Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Türkiye'den Meksika'ya Kargo Gönderimi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Güncelleme Tarihi: 12.07.2023

İçindekiler;

Ülkemizde yurtdışına satış yapan kişi ve işletme sayısı her geçen gün artış göstermektedir. E-ihracat ile ürün satışı yapan markaların birçoğu Avrupa ve Amerika kıtalarında yer alan ülkelere satış yapmayı tercih etmektedir. Son dönemlerde satış yapan kişilerin istatistikleri incelendiğinde ise Türkiye’den Meksika’ya yapılan satışların arttığı görülmektedir. Bu da Türk satıcıların Meksika’ya kargo gönderimi nasıl yapılır sorusuna yanıt aramasına neden olmaktadır.

 

Türkiye’den Meksika’ya kargo gönderimi yapacak olan kişi ve işletmelerin bu noktada birçok unsura dikkat ederek hareket etmesi gerektiği herkes tarafından bilinir. Kargo firması seçiminden kargo fiyatlarına, kargo fiyatlarından kargo gönderim süresine kadar olan her şey Türkiye’den Meksika’ya kargo gönderimi yaparken oldukça önemlidir.

 

Türkiye'den Meksika'ya Kargo Gönderimi Hakkında Bilmeniz Gerekenler adlı bu yazımızda Türkiye’den Meksika’ya kargo gönderimi yapacak olan kişi ve işletmeler için kargo gönderimi ile ilgili önemli bilgilerden bahsedeceğiz. Siz de yazımızı inceleyebilir ve böylece kargo gönderim sürecinizi profesyonel bir şekilde yönetebilirsiniz.



Kargo Ücretleri

Meksika

 

Birleşik Meksika Devletleri ya da bilinen bir diğer adıyla Meksika, Kuzey Amerika kıtasının güney bölgesinde yer alan bir ülkedir. 128,9 milyondan fazla kişinin yaşadığı bir ülke olan Meksika’nın komşuları Amerika Birleşik Devletleri, Guatemala ve Belize’dir.

 

Nüfusu bakımından oldukça kalabalık bir ülke olan Meksika’da e-ticaret ve e-ihracat oldukça gelişmiş sektörlerdir. Bu nedenle bu ülkeyi Pazar olarak seçebilmeniz mümkündür fakat müşteri memnuniyetini artırmak için belirli konulara önem vererek hareket etmeniz gerekmektedir.


İlgili İçerik; Uluslararası Kargo Gönderimleriniz İçin Bilmeniz Gerekenler 


Meksika

 

Türkiye’den Meksika’ya Kargo Gönderimi Yaparken Firma Seçimi

 

Türkiye’den Meksika’ya kargo göndermek isteyen her kişi ve işletmenin ilk önem vermesi gereken konulardan birisi çalışılacak olan kargo firmasının seçimidir. Genellikle Meksika’ya satış yapacak olan kişi ve işletmelerin çalışabileceği birçok kargo firması bulunsa da aslına bakıldığında bu firmalar arasından doğru bir iş birliği yapmak hem Meksika kargo fiyatlarının azalmasını sağlayacak hem de Meksika kargo gönderim süresini azaltacaktır.

 

Meksika’ya kargo gönderiminde dikkat etmeniz gereken kargo firması seçimi kısacası hem e-ihracatta karlılığınızı etkileyecek hem de müşteri memnuniyetinin artmasına yardımcı olacaktır. Bu yüzden Meksika’ya kargo gönderimi yaparken markaların çalışacağı kargo firması seçiminde belirli unsurları göz önünde bulundurarak hareket etmesi gerekmektedir.

 
  • İlk olarak Meksika kargo firmaları arasından bir kargo firması seçmeden önce bu ülkeye gönderim yapan kargo firmalarını araştırın. Çünkü birçok kargo firması Meksika’ya ürün gönderimi yapmaktadır.
  • Kargo firmalarını araştırdıktan sonra doğru bir kargo firması seçimi yapmak için gönderim ücretlerini inceleyin. Bu noktada Meksika kargo fiyatları düşük olan firmalarla çalışmak yerine hem fiyatları uygun hem de fayda sağlayacak markalar ile çalışmaya özen gösterin.
  • Meksika’ya hangi kargo firması ile gönderim yapacağınızı belirlerken Meksika kargo gönderim ücretleriyle beraber Meksika kargo süresini de göz önünde bulundurun. Bu müşteri memnuniyetinizin artmasında sizlere yardımcı olacaktır.
  • Teklif aldığınız kargo firmalarının ek hizmetlerine de göz atın. Böylece doğru bir kargo firması seçebilirsiniz.
 

Meksika’ya hangi kargo firması ile gönderim yapmalıyım diyen kişi ve markaların kargo firması seçiminde önem vermesi gereken başlıca konular bunlardır. Sizler de bunları önemseyebilir ve doğru kargo firması seçimi yapabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; E-ticaret İçin En Uygun Kargo Firması Nasıl Seçilir?


Türkiye’den Meksika’ya Kargo Gönderimi Yaparken Firma Seçimi

 

Meksika’ya Hangi Kargo Firmaları Çalışmaktadır?

 

Meksika’ya hangi kargo firması ile kargo göndereceğiniz oldukça önemlidir ve bu noktada kargo firması seçiminde yukarıda bahsettiğimiz konuları göz önünde bulundurarak bir seçim yapmanız gerekir. Çünkü kişi ve işletmelerin Meksika’ya kargo gönderimi yaparken çalışabileceği birçok kargo firması bulunur.

 
  • UPS
  • DHL
  • Yurtiçi Kargo
  • PTT Kargo
  • MNG Kargo
  • Kargo Türk
  • Kargo İst
 

Genellikle Meksika’ya kargo gönderimi yapan kargo firmaları olarak bilinmektedir. Sizler de Ticimax kargo entegrasyonları içerisinde yer alan bu firmalardan teklif alabilir ve doğru bir şekilde değerlendirme yaparak çalışacağınız kargo firmasını daha düzgün bir şekilde seçebilirsiniz.


Meksika’ya Hangi Kargo Firmaları Çalışmaktadır?

 

Meksika’ya Kargo Gönderim Ücretleri

 

Meksika’ya kargo gönderimi yaparken göz önünde bulundurulan bir diğer konu da Meksika’ya Kargo Gönderim Ücretleridir. Çünkü Meksika kargo gönderim ücretleri ne kadar düşük olursa markaların karlılığı o kadar artış göstermektedir. Bu nedenle çalışılacak kargo firmasının seçiminde her marka kargo gönderme ücretlerini de göz önünde bulundurarak hareket etmektedir.

 

Genellikle Meksika kargo gönderim ücretleri desi ya da kilogram bazlı fiyatlar ile belirlenmektedir. Kilogram ve desi ne kadar artış gösterirse kargo fiyatlarının da o kadar artış gösterdiği bilinmektedir.

 
  • 0,5 Kg ürünler için kargo ücreti 50 – 60 Euro
  • 1 Kg ürünler için kargo ücreti 60 – 70 Euro
  • 5-10 Kg Ürünler için kargo ücreti 100 – 200 Euro
  • 10 – 15 KG ürünler için Meksika kargo fiyatı 200 – 300 euro
  • 20 kg ürünler için Meksika kargo ücreti 300 – 500 Euro
 

Aralığında farklılık göstermektedir. Meksika kargo fiyatları genellikle Euro ve dolar bazlı alındığı için bu noktada kişi ve işletmelerin kargo firması seçiminde karlılıklarını artırmak için uygun fiyatlar ile gönderim yapan kargo firmalarına yönelmesi gerekmektedir.

 

İlgili İçerik; Kargo Takip Sistemi Nedir?


Meksika’ya Kargo Gönderim Ücretleri

 

Meksika Kargo Gönderim Süresi Ne Kadar?

 

Meksika kargo gönderim süresi de Türkiye’den Meksika’ya kargo gönderimi yapacak olan markaların önem vermesi gereken konuların başında yer alır. Çünkü kargo gönderim süresi ne kadar az olursa markaların müşteri memnuniyeti o kadar artar. Bu da aslına bakıldığında e-ihracatta başarılı olmanızı sağlar.

 

Meksika kargo gönderim süresi çoğu zaman kargo firmasına ve gönderim seçeneğine göre farklılaşmaktadır. Normal gönderim seçeneği ile Meksika’ya kargo göndermek isteyen markaların kargo süresi 5-10 iş gününe kadar uzayabilmekteyken kargo firmalarının sunduğu hizmet türlerinden birisi olan hızlı gönderim seçeneğinde ise Meksika kargo süresi 1-5 iş günü aralığındadır. Fakat bu noktada markaların bilmesi gereken en önemli şey kargoların daha kısa süreler içerisinde ulaştırıldığıdır.

 

İlgili İçerik; Kargo Desisi Nasıl Hesaplanır?


Meksika Kargo Gönderim Süresi Ne Kadar?

 

Meksika’ya Mikro İhracat ile Kargo Gönderimi Yapmak

 

Türkiye’den Meksika’ya kargo gönderimi yapmak isteyen kişi ve işletmelerin büyük bölümü mikro ihracat ile yurtdışına satış yapmaktadır. Markaların yaralanabileceği avantajlı bir satış tekniği olan Mikro ihracat ile Meksika’ya satış yapmak için ürünlerin 150 KG’ı ve 7500 Euro değerini aşmaması gerekir.

 

Bu sınırların altında olan ürün ve hizmetler için e-ihracat firmaları KDV’siz bir şekilde fatura kesebilmekte ve ürünlerini mikro ihracat kapsamında yalnızca ETGB ile Meksika’ya hızlı bir şekilde gönderebilmektedir. Sizler de Meksika’ya kolay kargo gönderimi yapmak için mikro ihracat yapabilirsiniz.


Meksika’ya Mikro İhracat ile Kargo Gönderimi Yapmak

 

Türkiye’den Meksika’ya Ticimax ile Satış Yapın

 

Türkiye’den Meksika’ya ürün satışı yapan kişi ve işletme sayısı her geçen gün artış göstermektedir. Markalar kendilerine ait bir e-ihracat sitesi açarak ürün ve hizmetlerini yüklemekte ve Meksika’ya satmak için çalışmalara başlamaktadır.

 

Sizler de Meksika’ya e-ihracat yapmak için ihtiyacınız olan siteyi Ticimax e-ihracat alt yapısı sayesinde hızlı bir şekilde açabilir ve profesyonelce tasarlayabilirsiniz. Alt yapımızda yer alan modül ve özellikleri kullanarak e-ihracat süreçlerinizi profesyonel bir şekilde yönetebilirsiniz. Bununla beraber indirimli kargo fiyatları sayesinde Meksika kargo ücretleri için kargo firmalarıyla uygun fiyatlar üzerinden anlaşmalar yapabilir ve böylece e-ihracatta karlılığınızı artırabilirsiniz.

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax