Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Sizi Şaşırtacak En İlginç İş Fikirleri

Güncelleme Tarihi: 08.01.2024

İçindekiler;

İş kurmak isteyen kişiler yeni işlerini kurarken daha çok hem eğlenebilecekleri hem de kendilerini geliştirerek gelir elde edebilecekleri ilginç iş fikirleri arar. Enteresan ve ilginç işler kuran kişiler iş fikirlerini iyi bir şekilde gerçekleştirdikleri takdirde gelirlerini hızlı bir şekilde artırabilmektedir.

 

Türkiye’de olmayan iş fikirlerinden yararlanan kişiler bu alanda iyi bir reklam ve tanıtım çalışması yaparak hedef kitlelerine daha kolay ulaşabilmekte ve gelirlerini artırabilmektedir.

 

Peki İlginç iş fikirleri nelerdir, gelin bu yazımızda yeni bir iş kurmak isteyen kişilerin yapabileceği sıradışı iş fikirlerine detaylı bir şekilde göz atalım.

 

 

3D Baskı Atölyesi

 

İlginç iş fikirleri listesinin ilk sırasında sizlerle paylaşacağımız iş fikri 3D Baskı Dükkânı kurmaktır. Bilindiği üzere son dönemlerde hayatımızın her alanında 3 Boyutlu yazıcıların kullanımı hızlı bir şekilde gelişmiş ve artmaya başlamıştır. Bu da yeni iş kurmak isteyen kişiler için ilginç olabilecek bir iş fikrinin ortaya çıkmasını sağlamıştır.

 

3D Baskı dükkânı kuran kişiler belirli programlar üzerinden yaptığı maket ve parçaları 3 Boyutlu yazıcılarda basarak satışa sunmaktadır. Hem modelleme hem de yedek parçalara kadar birçok üretimin yapılabileceği 3D Baskı Atölyelerine olan ihtiyaç her geçen gün artış göstermektedir.

 

Sizler de hem eğlenebileceğiniz hem çalışabileceğiniz hem de gelir elde edebileceğiniz bir iş arıyorsanız ilginç iş fikirleri listesinde sizinle paylaştığımız 3D Baskı Atölyelerine bir göz atabilirsiniz.

 

İlginç İş Fikirleri 3D Baskı

 

Geri Dönüşüm

 

Yaşamın her alanında kullanılmayan birçok ürün maalesef çöplerde yer alıyor. Birçok kişi yol kenarında bulduğu ürünleri ya da kişilerin artık kullanmadığı nesneleri belirli malzemeler kullanarak hem değiştiriyor hem de dönüştürüyor.

 

Geri dönüşüm dendiğinde herkesin aklına atıklar gelse de aslına bakıldığında geri dönüşüm atölyesi kuran kişilerin büyük bölümü mobilyadan kıyafete, masadan hediyelik eşyalara kadar olan birçok ürün grubunu değiştirip dönüştürerek satmaya başlıyor. Geri dönüşüm sektöründe çalışan kişilerin bir bölümü kendi fiziksel mağazaları üzerinden satış yaparken büyük bir bölümü de e-ticaret sitesi açarak yeniden hayata ve kullanıma kazandırdığı ürün ve hizmetlerin satışını yapıyor.

 

Sizler de iş kurmak için sıradışı bir iş fikri arıyorsanız geri dönüşüm atölyesi kurabilirsiniz ve atölyenizde dönüştürdüğünüz ürünleri mağazadan ya da e-ticaret siteniz üzerinden satışa sunarak gelir elde edebilirsiniz.



İlginç İş Fikirleri Geri Dönüşüm

 

Evlilik Danışmanlığı

 

Türkiye’de olmayan işler arasında yer alan evlilik danışmanlığı aslına bakıldığında birçok dünya ülkesinde oldukça popüler bir meslektir. Evlilik danışmanları evlenmek isteyen çiftler ile çalışmaktadır. Beden sağlığından ruh sağlığına kadar olan her süreçte çiftlere hizmet veren evlilik danışmanları çoğu zaman da kişileri evlilik kurumu üzerine bilgilendirmektedir.

 

Hem evlenmek isteyen hem de evli çiftlerin başvurduğu evlilik danışmanları geleceğin meslekleri arasında görülmektedir.

 

İlgili İçerik; 2023'ün En Çok Para Kazandıran Meslekleri

 

İlginç İş Fikirleri Evlilik Danışmanlığı

 

Robot Tasarımı

 

Teknolojinin hızlı bir şekilde gelişmesi ve hayatımızda bu kadar kolay yer etmesi yeni iş kurmak isteyen kişiler için ilginç bir iş fikri olan robot tasarımını da ön plana çıkardı. Robotlar artık günlük hayatımızın her alanında ihtiyaçlarımıza destek oluyor. Teknolojinin gelişmesi ile beraber gündelik yaşamın her alanında kullanılabilecek yeni robotlar robot tasarımcıları tarafından tasarlanıyor ve bu ürünler piyasaya sürülüyor.

 

Zamanla robotların gündelik yaşamımızın vazgeçilmezleri arasında yer alabilecek olması da robot tasarımına olan ihtiyaçları giderek arttırıyor. Bu nokta birçok kişi yazılım ve makine öğrenimi gibi eğitimler alarak kendini robot tasarımı alanında geliştiriyor. Sizler de bu tür eğitimler alarak ilginç iş fikirleri arasında yer alan robot tasarım uzmanı olabilir ve geleceğin mesleklerinden birisinde gelir elde edebilirsiniz.

 

İlginç İş Fikirleri Robot Tasarımı

 

Metaverse Uzmanlığı

 

Web 3.0’ın her geçen gün gelişme ile beraber hayatımıza yeni giren bir kavram olan metaverse olan ilgi her gün artıyor. Artık birçok marka ve kurum farklı metaverselerde yerini alıyor ve bazı markaların da bu platformlarda yer almaya hazırlandığını söylemek mümkün.

 

Metaverse uzmanlığı ya da metaverse danışmanlığı yapan kişiler bu noktada metaverse adım atacak olan markaların tüm süreçlerini yönetiyor ve markaların geleceğe hazırlanmasında etkin rol oynuyor. Metaverse uzmanlarına olan ihtiyaç yavaş yavaş artıyor olsa da aslına bakıldığında şu an çok da popüler olduğunu söylemek mümkün değil fakat metaverse uzmanı eğitimi alan kişiler ilerleyen dönemlerde oldukça çok markaya hizmet edecek gibi görünüyor.

 

İlginç İş Fikirleri Metaverse Uzmanlığı

 

E-ihracat

 

E-ihracat dijital dönüşümlerini tamamlayan markaların kendilerine ait bir mağaza açarak ürün ve hizmetlerini yurtdışında yaşayan kişilere sattığı bir ticarettir. Özellikle e-ihracat sektöründe faaliyet gösteren işletmeler hem hızlı bir şekilde ürün ve hizmetlerini satabilmekte hem de döviz geliri elde edebilmektedir.

 

Birçok kişiye göre e-ihracat hala çok karmaşık bir iş türü gibi gözükse de aslına bakıldığında oldukça enteresan iş fikirleri arasında yer almaktadır. Sizler de bu sektörde faaliyet göstermek, ürün ve hizmetlerinizi yurtdışına satmak için kendinize ait bir sanal mağaza açabilir ve internetten yurtdışına satış yapmaya başlayabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; E-ticaret Nedir, Nasıl Yapılır?

 

İlginç İş Fikirleri E-ihracat

 

E-ticaret

 

Özellikle covid-19 salgınından sonra en hızlı büyüyen sektörler arasında yer alan e-ihracat sektörü iş kurmak ve kendi işini yapmak isteyen kişilerin tercih edebileceği ilginç iş fikirleri arasında yer almaktadır.

 

E-ticaret sektöründe de markalar kendilerine ait bir sanal mağaza açarak ürün ve hizmetlerini yüklemekte ve ülkemizde yaşayan kişilere bu ürün ve hizmetlerin satışını yapmaktadır. Konsept iş fikirleri arasında bulunan e-ticaret sektöründe markaların satış yapabileceği birçok yöntem bulunduğu gibi faaliyet yürüteceği sektör sayısı da oldukça geniştir.

 

Bu sektörde hizmet vermek ve internetten ürün satmak isteyen kişilerin ilk olarak bir şirket kuruluşu gerçekleştirmesi ve ardından ürün ve hizmetlerini satacakları mağazaları kurmak için e-ticaret alt yapıları ile anlaşması gerekmektedir. Böylece markalar kolay bir şekilde ürünlerini Türkiye’de yaşayan kişilere ulaştırmakta ve hızlı bir şekilde satış yapma fırsatı bulmaktadır.

 

İlgili İçerik; İnternette En Çok Satılan Ürünler, Ne Satılır 2023

 

İlginç İş Fikirleri E-ticaret

 

E-ticaret Uzmanlığı

 

Sıradışı iş fikirleri arasında yer alan e-ticaret sektörü hakkında sizlere bu kadar bilgi vermişken e-ticaret uzmanlığını da tanıtmakta fayda var. Çünkü e-ticaret uzmanları e-ticaret ile internetten ürün satmak isteyen ya da satış yapan markalarda çalışan kişilere verilen unvandır.

 

E-ticaret uzmanları genellikle endüstri mühendisliği, yazılım ve bilgisayar mühendisliği gibi lisans programlarından mezun olan kişiler olsa da bu alanda çalışan kişilerin büyük bölümünün iletişim alanından da mezun olduğu bilinmektedir. Aslına bakıldığında firmaların e-ticaret süreçlerinin neredeyse hepsini yürüten e-ticaret uzmanlarının bir bölümden mezun olmasına da gerek yoktur. Çünkü e-ticaret uzmanları alabilecekleri eğitimler ve sertifikalar sayesinde de kendilerini geliştirebilmektedir.

 

Sizler de bu alanda uzmanlaşarak danışmanlık almak isteyen ya da destek almak isteyen markalarla ister proje bazlı isterseniz de tam zamanlı çalışabilir ve oldukça ilginç iş fikirleri arasında yer alan e-ticaret uzmanlığından gelir elde edebilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Instagram'dan Satış Yapma Teknikleri ile Satışlarınızı Arttırın



İlginç İş Fikirleri E-ticaret Danışmanlığı

 

Ticimax ile İşinizi Büyütün

 

Enteresan iş fikirleri arasında yer alan e-ticaret sektörü sizin de aklınıza yattan bir iş fikri ise sizler de bu alanda faaliyet göstermek için şirketinizi kurabilirsiniz. Ardından e-ticaret firmalarına alt yapı sağlayan Ticimax ile çalışabilir ve online mağazanızı kurarak e-ticaret yapabilirsiniz. Ticimax çözümleri sayesinde e-ticaret işinizi büyütebilir ve sektörde başarılı firmalar arasında yerinizi alabilirsiniz.

  

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

 

Yazar: Tolga Sefa Ağyıldız

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax