Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

iyzico Komisyon Oranları

Güncelleme Tarihi: 30.05.2023

İçindekiler;

Online alışveriş deneyimini tüketiciler ve satıcılar için kolay, hızlı ve güvenli bir hale getiren iyzico e-ticaret sitelerinin müşterilerine güvenli ve korumalı alışveriş imkanı sunmasını sağlayan bir teknoloji şirketidir. Yazımızda iyzico komisyon oranları, iyzico komisyon hesaplama vb. konularla ilgili merak edilen pek çok konuda detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



İyzico Nedir

 

iyzico Nedir?

 

iyzico yüzde 91’lere varan müşteri memnuniyetine sahiptir. Ödeme altyapısını kullanarak gerçekleştirilen toplam işlem tutarı 15 milyar civarındadır. iyzico online platformlarda gelişmiş ödeme çözümleri sunan ve online alışveriş deneyimini satıcılar ve alıcılar için kolaylaştıran bir ödeme altyapısıdır. Şirketin korumalı alışveriş sunduğu işlem sayısı ise 4 milyon civarındadır.


iyzico e-ticaret işletmelerine ve bireysel ödeme seçenekleri sunmaktadır. Gelişmiş ve tam donanımlı ödeme altyapısıyla pek çok ödeme çözümü sunmaktadır. Bunlar arasında sanal pos, iyzico ile öde, link yöntemi, korumalı ödeme yöntemi gibi farklı ödeme çözümleri bulunmaktadır.

 

Bireysel olarak iyzico alışveriş çözümleri de oldukça fazladır. Bunlar; banka kartsız kolay alışveriş, saklı kart ile tek tıkla ödeme, 7/24 canlı destek ve iptal/iade süreçlerinde kolaylık gibi çözümlerdir.

 

Ürünlerini dünyanın dört bir yanına ulaştırmak ve kazancını artırmak isteyen e-ticaret siteleri iyzico ödeme sistemi ile ödemelerini alarak pek çok yeni müşteriye ulaşma şansını yakalamaktadır. Online mağaza açan e-ticaret siteleri kısa sürede iyzico sanal pos açarak tüm bankalardan ödeme almaya başlayabilmektedir.

 

İyzico Nasıl Çalışır

 

iyzico Komisyon Oranı Nedir?

 

E-ticaret sitelerinin ödeme sayfalarının anlaşılır, hızlı ve güvenli olması oldukça önemlidir. iyzico ödeme altyapısını tercih ettiğinizde müşterilerinize korumalı, güvenli ve anlaşılır bir ödeme sayfası sunulur.

 

Sepetteki ürünlerin satın alınması esnasında müşterilerin karşısına sanal mağazanızdan ayrılmadan iyzico check-out formu açılır. Müşterileriniz bu alana kart bilgilerini girer ve ödeme işlemi iyzico sanal pos ile saniyeler içinde gerçekleşmiş olur.

 

Kurumsal bir satıcıysanız, siteniz üzerinden gerçekleşen başarılı işlem başına yüzde %2,49’dan başlayan komisyon oranları ve 0,25 TL işlem ücretiyle özel teklif alabilirsiniz. Öte yandan iyzico'yu kullanmak için ödemeniz gereken herhangi bir başlangıç ücreti veya sabit ücret bulunmamaktadır.

 

iyzico komisyon oranı hesaplama dediğimizde iyzico üye iş yerlerine, her bir başarılı işlem için %2,49'dan başlayan komisyon oranları ve 0,25 TL işlem ücreti uygulanmaktadır. Taksitli olarak yapılan işlemlerde ise her bankanın ayrı vade farkı oranları bulunmaktadır.

 

İlgili İçerik; E-ticaret Ödeme Sistemleri Hakkında 3 Önemli Başlık

 

İyzico Komisyon Oranları Nelerdir

 

iyzico Sanal Pos Nedir?

 

iyzico e-ticaret firmalarının müşterilerine güvenli, korumalı ve alternatifli bir ödeme deneyimi sunması için gelişmiş özelliklere sahiptir. Online ödemelerde en çok tercih edilen ödeme şekli olan kartlı ödeme seçeneklerini iyzico sanal pos ile anında sitenize entegre etmeniz mümkündür. iyzico sanal pos tercih ettiğinizde müşterilerinize tek çekim, taksitli çekim ödeme gibi pek çok alternatifli ödeme şekli sunmanız mümkündür.

 

iyzico sunduğu gelişmiş ödeme altyapısı ve ödeme çözümleriyle güvenli ve korumalı bir online alışverişi hem tüketici hem de satıcı açısından mümkün hale getirir. iyzico ödeme hizmetlerinden yararlanmak için iyzico başvuru süreci oldukça zahmetsizdir. E-ticaret siteniz için sanal pos almak istediğinizde tek tek bankalara başvuru yapmanıza gerek kalmadan iyzico sanal pos ile tüm bankalardan anında ödeme almaya başlayabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Sanal Pos Nasıl Alınır?

 

İyzico Sanal Pos Nedir

 

iyzico Başvuru Nasıl Yapılır?

 

iyzico başvurusu dediğimizde de merak edilen konular arasındadır. Tüm süreç online ve zahmetsiz şekilde hızlıca gerçekleşmektedir. iyzico sunduğu hızlı başvuru sistemiyle e-ticaret firmalarını bankalar ile yaşadığı uzun değerlendirme sürecinden kurtarır. iyzico ile hiç beklemeden kolay adımlarla hemen satışa başlamanız mümkündür.

 

Sanal pos almak için iyzico başvuru evraklar ve iyzico başvuru formu online olarak sisteme yüklenmektedir. iyzico başvurusu için gerekli belgeler şöyledir; imza sirküleri, şirket ortaklarının kimlik fotokopileri, vergi levhası ve adınıza/şirketinize ait banka hesap bilgilerinizin bulunduğu bankanızdan teslim alınmış bir belge. iyzico’dan sanal pos hizmeti almak istediğinizde aranan koşulları aşağıda sıraladık;

 
  • E-ticaret sitesinin SSL sertifikasının olması
  • Sanal mağazada Visa, Mastercard ve iyzico ile öde logolarının yer alması
  • Ürün bilgisi, fiyat bilgisi ve teslimat bilgilerinin sitede yer alması
  • Mesafeli satış sözleşmesi, iade, gizlilik, güvenlik politikalarının sitede yer alması
  • İletişim bilgilerinin güncel bir şekilde bulunması
  • Sanal mağazanın kullanıma hazır ve aktif olması
  • Satışı gerçekleşecek ürünlerin izin ve yetki belgeleri
 

İlgili İçerik; Kapıda Ödemeli Satış Nasıl Yapılır? Kapıda Ödeme Rehberi (2021 Güncel)

 

İyzico Başvurusu Nasıl Yapılır

 

iyzico Ödeme Hizmetlerini Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

 

iyzico ödeme hizmetleri arasında dünya devlerinin de bulunduğu 37 binden fazla kurumsal ve bireysel işyeri bulunmaktadır. Özellikle online platformlarda güvenli alışverişi garantileyen iyzico, PCI-DSS 1. Seviye sertifikasıyla tüm sahtecilik işlemlerine karşı hem tüketici hem de satıcıları güvene almaktadır.

 

iyzico kullandığı yapay zeka teknolojileri sayesinde bilgi ve veri güvenliğini 7/24 sağlayarak kesintisiz bir online alışveriş deneyimi yaşatır. Sunduğu ödeme altyapısı ile sektöründe lider olan iyzico, e-ticaret sitelerinin müşterilerine en çok tercih ettikleri ödeme seçeneklerini sunmalarını sağlar.

 

iyzico ödeme sistemleri ile e-ticaret sitelerinin sadece yurtiçinde değil yurtdışından da alternatifli ödeme almasını sağlayan çözümler sunar. iyzico’nun geliştirdiği ödeme altyapısı sayesinde e-ticaret firmaları satışlarını ve kazançlarını her geçen gün daha da artırmaktadır.

 

iyzico ödeme sistemlerinin sunduğu öne çıkan teknolojilerden bazılarını aşağıda sıraladık;

 
  • Akıllı ödeme yönlendirme servisi
  • Sahtecilik önleme sistemi
  • Dynamic 3DS
  • Farklı para birimleri ile ödeme alma
  • Alternatif ödeme alma yöntemleri
  • Güvenli kart saklama
  • Kolay ödeme formu
 

İlgili İçerik; 3D Secure Nedir? Sanal Mağazalar İçin Neden Önemli?

 

İyzico Avantajları Nelerdir

 

Ticimax E-ticaret Paketleri ile iyzico Avantajlarını Keşfedin

 

E-ticaret sitesi açtığınızda bir ödeme kuruluşu ile anlaşarak zahmetsiz bir şekilde tüm bankaların sanal poslarını kullanmaya başlayabilirsiniz. Ticimax e-ticaret altyapısını tercih eden sanal mağazalar, Ticimax ve iyzico işbirliği sayesinde e-ticaret sitesindeki admin panelinden tek adımda iyzico ödeme çözümleriyle tanışabilir.
 

Bilgi Almak İçin Tıklayın; Ticimax ve iyzico İş Birliği

 

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

 

Yazar: Tolga Sefa Ağyıldız

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax