Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Morhipo Komisyon Oranları

Güncelleme Tarihi: 13.01.2023

İçindekiler;

2011 yılında Boyner Grup çatısı altında kurulan Morhipo günümüzde alıcı ile satıcıyı buşuşturan pazaryerleri arasında yer almaktadır. Boyner çatısı altında olması bilinirliliğini arttırırken aynı zamanda firma ve müşterilere de güven vermektedir. Firmalar ürünlerini daha fazla müşterinin önüne çıkarmak için Morhipo’da mağaza açmak isteyebilir fakat morhipo komisyon ücreti bu noktada belirleyici olmaktadır. Yazımızda morhipo mağaza komisyon oranları hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Morhipo Komisyon Oranları

 

Morhipo Hakkında Bilgi

 

Morhipo 2011’de Boyner Holding çatısı altında kurulmuştur. Türkiye’de bir ilke imza atarak yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları tek bir sitede toplayan Morhipo Türkiye’nin online alışveriş sitelerinde öncü rol oynamaktadır. Binlerce seçkin markaların ürünleri pek çok kategori altında tüketiciyle buluşmaktadır. Kadın, erkek, ayakkabı-çanta, çocuk, ev&yaşam kategorilerinde çok özel ürünler bulunan Morhipo’da alıcı ve satıcının buluştuğu pazaryerleri arasında önemli rol oynamaktadır.

 

Kargo süreçleri ve hızlı teslim alıcılar için en önemlilerden biridir. Morhipo’da üzerinde “hızlı gönderi” ikonu bulunan ürünleri, İstanbul içinde 24 saatte, İstanbul dışında 48 saatte ulaştırma garantisi mevcuttur. Bu da ürünleri satın almaya teşvik eden önemli bir özellik olarak karşımıza çıkmaktadır.

 

Morhipo Nedir

 

Morhipo Güvenli Midir?

 

Morhipo’nun en büyük avantajı Boyner Holding güvencesiyle hizmet vermesidir. Bu da işletmeyi oldukça güvenli bir hale getirmektedir. Gerek kargo, gerek ödeme, gerekse site dizaynı ile oldukça cazip olan Morhipo hem güvenli hem de alışverişi oldukça keyifli hale getiren bir pazaryeri olarak satıcıları ve alıcıları buluşturmaya devam etmektedir.



İlgili İçerik; İnternetten Para Kazanmak İçin Mutlaka Bilmeniz Gerekenler

 

Morhipo Güvenli Midir

 

Morhipo’da Mağaza Açmak Nasıl Yapılır?

 

Morhipo mağaza komisyon oranları dediğimizde Morhipo’da herhangi bir mağaza açma bedeli bulunmamaktadır. Morhipo’da satış yapmak ve gelirlerini arttırmak isteyen mağazalar ilk olarak satış yapacakları mağazalarını aktif etmeleri için Morhipo ile iletişime geçmeli ve mağaza açma başvurusu yapmalıdır. Morhipo mağaza başvuruları morhipo iletişim numarası üzerinden veya e-mail başvurusu ile yapılmaktadır. İlgili kanallar aracılığıyla morhipo’ya başvuru yaptıktan sonra şirket yetkilileri sizinle iletişime geçecektir. Bu aşamada ise sizlerden şirket bilgileriniz ile ilgili belirli belgeler istenecektir. Bu belgeleri aşağıda sıraladık.

 
  • Ticari Sicil Gazetesi
  • Banka Hesap Bilgileri
  • Yetkili Kişiye Yönelik Bilgiler
  • İmza Sirküleri veya imza beyannamesi
  • Vergi Levhası
 

İlgili İçerik; İnternetten Satış Nasıl Yapılır? Bilmeniz Gerekenler (2023 Yeni)

 

Morhipo Mağaza Nasıl Açılır

 

Morhipo Komisyon Ücretleri Nasıldır?

 

Morhipo da her pazaryeri gibi belirli komisyon oranları satıcılardan tahsil etmektedir. Mağaza açma bedeli olmazken satılan kategoriye ve ürüne göre her yıl belirli Morhipo komisyon ücreti belirlenmekte ve satıcılara bildirilmektedir. Bu durum satıcı firmalar için dezavantaj oluştursa da ürünlerini geniş kitlelere ulaştırmak için pazaryerlerinde de var olmak bir avantajdır. Fakat bu komisyon oranları satıcıların bir satış üzerinden daha az gelir elde etmesine sebebiyet vermektedir.


İlgili İçerik; 2023 Yılı Pazaryerleri Komisyon Oranları 



Morhipo Komisyon Oranları Nasıldır

 

Morhipo’da Satış Yapmanın Avantajları Nelerdir?

 

Morhipo’da satış yapmanın kişi ve firmaların sağladığı pek çok avantaj bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi belirli bir müşteri kitlesine anında ulaşmaktır. E-ticaret sitesini tanıtma, firma profili oluşturma ve müşteri memnuniyeti sağlama adımları daha kolaydır. Rakipleri görebilme ve analiz edebilme şansı yüksektir. Böylece rekabet ortamında doğru fiyatlandırma stratejileri uygulayabilme şansı vardır. Müşteri beklentilerini doğru analiz ederek doğru zamanda ve şekilde indirim, kampanya gibi satın almaya teşvik eden uygulamaları hayata geçirmek daha kolaydır.

 

Ülkemizde morhipo gibi ürünlerinizi satabileceğiniz pazaryerlerinden satış yapmak bu pazaryerlerinin müşteri kitlesine ulaşmanızı sağlamaktadır. Her gün milyonlarca kişi Morhipo gibi pazaryerlerine giriş yaparak satın almak istediği ürünler hakkında araştırmalar yapmaktadır. Bu da morhipoda satış yapan firmaların daha fazla kişiye ulaşmasına olanak sağlamaktadır. Firmalar daha fazla kişiye ulaştıklarında hem satışlarını hem de dönüşüm oranlarını arttırabilmektedir.

 

İlgili İçerik; E-ticarette Müşteri Arttırma Teknikleri

 

Morhipo Avantajları Nelerdir

 

Morhipo’da En Çok Satılan Ürünler Nelerdir?

 

Alıcı ve satıcıyı buluşturarak aranılan her ürüne ulaşılabilmesini mümkün kılan Morhipo’da binlerce ürün binlerce müşteri tarafından satın alınmaktadır. Aşağıda Morhipo’da en çok rağbet gören ürün kategorilerine yer verdik.

 
  • Elektronik ürün kategorisi
  • Pet shop kategorisi
  • Moda kategorisi
  • Kozmetik - kişisel bakım kategorisi
  • Ev, yaşam, kırtasiye ve ofis ürünleri
  • Oto, bahçe & yapı market kategorisi
  • Kitap, müzik, film & hobi kategorisi
  • Ev, yaşam, kırtasiye & ofis kategorisi
  • Süpermarket kategorisi
  • Anne, bebek & oyuncak kategorisi
 

İlgili İçerik; E-Ticaret Pazaryeri Entegrasyonu Nedir, Nasıl Çalışır? 



Morhipo En Çok Satılan Ürünler
 

Morhipo’da Satış Arttırmak için Yapılması Gerekenler Nelerdir?

 

Morhipo gibi pazaryerlerinde rekabet oranı çok yüksektir. Görünür olmak, müşterilerin önüne çıkmak oldukça önemli olmaktadır. Yoksa binlerce satıcı arasında kaybolup gidilebilir. Bu nedenle Morhipo’da mağaza açan kişiler belirli şeyleri göz önünde bulundurarak mağazalarını ön plana çıkarmalıdır. Morhipo’da mağazayı ön plana çıkarmak için yapılması gerekenleri birkaç başlıkta sıraladık.

 
  • Kullanıcı yorumlarına açık olma, dikkate alma ve yanıt verme
  • Kullanıcı beklenti ve isteklerine göre hareket etme
  • Müşteri memnuniyetini sağlamak adına kişiselleştirme seçeneklerini kullanma
  • Rekabet ortamında öne çıkmak için uygulama içi reklam ya da sponsorlu ürün gibi seçenekleri kullanma
  • Ürün fotoğraflarının gerçek, profesyonel ve detaylı olmasına özen gösterme
  • Ürün açıklamalarına detaylı bir şekilde yer verme ve SEO uyumlu içerikler hazırlayarak öne çıkmayı kolaylaştırma
  • Kargolama süreçlerine özen gösterme, vaktinde teslim etme
  • E-ticaret sitenizin tanıtımını yapma ve müşterileri e-ticaret sitesine çekme
  • Güvenli bir mağaza profili oluşturma
  • Adil ve rekabet ortamına uygun bir fiyat politikası oluşturma

İlgili İçerik; Dükkan Açmadan İnternetten Satış Yapma Rehberi  



Morhipo Satış Arttırmak

 

Ticimax ile Pazaryerlerinde Kolaylıkla Satışa Başlayın

 

Ticimax pazaryeri entegrasyonları ile e-ticaret siteniz yanında pazaryerlerinde de var olmanızı sağlar. Entegrasyonlar sayesinde ürün aktarımı kolay hale gelir ve aynı zamanda e-ticaret sitenize de trafik çekme ve daimi müşteri kazanma fırsatı yakalayabilirsiniz. Sizler de e-ticaret sitesi kurmak istiyorsanız Ticimax e-ticaret alt yapılarını tercih ederek e-ticaret sitenizi hızlı bir şekilde kurabilir ve satış yapmaya başlayabilirsiniz.

 

 

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

 

Yazar: Tolga Sefa Ağyıldız

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax