Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Türkiye'den Kuveyt'e Kargo Gönderimi Hakkında Her Şey

Güncelleme Tarihi: 03.08.2023

İçindekiler;

Türkiye’den yurtdışına ürün ve hizmet satışı yapan markaların yöneldiği ülke gruplarından birisi de Orta Doğu ülkeleridir. Orta Doğu ülkelerinin alım gücünün fazla olması ve online alışveriş hacminin her geçen gün artış göstermesi satıcıların Kuveyt gibi ülkelere yönelmesini sağlamaktadır. Özellikle Türkiye’den Kuveyt’e satış yapan kişilerin bu noktada en çok yanıt aradığı sorulardan birisi Türkiye’den Kuveyt’e Kargo gönderimi nasıl yapılır sorusudur.

 

Yurtiçi kargo gönderimleri çoğu zaman oldukça kolaydır ve bu durum markaların teslimat süreçlerini hızlı bir şekilde yönetmelerini sağlamaktadır. Fakat söz konusu ülkeler yurtdışı ülkeleri olduğu takdirde e-ticaret ve e-ihracat firmalarının kargo süreçlerinde birçok bilgiyi öğrenmesi gerekir.

 

Türkiye'den Kuveyt'e Kargo Gönderimi Hakkında Her Şey adlı bu yazımızda Türkiye’den yurtdışına kargo göndermek isteyen kişi ve işletmeler için Kuveyt kargo süreci, kargo firması seçimi, Kuveyt kargo fiyatları ve Kuveyt kargo süresi gibi birçok önemli detay hakkında bilgi vereceğiz. Bunun yanı sıra Türkiye’den Kuveyt’e kargo gönderimi yaparken dikkat etmeniz gereken konular hakkında da sizleri bilgilendireceğiz.

 

Siz de bu yazımızı inceleyebilir ve böylece Kuveyt hakkında bilgi edinirken Türkiye’den Kuveyt’e kargo göndermek konusu hakkında da gerekli bilgilere erişebilirsiniz.
 

İlgili İçerik; Kargo Desisi Nasıl Hesaplanır?


Türkiye'den Kuveyt'e Kargo Gönderimi Hakkında Her Şey

 

Kuveyt

 

Resmi adıyla Kuveyt Devleti ya da bilinen adıyla Kuveyt, Arap Yarımadasının kuzeydoğu bölümünde yer alan bir ülkedir. Basra körfezine kıyısı bulunan ülkelerden birisi olan Kuveyt’in komşuları Irak ve Suudi Arabistan’dır. 2,9 milyondan fazla kişinin yaşadığı bu ülkenin ana dili Arapçadır.

 

Ekonomik anlamda oldukça büyük bir ülke olduğu için ve Kuveyt dinarı para birimi kullanıldığı için Kuveyt’e ürün ve hizmet satışı yapacak olan markalar bu ülkeye profesyonel bir hizmet vermek istemektedir. Bu nedenle de Kuveyt’e kargo gönderme konusu markaların en önem verdiği konular arasında ilk sırada yer almaktadır.


Kuveyt

 

Kuveyt’e Kargo Firması Seçimi

 

Türkiye’den Kuveyt’e kargo göndermek isteyen kişi ve işletmelerin en önem vermesi gereken unsurların başında kargo firması seçimi yer almalıdır. Çünkü Kuveyt’e gönderim yapan kargo firmalarının büyük bölümü e-ihracatta maliyetlerinizi azaltmanızı ve profesyonel hareket etmenizi sağlamaktadır. Bu nedenle Kuveyt’e hangi kargo firması ile kargo göndereceğine karar verecek olan kişi ve işletmelerin kargo firması seçimi yaparken belirli unsurları göz önünde bulundurarak hareket etmesi gerekmektedir.

 
  • Hangi kargo firması ile Kuveyt’e kargo göndermeliyim sorusuna yanıt arayan kişi ve işletmelerin ilk olarak Kuveyt kargo fiyatlarını göz önünde bulundurması gerekir.
  • Kuveyt için kargo firması seçimi yapacak olan markaların önem vermesi gereken konulardan birisi de kargo firmalarının sağladığı ek hizmetlerdir.
  • Kuveyt için kargo firması seçimi yapacak olan markaların önem vermesi gereken konulardan birisi de kargo firmalarının sağladığı ek hizmetlerdir.
  • Kuveyt’e kargo teslim süresi de e-ihracat yapacak olan markaların önem vermesi gereken bir diğer konudur. Çünkü bu süreci hızlı yürüten markalar e-ihracatta müşteri sadakatini daha kolay bir şekilde kazanma fırsatı yakalamaktadır.
 

Sizler de Türkiye’den Kuveyt’e satış yapmak istiyor ve sattığınız ürünleri Kuveyt’e nasıl göndereceğinizi düşünüyorsanız bu süreçlere önem verebilir ve yukarıda sizlerle paylaştığımız unsurları göz önünde bulundurarak Kuveyt kargo firması seçimi yapabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; E-ticarette Kargo Paketleri Nasıl Olmalıdır?


Kuveyt’e Kargo Firması Seçimi

 

Kuveyt’e Ürün Gönderiminde Tercih Edebileceğiniz Yöntemler

  Kuveyt’e kargo gönderimi sırasında markaların çalışacağı lojistik firmalarında tercih edebileceği belirli nakliye türleri bulunmaktadır. Kuveyt’e kargo gönderirken tercih edebileceğiniz nakliye türleri şunlardır:
 
  • Hava yolu taşımacılığı
  • Kara yolu taşımacılığı
  • Deniz yolu taşımacılığı
 

Türkiye’den Kuveyt’e kargo gönderimi yaparken tercih edebileceğiniz belirli nakliye türleridir. Sizler de çalışacağınız kargo firmasını araştırırken bu türlerin hangilerini desteklediğini göz önünde bulundurabilir ve buna uygun bir seçim yaparak nakliye türünüze karar verebilirsiniz.


Kuveyt’e Ürün Gönderiminde Tercih Edebileceğiniz Yöntemler

 

Kuveyt’e Hangi Kargo Firmaları Çalışıyor

 

Kuveyt’e hangi kargo firmasını tercih ederek kargo gönderimi yapacağınız önem vermeniz gereken konular arasında yer alır. Çünkü kargo gönderimini sizler ne kadar hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor olsanız da aslına bakıldığında çalıştığınız kargo firmasının teslimat yönetimi de markanız için oldukça önemli konular arasında yer alır. Bu noktada Kuveyt’e hangi kargo firması ile gönderim yapacağınızı belirlerken tercih edebileceğiniz bazı firmalar bulunur.

 
  • UPS
  • DHL
  • PTT Kargo
  • Yurtiçi Kargo
  • MNG Kargo
  • Aras Kargo
  • Kargo İst
  • Kargo Türk
 

Kuveyt’e kargo gönderimi yaparken tercih edebileceğiniz başlıca kargo firmalarıdır. Sizler de Ticimax ile e-ticaret sitenizi kurduktan sonra bu kargo firmaları ile anlaşma yapabilirsiniz. Ticimax’ın sağladığı avantajlar arasında yer alan indirimli kargo anlaşmaları sayesinde ürün ve hizmetlerinizi bu firmalar ile indirimli bir şekilde gönderme fırsatı yakalarken kargo entegrasyonlarından da yararlanabilir ve böylece teslimat süreçlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

 

İlgili İçerik; E-ticarette Kargo Süreçlerini Yönetme İpuçları


Kuveyt’e Hangi Kargo Firmaları Çalışıyor

 

Kuveyt Kargo Fiyatları Ne Kadar?

 

Türkiye’den Kuveyt’e kargo gönderimi yaparken markaların en önem verdiği konulardan birisi de Kuveyt Kargo Fiyatlarıdır. Yurtiçi gönderimlerde oldukça uygun olan kargo ücretleri yurtdışına gönderim yapılırken artış gösterebilmektedir. Bu nedenle Türkiye’den Kuveyt’e kargo göndermek isteyen kişi ve işletmeler kargo fiyatlarını göz önünde bulundurarak hareket etmektedir.

 

Kuveyt kargo fiyatları herkesin de bildiği gibi çalışılan kargo firmasına, gönderimi yapılacak ürünün desisine ve ağırlığına göre farklılık gösterebilmektedir. Bu nedenle Kuveyt Kargo Fiyatları markaların e-ticaretteki karlılığını artırmak için oldukça önemlidir. Genellikle Türkiye’den Kuveyt’e kargo gönderimi yapacak olan markaların desi bazlı ödeyeceği ücretler şu şekildedir:

 
  • 0 – 5 Kg ağırlığındaki ürün ve hizmetler için 400 – 600 TL
  • 5- 10 Kg ağırlığındaki ürünler için 600 – 1000 TL
  • 10 – 15 Kg ağırlığındaki ürünler için 1000- 1750 TL
  • 15 – 20 Kg ağırlığındaki ürünler için 1750 – 2500 TL
 

Arasında Kuveyt Kargo fiyatlarının farklılık gösterdiği bilinmektedir. Özellikle kargo fiyatları belirlenirken markaların çalıştığı kargo firması oldukça etkilidir. Bunun yanı sıra Kuveyt kargo fiyatları üzerinde kargo firmasından alınacak sigortalı gönderim, hızlı teslimat, bildirim, adrese teslimat gibi ek hizmetler de oldukça etkilidir. Bu hizmetler alındığı takdirde kargo ücretleri artış göstermektedir.


Kuveyt Kargo Fiyatları Ne Kadar?

 

Kuveyt’e Kargo Kaç Günde Gider?

 

E-ticaret firmaları için önemli olan bir diğer soru da Kuveyt’e kargo kaç günde gider sorusudur. Çünkü internetten ürün ve hizmet alan kişiler satın aldıkları ürünlere hızlı bir şekilde ulaşmayı istemektedir. Bu nedenle markaların önem verdiği konulardan biri de Kuveyt kargo süresidir.

 

Kuveyt kargo süresidir de her zamanki gibi çalışacağınız kargo firmasına göre farklılık göstermektedir. Bunun yanı sıra kargo süresinin artmasında ve azalmasında tercih edeceğiniz gönderim seçeneği de oldukça etkilidir.

 

Genellikle Türkiye’den Kuveyt’e hızlı gönderim ile gönderilen kargoların teslimat süresi 1-5 gün aralığında değişiklik göstermektedir. Normal kargo gönderimi yapıldığında ise bu süre biraz artmaktadır. Türkiye’den Kuveyt’e normal gönderim seçeneği ile kargo gönderecek olan markaların teslimatı yaklaşık 5 – 15 iş günü içerisinde tamamlanmaktadır.

 

Bu nedenle markaların ürün ve hizmetlerini hızlı bir şekilde teslim edebilmek için hızlı gönderim seçeneğinden yararlanması oldukça önemlidir.

 

İlgili İçerik; E-Ticaret Kargo İlişkisi


Kuveyt’e Kargo Kaç Günde Gider?

 

Türkiye’den Kuveyt’e Satış Yapın

 

Türkiye’den Kuveyt’e satış yaparak sizler de gelir elde edebilirsiniz. Kuveyt satış sitenizi kurarken Ticimax e-ihracat altyapısını seçebilir ve böylece sitenizi hızlı bir şekilde kurabilirsiniz. Altyapımızda yer alan modülleri kullanarak süreçlerinizi profesyonelce yürütebilir ve e-ihracatta başarılı olabilirsiniz.

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax