolaylaştıracak Proje Yönetim Araçları

İşinizi Kolaylaştıracak Proje Yönetim Araçları adlı bu yazımızda proje yönetimi yaparken kullanabileceğiniz araçlar hakkında sizleri bilgilendireceğiz. Siz de yazımızı inceleyebilir ve proje yönetim araçları ile ilgili daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
22 Nis, 2022

Yapay Zeka Örnekleri: Yapay Zeka Uygulamaları Nelerdir?

En genel tanımı ile yapay zeka, insan zekasını taklit ederek işleyen ve tanımlanan görevleri yerine getiren makineler ve sistemler olarak açıklanabilir. Yapay zeka, toplanan bilgileri yineleyerek kendini iyileştirir ve farklı biçimlerde kendini gösterir.Yapay Zeka, son derece güçlendirilmiş veri analizi kabiliyeti ve proses yönetimi ile ilgilidir. Bu yönüyle yapay zeka, biçim ya da işleve indirgenmemeli ve durağan bir şekilde düşünülmemelidir. Her ne kadar yapay zeka, insanların yerini alacak süper güçlü robotlar gibi fantastik kurgularla ilişkilendirilse de, ortaya çıkış amacı insanın yerine geçmek değil insani yetenekleri güçlendirmektir.
28 Haz, 2021

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax