Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

iyzico Sanal Pos Başvurusu Nasıl Yapılır?

Güncelleme Tarihi: 23.05.2023

İçindekiler;

Online alışveriş deneyimini tüketiciler ve satıcılar için kolay, hızlı ve güvenli bir hale getiren iyzico sanal pos e-ticaret sitelerinin müşterilerine güvenli ve korumalı alışveriş imkânı sunmasını sağlayan bir teknoloji şirketidir.



İyzico Sanal Pos Başvurusu Nasıl Yapılır?

 

iyzico Nedir?

 

iyzico, online platformlarda gelişmiş ödeme çözümleri sunan ve online alışveriş deneyimini satıcılar ve alıcılar için kolaylaştıran bir ödeme altyapısıdır.

 

iyzico giriş çok kolay olmakla birlikte iyzico %91’e varan müşteri memnuniyetine sahiptir. Ödeme altyapısını kullanarak gerçekleştirilen işlem tutarı ise 15 milyar TL’yi geçmiştir. Şirketin korumalı alışveriş sunduğu işlem sayısı ise 3 milyon civarındadır. iyzico’nun gelişmiş ve tam donanımlı ödeme altyapısıyla;

 
  • Sanal pos
  • iyzico ile öde
  • Link yöntemi
  • Pazaryerleri çözümü gibi pek çok farklı kategoride ödeme çözümleri sunmaktadır.
 

Ürünlerini dünyanın dört bir yanına ulaştırmak ve kazancını artırmak isteyen e-ticaret siteleri iyzico ödeme sistemi ile ödemelerini alarak pek çok yeni müşteriye ulaşma şansını yakalamaktadır. Online mağaza açan e-ticaret siteleri kısa sürede iyzico sanal pos açarak tüm bankalardan ödeme almaya başlayabilmektedir.

 

Ticimax e-ticaret altyapısını tercih eden sanal mağazalar, Ticimax ve iyzico iş birliği sayesinde e-ticaret sitesindeki admin panelinden tek adımda sanal pos alma ayrıcalığına sahip! Anında satışa başlamak ve zahmetsiz sanal pos almak için başvurunuzu Ticimax ve iyzico iş birliği sayesinde hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

 

Bilgi Almak İçin Tıklayın; Ticimax ve iyzico İş birliği

 

İyzico Nedir

 

iyzico Başvuru Nasıl Yapılır?

 

iyzico başvurusu dediğimizde ise tüm süreç online ve zahmetsiz şekilde hızlıca gerçekleşmektedir. iyzico sunduğu hızlı başvuru sistemiyle e-ticaret firmalarını bankalar ile yaşadığı uzun değerlendirme sürecinden kurtarır. iyzico ile hiç beklemeden kolay adımlarla hemen satışa başlamanız mümkündür.

 

Sanal pos almak için iyzico başvuru evraklar ve iyzico başvuru formu online olarak sisteme yüklenmektedir. iyzico başvurusu için gerekli belgeler şunlardır ;

 
  • İmza sirküleri
  • Şirket ortaklarının kimlik fotokopileri
  • Vergi levhası
  • Adınıza/şirketinize ait banka hesap bilgilerinizin bulunduğu bankanızdan teslim alınmış bir belge.
 

iyzicodan sanal pos hizmeti almak istediğinizde aranan koşulları aşağıda sıraladık;

 
  • Sanal mağazanın kullanıma hazır ve aktif olması
  • E-ticaret sitesinin SSL sertifikasının olması
  • Ürün bilgisi, fiyat bilgisi ve teslimat bilgilerinin sitede yer alması
  • Mesafeli satış sözleşmesi, iade, gizlilik, güvenlik politikalarının sitede yer alması
  • İletişim bilgilerinin güncel bir şekilde bulunması
  • Satışı gerçekleşecek ürünlerin izin ve yetki belgeleri
  • Sanal mağazada Visa, Mastercard ve iyzico ile öde logolarının yer alması
 

Öte yandan iyzico bazı faaliyet alanlarıyla ilgili olan satışlarda sanal pos hizmeti vermemektedir. Bunlardan bazıları arasında; kumar ve bahis siteleri, siyasi içerikli siteler, şiddet içerikli siteler, replika, sahte ürün satan siteler, sigara-tütün ürünleri vs. sayılabilir.

 

İlgili İçerik; Sanal Pos Hakkındaki En Kilit 5 Başlık

 

İlgili İçerik; Sanal Pos Nasıl Alınır?



İyzico Başvurusu Nasıl Yapılır

 

iyzico Sanal Pos Hizmetleri Neleri Kapsar?

 

iyzico e-ticaret firmalarının müşterilerine güvenli, korumalı ve alternatifli bir ödeme deneyimi sunması için gelişmiş özelliklere sahiptir. Online ödemelerde en çok tercih edilen ödeme şekli olan kartlı ödeme seçeneklerini iyzico sanal pos ile anında sitenize entegre etmeniz mümkündür. Üstelik Ticimax iyzico iş birliği ile bunu admin panelinizden tek adımda yapabilirsiniz.

 

iyzico sanal pos tercih ettiğinizde müşterilerinize tek çekim, taksitli çekim ya da puanla ödeme gibi pek çok alternatifli ödeme şekli sunmanız mümkündür. Aşağıda sıraladığımız kartlar ile online mağazanızda taksitli satış seçeneği sunabilirsiniz.

 
  • Bankkart
  • Axess
  • Word
  • Bonus
  • Cardfinans
  • Advantage 
  • Paraf
  • Maximum
 
 

iyzico sunduğu gelişmiş ödeme altyapısı ve ödeme çözümleriyle güvenli ve korumalı bir online alışverişi hem tüketici hem de satıcı açısından mümkün hale getirir.

 

iyzico ödeme hizmetlerinden yararlanmak için iyzico başvuru süreci oldukça zahmetsizdir. E-ticaret siteniz için sanal pos almak istediğinizde tek tek bankalara başvuru yapmanıza gerek kalmadan iyzico sanal pos ile tüm bankalardan anında ödeme almaya başlayabilirsiniz.

 

E-ticaret sitenizde Ticimax gelişmiş e-ticaret altyapısını tercih ettiğinizde iyzico-Ticimax entegrasyonu ile e-ticaret admin panelinizden tek adımda sanal pos alabilir ve hemen kazanmaya başlayabilirsiniz.

 
İlgili İçerik: E-ticarette Fraud (Sahtecilik) Hakkında Bilmeniz Gerekenler


İyzico Sanal Pos Hizmetleri Neleri Kapsar

 

iyzico ile Ödeme Nasıl Alınır?

 

E-ticaret sitelerinin ödeme sayfalarının anlaşılır, hızlı ve güvenli olması oldukça önemlidir. iyzico güvenli mi diye merak eden tüketiciler veya e-ticaret firmaları için iyzico ödeme altyapısını tercih ettiğinizde müşterilerinize korumalı, güvenli ve anlaşılır bir ödeme sayfası sunulur.

 

Sepetteki ürünlerin satın alınması esnasında müşterilerin karşısına sanal mağazanızdan ayrılmadan iyzico check-out formu açılır. Müşterileriniz bu alana kart bilgilerini girer ve ödeme işlemi iyzico sanal pos ile saniyeler içinde gerçekleşmiş olur.

 

İyzico Sanal Pos Ödeme Nasıl Alınır

 

iyzico Komisyon Oranları Nedir?

 

iyzico komisyon oranları e-ticaret firmaları tarafından merak edilen bir konudur. iyzico kullanıcılarından başlangıç ücreti ve aylık sabit bir ücret talep etmemektedir. Yapılan işlem başına uygulanan iyzico komisyon oranı bulunmaktadır. iyzico’nun komisyon oranı %2,79+0,25 TL’den başlamaktadır. iyzico sanal pos tercih etmek istediğinizde ilgili kurumla iletişime geçerek komisyon oranları hakkında güncel bilgi alabilirsiniz. Komisyon oranları işletmenizin faaliyetine, satış hacmine ve cirosuna göre uygun komisyon oranları belirlenmektedir.

 

İyzico Sanal Pos Komisyon Oranları Nelerdir

 

iyzico Test Kartları


iyzico test kartları ile başarılı bir ödemeyi simüle etmek için test kartlarından yararlanabilirsiniz. 


 
Kart Numarası Bankası Kart Tipi
5890040000000016 Akbank Master Card (Debit)
5526080000000006 Akbank Master Card (Credit)
4766620000000001 Denizbank Visa (Debit)
4603450000000000 Denizbank Visa (Credit)
4987490000000002 Finansbank Visa (Debit)
5311570000000005 Finansbank Master Card (Credit)
9792020000000001 Finansbank Troy (Debit)
9792030000000000 Finansbank Troy (Credit)
5170410000000004 Garanti Bankası Master Card (Debit)
5400360000000003 Garanti Bankası Master Card (Credit)
374427000000003 Garanti Bankası American Express
4475050000000003 Halkbank Visa (Debit)
5528790000000008 Halkbank Master Card (Credit)
4059030000000009 HSBC Bank Visa (Debit)
5504720000000003 HSBC Bank Master Card (Credit)
5892830000000000 Türkiye İş Bankası Master Card (Debit)
4543590000000006 Türkiye İş Bankası Visa (Credit)
4910050000000006 Vakıfbank Visa (Debit)
4157920000000002 Vakıfbank Visa (Credit)
5168880000000002 Yapı ve Kredi Bankası Master Card (Debit)
5451030000000000 Yapı ve Kredi Bankası Master Card (Credit)
 

iyzico Ödeme Hizmetlerini Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

 

iyzico ödeme hizmetleri arasında dünya devlerinin de bulunduğu 37 binden fazla kurumsal ve bireysel işyeri bulunmaktadır. Özellikle online platformlarda güvenli alışverişi garantileyen iyzico, PCI-DSS 1. Seviye sertifikasıyla tüm sahtecilik işlemlerine karşı hem tüketici hem de satıcıları güvene almaktadır.

 

iyzico kullandığı yapay zekâ teknolojileri sayesinde bilgi ve veri güvenliğini 7/24 sağlayarak kesintisiz bir online alışveriş deneyimi yaşatır. Sunduğu ödeme altyapısı ile sektöründeki liderler arasında bulunan iyzico, e-ticaret sitelerinin müşterilerine en çok tercih ettikleri ödeme seçeneklerini sunmalarını sağlar.

 

iyzico ödeme sistemleri ile e-ticaret sitelerinin sadece yurtiçinde değil yurtdışından da alternatifli ödeme almasını sağlayan çözümler sunar. iyzico’nun geliştirdiği ödeme altyapısı sayesinde e-ticaret firmaları satışlarını ve kazançlarını her geçen gün daha da artırmaktadır.

 

iyzico ödeme sistemlerinin sunduğu öne çıkan teknolojilerden bazılarını aşağıda sıraladık;

 
  • Dynamic 3DS,
  • Akıllı ödeme yönlendirme servisi
  • Sahtecilik önleme sistemi
  • Farklı para birimleri ile ödeme alma
  • Güvenli kart saklama
  • Kolay ödeme formu
  • Alternatif ödeme alma yöntemleri
 

İlginizi Çekebilir; E-ticaret Entegrasyon Modelleri Nelerdir?

 

İyzico Sanal Pos Avantajları Nelerdir

 

Ticimax E-ticaret Paketleri ile iyzico Avantajlarından Yararlanın!

 

E-ticaret sitesi açtığınızda bir ödeme kuruluşu ile anlaşarak zahmetsiz bir şekilde tüm bankaların sanal poslarını kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

Ticimax e-ticaret altyapısını tercih eden sanal mağazalar, Ticimax ve iyzico iş birliği sayesinde e-ticaret sitesindeki admin panelinden tek adımda iyzico sanal pos alma ayrıcalığına sahiptir. Anında satışa başlamak ve panelinizden sanal pos almak için başvuru ve detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

 

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir:

 

E-ticaret Siteleri 1 Ocak'tan İtibaren Vergiden Muaf

 

E-ticaret Sitesi Kurmak İçin Gerekenler (2021 Yeni)

 

E-Ticarette Başarıyı Yakalamak İsteyenler İçin 10 Adım

 

İnternetten Satış Nasıl Yapılır? Bilmeniz Gerekenler ( 2021 Yeni)

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax